homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-113

#2129 2008-07-01 18:00:50

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: s'a terminat

tantosica a scris:

da'i cat poti de tare ale...  :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: Si din partea mea..nu conteaza ca nu mi'a facut nimic,e mascul si ajunge lol

lol si dau unde doare mai tare lol 'tu-le mama lor lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#2130 2008-07-01 18:09:22

andrutza
Vizitator

da da...cred ca ale lol o sa-i dai dar bland unde doare mai tare

#2131 2008-07-01 19:57:18

persifona
Vizitator

tantosica a scris:

anytza a scris:

tantosica a scris:

i hate him so muchhhhhhhhhhhh :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad:

ce ai patit iubita???? puss

nimic,m'am certat cu ex la telefon,si nu mai pot de draci :f?rbannad: :f?rbannad:
Nu vreau sa detaliez,ca imi vine sa plang de nervi.. Ce om.. box box box box box

Tantzico, tot raul spre bine, cu cat mai multi nervi, cu atat vei vrea sa-l uiti mai repede.
Hai capu sus ca trece puss kram

#2132 2008-07-01 20:03:53

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

persifona a scris:

Tantzico, tot raul spre bine, cu cat mai multi nervi, cu atat vei vrea sa-l uiti mai repede.
Hai capu sus ca trece puss kram

Da stiu ca trece,dar nu stiu cum a reusit sa ma enerveze intr'atat incat sa ma doara stomacul de nervi...Acum e la ignore,si l'am sters si din hi5.. :f?rbannad: :f?rbannad:
Sa nu il mai vad si sa nu il mai aud..
Ca prea incepusem sa vorbim des,si devenise apasator.. Sa ma mai lase in pace,sa se spele pe cap cu toate fufele lui disperate.. box box box
Si cand ma gandesc ca am consumat 10 minute din telefon si din viata ca sa imi povesteasca el ca se vede cu aia si ca s'a vazut si ieri si ca a intarziat la intalnire si nu mai stiu ce balarii.. Wtf? Chiar am fata de sado-maso sa il ascult pe el cum debiteaza!?!?!?!?

#2133 2008-07-01 20:09:45

SonneAle
Addicted member

neutral  mnezo, alt cretin, tanto? neutral  da-l pe apa sambetei si pe asta! mad tie tre sa ti se manance din palma la cat esti de faina! mad

Publicitate

loading...

#2134 2008-07-01 20:19:11

vonda
Platinum member

SonneAle a scris:

neutral  mnezo, alt cretin, tanto? neutral  da-l pe apa sambetei si pe asta! mad tie tre sa ti se manance din palma la cat esti de faina! mad

e tot cel cu care am fost 5 ani,seno neutral Nu e altul..
nu stiu cum de nu reusesc sa trec de tot peste..In 8 aprilie ne'am despartit definitiv.Sunt aproape 4 luni..Ce mai vrea de la viata mea? mad :f?rbannad: :f?rbannad: Si imi mai si zicea azi: hai sa fim seriosi..am fost impreuna atata timp..cum crezi tu ca putem rupe legatura? neutral
Wtf? Cand era indragostit de nu putea de aia nu vorbea cu mine,ca cica il rascoleam.Acum nu il mai rascolesc? Ia sa ma mai lase in pace.. :f?rbannad: :f?rbannad:
Deci daca in seara asta nu fac ulcer de la nervi,e mare minune popa

#2135 2008-07-01 20:20:13

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce bou,tzantzo neutral wtf?? adik chiar e prost sau ii place sa rasuceasca cutitu in rana??
ale,eu nu m-as mai intalni cu el nici as friends,precis va incerca ceva si...no offence dar cred k tu vei ceda neutral

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2136 2008-07-01 20:27:46

vonda
Platinum member

Nu stiu Green ce are in cap. Eu i'am zis ca am treaba de la ora 7 incolo,si el repede a inteles ca ma vad cu M. si a inceput ca daca eu ma vad cu M,el de ce sa nu se vada cu aia.. neutral
Si faze de 2 lei. De draci nu am mai plecat nicaieri.. Si ma oftic ca tot reuseste sa ma influneteze.Acum in loc sa fiu sa ma simt bine,fumeg de draci,in timp ce el e cu aia, ca doar a avut grija sa imi spuna neutral Si in caz ca ma interesa,a fost si ieri cu aia,si nush ce rahat. Si i'am zis ca de ce imi zice si cica pai era dreptul tau sa stii neutral
Deci sper sa ma lase in pace..ca nush ce sa mai fac..sa isi vada de fufa aia cu care e acum,sa se spele cu ea pe cap,si sa fie fericit neutral

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-07-01 20:31:36)

#2137 2008-07-01 20:30:37

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu cred ca e idiot .... eu imi schimbam nr.de tel. si il bagam in ale lui de mult....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2138 2008-07-01 20:32:30

GreenBubbles
Insomniac member

tanto si tu prea pui la suflet... dc nu te-ai mai vazut cu M? numai din cauza lui??ei dracie,il lasi sa-ti tuta tie chefu?eu m-as fi dus.
dreptu tau sa stii... cand face pishu nu te suna?neutral
eu cred k inca nu are o relatie tocmai ok cu aia,de vreme ce se simte sa te sune sa-ti dea raportu.
eu i-as fi zis k nu ma intereseaza,k am treaba...mai p scurt: ii dadeam un jet asa ordinar cum merita.

#2139 2008-07-01 20:44:08

vonda
Platinum member

pai hai sa explic faza,ca nu a fost chiar asa..A fost mai mult greseala mea ca m'am bagat cu el in seama..
Adica am vorbit azi pe mess,multe ore..Si la un moment dat am ajuns sa ne zicem despre noile "cuceriri",el de D eu de M.
Si cand am terminat de zis,eu i;am zis ca nu cred ca e bine sa vorbim,ca inca nu suntem total refacuti,ca se vede ca inca ne afecteaza ce zicem de cei noi.
Si el a zis ca lui ii place sa vb cu mine,ca hai sa fim seriosi,cum sa intrerupem orice relatie dupa atatia ani?
Si a zis ca tre sa plece de la munca,dar ca terminam discutia acasa.L'am intrebat cand ajunge acasa,ca sa stiu si eu ce fac,ca la 7 tre sa plec in oras (fara insa sa ii precizez cu cine ma intalnesc-ma puteam intalni cu o colega neutral )
Mi'a zis ca ajunge imediat,ca nu are alte planuri,si ca vorbim cand ajunge.Eu am zis sa terminam discutia ca sa il fac sa intelegeaga ca ceea ce facem noi acum e de fapt o relatie toxica,care ne afecteaza pe amandoi.
Si dupa ce a plecat,dupa vreo 10 minute,m'am gandit eu mai bine si i'am trimis mesaj,spunandu'i ca ar fi mai bine sa vorbim afce to face,si ca daca e,sa ne vedem peste o ora la carrefour.
Si imi trimite mesaj ca a intervenit altceva,si ca alta data cu placere.
Si i'am trimis si eu mesaj sa ii zic ca "e naspa" rodnar si ca ce era asa important (aparut in 10 minute,ca mai dvrm imi spusese ca se duce direct acasa neutral ) si ca e mai bine ca nu ne vedem,ca sa nu intervin in ceva ce el nu poate amana..
si imi trimite mesaj,ca : ma vad cu D,ca am vorbit cu ea adineauri,si ca asa cum ai tu planuri la 7,am si eu voie sa am planuri neutral neutral
Am ramas masca,de parca ii interzisesem eu ceva.
Ma rog,si il sun sa ii zic ca nu e corect cum a procedat,ca daca tot sustine sus si tare ca inca tine la mine,si ca ii place sa vb cu mine,ar fi putut sa o amane pe D,ca oricum se vede cu ea in fiecare zii,si ca eu nu vreau sa o mai lungim,si as fi vrut sa vorbim azi.
Si a inceput: nu,ca sa vezi ca vorbisem deja cu ea,si ca si asa aseara am intarziat la intalnire,si ca nu e frumos,bla bla bla.. Vrajeala.
Si i'am zis sa ma lase in pace,ca deja e prea mult pt mine,si sa stea fericit cu D si sa nu ma mai abordeze doar cand are el chef sa se simta bine,si cand vreau eu sa vb ceva cu el nu se poate.
Si a inceput ca mai vedem,ca sunt nervoasa..si ma intreba daca trebuie sa imi vina,ca nu stie de ce sunt asa nervoasa neutral
Si i'am zis distractie placuta diseara si ca sper ca chiar o sa ma lase in pace neutral

Stiu ca e doar vina mea,ca am vrut sa ma intalnesc cu el,dar chiar vroim sa ii zic in fata ca nu e bine sa mai vorbim..ca oricum daca ii zic pe mess,el crede ca glumesc..
Asta e,acum stau si mor de draci,dar stiu ca mi'am facut'o cu mana mea..

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-07-02 09:29:45)

#2140 2008-07-01 20:47:39

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai tantosica fata draga ia nu ii mai cauta tu in coarne si nu mai vb.cu el ca nu o sa ami treci peste despartire daca tot vb.cu el

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2141 2008-07-01 20:48:04

GreenBubbles
Insomniac member

ce dobitoc neutral sorry neutral

#2142 2008-07-01 20:50:19

vonda
Platinum member

evilpink a scris:

pai tantosica fata draga ia nu ii mai cauta tu in coarne si nu mai vb.cu el ca nu o sa ami treci peste despartire daca tot vb.cu el

stiu evil,doar ca niciodata nu l'am abordat eu..Mereu ma contacta el..Si am zis sa nu fiu nesimtita sa nu ii raspund,desi ar fi meritat sa nu vb cu el..Dar de ce sa nu fiu sincera,si mie imi facea placere sa vb cu el,pana la momentul cand ajungeam la D era totul bine :f?rbannad: :f?rbannad:
Dar acum nu are cum sa ma mai contacteze..Poate acum reusesc sa ma rup de tot de ce a insemnat persoana lui..
Sa se relaxeze vorbind cu altcineva,eu nu o sa mai fiu acolo pt el..

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-07-01 21:31:08)

#2143 2008-07-01 22:41:15

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

din contra ca nu o sa treaca daca n'o sa vorbeasca
nu vreau sa fiu judecata sau ceva...dar cele mai bune relatii le am cu fostul cu care am ramas prietena..si l'am uitat mai repede iesind cu el,decat pe primul fost..caruia i'am dat ignore..si care la un an de neintalnit..eu tot pe el il iubeam,si tot dupa el suspinam...nu am putut sa'mi fac o relatie calumea pana cand nu l'am cautat si'am inceput sa vorbim ca oamenii.....Iti dai seama de multe chestii daca ramai prietena cu fostul...iti face foarte bine,si te face mai realista!
eu asha zic....iar tu tzantzo..ai fi putut iesi azi cu el..dar si tu ai insistat....nu ca azi la carrefour,sa clarificam...eh avea omul treaba si gata,si eu m'as fi enervat in locul tau,daca'l iubeam....si la tine e clar si de la o posta ca inca'l mai iubesti
ati vorbit cam mult astazi pe mess tongue nu zic sa nu vorbesti..dar cu masura smile ca te zgandari prea rau dupa aia

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-07-01 22:42:29)

6 ani de dragoste  hjarta

#2144 2008-07-02 00:50:02

skumpi
Vizitator

pfoai mai fetelor...ma ustura ochii ...cat am citit...
ce saptamana zbuciumata puss
Mel...eu ti`am mai zis k nu va vad impreuna neutral e clar k tipu nu te iubea cum sustinea si avea nevoie doar de o nevasta`...eh lasa u n`ai pierdut nik ....ai u acolo coada la masculi big_smile
Alle vad ca numa nu se lasa d povestea asta...tot cate`o tzigara..o cafea lol si intr`o luna iar auzim ca s`au impacat big_smile
Tzantzo...voi chiar nu mai trb sa va vorbiti...nu o sa`l privesti ca pe un amic probabil niciodata...nici cand o sa fii maritata asa k mai bine...cat mai putzina vorba cu el

noi suntem bine...bine asa cu pasaricile noastre si f irascibili amandoi...da numa asa...2-3 cuvinte k ne linistim...
o faza nashpa a facut in vacanta :f?rbannad: s`a imbatat ca porcu ziua :f?rbannad: el tot k nu are nik...k nush`ce si l`a apucat apoi dintr`o data lol da nu`i bai k si`a primit pedeapsa...i`a fost rauuuuu... diablo
in rest toate bune si frumoase...cica prin august mergem in Franta cu ai lui la frate`so...om trai si om vedea...de`acuma inainte eu nu`mi mai fac nici un plan... k am stat destul in stres cu plecarea asta`
tummenupp

#2145 2008-07-02 01:28:38

SonneAle
Addicted member

skumpi a scris:

Alle vad ca numa nu se lasa d povestea asta...tot cate`o tzigara..o cafea lol si intr`o luna iar auzim ca s`au impacat big_smile

chiar asa mult ne dai? lol  azi s-a purtat cu manusi, am facut numai ce am vrut eu, am mers unde am vrut eu, s-a vb dsp ce am vrut eu:))  a meritat si el un tzuc la final si o promisiune ca ne mai vedem lol  mami lui wants me back too lol

#2146 2008-07-02 01:31:47

GreenBubbles
Insomniac member

and here we go again... back to the old drawing board lol

#2147 2008-07-02 01:33:22

skumpi
Vizitator

visslar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.