homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-129

#2433 2008-07-31 12:00:35

skumpi
Vizitator

Re: s'a terminat

da nush dc nu`i dai u ignor
greseala ta sincer acuma...trb sa`i dai naibii ignor si gata...nu mai trb sa treci prin asta !
nu`i tarziu nici acuma

#2434 2008-07-31 12:03:42

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

neutral neutral neutral neutral neutral neutral neutral neutral neutral no comment unui asa om

tantosica...o singura chestie pot sa-ti zic : "what comes around, goes around".... pe verificate!

stai linistita, ca o sa ajunga si el sa se friga...rau...poate se insoara cu ea...poate nu...dar nu cred ca relatia lor o sa dureze mult...din ce povestesti, e doar un orgoliu al lui de mascul, ca s-a dat aaia la el, ca il iubeste, ca a dezvirginat-o.... ti se pare sincer ca e indragostit de ea,...ca o iubeste? un om care iubeste e fericit si nu-i raneste pe cei din jur, cum face el cu tine, mai ales cu tine

stiu cum te simti.... primul meu iubit - prima iubire - s-a mutat in alt oras...si bienteles ca ne-am despartit pentru ca existau acolo prea multe tentatii pentru el si a vrut sa fie "corect" fata de mine, caci eu eram inca virgina si aveam de gand sa mai raman...si a tinut neaparat ca data viitoare cand ne-am vazut sa-mi spuna cu cate si-o trage el acolo si ce si cum - texte - ...tot asa, ca sa trec mai usor peste.... si ghici cine imi plangea peste cateva luni la telefon?

eu nu inteleg de ce mai tii tu legatura cu el....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2435 2008-07-31 12:07:41

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

da,stiu ca e doar vina mea..doar ca nu imi imaginam ca o sa ajunga pana aici,sincer..
Nu i'am dat ognore de dragul a ce a fost..si de dragul lui ca om,ca imi facea placere sa vorbesc cu el,dar nu mi'am imaginat nici o clipa ca va ajunge atat de departe,mai ales ca el cu gura lui a zis ca atunci cand o sa facem ceva,sa nu ne spunem neutral Si uite ca dragutul de el s'a gandit ca m'ar interesa..
Off...cred ca mi'a ajuns..am aproape 4 luni de cand sunt in agonie..e prea mult pt mine.. Si am crezut mereu ca mai rau de atat nu se poate,dar ghiciti ce? Se poate lol Deci e valabila zicala:zambeste,maine poate fii mai rau.. La mine s'a adeverit,si acum regret ca nu am zambit ieri lol

#2436 2008-07-31 12:10:24

Soleil
Addicted member

tantosico...eu inteleg de ce ai mai tinut tu legatura cu el.... de fapt tu te minti in ce spui, tu vrei sa tii legatura cu el, mai speri inca,....insa speri degeaba.... si de dragul ce a fost...trebuie sa o rupi cu totul acum... ca sa-ti fie tie bine si ca sa mai puteti fi amici vreodata...altfel nu te vei mai vindeca niciodata...un drogat n-o sa se lase veci de droguri daca le are la indemana oricand - scuze de analogie, altceva nu mi-a trecut prin cap

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2437 2008-07-31 12:15:23

vonda
Platinum member

eu sunt absolut convinsa de puterea mea de a trece peste..
Si stiu ca peste ceva timp cand voi fi cu cineva care va merita cu adevarat, voi rade cand imi voi aminti cat am suferit pt el,doar ca acum mi;e destul de greu sa ma prefac ca imi trecuse de tot iubirea pt el,si ca nu ma afecteaza " vestea"
Ai dreptate nicolle,un om care iubeste nu ar trebui sa faca ce face el,dar daca el este atat de imatur sa o faca,nu pot schimba asta. Ea e cu siguranta indragostita de el,pt ca are la avatar poza cu ei 2,si se comporta ca si cum ar fi,si mai ales daca el a fost primul,e clar ca s'a atasat si mai tare.. Si sincer nu ma intereseaza daca se insoara sau nu cu ea,nu asta e marea mea dilema existentiala.
Dilema mea e de ce se gandeste el sa ma invite la nunta,cand stie inca ca eu pe el il consideram,in naivitatea mea.. THE ONE,si ca nu voi accepta asa usor ca l'a luat alta. Nu inteleg de ce i se pare ca daca el a trecut peste 5 ani cu asa o usurinta,la fel pot face si eu. Uneori ma intreb daca gandeste sau are capul doar ca sa nu il ploua in gat. Chiar nici un pic de maturitate nu are?
Mi'e sila,sincer..chiar sa isi bata joc de tot ce a fost frumos intre noi.. si mi'a mai si zis cu seninatate: Chiar ma gandeam daca ai veni la nunta..pt ca te'am iubit..mult..si mi'ar place sa fi alaturi de mine :f?rv?nad: :f?rv?nad:
Mi se pare mie sau a luat'o lumea razna?

Publicitate

loading...

#2438 2008-07-31 12:18:25

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

doamne tanto, ce om neutral   doamne, ce ti-e dat sa intalnesti, ce ti-e dat s-auzi neutral sad  imi pare tare rau pt tine si sper sa-ti revii cat mai repede puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#2439 2008-07-31 12:19:35

vonda
Platinum member

nicolle_rox a scris:

tantosico...eu inteleg de ce ai mai tinut tu legatura cu el.... de fapt tu te minti in ce spui, tu vrei sa tii legatura cu el, mai speri inca,....insa speri degeaba.... si de dragul ce a fost...trebuie sa o rupi cu totul acum... ca sa-ti fie tie bine si ca sa mai puteti fi amici vreodata...altfel nu te vei mai vindeca niciodata...un drogat n-o sa se lase veci de droguri daca le are la indemana oricand - scuze de analogie, altceva nu mi-a trecut prin cap

toata lumea spune asta,si stiu ca asa pare lol
Insa nu speram nimic,nu incerc sa conving pe nimeni. Singurul meu "drog" daca ii pot spune asa,era sa stau de vorba cu el,sa radem si sa vorbim toate tampeniile.
Ca persoana langa mine nu il mai vedeam,pt ca nu merita.S;a schimbat mult,si a facut niste chestii urate rau,petse care nu as trece si pe care nu le'a facut cat a fost cu mine..
Chiar nu ma mai atragea cu nimic,are un caracter urat,parca golit de tot ce a facut ca intre noi sa fie asa frumos.. Nimic nu a mai ramas.. Acum e doar egoism,rautate,orgoliu..si comportament tipic masculin: sa f** cat mai mult si pe cine apuc,si in plus: hai sa ma si laud cu asta. Ori el nu a fost niciodata asa neutral

#2440 2008-07-31 12:22:35

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

tantosica a scris:

si comportament tipic masculin: sa f** cat mai mult si pe cine apuc,si in plus: hai sa ma si laud cu asta. Ori el nu a fost niciodata asa neutral

aham... asa a facut si exul meu vara trecuta... mira-m-as sa nu faca la fel si acum mai ales ca o fi turbat ca nu mi-a dat el papucii, macar sa se razbune pe partea asta si s-ajunga la mine cat e el de mare cuceritor...  gotta prepare myself neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#2441 2008-07-31 12:32:46

Soleil
Addicted member

bun, atunci nu mai vorbi cu el. deloc.
oamenii nu se schimba. nu semnificativ. ori nu i-ai vazut niciodata aceasta latura (love is blind), ori n-a aratat-o el...insa de existat cred ca a existat.
cate dintre noi nu ajungem sa spunem dupa cativa ani de ralatie "vai, dar el nu era asa, el nu facea asta, el nu ar face asta"...prostii...de aia se zice ca poti manca un sac de sare cu cineva si sa nu ajungi sa-l cunosti complet.

Thé à la menthe hjarta

#2442 2008-07-31 12:36:47

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

tantosica eu zic ca el vrea sa te faca geloasa.
de ce nu ii platesti cu aceeasi moneda?
pai de ce nu te lauzi si tu cu o noua achizitie: un baiat mai bun decat el(in toate domeniile tongue )?
eu i-as spune ca am gasit un baiat care stie sa ma faca sa ma simt femeie cu adevarat in pat

#2443 2008-07-31 12:43:31

vonda
Platinum member

Katalyna2311 a scris:

eu i-as spune ca am gasit un baiat care stie sa ma faca sa ma simt femeie cu adevarat in pat

rotfl nu sunt asa jalnica,sa ma apuc sa dau detalii...Las asta in seama lui,ca vad ca se pricepe..auzi la el: ti'am zis ca sa treci de tot peste.. Ce dragutttt..tot la mine se gandeaaaa.. :f?rbannad: It makes me sick mad

#2444 2008-07-31 13:01:22

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

vai tantzica..... prin ce a trebuit sa treci sad

Doamneeee, ce specimene sunt barbatii astiaaaaa, incredibiiiil!!!! si mai ales ramai masca frate cand vezi cat se schimba oamenii.... acum iti ling din palma si poftim unde se ajunge in asa scurt timp.... cat de retard sa fii sa vii cu dumele astea? no offence tanto neutral
eu sunt socata si ma gandesc ca bai nene... de fapt poti sta o gramada langa un om si sa nu stii ce pramatie ai langa tine. si hai ca pana una alta era vorba de o relatie... i s-a pus pata pe alta, te-a lasat, ai suferit, dar mergi mai departe cu chiu cu vai.
dar gandeste-te sa te mariti cu "THE ONE-ul" tau si sa te trezesti ca-ti face asa la 5 ani de la nunta... cand ai eventual si vreo 2 plozi de crescut.... asa mi-e groaza cateodata sa ma gandesc ca nu mai poti fi sigur de nimeni si nimic neutralneutralneutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2445 2008-07-31 13:17:32

vonda
Platinum member

senorita a scris:

vai tantzica..... prin ce a trebuit sa treci sad

Doamneeee, ce specimene sunt barbatii astiaaaaa, incredibiiiil!!!! si mai ales ramai masca frate cand vezi cat se schimba oamenii.... acum iti ling din palma si poftim unde se ajunge in asa scurt timp.... cat de retard sa fii sa vii cu dumele astea? no offence tanto neutral
eu sunt socata si ma gandesc ca bai nene... de fapt poti sta o gramada langa un om si sa nu stii ce pramatie ai langa tine. si hai ca pana una alta era vorba de o relatie... i s-a pus pata pe alta, te-a lasat, ai suferit, dar mergi mai departe cu chiu cu vai.
dar gandeste-te sa te mariti cu "THE ONE-ul" tau si sa te trezesti ca-ti face asa la 5 ani de la nunta... cand ai eventual si vreo 2 plozi de crescut.... asa mi-e groaza cateodata sa ma gandesc ca nu mai poti fi sigur de nimeni si nimic neutralneutralneutral

pt asta am impartasit eu povestea mea pe forum.
Si ca sa vad alte pareri,ale unor persoane mai "coapte" dar si ca sa atrag atentia ca nu tot ce zboara se mananca,si nu tot ce pare ideal este asa in realitate.
Eu cand citeam ce imi scria,la inceput cand era indragosit de mine si imi spunea ca "imi promite ca va fi alaturi de mine mereu..sau macar atata timp cat il las sa fie langa mine (sau pana il calca o masina) citeam si ma gandeam ca sunt doar vorbe.. Nu ma impresionau,nu le credeam.Apoi incet incet,am simtit si eu acelasi lucru si am reusit amandoi sa ne dorim sa fim impreuna pana cand..atat cat ne va fi dat,sau daca ne calca vreo masina.
Si totusi nu a fost sa fie..nu stii cum si ce il schimba pe om,sau cine il influenteaza..si ce ti se parea atunci perfect ajunge sa se transforme in ceva ce vrei sa uiti.
M'a facut sa vreau sa uit tot,oare e normal?
The one'ul nu exista. Exista oameni care se plictisesc de alergat din floare in floare pe la 30 ani,si se gandesc ca au nevoie de cineva care sa le calce camasa.Si hai sa ma casatoresc,sa intru in randul lumii.Eu nu cred ca voi mai simti pt vreunul ce am simtit pt el ,va fi poate alta iubire,mai matura,sau poate doar data de nevoia de a avea pe cineva langa mine,dar am pus atata suflet in relatia asta,incat atunci cand a plecat a luat cu el tot ce stransesem in inima timp de 5 ani. Si asta nu imi poate da inapoi nimeni. Nici timpul,nici Dumnezeu,nici un alt EL.
Asa ca pt mine nu mai exista THE ONE. Va exista tatal copiilor mei,va exista sotul meu. si ma impac cu asta. Mai mult nu vreau. Poate doar pe cineva care sa nu se regaseasca in povestea cu cei 2 plozi ai senoritei.

ps: DA,janis..stiu ca posturile mele sunt lungi lol

PS 2: Post cu continut trist. Nu cititi daca sunteti bine dispusi lol

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-07-31 14:08:59)

#2446 2008-07-31 14:05:14

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Offf tanto....ma intristez asa mult cand citesc posturile tale....>big_smile< >big_smile<
Loterie mare e si "the one" asta... sad Auzi de relatii fericite, bazate pe iubire, care se termina asa, se destrama dintr-o data sad Chiar nu mai exista iubirii long lasting, life-lasting? sad

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2447 2008-07-31 14:24:13

senorita
Insomniac member

tantzu, pai da, ai mare dreptate in ce zici.... eu chiar am iesit cu astia recenti care se invarteau la 30 de ani.. si e o diferenta foaaarte mare in gandire si aspiratii intre astia si cei de 25-27 pe care i-am avut pana acum...

dar tu ai trecut printr-atatea... si multe din noi am trecut de asemenea... e firesc sa spui acum "n-o sa mai iubesc pe nimeni ca pe el", "nu exista the one", dar stii si tu ca e foarte posibil sa apara un EL care sa te contrazica....
nici mie nu mi-e usor sa mai cred in cineva, mai ales ca nu o data, ci de doua ori am crezut ca l-am cunoscut pe tatal copiilor mei si viitorul sot... si poftim neutral
dar la prima relatie serioasa imi spuneam ca "nu-mi trebuie altcineva, e tot ce mi-am dorit, el el"! si uite ca m-am indragostit de celalalt fost iremediabil.... si EU i-am dat primului papucii pentru ca nu mai puteam sta in relatia aia, nu mai judecam, eram varza... o luna a aproape am fost in negare pana nu am mai rezistat....
deci m-am uimit pe mine insami la modul cel mai grav... si mi-a trebuit mult pana sa ma iert ca l-am facut sa sufere pe primul tip... v-am mai povestit eu...
si sunt atatea fete care au patit la fel... e nicolle, e rallu daca nu ma insel.. e ioana.... si multe altele..
stiu si masculi in aceeasi postura...

asa ca tanto, viata e plina de surprize. never say never. desi acum juri cu mana pe inima ca tu n-o sa faci si n-o sa dregi si eu inclin sa fiu de acord si in cazul meu... we never know!

vom vedea ce ne rezerva viitorul si daca vom rade mai tarziu gandindu-ne prin cate am trecut cu x / y smile

Ultima oara a fost editat de senorita (2008-07-31 14:25:31)

Ready? Steady... Go!

#2448 2008-07-31 14:24:35

persifona
Vizitator

tantosica a scris:

din categoria: sunt multi prosti in tara asta si cand ma uit in jur ma simt bine,in ce catgorie sa il pun pe ex care tocmai mi'a zis ca noua achizitie era virgina si a avut el grija sa nu mai fie? hmm
Orgoliu,prostie,razbunare? care se potriveste cel mai bine?
Si in cazul in care va intrebati cum m'am simtit cand mi'a zis asta: well..sa zicem ca am recuparat cele 2 luni de cand nu am mai plans..si probabil o sa fac si un ulcer de la durerile de burta neutral
Doamne ce om...si mai are si curajul sa zica: pai ti'am zis ca sa fiu sigur ca treci de tot peste. neutral
Ca sa nu va mai zic ca mi'a zis ca nu ma mai iubea,si ca nu are nici un regret sau remuscare pt ce a facut.. Si ca nu regreta decizia,si ca i'a zis aia ca il iubeste,si multe alte tampenii ..
Cu ce oi fi gresit de nu mai scap o data de "fantoma" trecutului?
Si ca sa fie tacam complet m'ia zis ca aseara se gandea daca as veni daca m'ar invita la nunta lui dumbom

Gresesti ca nu-l dai in 'zda ma-sii de tot!!!!!!! :f?rbannad:

Ce atata lugu-lugu pe mess? Imi vine sa te smsmsmsmsmsm

#2449 2008-07-31 14:27:48

senorita
Insomniac member

ca bine zice persi. eu stau vigilenta cu fostul meu... daca sare calul, i'll push the button. ignore button. nu mai vreau sa trec prin ce am trecut.
asa ca pazeste-te tanto si trimite-l in..... u know lol

Ready? Steady... Go!

#2450 2008-07-31 14:28:31

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Lelaina a scris:

Offf tanto....ma intristez asa mult cand citesc posturile tale....>big_smile< >big_smile<
Loterie mare e si "the one" asta... sad Auzi de relatii fericite, bazate pe iubire, care se termina asa, se destrama dintr-o data sad Chiar nu mai exista iubirii long lasting, life-lasting? sad

asta ma intreb si eu...chiar nu mai exista life lasting love? sunt oare idealista? ma gandesc la bunicii mei k au fost impreuna pana cand moartea -a despartit,pe bune...si poate pt k altele erau vremurile,da...dar si pt k s0au iubit.la nunta de aur se vedea pe ei k inca se iubesc. cand citesc povestea lui tanto imi vine sa-mi iau lumea in cap...ma gandesc peste ce oameni de kkt dai... ma gandesc la multe,la prea multe kre nu vreau sa le zic aci...
ce pot zice tanto,good luck mai departe,nu fi asa negativista,nu ai de unde sa stii k nu mai este the one pt tine,poate este,dar nu-l numi asa,dak te ajuta cu ceva. nu te multumi cu putin,k meriti mult mai multe... ce curva de om si ala... tu sa fi sanatoasa,puternica esti,si nu multe sunt ca tine! multe l-ar fi iertat si ar fi suportat chiar mai multe mizerii din partea unui om ca el..
un gunoi ii si el,skin of the dick... nada de nada

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2451 2008-07-31 14:30:33

vonda
Platinum member

persifona a scris:

Gresesti ca nu-l dai in 'zda ma-sii de tot!!!!!!! :f?rbannad:

Ce atata lugu-lugu pe mess? Imi vine sa te smsmsmsmsmsm

ce mai astepti? buga buga

pup amaria,eu nu stiam de tine si de ala ca s'a sarutat cu aia in fata ta.. :f?rv?nad: :f?rv?nad: Ii dadeam una in gura,sincer..

seno,om trai si om vedea..deocamdata trebuie sa stau cat mai departe de el,a intrecut masura rau de tot..pe mess nu o sa mai vorbim,la telefon sper ca nu il trazneste sa ma sune,ca sigur nu ii raspund. Ce poate fii mai bine de atat? popa visslar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.