homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-12

#210 2008-03-30 13:56:23

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

La.Flame a scris:

ei o sa ne treaca. eu una sunt puternica, dar acum sunt in stare de soc. si nush...  ma simt ciudat tare.. sper sa pot uita ce-a fost si sa am puterea sa merg mai departe. mai am o viata inainte, n-o fi asta sfarsitul lumii...

lasa ca poate la voi se rezolva.Nu iti pierde sparanta :k?ra: Iar daca o sa fie gata,ne adunam si plangem impreuna,pana ne trece,si dupa aia gata tummenupp

#211 2008-03-30 13:59:56

vonda
Platinum member

atunci..next big_smile
Ca doar nu o fi ultimul. Si pe mine ma leaga aproape 5 ani,si as putea scrie o carte cu toate momentele frumoase,dar nu as putea umple o jumatate de pagina cu momentele mai putin frumoase.Deci a fost foarte bine. Dar atunci cand vad ca numai eu ma chinui sa fie bine,ma intreb daca se merita. neutral

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-30 14:02:19)

#212 2008-03-30 14:03:54

vonda
Platinum member

same here roll nu stiu daca ai citit tot ce am scris eu,dar e cam aceeasi situatie.Si atunci cand cineva iti reproseaza ca..esti tu,nu mai e ok punish
In plus,presupunand ca ne'am schimba noi..Asta inseamna compromis dintr'o singura parte.Daca ei nu fac nici un efort,inseamna ca nu vor sa fie bine. Noi ne schimbam,nu mai suntem geloase,dar ei se schimba?-sa nu ne mai dea motive de gelozie?

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-30 14:07:23)

#213 2008-03-30 14:10:58

vonda
Platinum member

La.Flame a scris:

mda.. sper sa ma pot opri din plans. si sa-mi vad de invatat mai departe... sunt cam dezorientata probabil stii feelingu'...

nu cred ca e cineva care sa il stie mai bine neutral
Si am de invatat o groaza,am un examen peste cateva sapt...am proiecte o groaza,si nu am chef de nimic..nu imi sta gandul acolo.Dar ce sa fac? Mai trag o repriza de bocit,si ma intorc la treaba.

#214 2008-03-30 14:50:12

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

tantosica a scris:

ralluka a scris:

adica sunteti in pauza?

adica a zis ca vrea pauza.Si i'am spus ca daca facem pauza o facem definitiva. Si nu a zis decat "eh,nu e chiar asa".
Deci din partea mea... Sper sa ii fie bine acum.
Ca doar nu il pot astepta sa isi faca de cap,si cabd se plictiseste sa vina inapoi. Nu stiu ce se va intampla,pt. ca eu inca il iubesc,dar sper sa fiu tare..si sa fie bine la un moment dat..indiferent cum neutral
Cu ce crede el ca ma ajuta pauza asta? Doar sa vad cat de imatur e? Si ca nu a fost in stare sa rezolve o problema face to face?
Iar eu nu o sa il caut,pt. ca el a cerut pauza..deci nu am de ce sa il caut el. Iar el...

aceeasi situatie si la mine,aceleasi replici. decat o pauza in care sa faca ce vrea mai bine despartire si stiu o treaba.
deci identic tot ce ai zis,ma gasesc in fiecare cuvant si virgula. il iubesc enorm dar nu mai pot, vreau sa vad ca vine ceva din partea lui nu iar eu sa fiu cea care cauta impacarea. sad deocamdata vad doar statusuri pe mess....as prefera un 'buna,ce faci' neutral
eu ma tin bine nu am mai vbit cu el deloc de pe 8-9 martie ca a fost cu ziua mamei..si ziua lu mama etc. in rest..daca ne salutam asa pe la scoala daca ne vedem.
kapitulation tantosica ieri cand am vbit nu stiam care e situatia. take care puss

Dragostea nu se stă, se face.

Publicitate

loading...

#215 2008-03-30 14:54:31

vonda
Platinum member

Deuzza a scris:

kapitulation tantosica ieri cand am vbit nu stiam care e situatia. take care puss

join the club,iubita..Deja suntem 3?4? Nu mai stiu.Cert e ca trebuie sa fie bine pana la urma,nu? Big hug,sper sa iti revina starea de mai bine de aseara,cat mai repede :k?ra:

#216 2008-03-30 14:54:36

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

off fetele..oare de ce o femeie trebuie sa indure atatea si pe baieti sai doara undeva? grater((

#217 2008-03-30 14:56:44

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

lasa tantosica ca poate e mai bine pt tine,o sa treci peste si va fi bine.........daca ii trebuie fufe cu ele sa ramana,pana la urma va regreta el ca nu a luptat pt tine,dar va fi prea tarziu puss

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-03-30 14:56:56)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#218 2008-03-30 19:56:24

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

e foarte posibil sa ma alatur si eu gastii voastre wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#219 2008-03-30 19:57:14

vonda
Platinum member

pink_butterfly a scris:

e foarte posibil sa ma alatur si eu gastii voastre wink

chiar daca nu am vrea sa primim pe nimeni aici,deschidem bratele,si iti suntem cat de alaturi putem :k?ra: :k?ra:

#220 2008-03-30 20:01:11

pink_butterfly
Insomniac member

eu maine o sa aflu clar cum sta treaba...momentan sunt in stand-by tongue

#221 2008-04-01 22:44:16

vonda
Platinum member

mi'am permis sa continui aici,pt ce vreau sa spun,pink:

pink_butterfly a scris:

dar nu inteleg de ce trebuia sa se intample asa...de ce nu merit si eu sa fiu fericita si iubita cu adevarat????...de ce ma doare atat daca stiu ca nu ma iubeste?...de ce nu pot sa-l uit????...de ce...de ce ....de ce???...atatea intrebari fara raspuns...si cu toate astea,eu fara iubire in viata mea nu pot sa functionez...simt ca degeaba exist...am nevoie de un barbat care sa ma iubeasca cu adevarat si sa fie alaturi de mine mereu,si in momentele frumoase si in cele grele...

Toate avem nevoia asta..Insa gandeste'te la ce a spus candva nashira: Multumeste pt. faptul ca esti libera,pt. ca doar asa poti cunoaste pe cel care iti este destinat,si care te va iubi cu adevarat big_smile

Si eu functionez cu dragoste,si imi este foarte greu sa stiu ca nu ma mai iubeste,plange sufletul in mine,dar pe de alta parte,invat pe zii ce trece sa ma bucur daca e soare,daca imi zambeste cineva,daca imi spune un coleg ca imi sta bine cu noua freza..Daca ajung la timp la munca(desi am murit inghesuita in autobuz,metrou...etc.).Am dat banii inapoi unei vanzatoare care imi daduse 50 lei in plus,si m'am simtit mai bine.

Fiecare lucru marunt poate fi un motiv pt un zambet. Incerc sa gandesc:ce daca nu ma mai vrea?Pierderea lui.Stiu ca undeva acolo,e el..Si va veni timpul lui.Pt ca el ma cauta,si eu il caut. Oricare ar fi el. big_smile
Repet,si mie mi'e greu..dar trece.Toate trec.. :k?ra:

#222 2008-04-01 22:44:57

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

tantoshiko treci in pat...pana dimineatza mai trece putin

#223 2008-04-01 22:46:52

vonda
Platinum member

ralluka a scris:

tantoshiko treci in pat...pana dimineatza mai trece putin

ma duc,ma duc buga buga Adica plec,ca sunt prea tanara sa ma duc lol

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-01 22:47:57)

#224 2008-04-01 23:04:01

skumpi
Vizitator

tantosica a scris:

mi'am permis sa continui aici,pt ce vreau sa spun,pink:

pink_butterfly a scris:

dar nu inteleg de ce trebuia sa se intample asa...de ce nu merit si eu sa fiu fericita si iubita cu adevarat????...de ce ma doare atat daca stiu ca nu ma iubeste?...de ce nu pot sa-l uit????...de ce...de ce ....de ce???...atatea intrebari fara raspuns...si cu toate astea,eu fara iubire in viata mea nu pot sa functionez...simt ca degeaba exist...am nevoie de un barbat care sa ma iubeasca cu adevarat si sa fie alaturi de mine mereu,si in momentele frumoase si in cele grele...

Toate avem nevoia asta..Insa gandeste'te la ce a spus candva nashira: Multumeste pt. faptul ca esti libera,pt. ca doar asa poti cunoaste pe cel care iti este destinat,si care te va iubi cu adevarat big_smile

Si eu functionez cu dragoste,si imi este foarte greu sa stiu ca nu ma mai iubeste,plange sufletul in mine,dar pe de alta parte,invat pe zii ce trece sa ma bucur daca e soare,daca imi zambeste cineva,daca imi spune un coleg ca imi sta bine cu noua freza..Daca ajung la timp la munca(desi am murit inghesuita in autobuz,metrou...etc.).Am dat banii inapoi unei vanzatoare care imi daduse 50 lei in plus,si m'am simtit mai bine.

Fiecare lucru marunt poate fi un motiv pt un zambet. Incerc sa gandesc:ce daca nu ma mai vrea?Pierderea lui.Stiu ca undeva acolo,e el..Si va veni timpul lui.Pt ca el ma cauta,si eu il caut. Oricare ar fi el. big_smile
Repet,si mie mi'e greu..dar trece.Toate trec.. :k?ra:

bravo big_smile mentalitate de invingatoare...asa trb sa gandeasca TOATA LUMEA !!! viata nu se termina cu un EL sau cu o EA big_smile tummenupp

#225 2008-04-01 23:05:49

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nici eu nu pot "functiona" fara dragoste... la mine nu s-a terminat si sper sa nu se termine...dar mi-a placut chestia aia cu "nu pot functiona fara dragoste". sunt prea mica,fragila si sensibila pt a exista intr-o lume REA,GOALA si RECE fara a fi iubita. dak treci prin viata si nu ai iubit niciodata,degeaba ai trait.
si tocmai pt k oamenii sunt asa rai si insensibili prefer animalele,si le iubesc ff mult...pt k un caine de ex nu te va trada never si te va iubi pana la ultima suflare... p cand oamenii inseala,sunt parsivi,nepasatori... uneori mi-e groaza in ce lume traim!

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-04-01 23:07:00)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#226 2008-04-01 23:33:20

pink_butterfly
Insomniac member

stiu ca nu e un capat de lume...stiu ca va trece si asta,asa cum au trecut multe altele...dar acum nu pot sa nu ma simt ingrozitor...nu se poate sa nu imi fie rusine de mine pt ca am fost atat de naiva si am crezut in el...m-am deschis total in fata lui...am crezut foarte mult in tot ce imi spunea...mi-am cladit in minte un viitor cu el...am crezut in el asa cum n-am crezut in nimeni in toata viata mea...a fost atat de scurta si intensa povestea noastra incat nici nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat...parca a fost un vis...care acum se transforma in cosmar...
si acum mi-am mai si complicat existenta,de parca nu era suficient...cu fostul...care sustine ca inca ma iubeste si ar mai vrea sa fie cu mine...i-am povestit tot si a fost foarte ranit..saracul de el...prin cate a trecut din cauza mea...si el inca mai e dispus sa imi fie alaturi...imi dau lacrimile cand ma gandesc...as vrea sa ma impac cu el...el e singurul care mi-a oferit siguranta si iubire fara sa ceara prea mult in schimb...dar mi-e teama...mi-e teama ca nu cumva individul actual sa se razgandeasca peste un anumit timp si sa ma caute iar eu sa fiu tentata sa-i cedez si sa-mi bat iarasi joc de baiatul asta extraordinar...cred ca n-ati inteles nimic si v-ati ales si cu o migrena de pe urma mea tongue...pot sa fiu imposibila uneori...cred ca de-aia si raman tot timpul singura...cred ca dupa ce o sa fac proiectul de licenta,o sa ma apuc sa scriu o carte despre viata mea tongue...telenovele nu imi ajung nici la degetul mic big_smile...am innebunit...am inceput sa aberez...nu ma bagati in seama...cred ca pana la urma o sa ajung la balamuc...ca deja incep sa-mi pierd ratiunea...

#227 2008-04-01 23:40:55

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

pink:*puss eu una am inteles,numai din mesajul asta de acuma.in mare parte.
cred k toate trecem prin asa cva,credem orbeste in cineva kre ne distruge inocenta...
gandeste-te doar k ai ceva d invatzat din asta,k sa nu mai pui boticu la tot ce spun unii! stiu ca ce iti zic acum ti-e greu sa crezi dar... vei trece peste asta si nu-ti va parea rau k s-a intamplat,te vei gandi k ai mai invatzat ceva! ai cazut rau,esti lovita...dar te vei ridica de 3 ori mai puternica,mai sexi,mai frumoasa si o sa le dai peste nas tuturor imbecililor d genu!
gandeste-te la treaba cu exu,si nici nu te gandi sa-l mai ierti p asta vreodata pt ce ti-a facut (nu stiu k nu am citit pag anterioare,dar am inteles in mare parte)! dak iti iubesti exu,impaca-te cu el. dar dak nul iubesti,da-i pace,k o sa suferi si tu si el...chiar k intr-o telenovela
capul sus! va trece! eu te pup puss si iti doresc numai bine

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#228 2008-04-01 23:51:04

pink_butterfly
Insomniac member

tocmai asta e...ca nu stiu nici eu exact ce simt...acum simt ca am in suflet un amalgam de iubire,dispret,greata,dezgust si multe altele...inca sunt indragostita de "dobitoc"...si sunt sigura ca daca ma va cauta sa ne impacam imi va intoarce iar toata lumea pe dos...iar pe de alta parte simt ca tin foarte mult la fostul meu...simt ca el e ceea ce am nevoie acum...simt ca el ma poate scoate din prapastia asta in care ma afund tot mai mult in fiecare zi...simt o altfel de iubire pt el...o iubire mai cuminte...un regret amar pt tot raul pe care i l-am facut...si mi-e teama sa nu ii fac si mai mult daca o sa ne impacam...plus ca nu mai am curajul sa dau ochii cu prietenii si cu familia lui dupa cate incercari am avut si dupa cat a suferit el pt mine...e foarte greu sa iau o decizie...chiar nu stiu ce o sa-i spun...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.