homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-117

#2205 2008-07-02 13:49:29

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: s'a terminat

timpul a fost scurt...
m'a sunat acum big_smile era tot molesit,uitase ne nervi.iar m'a luat cu alintat..a zis ca este la o manastire acolo in lisabona si ca se simte ciudat rau in locul ala sfant si certat cu mine,se simte urat rau ca m'a certat mai devreme,si vroia sa'mi zica ca ma iubeste...i'am cerut scuze ca e vina mea nu a lui,si a zis ca nu,ori e a amandurura ori a nimanui..se stia de la inceput ca eu le am pe ale mele si el pe ale lui,trebuie doar sa le acceptam si sa le intelegem
si ca vrea sa stiu ca ma iubeste mult,si nicio secunda n'a incetat sa ma iubeasca....de cand m'a cunoscut...l'am intrebat...nici mai devreme...cand ne certam? si'a zis nu..niciodata..
nici la fazele mele puerile?nu...niciodata
i'am zis c si eu il iubesc la fel de mult si'a zis offf acum ma simt mai bine,asta vroiam sa shtiu..grater ce trist,ce emotionant...sad

6 ani de dragoste  hjarta

#2206 2008-07-02 13:52:23

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

si prin asta ti-a mai demonstrat o data cat de mult te iubeste. incearca sa inveti din greselile tale puss

Ultima oara a fost editat de bubutadana (2008-07-02 13:52:36)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2207 2008-07-02 13:54:48

JanisJoplin
Platinum member

eu's mai posesiva,vreau sa fiu bagata'n seama tot timpul..si el e plimbaretz si iubeste sa vada lucruri noi..la asta se referea
e agnostic..de fapt ce zic eu...Ateu de'a binelea....si l'a sensibilizat manastrirea...hmm..ciudat big_smile da,chiar ma iubeste
mereu a fost scump cu mine si mi'a iertat tot,poate de aia mi s'a urcat si mie totul la cap.....

#2208 2008-07-02 14:01:14

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Pai vezi janis? El te iubeste si te iarta mereu si tu profiti de asta. Incearca sa-ti mai temprezi posesivitatea.

Fericita mamica de Aida Maria!

#2209 2008-07-02 14:02:32

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

jj daca te mai prind cu deastea te sm sm sm smsm sm sm sm sm sm sm smsm smsm smsm sm sm

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#2210 2008-07-02 14:04:28

JanisJoplin
Platinum member

rotfl nu evilpink ca'mi place tongue
shtiu andreea..ma iubeste...off..o sa ma temperez
vorba lui heimdall....lapte si miere tre sa fiu acum...cateva luni bune..

#2211 2008-07-02 14:08:18

skumpi
Vizitator

rotfl nu esti sanatoasa fata lol
totul e bine cand se termina cu bine big_smile
sa vezi cand o sa`ti aduca un cadouas frumos de`acolo ce happy o sa fii rodnar

#2212 2008-07-02 14:37:00

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

pfaaaa, in sfarsit am terminat de citit aici... ca mult ati mai scris bai nene.. box presimt ca ajungem in curand la "s-a terminat 2" neutral

deci janis.... Asa am niste nervi pe tine cand vad cum iti sapi singura groapa incat imi vine sa-ti spun "asa-ti trebuie" cand plangi cu orele singura...
nu vreau sa te superi pe mine, Doamne fereste, dar mai lasa egoismul deoparte ca o sa ajungi singura in ritmul asta!!!
am mai spus si o repet... si cel mai pur sentiment de dragoste poate sa dispara... daca tu nu stii sa tii omul langa tine, adio! cat crezi ca mai poate inghiti? sunt un om trecut prin asta iar comportamentul meu de acum un an m-a adus in starea in care stii ca am fost. si daaa, stateam linistita eu ca el ma iubeste si-mi inghite toate fitele. ei bine nu! toate au o limita.

si toate fetele care au scris inaintea mea au punctat foarte bine totul... si cel mai grav e ca stii si tu ce si cat gresesti, dar nu faci nimic in privinta asta.. FA, nu numai spune ca faci.

stai si ma gandesc si eu ce ai fi facut daca ar fi calatorit japan ca dragos al anei de exemplu? care a vazut atatea tari fara ana... a fost atatea saptamani plecat atunci cand ea ar fi avut nevoie poate cel mai mult.... uite la andru cat sta fara victor. crezi ca lor nu le place tutaiul?? crezi ca nu le e greu singure??
Doamne, in loc sa fii bucuroasa ca te iubeste, ca face eforturi pentru VOI AMANDOI, ca munceste, ca are ambitie sa castige banuti... in loc sa apreciezi cate ti-a inghitit si inca o mai face tu dai cu bata in balta de fiecare data cand ai ocazia.

si nu mai fii asa de optimista si sigura ca daca nu e japan, e altul la colt de strada. tu stii cat e de greu sa gasesti un baiat bun in ziua de azi? crezi ca daca te tute bine si mult e suficient?

gandeste-te bine te rog.... ca toate iti vrem binele aici... trezeste-te la realitate pana nu e prea tarziu!

Tanto.... mama lor de egoisti si nesimtiti, pfaaaaaaaaa :f?rbannad::f?rbannad:
bine ai facut ca ai rupt legatura cu el, pai las-o incolo ca prea i s-a urcat la cap... s-a ajuns... gata mor fetele dupa el, nu mai face fata... ba e x, ba y, dar sa nu cumva sa rup legatura cu iubirea vietii mele tanto, ca asa e ea fata buna, stie sa ma asculte, sa ma sfatuiasca, am cui sa ma descarc.. ce draguuuuuuuuuut. NOT! neutral
nu vrea sa-ti ceara si sfaturi de tutai? cam ce crezi ca i-ar placea aleia sa-i faca? :f?rbannad:
pfaaa.. fii tare tantzica si tranteste-i vreo 2 daca te cauta, ca prea le merita!!

ale... no comment neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2213 2008-07-02 14:54:36

bubutadana
Insomniac member

offtopic eram tare curioasa ce va zice senorita tongue

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2214 2008-07-02 14:55:15

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

Tantzo referitor la "Si cand sa clarificam,intervine D in programul lui,si nu o poate amana pt o ora.. Cum sa imi convina?  ( Pe ea o vede in fiecare zii,pe mine nu m'a vazut de o saptamana si ceva..Mie mi'a zis ca inca ma mai iubeste. Cu ea cica nu se implica emotional  )" ...eu cred ca el incearca sa se indeparteze de tine; Eu zic sa nu il crezi la faza cu "nu se implica emotional" :f?rbryllad: ....nu cred asta din moment ce ii da prioritate celeilalte (barbatii daca sunt interesati o arata, daca nu atunci nu o arata si gata!). Oricum, chiar daca e implicat, sau macar incearca sa treaca peste ceea ce a fost cu tine,  eu zic ca ar fii normal sa ii dea prioritate prietenei actuale....pune-te si tuh macar in situatia ei - poate tipa se implica, nici tuh daca ai fii in locul ei nu ti-ar convenii ca iubitul sa fuga la fosta si sa te lasa pe tine balta just like that, indiferent de cat timp a stat cu ea.

Eu consider ca atunci cand esti intr-o relatie, actualul este pe primul loc si apoi restul...parerea mea neutral

Ultima oara a fost editat de danny (2008-07-02 14:55:54)

#2215 2008-07-02 15:11:47

senorita
Insomniac member

bubutadana a scris:

lol si? am zis bine? tongue

PS pentru Tanto (ca am vazut la danny citatul si mi-am adus aminte): e clar ca tu mai mult sau mai putin constient sperai ca ex sa se intoarca la tine... nu iti e bine cu M si vrei sa-l lasi.. pai cum sa-ti fie bine cand il tii doar de umplutura? cand poate speri sa mai fie ceva cu fostul?...
"Si cand sa clarificam,intervine D in programul lui,si nu o poate amana pt o ora.. Cum sa imi convina?  ( Pe ea o vede in fiecare zii,pe mine nu m'a vazut de o saptamana si ceva..Mie mi'a zis ca inca ma mai iubeste. Cu ea cica nu se implica emotional  )"
asta e o gelozie pe care nu ar mai trebui sa o simti, atata timp cat se presupune ca te-ai resemnat si ai acceptat ca el nu mai e. Da, nu neg ca sentimentele nu dispar cu una cu doua, dar nu le mai hrani!
lasa-l pe ignore, e cel mai bine wink

Ready? Steady... Go!

#2216 2008-07-02 15:33:35

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

hai mai janis,cum poti s zici asta de cadoul lui?gestul conteaza,oricum cel mai frumos cadou e el pentru tine

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2217 2008-07-02 15:50:37

bubutadana
Insomniac member

senorita a scris:

bubutadana a scris:

lol si? am zis bine? tongue

ai zis f bine, mie mi-a fost teama ca se supara pe mine, de-aia n-am zis atat de bine big_smile

#2218 2008-07-02 15:51:08

andrutza
Vizitator

janis bine ca-ti aduce ceva...preferai sa nu-ti aduca nimic? sa vina cu mana in buzunar? asta insemna ca nu s-a gandit deloc la tine, asa el iti aduce ceva simbolic si e frumos gestul lui...off nu stiu ce ai de tot vrei sa-i evidentiezi "defectele"

#2219 2008-07-02 15:55:10

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

dak nu i aducea ceva,se supara k de ce nu i-a adus.jenisukule,vrei bataitza?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2220 2008-07-02 15:58:55

senorita
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

*** edit***...

moamaaaa, cum a inceput mesajul asta neutral
pai parca te schimbai brasilo... ce-ar fi sa zica si el la fel cand ii dai mesaje siropoase cu "iarta-ma, am gresit, nu mai fac" hmm

@bubutadana lol

Ultima oara a fost editat de senorita (2008-07-03 10:00:43)

Ready? Steady... Go!

#2221 2008-07-02 15:59:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

rrammonna a scris:

dak nu i aducea ceva,se supara k de ce nu i-a adus.jenisukule,vrei bataitza?

nu o bate ramo ca ii place lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2222 2008-07-02 16:24:32

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

senorita a scris:

ale... no comment neutral

n-ai treaba... ai mei fac pe dracu in patru sa ma tina departe de el... am o stare de kko... nu era suficient ca ma certasem cu el si nu imi era chiar totuna desi asta imi doream si pretindeam, acum ma f** ai mei la cap la maxim neutral ca ei tot banuiesc ca as avea ceva cu el, ca altfel de ce stau atat in tm si la ei nu vin?  is de groaza, nu pot pleca niciunde cu amicii mei, ca banuiesc ca plec cu el. de tot rahatul jur! cred ca si cand voi fi la bucuresti se vor gandi ca el vine dupa mine. m-am saturat. imi depun acum un cv pt un job si oriunde voi fi chemata, ma duc, sa scap de gura lor, sa ma intretin sg si sa fac ce vreau si cu cine vreau fara sa mi se mai scoata ochii! ma pish pe ei bani in plm, de parca ne-ar lipsi, ca au kklau! fmm grater((((((( plang ca vaca de o ora neutral si nici nu mai stiu cu cine sa mint ca ies in oras neutral  am gresit, nu sa mint, ca doar vede ca plec cu fetele de la mine de acasa, dar tot ma intreaba cu cine, ce si cum si unde neutral  dar azi, chiar n-as fi avut cu cine iesi ca toti is busy sau plecati si ies cu o tipa cu care nu tangenta mai deloc, cica voi merge sa ii dau o carte si sa beau un suc... neutral beton neutral

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-07-02 16:28:01)

There ain't no sunshine now that he's gone

#2223 2008-07-02 18:27:30

JanisJoplin
Platinum member

nu intelegi ramo..ma pij pe el adik nu'mi trebuie,eu'l vreau pe el nu vreau nimic altceva...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.