homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-13

#229 2008-04-02 00:03:22

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: s'a terminat

nu confunda sentimentul de a fi indragostit cu iubirea.sunt 2 chestii distincte. si nu confunda nevoia cu iubirea. si nici mila cu iubirea. sa nu stai cu el din mila k iti pare rau pt ce i-ai facut!! dak chiar tii la el sa nu-l ranesti...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#230 2008-04-02 00:04:08

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

http://www.pic4ever.com/images/290.gif  incarca forumul cu prea multa tristete

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#231 2008-04-02 00:11:51

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

noh...ni-e scuzatz`

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#232 2008-04-02 00:15:01

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

tantosica a scris:

mi'am permis sa continui aici,pt ce vreau sa spun.Toate avem nevoia asta..Insa gandeste'te la ce a spus candva nashira: Multumeste pt. faptul ca esti libera,pt. ca doar asa poti cunoaste pe cel care iti este destinat,si care te va iubi cu adevarat big_smile

Si eu functionez cu dragoste,si imi este foarte greu sa stiu ca nu ma mai iubeste,plange sufletul in mine,dar pe de alta parte,invat pe zii ce trece sa ma bucur daca e soare,daca imi zambeste cineva,daca imi spune un coleg ca imi sta bine cu noua freza..Daca ajung la timp la munca(desi am murit inghesuita in autobuz,metrou...etc.).Am dat banii inapoi unei vanzatoare care imi daduse 50 lei in plus,si m'am simtit mai bine.

Fiecare lucru marunt poate fi un motiv pt un zambet. Incerc sa gandesc:ce daca nu ma mai vrea?Pierderea lui.Stiu ca undeva acolo,e el..Si va veni timpul lui.Pt ca el ma cauta,si eu il caut. Oricare ar fi el. big_smile
Repet,si mie mi'e greu..dar trece.Toate trec.. :k?ra:

foarte frumos tanto si adevarat wink

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-04-02 00:16:12)

#233 2008-04-02 00:16:00

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

tanto iti trimit o cioco daca inveselesti topicul asta

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#234 2008-04-02 09:27:37

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Chocolate22 a scris:

tanto iti trimit o cioco daca inveselesti topicul asta

poti sa imi dai si daca nu inveselesc atmosfera? rodnar

#235 2008-04-02 11:55:54

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

imi pare rau daca incarc forumul cu tristete...dar credeam ca fiecare isi poate spune ofurile aici...si ca forumul asta e inspirat din viata noastra...iar viata nu e intotdeauna roz...cel putin a mea nu...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#236 2008-04-02 18:53:24

vonda
Platinum member

pink_butterfly a scris:

imi pare rau daca incarc forumul cu tristete...dar credeam ca fiecare isi poate spune ofurile aici...si ca forumul asta e inspirat din viata noastra...iar viata nu e intotdeauna roz...cel putin a mea nu...

Nu vb de asta,pink.. Suntem aici pt tine,asa cum au fost altii si pentru mine,si asa cum vei fi si tu pt altii..
Ideea e sa te ridici ..sa mergi inainte,si sa incerci sa vezi si partea mai roz a vietii,chiar daca iti e greu.

Eu ziceam ca imi trece,dar imi e din ce in ce mai rau.
Pt ca de fiecare data cand ma intreaba colegii de el (am lucrat o perioada in acelasi loc)incep sa imi amintesc,si iar imi e greu..
Dar ce sa fac? Incerc sa ma gandesc la lucruri frumoase,sa ma distrez..si de fiecare data cand ma apuca melancolia,ma gandesc la ce a fost frumos..Si curge o lacrima.Dar trece. Pt. ca ma gandesc de ce sa curga lacrima,daca lui nu ii curge? (chiar daca nu am de unde sa stiu ca e asa..).Asa trebuie sa treaca si la tine. :k?ra: :k?ra:

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-02 20:37:54)

#237 2008-04-12 17:33:03

vonda
Platinum member

Oare daca mai scriu la topicul asta,imi iau bataita? lol
Ca eu trebuie sa fiu tare,sa nu mai sufar,sa ma ridic angel
Ma mai gandesc daca sa scriu..simt nevoia..dar nu stiu daca e bine box

#238 2008-04-12 17:35:37

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

daca simti nevoia scrie puss.....noi suntem, aici sa te citim smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#239 2008-04-12 17:40:21

andrutza
Vizitator

scrie tanto daca simti nevoia, iti va face bine. puss

#240 2008-04-12 17:53:18

vonda
Platinum member

Hai ca scriu..
Treaba a stat asa:pe scurt,ne'am despartit pt. ca el considera ca daca nu il las sa iasa cu alte fete(amice spunea el)-insemna ca nu ii acord suficienta libertate,si ca nu vrea sa nu aiba libertatea asta neutral
Pe si mai scurt:a ales iesitul la suc cu fufele,in defavoarea mea.
Am inteles ca nu ma mai vrea..am aceeptat-mai ales ca nu sunt chiar asa obsedata cum crede el,si eu cred ca dragoste cu de'a sila nu se poate.
De miercuri nu l'am mai vazut de loc,nu am mai vb..nimic.
Problema e ca,in mod normal,ar fi trebuit sa imi fie dor de el si pe urma sa imi treaca.
Dar la mine a fost invers:la inceput nu am avut nici o problema.Oricum m'am simtit tradata,am simtit ca nu ma merita,si mi'am impus sa il uit.
Insa nu e chiar asa..Am inceput sa ma gandesc la el mai mult decat in primele zile dupa despartire.Si mi'e aiurea tare neutral
Aseara am visat si o aiureala..Incercam sa stau de vb cu el,si ma privea cu dispret..si imi spunea "Tu nu intelegi ca nu vreau sa mai vb cu tine?".Si se uita ca si cum ar fi fost vina mea..Si nu e asa..
Deci in afara de momentele cand ma ocup de altceva(si sunt destul de dese,din fericire),imi zboara mereu gandul la el.
Si cum am mintea bolnava diablo imi inchipui ca acum e cu una..si o tine de mana..
Stiu ca imi fac rau singura,si stiu si solutiile sa nu mai fie asa(pt ca am mai trecut o data prin asta)-dar tot imi e foarte greu. Parca sunt paranoica..
Gata,am scris..m'am mai descarcat kapitulation

#241 2008-04-12 18:08:30

andrutza
Vizitator

tanto dar el n-a mai vrut sa fie cu tine nu? el a zis stop?
ce sa-ti zic...si eu am trecut acum juma de an peste despartirea de Victor, eu mi-am revenit f rpd...acum depinde de fiecare..eu ma mobilizez imediat si imi revin cam in 2 sapt sunt ca noua, am noroc din punctul asta de vedere, cred ca asa e firea mea ca eu mare lucru nu fac...
La tine e mai naspa ca poate ti-ai pus sperantele a doua oara in relatia voastra si in el si faptul ca te-a dezamagit iar a fost un soc pt tine iar. Dar, cu toate astea ar tb sa te gandesti ca daca ti-a facut a doua oara o faza de asta inseamna ca nu te merita deloc si ca e mult mai bine asa, decat sa fi suferit mai incolo mai mult si sa-ti gasesti pe cineva si mai greu. Asa, u acum esti tanara poti intalni oricand pe cineva, cand nu te astepti sa stii.
Si iesi si u cu alti baieti cand ti se iveste ocazia, nu tb sa te gandesti ca e prea devreme sau ca nu esti pregatita...macar iesi asa sa te mai destinzi nu se stie de unde sare iepurele.

#242 2008-04-12 18:15:30

vonda
Platinum member

Da andrutza..stiu ca asta ar trebui sa fac.Dar daca sunt batuta in cap,nu ai cu cine te intelege dumbom
Deja am refuzat un coleg care m'a invitat in oras. E prea devreme deocamdata,simt ca as sta ca fraiera acolo,gandindu'ma la EL.Si nu as face decat sa nu ma simt bine,nici eu,nici el...
Dar las' ca imi revizuiesc atitudinea,ca nu se poate asa.Glumesc eu ca ma calugaresc,dar nu e cazul lol
Pai daca el poate,eu de ce sa nu pot? kapitulation

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-12 18:16:03)

#243 2008-04-12 18:18:42

andrutza
Vizitator

hai mai tanto...traieste-ti viata si bucura-te de libertate...eu as fi iesit cu colegul ala in locul tau, pai daca stai si te gandesti la el rezolvi o laie....ia sa vezi ce bine o sa te simti cand vezi ca te vor si altii si sa cunosti pers noi...vorba lui paler, cenu traiesti la timp nu mai traiesti niciodata. capu sus

#244 2008-04-12 18:26:04

vonda
Platinum member

Gata,m'am razgandit big_smile Vorbesc cu el si rectific raspunsul lol
Ies cu el,ce naiba..doar nu oi muri  applause
10x andrutza puss puss puss

le:si asa cred ca si el a iesit cu aia,cine stie ce altceva a mai facut visslar Si vb mamei mele:"gandeste'te ca lui ii e bine,se plimba cu aia si ca nici nu se gandeste la tine,tu de ce sa te gandesti la el?" (asta cica ma ajuta sa il uit lol ) dumbom dumbom

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-12 18:29:08)

#245 2008-04-12 18:29:16

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

tanto am ceva pt tine
hjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjarta:hjartahjartahjartahjartahjartahjarta:hjarta
Puteai sa faci sa nu ma mai doara asaaa...sa nu`mi planga inimaa
Puteai sa faci sa nu se termine asa...nu e vina mea..
Puteai sa faci sa n`aflu` greseala ta...nu shtii kt m`a durut
Puteai sa faci sa nu platim pt ea...DOARE K NE-AM PIERDUT
gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater

#246 2008-04-12 18:29:56

vonda
Platinum member

la semnatura mea te'ai uitat,iubita? big_smile
hjarta hjarta hjarta

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-12 18:30:22)

#247 2008-04-12 18:31:33

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

dap big_smilebig_smile d`asta am inceput sa`ti cant big_smile oricum...am progresat..azi am plans doar de 5 ori big_smile dar mai e pana diseara big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.