homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-125

#2357 2008-07-16 12:20:01

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: s'a terminat

deadrose iese cu "scandal"??? wait for me ,wait for me rotfl2

#2358 2008-07-16 12:27:11

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

rotfl vin big_smile
si eu o sa fiu singura acasade pe 19 pana nush cand..si mi-e taree frica neutral..adica o sa ies..dar nu pot sa stau numai afara..ma rog..sa vedem
anytza..nici eu nu iti pot spune nimic pentru ca eu am mai trecut odata prin asta..am avut noroc ca eram mica..daca se poate numi noroc..si chiar nu vreau sa mai imi pierd odata mama.. .oricum daca ai nevoie de ceva..me here puss puss

Ultima oara a fost editat de Amaria (2008-07-16 12:37:09)

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#2359 2008-07-16 13:05:53

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

nu poti s'o iei pe patri la tine? eu nu pot veni ca il am pe japan...dar ca sa nu stai singura..combina o prietena sa stea cu tine!
Offf ce ma supara pe mine cel mai tare este ce patesti cu mama ta,si ce ai mai patit o data..si nu pot intelege ce justitie divina e asta,cand altii nu au nicio problema ...si altii le au pe toate..adunate
ti-ai facut rau singura ca ai tras de timp si de relatia dintre voi..dar sunt sigura ca ti-a fost o lectie pt mai tarziu...
deadrose cat se face cu trenul de la buc pana la craiova? vin si eu daca e rost de party lol rotfl lol big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#2360 2008-07-16 13:08:01

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mi-e ca ne strangem toate la deadrose rotfl

#2361 2008-07-16 13:08:14

JanisJoplin
Platinum member

si chiar n'a fost nenorocit..omul ti-a zis ca e gata...acum doar nu era sa refuze cand tu... tongue ca e baiat..si asta e
lasa-l sa'si faca de cap,o sa'i para lui rau mai tarziu
mai trist e ca ti'ai pierdut cel mai bun prieten...dar crede-ma..mare greseala ca te'ai bazat pe el,cand un apropiat e bolnav grav nu te baza pe el,el e cel care te tute pana la urma.....si are doar 18 ani....ce sa'i ceri?

Publicitate

loading...

#2362 2008-07-16 13:17:40

Amaria
Hero member

off sad
dar tot ii greu

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.

#2363 2008-07-16 13:26:00

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Melany1 a scris:

mi-e ca ne strangem toate la deadrose rotfl

mah mie imi convine big_smile asa e tot timpu la mine cand raman singura big_smile
janis vreo 3 ore crek faci big_smile

iubita io ti-am mai zis k e posibil sa il tuta curiozitatea la creieri. crek il mananca rau sa vada cum e si cu alta

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2364 2008-07-16 13:37:45

JanisJoplin
Platinum member

bun
il aduc si pe japan si punem de'o orgie lol
iertati-mi nesimtirea ,nu'si are locul...deciii....am vb cu senorita putin pe mess...mi'a transmis pup pt tot forumul si CURAJ mult fetelor de la topicul asta puss
puss

#2365 2008-07-16 17:44:45

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

Amaria a scris:

In primul rand,bine v-am regasit..v-am citit de fiecare data cand am avut timp dar nu prea am avut timp sa postez,insa o sa schimb acest lucru.
Unele stiti ca am avut o relatie de 1 an jumate,si cu bune si cu rele..mai mult cu bune.Il iubeam atat de mult incat daca el ar fi fost intr-un scaun cu rotile..m-as fi vazut langa el in continuare..dar intr-o zi,pe 7 februarie,cu o zi inainte sa facem 1 an si 6 luni,dupa ce am aflat ca mama are cancer la san mi-a spus pe mess ca vrea sa ne despartim.Motivul? ?pur si simplu nu mai vreau sa fiu intr-o relatie?..pff..au urmat multe lacrimi,dorinta de a-l revedea,nevoia de a-l avea aproape..am continuat dintr-o putere cred ca masochista sa vorbim..sa devenim?prieteni?.Aici cred ca a fost vorba de autosgestie..pentru ca incet incet incepusem sa-l vad doar ca pe un prieten..il iertasem pt ce mi-a facut pentru ca nu imi aminteam cat de mult duruse.Mintea mea credea ce ii ziceam..ca suntem doar prieteni si ocazional mai mult..dar in realitate prostuta de mine(ca sa nu zic proasta) nu faceam altceva decat sa caut moduri sa il am in continuare langa mine.Era atat de bine langa el?totul era mult prea bine..asa cum am citit mai demult un articol pe forum care se numea viciul meu iubirea..sunt sigura ca el e viciul meu,ca sunt dependenta de el.
Asa ca ..dupa 8 luni de prietenie si de sex am hotarat sa mergem la mare..?ca si prieteni?cu gasca noastra..au fost super primele zile,am facut sex si mi-a spus ca se bucura ca am venit..a 2 zi insa,eu m-am intors mai dvreme la cazare deoarece imi era rau..si am zis sa il astept,am facut patul mi-am facut baie..si am asteptat..o ora..2..3..a venit la 9..fericit.
Se intalnise cu o tipasi se sarutase cu ea..nu pot sa explic cum tot bullshitu pe care mi-l autoimpusesem s-a naruit..si simteam o durere mai mare decat aia de acu 8 luni..simteam ca ma sufoc si cum inchideam ochii ii vedeam sarutandu-se,si pe el cu o seara inainte spunandu-mi ca se bucura ca sunt acolo..Dar totusi am fost la mare,am zis ca n-am dat bani ca sa plang(asta totusi dupa ceva lacrimi)si am ieist,m-am distrat..el mi-a spus ca stia ca o sa se intample asta..si ca suntem si vom ramane mereu prieteni insa singura greseala era ca eram prea apropiati..am zis ok..Acum sunt acasa..si mi se rupe sufletul si nu stiu cum sa fac sa treaca..Stiu ca o sa treaca,sunt constienta de asta..dar nu stiu cand..nu stiu pe ce drum sa o apuc..
Nu e nenorocit ca sa il urasc...janis il cunoaste..nu m-a jignit,intotdeuna mi-a zis adevarul..ajutati-ma sad
P.S: scuze pt cat am scris

parca ar fi povestea mea..numai ca la mine au trecut doar 2 luni..el nici macar nu si-a luat toate lucrurile de la mine..si amana mereu sad am inceput sa ies cu un tip seara ca sa mai uit dar nu simt nimic pt el.. si stiu ca o sa vina ziua in care o sa -si gaseasca vreo "pipita" si o sa sufar mai rau ca in mom in care ne-am despartit sad

#2366 2008-07-17 07:15:43

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Amaria a scris:

rotfl vin big_smile
si eu o sa fiu singura acasade pe 19 pana nush cand..si mi-e taree frica neutral..adica o sa ies..dar nu pot sa stau numai afara..ma rog..sa vedem
anytza..nici eu nu iti pot spune nimic pentru ca eu am mai trecut odata prin asta..am avut noroc ca eram mica..daca se poate numi noroc..si chiar nu vreau sa mai imi pierd odata mama.. .oricum daca ai nevoie de ceva..me here puss puss

yikes.....prin ce ai mai trecut???? nu iti e de ajuns cat suferi acum????vorba lu' janis altii nu au nici o treaba si unii le au pe toate......asta e soarta neutral.....te pup daca vreodata vrei sa vb cu cineva sunt aici ma  gasesti pe mess ...ana_gsm e id-ul.......ai grija de tine kram

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#2367 2008-07-17 07:41:32

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

in primul rand: cel mai rau gand care te macina este acela sa incepi sa spui oare de ce eu, de ce mie mi se intampla si de ce divinitatea vrea asa...este cea mai proasta cale de a trece prin greutati...in fine cu gandul asta nici nu prea poti trece de greutati...cel mai bine e sa ridici capul sa-ti spui ca esti cea mai buna si mai tare, sa te gandesti ca ce a fost s-a terminat si urmeaza sa ti se intample ceva mai bun de atat...iar cu mama cel mai bine e sa te gandesti la ea si la cum se va vindeca si nu la altii care de ce nu au patit asa..Doamne Doamne stie sa le imparta in mod egal iar daca nu face asa inseamna ca are el o schema in cap smile ....asa se trece prin incercarile vietii, cu capul sus nu cu umerii lasati si cu gandul la altii...caci altfel te vor dobori fara sa ai timp sa te gandesti...fostul e fost pa la revedere, doare rau dar nu permanent...va trece durerea..si crede-ma nu era el cel mai bun prieten din moment ce ti-a spus ca doar pt sex tine relatia si asa hai sa mai vorbim...nu ai pierdut nici un cel mai bun prieten...iar daca vrei putem sta seara pe mess cum am mai stat noi doua iti amintesti?..daca nu-s pe mess is pe forum sau amandoua odata ..si daca vii pe forum sigur vei gasi aici cele mai bune prietene fie ele si virtuale...dar la una din surori nu poti sta perioada cat esti singura?...parca ai doua surori nu?...inca o data capul sus sterge lacrimile trage aer in piept si spune-ti in gand de mii de ori ca totul va fi bine...in regula iubita?

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-07-17 07:43:24)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2368 2008-07-17 11:35:45

Amaria
Hero member

in primul rand neatza big_smile..aseara am iesit cu fetele prin oras si se tot uita un tip la mine...a fost ok pentru ca mi-a sporit asa incerderea in mine lol ma facea sa ma simt atragatoare lol
anytza...mama de acum..este mama mea vitrega,imi este mama de cand aveam 10 ani..nu am ce sa ii reprosez...ea mai are o fiica(sora mea)si poate doar acolo cateodata vad mici diferente pe care nu mai eu cred ca le sesizez..sunt mici mici..dar conteaza cateodata..Am zis ca am mai trecut odata prin asta deoarece mama,mami meu, a murit cand aveam 6 ani din cauza unei tumoare la creier..nu s-a putut face nimic din pacate pentru ca era de marimea unei lamai si situata foarte aiurea..intre creier si cerebel..
Mica..asa e..nu pot decat sa ma intreb ce am facut eu de merit toate asa adunate si ma tot  framanta daca am gresit cu ceva atat de rau incat sa fiu pedepsita asa...dar sunt doar momente in care am gandurile astea
Cealalta sora a mea ..e si ea mare si din pacate nu prea mai pastram legatura...e trist intradevar si nici macar nu e vina mea..ai mei au adoptat-o deoarece credeau ca nu pot avea copii(eu am venit dabia cand mama avea 42 de ani)si inainte sa moara mama,ea a ramas gravida..avea vreo 19 ani si nu stiu exact care a fost treaba cert e ca i-a dezamagit pe ai mei..in special pe tata si tata a racit relatiile cu ea..

Ultima oara a fost editat de Amaria (2008-07-17 11:36:56)

#2369 2008-07-17 13:59:46

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

inca o data:tu nu ai facut nimic si nu esti pedepsita in nici un fel...asa e viata..se zice ca e o curva..eu uneori am impresia ca e mai mul de atat...dar nu ma dau batuta...is chele rea si a draq lol si merg pe principiul ce nu te doboara te face mai puternic...bine ca se poate vreodata sa cad si eu intr-o prapastie nu zic nu, dar sper ca tot cu ajutorul meu sa ies de acolo lol ...asta e atitudinea, nu cea cu capul plecat...daca faci asa ai sa vezi ce bine iti va fi.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2370 2008-07-17 14:26:59

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

Amaria lasa k o sa fie bine...tot raul e inspre bine si faza cu "dupa ploaie vine soare e cat se poate de adevarata". Acum asta e, situatia e intradevar foarte nasoala, dar trebuie sa mergi mai departe. Si eu am trecut prin multe, acum sunt singura la 20 de ani, in strainatate, studenta si cu job part-time (ca sa ma pot intretine), cu locuinta asigurata numa pana in august si pe deasupra si proaspat despartita de prieten - dar ma "ridic" singura, incerc sa ma apropii cat mai mult de oamenii din jur, sa imi fac (din nou) prieteni pentru k pana la urma ei sunt cei care te ajuta cel mai mult.
Eu atat pot sa-ti urez: sa ai credinta k maine va fii mai bine. De fiecare data knd sunt la pamant ma imbarbatez zicandu-mi k D-zeu ii rasplateste intr-un fel sau altul pe oamenii buni, si chiar dak nu am pe multi in jurul meu, imi impun ca trebuie sa trec peste hopul asta pentru ca dupa aceea o sa mi se rasplateasca tot efortul si suferintele.
Asha ca ce imi ramane de facut, e sa astept sa rasara soarele si in gradina mea smile. Pana atunci mai plangem aici cu fetele pe forum, ma mai scufund in munca (asha mai uit de toate problemele) sau mai ies la alergat (mai am crize cateodata de alerg k o nebuna!(cate o ora intreaga)...cred k asha ma exteriorizez mai nou dar imi e foarte bine - cand ajung acasa pic in pat de oboseala si asha nici nu mai am timp sa ma gandesc la toate prostiile).
O sa vezi k o sa fie bine!...roata se invarte smile

Ultima oara a fost editat de danny (2008-07-22 16:38:25)

#2371 2008-07-18 15:23:28

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

JanisJoplin a scris:

bun
il aduc si pe japan si punem de'o orgie lol
iertati-mi nesimtirea ,nu'si are locul...deciii....am vb cu senorita putin pe mess...mi'a transmis pup pt tot forumul si CURAJ mult fetelor de la topicul asta puss
puss

daaaaa.. desi ideal era sa nu avem noutati pe aici sad
va tin pumnii fetelor si haideti sa fim tari... viata are atatea momente frumoase, trebuie dpar sa deschidem bine ochii si sa ne bucuram de ele.
puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2372 2008-07-18 21:42:22

Amaria
Hero member

asa e seno...are atatea momente frumoase..dar de multe ori sunt umbrite de astea urate...
Dar o sa treaca..mai dvreme sau mai tarziu..
danny daca ai nevoie de ceva cu care te pot ajuta..just say it big_smile

#2373 2008-07-21 23:16:49

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

i'm in here si sper sa mai raman o vreme... smile i'm fine, fara detalii smile 
cred ca trebuia eu sa fi fost de mai mult timp aici, dar na... am mai luptat putin contra vantului

There ain't no sunshine now that he's gone

#2374 2008-07-22 00:32:31

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eh,ale...tie iti mai dam o perioada de "razgandeala"...cine stie...poate a fost iar o toana si o sa treaca wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#2375 2008-07-23 19:11:50

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

iata ca am intrat si eu din nou in club sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.