homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-115

#2167 2008-07-02 12:47:17

andrutza
Vizitator

Re: s'a terminat

nu conteaza ce-a zis...conteaza sa vada ca ai intentia de-a indrepta lucrurile...

#2168 2008-07-02 12:48:32

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

incercarea moarte nu are jj...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2169 2008-07-02 12:52:08

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

pai de fiecare data dupa o cearta(cand e vina prostiilor mele din cap) eu dau mesaje frumoase si imi cer scuze si alea alea..si la ultimele certuri mi'a tot zis: nu te mai obosi cu mesajele..da???
si azi la fel mi'a zis
dar i'am trimis acum big_smile am scris ca'mi cer scuze,si ca shtiu ca mi'a zis sa nu ma obosesc cu mesajele dar vroiam sa shtie ca regret,si ca e de inteles ca s'a saturat de fteri la cap...pupici! tongue
de dat inapoi nu da...de obicei suna si ii trece repede...dar acum am exagerat:( aseara i'am dat 2 mesaje lacrimogene,ca te rog sa nu ma mai lasi singura niciodata,sa nu'mi mai faci rau..si m'a sunat si tot alintacios vorbea,si incerca sa ma impace..desi azi mi'a zis ca l'au disperat mesajele mele,omul s'a chinuit cat a putut
acum nu mai poate
si'l inteleg...ca nici eu nu mai pot!!

6 ani de dragoste  hjarta

#2170 2008-07-02 12:59:50

JanisJoplin
Platinum member

m'a sunat inapoi sad mi'a zis ca s'a saturat el de cate mesaje cu imi pare rau a primit,ca daca imi pare rau,sa nu mai fac,ca mesajele astea sunt fix frectie la piciorul de lemn
am impresia ca ii cam tremura si lui vocea sad mi'a zis ca'i constient ca nu trebuia sa plece,ca imi facea rau dar a zis ca cand o sa mai aibe ocazie sa plece mocca? a ales sa plece acum si sa ne iubim dupa...cat vrem! dar daca eu fac si plang si dreg si'l innebunesc ca nu ca sa vii acasa acum,ca ma iubesti mai putin..ca nush ce,sa imi trimit mesaje singura mai bine!!! si hai pa-pa(ii tremura vocea,...de draci cred)

#2171 2008-07-02 13:01:34

andrutza
Vizitator

stai calma nu mai face presiuni las-o asa, asteapta sa se linisteasca si el...oricum o sa fie bine sunt convinsa, nu mai sari ca arsa smile puss

Publicitate

loading...

#2172 2008-07-02 13:02:42

evilpink
Banat

pai normal ca e si el suparat jj iti dai seama cat d emult l-ai suparat are si el dreptate nu mai face chestii de genul asta incearca sa stai cuminte e pacat de voi 2 sa va despartiti.... si jj ce ai patit tu ma face serios sa imi schimb si eu comportamentul in anumite privinte ca prea am fost bosumflata si suparat in ultima vreme din cauza problemelor mele smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2173 2008-07-02 13:03:24

JanisJoplin
Platinum member

pai am zis sa'i dau mesaj sa stie ca'mi pare rau...
imi pare f rau...adik eu pe el il sthiu miserupist si caterincos asha,niciodata nu si'a batut capul,dar cand am auzit ca'i tremura vocea sad imi pare atat de rau!!!
dar daca ne despartim de tot,oricat as suferi acum,e mai bine decat sa plang o viatza!

#2174 2008-07-02 13:05:16

JanisJoplin
Platinum member

pai evilpink sa nu mai fi bosumflata ca uite ce se intampla sad

mi'a zis inainte sa se enerveze de tot..ca daca vreau sa fie ca inainte,sa nu mai fiu posesiva asha.....dar acum nu cred ca mai am ce schimba....
mai sunt baieti!baieti care nu vor pleca si nu ma vor lasa singura!

#2175 2008-07-02 13:06:41

evilpink
Banat

deci daca era din cosntanat veneam la tine si iti trageam o mama de bataie de ma tineai minte toata viata! nu ai pic de curaj sa lupti pt.relatia asta??? termina cu gandurile astea aiurea....

puss puss puss

#2176 2008-07-02 13:07:40

JanisJoplin
Platinum member

pt ce sa lupt? ca sa'mi faca si altadata la fel? sa plece cand ii zic sa nu..de dragul calatoriei asha?

#2177 2008-07-02 13:08:31

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

janis, esti sigura ca-l iubesti cu adevarat? (si te rog sa nu te superi pe mine ca te intreb asta)

Ultima oara a fost editat de bubutadana (2008-07-02 13:08:45)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2178 2008-07-02 13:08:42

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Bia imi pare foarte rau pentru ce vi se intampla....capul sus...vezi cum o dregi si de data asta si nu mai face!N-am cunoscut decat un singur baiat care putea sa treaca peste lacrimile mele,fara sa se enerveze!Iar cand am vazut ca sotiorul meu nu suporta sa ma vada ca plang...m-am comformat si gata cu plansul din motive super puerile!

Si apropo..u esti sigura ca nu ai fi plecat in locul lui?E totusi daca pot spune asa...poate o sansa in viata,poate ca nu va mai avea niciodata ocazia sa mearga acolo.

Ultima oara a fost editat de Ramona_gl (2008-07-02 13:10:31)

#2179 2008-07-02 13:10:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Janis, ai dat-o in bara... nu mai insista acuma... eu in locul tau eram numai lapte si miere vreo cateva luni de-acum, doar-doar m-o ierta... Dupa ce ca omul e obligat sa plece, sa-l mai bati si tu la cap ? La ce va foloseste sa fiti amandoi stresati acum ?

#2180 2008-07-02 13:10:47

andrutza
Vizitator

janis eu chiar nu te inteleg....poate in viata cel cu care vei sta va fi nevoit sa plece in interes de serviciu in interes de familie undeva si pe tine sa nu te poata lua...ce faci bagi divort ca pleaca fara tine? sa fim serioase....

#2181 2008-07-02 13:10:57

evilpink
Banat

heimdall a scris:

Janis, ai dat-o in bara... nu mai insista acuma... eu in locul tau eram numai lapte si miere vreo cateva luni de-acum, doar-doar m-o ierta... Dupa ce ca omul e obligat sa plece, sa-l mai bati si tu la cap ? La ce va foloseste sa fiti amandoi stresati acum ?

subscriu smile

puss puss puss

#2182 2008-07-02 13:11:02

JanisJoplin
Platinum member

bubutadana poate ai dreptate si motivele mele puerile si posesivitatea nu denota iubire denota dependenta....dependenta afectiva si sexuala....
Ramona puss vad ca nu suporta niciunul..dar nu ma pot abtine lol

#2183 2008-07-02 13:12:06

JanisJoplin
Platinum member

heimdall a scris:

n'a fost obligat!!!!!! a cerut si liber de la munca sa mai stea..sa mai viziteze! a plecat de placere....
deci eu o sa fiu lapte si miere,ca e in avantajul meu..numai sa vad daca mai am cu cine tongue

#2184 2008-07-02 13:14:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

stai ca n-am inteles eu bine, nu e plecat cu firma or smth ?
si chiar daca ar fi vizitat... si eu am plecat prin delegatii si m-am plimbat cat am putut, am facut shopping si am iesit seara la bere... cui ii folosea daca stateam si plangeam in perna ? nu cred ca prietenul meu s-ar fi simtit mai bine daca eu ma simteam groaznic...

#2185 2008-07-02 13:16:09

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

JanisJoplin a scris:

heimdall a scris:

n'a fost obligat!!!!!! a cerut si liber de la munca sa mai stea..sa mai viziteze! a plecat de placere....
deci eu o sa fiu lapte si miere,ca e in avantajul meu..numai sa vad daca mai am cu cine tongue

ok, n-a fost obligat, nici nu conteaza chestia asta, conteaza ca este o sansa pe care TU cu siguranta n-ai fi ratat-o, sunt convinsa, si l-ai fi facut in fel si chip daca incerca sa te convinga sa nu pleci. asa cum ti-a zis este o sansa cum rar intalnesti. gandeste-te la ce te-am intrebat. egoismul tau nu arata iubire..

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.