|
Nu esti logat.
S'a terminat-125#2357 2008-07-16 12:20:01
Re: s'a terminatdeadrose iese cu "scandal"??? wait for me ,wait for me Offline #2358 2008-07-16 12:27:11
Re: s'a terminat vin Ultima oara a fost editat de Amaria (2008-07-16 12:37:09) At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #2359 2008-07-16 13:05:53
Re: s'a terminatnu poti s'o iei pe patri la tine? eu nu pot veni ca il am pe japan...dar ca sa nu stai singura..combina o prietena sa stea cu tine! 6 ani de dragoste Offline #2361 2008-07-16 13:08:14
Re: s'a terminatsi chiar n'a fost nenorocit..omul ti-a zis ca e gata...acum doar nu era sa refuze cand tu... ca e baiat..si asta e 6 ani de dragoste Offline Publicitateloading...
#2362 2008-07-16 13:17:40
Re: s'a terminatoff At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #2363 2008-07-16 13:26:00
Re: s'a terminat
mah mie imi convine asa e tot timpu la mine cand raman singura http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #2364 2008-07-16 13:37:45
Re: s'a terminatbun 6 ani de dragoste Offline #2365 2008-07-16 17:44:45
parca ar fi povestea mea..numai ca la mine au trecut doar 2 luni..el nici macar nu si-a luat toate lucrurile de la mine..si amana mereu am inceput sa ies cu un tip seara ca sa mai uit dar nu simt nimic pt el.. si stiu ca o sa vina ziua in care o sa -si gaseasca vreo "pipita" si o sa sufar mai rau ca in mom in care ne-am despartit http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #2366 2008-07-17 07:15:43
.....prin ce ai mai trecut???? nu iti e de ajuns cat suferi acum????vorba lu' janis altii nu au nici o treaba si unii le au pe toate......asta e soarta .....te pup daca vreodata vrei sa vb cu cineva sunt aici ma gasesti pe mess ...ana_gsm e id-ul.......ai grija de tine Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #2367 2008-07-17 07:41:32
Re: s'a terminatin primul rand: cel mai rau gand care te macina este acela sa incepi sa spui oare de ce eu, de ce mie mi se intampla si de ce divinitatea vrea asa...este cea mai proasta cale de a trece prin greutati...in fine cu gandul asta nici nu prea poti trece de greutati...cel mai bine e sa ridici capul sa-ti spui ca esti cea mai buna si mai tare, sa te gandesti ca ce a fost s-a terminat si urmeaza sa ti se intample ceva mai bun de atat...iar cu mama cel mai bine e sa te gandesti la ea si la cum se va vindeca si nu la altii care de ce nu au patit asa..Doamne Doamne stie sa le imparta in mod egal iar daca nu face asa inseamna ca are el o schema in cap ....asa se trece prin incercarile vietii, cu capul sus nu cu umerii lasati si cu gandul la altii...caci altfel te vor dobori fara sa ai timp sa te gandesti...fostul e fost pa la revedere, doare rau dar nu permanent...va trece durerea..si crede-ma nu era el cel mai bun prieten din moment ce ti-a spus ca doar pt sex tine relatia si asa hai sa mai vorbim...nu ai pierdut nici un cel mai bun prieten...iar daca vrei putem sta seara pe mess cum am mai stat noi doua iti amintesti?..daca nu-s pe mess is pe forum sau amandoua odata ..si daca vii pe forum sigur vei gasi aici cele mai bune prietene fie ele si virtuale...dar la una din surori nu poti sta perioada cat esti singura?...parca ai doua surori nu?...inca o data capul sus sterge lacrimile trage aer in piept si spune-ti in gand de mii de ori ca totul va fi bine...in regula iubita? Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-07-17 07:43:24) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2368 2008-07-17 11:35:45
Re: s'a terminatin primul rand neatza ..aseara am iesit cu fetele prin oras si se tot uita un tip la mine...a fost ok pentru ca mi-a sporit asa incerderea in mine ma facea sa ma simt atragatoare Ultima oara a fost editat de Amaria (2008-07-17 11:36:56) At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #2369 2008-07-17 13:59:46
Re: s'a terminatinca o data:tu nu ai facut nimic si nu esti pedepsita in nici un fel...asa e viata..se zice ca e o curva..eu uneori am impresia ca e mai mul de atat...dar nu ma dau batuta...is chele rea si a draq si merg pe principiul ce nu te doboara te face mai puternic...bine ca se poate vreodata sa cad si eu intr-o prapastie nu zic nu, dar sper ca tot cu ajutorul meu sa ies de acolo ...asta e atitudinea, nu cea cu capul plecat...daca faci asa ai sa vezi ce bine iti va fi. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2370 2008-07-17 14:26:59
Re: s'a terminatAmaria lasa k o sa fie bine...tot raul e inspre bine si faza cu "dupa ploaie vine soare e cat se poate de adevarata". Acum asta e, situatia e intradevar foarte nasoala, dar trebuie sa mergi mai departe. Si eu am trecut prin multe, acum sunt singura la 20 de ani, in strainatate, studenta si cu job part-time (ca sa ma pot intretine), cu locuinta asigurata numa pana in august si pe deasupra si proaspat despartita de prieten - dar ma "ridic" singura, incerc sa ma apropii cat mai mult de oamenii din jur, sa imi fac (din nou) prieteni pentru k pana la urma ei sunt cei care te ajuta cel mai mult. Ultima oara a fost editat de danny (2008-07-22 16:38:25) Offline #2371 2008-07-18 15:23:28
daaaaa.. desi ideal era sa nu avem noutati pe aici Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #2372 2008-07-18 21:42:22
Re: s'a terminatasa e seno...are atatea momente frumoase..dar de multe ori sunt umbrite de astea urate... At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #2373 2008-07-21 23:16:49
Re: s'a terminati'm in here si sper sa mai raman o vreme... i'm fine, fara detalii There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2374 2008-07-22 00:32:31
Re: s'a terminateh,ale...tie iti mai dam o perioada de "razgandeala"...cine stie...poate a fost iar o toana si o sa treaca http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #2375 2008-07-23 19:11:50
Re: s'a terminatiata ca am intrat si eu din nou in club http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|