homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-119

#2243 2008-07-02 19:30:26

persifona
Vizitator

Re: s'a terminat

JanisJoplin a scris:

asi duminica seara plecam amandoi in bucuresti si acolo ramanem tummenupp

Si cu mine la souvlaki cand mergi? big_smile
Sunt mai rau ca ciuma, la niciun subiect nu scapi de mine: cand vii, cand ne vedem, unde iesim? rotfl rotfl rotfl

#2244 2008-07-02 19:31:30

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

si eu iubesc marea si el muntele roll inteleg perffffffeect
deci decat sa ma pui sa ma infololesc sa ma urc acolo.....mai bine ma spanzuri..deci nu'nteleg...nu mai bine stai dezbracat cu burta la soare? lol nu'i mai mishto asha? am fost o data cu el,si's sigura ca voi mai merge..anul asta cica ma invatza sa schiez...mda...eu de abia'mi mut fundu de pe pat pe fotoliu si vrea el sa am activitati dinastea....
moaaahhh.....oricum..lui ii place sa'si faca planuri..planuri dinastea ca tziganu..cica la anul stam 3 zile la mare undeva si dupa aia 2 zile(macaaar..asha facea) in alpi undeva unde s'ar schia in momentul ala...m'a innebunit de cap...dar tac si inghit...n'am de ce sa urasc muntele ca daca ma duce la munte ma tute el pe undeva..si'mi trece smoke2

6 ani de dragoste  hjarta

#2245 2008-07-02 19:33:20

JanisJoplin
Platinum member

mergem fata...mergem...eu in principiu sunt parazit pe langa el,el merge la munca ziua tongue eu ma duc la interviuri cica..mda...ah si...o sa stam luna asta inghesuiti toti 4 sad ma trezesc la 5 dimineata ca sa plece la work baiatul care munceste la vodafone...au un program..te doare mintea

#2246 2008-07-02 19:34:13

persifona
Vizitator

Pai numa bine, mai iesi din casa aia aglomerata si plus ca ziua decat sa stai singurica.. angel

#2247 2008-07-02 19:35:44

JanisJoplin
Platinum member

poti sa vi pe la mine...data trecuta am adus'o pe amaria fara sa afle nimeni lol ca mi'e ca vine proprietaru si ne gasea pe amandoua si nu ne cunostea lol asha ,daca voi participa si eu la chirie,va fi normal sa aduc..cred tongue

Publicitate

loading...

#2248 2008-07-02 19:35:53

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

buei,sunteti offtopic lol
Si la cate pagini are deja topicul,si la cate or sa se mai scrie,e clar ca ajungem la s'a terminat 3 tongue

#2249 2008-07-02 19:36:30

JanisJoplin
Platinum member

persifona e moderatoare retas putem fi offtopic
nu persi? tongue mai inveselim topicul
sau stergem tot acum big_smile

#2250 2008-07-02 19:49:59

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

JanisJoplin a scris:

aici e buba,ca el are ca pasiune calatoriile si eu il am ca pasiune pe el lol

poftim?? cum adik? hai mai janis... cred k nici una dintre femei nu ar trebui sa aiba ca pasiune propriul barbat neutral ce naiba,ei is in stare sa aiba pasiuni,hobbyuri si noi nik? neutral
ma tut neutral

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-07-02 19:50:47)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2251 2008-07-02 20:03:59

persifona
Vizitator

JanisJoplin a scris:

persifona e moderatoare retas putem fi offtopic
nu persi? tongue mai inveselim topicul
sau stergem tot acum big_smile

Haha, m-ati luat de tzap ispasitor lol
Suntem la discutii diverse, nu se taxeaza off-topicul big_smile (sper visslar)

#2252 2008-07-02 20:26:51

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

GreenBubbles a scris:

JanisJoplin a scris:

aici e buba,ca el are ca pasiune calatoriile si eu il am ca pasiune pe el lol

poftim?? cum adik? hai mai janis... cred k nici una dintre femei nu ar trebui sa aiba ca pasiune propriul barbat neutral ce naiba,ei is in stare sa aiba pasiuni,hobbyuri si noi nik? neutral
ma tut neutral

asa....bv Green...asa se vorbeste. Desi stiu ca si eu fac crize de genul asta...dar nu i le zic lui (ca dup-aia zice ca am innebunit)... Si al meu s-a dus pe la cursuri pe la munte si eu faceam 13-14 ca ce o face el acolo...ca nush ce...ma simt aiurea cand e plecat undeva fara mine, dar asta e...din pacate nu putem sa fim lipiti tot timpul.
JJ, bine ca v-ati impacat. in rest sunt de acord cu ce au zis fetele pana acum... Dar lasa ca va mutati impreuna si o sa fie mult mai bine... Acum probabil ti-a fost greu si ca el era la Bucuresti...si nu va vedeati destul...dar daca o sa locuiti impreuna o sa fie ok. puss

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2253 2008-07-02 20:43:31

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

andrutza a scris:

melany eu zic sa te duci va cunoasteti mai bine, dar ai grija sa nu te mai arunci cu capul inainte....stai si u o perioada sa-l cunosti nu te pune imediat cu el.
janis nu te stresa....e o cearta ca si celelalte....ar tb sa fi obisnuita sis a stii ca vb la nervi sa nu pui la suflet. o sa fie bine sigur. puss

d cunoscut il cunosc detul de bine..adica atunci cand avea prietena imi spunea problemele care le intampina ,el stia mai mereu despre prietenii mey...era un fel de "net friend".ne trimiteam poze din vacante etc...
el e student in ultimu an la farmacie ,il duce capu ,lucreaza intr-o farmacie...vom vedea.poate va iesi bine...sau poate nu,poate vom ramane in continuare buni prieteni de mess

#2254 2008-07-03 10:11:43

vonda
Platinum member

Aseara am avut o discutie mai seriasa cu M in legatura cu noi..I'am povestit si tot despre my ex-cu tot ce mai era de zis..
A incercat sa ma faca sa imi fie mai bine,ca a vazut ca sunt trista.. Mi'a zis sa'l las sa ma ajute sa ma ridic..Sa ii dau mana,sa il las sa ma apuce de mana sa ma traga in sus.. Exact asa a zis..si eu i'am zis ca la cat de jos sunt acum,nimeni nu are puterea sa ma traga de acolo.. Doamne ce baiat bun..Si eu stau si sufar ca fraiera.. grater grater
Am visat niste tampenii,nu stiu de unde pana unde,nu aveau leg nici cu ex nici cu noua cucerire..Erau doar niste chestii fara sens.. Si m'am trezit speriata
Si am vrut sa fiu la puiul meu in brate,sa imi zica ca o sa fie bine si ca a fost si va fi mereu langa mine.
De ce a trebuit sa fie cu ea? Doamne,ce stare am..plang dupa ce 3 luni nu am mai varsat o lacrima. neutral Cred ca m'a ajuns si stresul si tot ce am strans in mine,ca plang de 10 minute continuu..Si ca sa fie complet tacamul,am vazut cand a iesit ex de pe mess,si a iesit in acelasi timp cu ea. De ce nu putea sa fie al meu,sa ies eu cu el,sa fie langa mine si sa ma ia in brate cand am nevoie???????????? grater grater grater
Mi'e dor de el mai mult ca nicodata..

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-07-03 10:14:19)

#2255 2008-07-03 10:13:17

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Tantzica, Doamne ajuta sa fie asa cum zici tu si sa iasa cum iti doresti puss
JJ, am editat mai sus wink
Ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune si de-abia astept sa bagam o drink ca fetele big_smile
pacat ca o sa fiu cam mult plecata vara asta.... dar ne-om gasi noi nah macar o data.
PS: acum am vz ca e si persi moderatoare lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2256 2008-07-03 10:15:53

vonda
Platinum member

senorita a scris:

Tantzica, Doamne ajuta sa fie asa cum zici tu si sa iasa cum iti doresti puss

in ce sens scumpa? Ca nu stiu ce am zis..Nu vreau sa fie in nici un fel.Vreau doar sa reusesc sa trec de tot peste,ca nu mai am putere sa lupt. Au trecut 4 luni aproape,si simt ca nu mai pot..

#2257 2008-07-03 10:18:22

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

tu il mai ai pe ex pe mess??? si o ai si pe aia a lui??? yikesyikesyikes  wtf? tanto, meriti bataieeeee! ti-o faci cu mana ta hmm  ce-mi ziceai tu mie de ignore list, ha?  plangi pt ca ti-e dor, pt ca te-au napadit amintirile, gasesc oarecum normal asta... dar nu lasa starea asta sa puna iar stapanire pe tine, bucura-te de noul tip ce ti-e alaturi si incearca sa te ridice, da-ti sansa sa fii fericita alaturi de altcineva mai bun, tanto sad
ti bat! pai ce, vrei sa-ti pierzi titlul de eroina a topicului? u r the best, u deserve the best! asta sa-ti repeti puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#2258 2008-07-03 10:19:32

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Pai la asta ma refeream.... sa iasa cum vrei tu adica sa poti trece peste, sa reusesti sa te tii departe de el si mai ales pe el de tine...
si sa-ti vezi de viata ta mai departe, cu sau fara M. o sa apara el.. the one.. so they say tongue

si eu il astept...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2259 2008-07-03 10:19:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

tanto si eu te bat.... a zis Ale tot ce vroiam si eu sa zic smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2260 2008-07-03 10:28:06

vonda
Platinum member

SonneAle a scris:

tu il mai ai pe ex pe mess??? si o ai si pe aia a lui??? yikesyikesyikes  wtf? tanto, meriti bataieeeee! ti-o faci cu mana ta hmm  ce-mi ziceai tu mie de ignore list, ha?  plangi pt ca ti-e dor, pt ca te-au napadit amintirile, gasesc oarecum normal asta... dar nu lasa starea asta sa puna iar stapanire pe tine, bucura-te de noul tip ce ti-e alaturi si incearca sa te ridice, da-ti sansa sa fii fericita alaturi de altcineva mai bun, tanto sad
ti bat! pai ce, vrei sa-ti pierzi titlul de eroina a topicului? u r the best, u deserve the best! asta sa-ti repeti puss

nu il mai am in lista.. L'am vazut la fratimiu..iar pe ea cum sa o am? yikes yikes Dar am verificat ca tampita si am vazut ca era online cu 5 minute inainte..si apoi ca a iesit exact cand a iesit si el..
M'a mancat,stiu..nici nu stiu de ce am facut'o.Poate ca pt un moment am vrut sa vb cu el,dar daca am vazut ca e si ea online,am zis ca sigur e ocupat sa vorbeasca cu ea..
Chiar simteam nevoia sa vb cu el,sa ma linisteasca.. Nu stiu de ce,dar mereu s'a intamplat ca atunci cand vroiam sa vb cu el,sa ma abordeze in urmatoarele 5 minute neutral
Si stiu ca am nevoie de bataie,ca poate nu mai plang ca fraiera,in timp ce el se plimba cu mandra.Dar trebuia sa ma descarc,am tinut in mine prea mult si multe. Si cred ca mi'a ajuns..
Gata,nu mai scriu,ca iar zice JJ ca am mesaje lungi rodnar rodnar

#2261 2008-07-03 10:29:34

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

bai tanto ma faci si pe mine sa plang.......

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.