|
Nu esti logat.
S'a terminat-120#2262 2008-07-03 10:33:04
Re: s'a terminattanticol nu-i bai, face si asta parte din procesul de vindecare...tine-te tare ca o sa fie bine pana la urma.....trebuie sa fii constienta ca nu mai este cale de intoarcere...si sa nu mai traiesti in trecut...iti doresti sa fie langa tine, sa te tin in brate...cine? el de acum...sau el de acum cateva luni cand totul era bine?....gandeste-te ca maine ar veni la tine si te-ar vrea inapoi...te-ar lua in brate...poate ai fericita la inceput, dar cu timpul ti-ai da seama ca nu mai e ca inainte...ca sunt prea multe intre voi....sterge-l din lista de mess...si pe el, si pe ea.....stiu ca e foarte greu pentru tine...si usor de vb pentru noi...nici nu-mi pot imagina cum e sa fii in locul tau (adica am fost, dar nu dupa o rel asa de lunga)... dar ce sa facem, suferim o viata intreaga? strangem din dinti si mergem mai departe....drumul vindecarii e lung.....mai si cadem uneori (cum ti se intampla tie acum) dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim...mergem inainte.....crede-ma, nu se poate sa fie numai rau sau numai bine in viata...sunt perioade si perioade...asta e viata.... 1000000000000000 de "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2263 2008-07-03 10:51:09
Re: s'a terminatasa e nicolle,ai mare dreptate..Asta mi'a zis si M aseara. Ca asta e frumusestea vietii..sa mai si suferim..si ca lumea e asa cum o vedem,sunt lucruri pe care nu le putem schimba,si ca trebuie sa acceptam asta. Offline #2264 2008-07-03 11:00:36
Re: s'a terminatasa, tantico, plangi, urla, sparge ce vrei daca-ti vine...descarca-te!...nu tine in tine....iaca si ce daca dupa 4 luni mai plangi dupa el? in puii mei, ati fost imreuna 5 ani si tu vrei sa-ti treaca in 4 luni? nu-ti impune nimic, lasa-ti sufletul sa se vindece usurel....rupe orice legatura cu el....cand iti vei fi vindecat sufletelul vei putea fi amica cu el, acum e prea devreme....acorda-ti ragazul asta...si VA FI BINE! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2265 2008-07-03 11:14:18
Re: s'a terminattanto... ma ia si pe mine iara.... ca parca de cand am terminat-o cu prostul celalalt am facut N pasi inapoi Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #2266 2008-07-03 11:20:21
Re: s'a terminathaidi mah Tantzicooooooo Sim y Offline Publicitateloading...
#2267 2008-07-03 11:22:16
Re: s'a terminat
seno..noi cadem impreuna,ne ridicam impreuna.. Altfel nu avem cum.. Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-07-03 11:25:04) Offline #2268 2008-07-03 11:29:44
Re: s'a terminatvezi..se poate sa stii...am patit-o si eu,si nu o data,de 2 ori Sim y Offline #2269 2008-07-03 11:31:16
e ala cu hug intre puncte Offline #2270 2008-07-03 11:32:42
da,clar tre sa ma duc la dr... Sim y Offline #2271 2008-07-03 11:35:58
Re: s'a terminatma bucur ca te-am facut sa zambesti macar un pic ...azi un pic, maine mai mult si tot asa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2272 2008-07-03 11:37:46
Re: s'a terminateh nicolle..m-am vindecat eu cand am auzit cum ma vbea cretinu X( Sim y Offline #2273 2008-07-03 11:43:48
bravo...si eu tot la nervi m-am vindecat de fostii...adica ce naiba, eu nu-s bataia de joc a nimanui! ce daca mi-am luat-o si eu in freza si am suferit ca naiba? macar am avut satisfactia ca toti au venit cu codita intre picioare sa-i iau inapoi....insa aveam eu o vorba...daca spargi un bibelou...oricat l-ai lipi tot n-o sa mai arate ca inainte...acum depinde cat de mult iti doresti bibeloul, oricum ar fi.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2274 2008-07-03 12:00:34
draga de eaaa Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #2275 2008-07-03 12:09:33
Re: s'a terminatla siameze.... mai fetelor, la cat sunteti de frumoase si destepte.....ar trebui sa mor de invidie, nu sa va fac terapie ... dar na....hai ca va iert de data asta... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2276 2008-07-03 12:18:46
cred ca noi o sa facem nunta in aceeasi zi,la cat de siameze suntem Offline #2277 2008-07-03 12:30:37
Re: s'a terminatof tzantzo dlagutza de ea(in legatura cu primul mesaj al tau de azi) imi vine si mie sa plang odata cu tine o sa treaca,e normal sa te mai ia din cand in cand.. Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-07-03 12:31:03) 6 ani de dragoste Offline #2278 2008-07-03 12:34:43
bine, biine....eu a doua oara nu ma mai ofer:butter:
parerea mea e asta: nu zice nimeni ca nu mai trbuie sa vb never ever cu fostul....dar pune un pic de pauza sa te vindeci...perioada prin care treci tu acum nu e perioada de conversat cu el pe mess etc....caci nu te-ai detasat complet...vrei singura sa-ti invarti cuvantul in rana? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2279 2008-07-03 15:45:25
Re: s'a terminatbine zice nicole Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #2280 2008-07-03 16:05:26
mda...ia vezi, poate n-o sa fie nevoie "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|