homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-133

#2509 2008-08-28 20:55:39

alexa983
Full member
Inregistrat: 2008-02-18

Re: s'a terminat

tantosica a scris:

99% dintre pauza se termina cu despartirea
daca iubesti nu vrei pauza,pt ca pauza inseamna sa stai fara persoana iubita
si cineva care iubeste intra in "sevraj" fara persoana draga
asa ca pauza=pretext stupid de a'ti zice ca se apropie de over
nu am auzit pe nici un cuplu sa zica ca dupa pauza vai ce bine ne'a fost,ne'am regasit si vai ce mult ne iubim
e o aiureala si nu ar trebui sa accepti

subscriu...cu toate ca..si eu am cerut cindva pauza...dar el nu a vrut...si bine a facut...altfel nu mai eram azi impreuna...
in timpul acelor "pauze" se pot intimpla multe...fie din partea ta..fie din partea lui...insusi sentimentul ala cum ca esti oarecum separat de cel de linga tine te pot impinge sa faci anumite chestii si incet incet totul se duce pe ripa...chiar daca sentimentele ramin smile

"Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.."
Buddha

#2510 2008-08-28 22:29:38

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

sa speram ca pusycat o sa fie bine si ca nu o sa fie cazul de pauza

#2511 2008-08-28 22:30:51

pusycat
Full member
Inregistrat: 2008-06-22

tocmai de asta imi e frica..pauza se va sfarsi cu o despartire definitiva...lam sunat si chiar mi-a spus ce a facut aseara si ce face azi..ma intrebat ce fac eu ii pasa dar ii e teama sa ma vada pt ca stie ca cedeaza cand iam cerut sa vina sa vorbim fatza in fatza a zis ca nu e pregatit si nu stie ce vrea de fapt..eu una nu supirt sa stau asa dar asta e poate tot raul e spre bine...grater(

si plang si ma gandeac ..si el imi spune ca ma iubeste da e mai bine asa...grater(

Ultima oara a fost editat de pusycat (2008-08-28 22:31:57)

''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!!

#2512 2008-08-28 22:35:49

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

subscriu tot ce a zis tanto in legatura cu despartirea si pauzele...indiferent cat de scurte is...afecteaza relatia...

#2513 2008-08-28 23:33:49

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

nu-l mai caut.. cand vine la mine cu sperantza ca o sa ne impacam, ii zic ca nu mai vreau sa reluam relatia... si asta basta !!!

si acuma strang bani sa-mi iau un dildo big_smile

cuc.

Publicitate

loading...

#2514 2008-08-28 23:57:18

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

lol   vin si eu cu tine cand ti-l cumperi:)..imi iau si eu!

Ultima oara a fost editat de danny (2008-08-28 23:58:30)

#2515 2008-08-29 00:28:24

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

Amaria a scris:

Loveable a scris:

smile deci F. mi-a spus acum cateva zile/saptamani niste chestii tare urate si dureroase.. si "explicatia" a fost ca le spune ca sa ajung sa il urasc... :f?rbryllad:

ei au ideea idioata cum ca daca ne fac sa suferim uitam si trecem peste mai usor neutral

amaria, nush cum sa-ti explic ,dar au si ei o oarecare dreptate
de ex, mie fostu' mi-a facut o gramada de chestii nasoale , dar la mintea mea de 15-16 ani putea sa-mi faca orice numai sa stiu ca eram impreuna. intr-adevar am gresit foarte mult si am decazut enorm in ochii mei in perioada aceea cat am fost cu el,adik 2 ani jumate, dar pur si simplu nu aveam puterea sa renunt la el. asta pana intr-o zi cand s-a pus capac la tot si am zis gata, numai k nici eu nu credeam ca va fi gata ... si tot ne mai vedeam si mai era ceva intre noi... apoi am aflat ca are pe alta si ca o avea de 2 luni...adica inca nu eram nici macar certati si el se tinea dupa curu lu alta.
peste cateva luni el si-a cerut scuze pt comportamentul lui si cica a facut asta pt noi si pt mine mai ales ca sufeream mult din cauza lui. atunci ce sa fac?? l-am invinovatit de tot... iar acum nu pot decat sa-i multumesc pentru ca datorita lui si datorita comportamentului lui de cacao am ajuns sa am  o relatie superba si sa traiesc de 1 an si 3 luni cea mai frumoasa perioada din viata mea alaturi de iubi.
in cazul meu pot spune ca a facut bine ce a facut... si ma bucur ca suferinta mea a fost rasplatita in asemnea mod:patfierbinte:teiubesc

Ultima oara a fost editat de deyacrs (2008-08-29 00:30:30)

#2516 2008-08-29 00:35:29

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

deyacrs a scris:

Amaria a scris:

Loveable a scris:

smile deci F. mi-a spus acum cateva zile/saptamani niste chestii tare urate si dureroase.. si "explicatia" a fost ca le spune ca sa ajung sa il urasc... :f?rbryllad:

ei au ideea idioata cum ca daca ne fac sa suferim uitam si trecem peste mai usor neutral

amaria, nush cum sa-ti explic ,dar au si ei o oarecare dreptate
de ex, mie fostu' mi-a facut o gramada de chestii nasoale , dar la mintea mea de 15-16 ani putea sa-mi faca orice numai sa stiu ca eram impreuna. intr-adevar am gresit foarte mult si am decazut enorm in ochii mei in perioada aceea cat am fost cu el,adik 2 ani jumate, dar pur si simplu nu aveam puterea sa renunt la el. asta pana intr-o zi cand s-a pus capac la tot si am zis gata, numai k nici eu nu credeam ca va fi gata ... si tot ne mai vedeam si mai era ceva intre noi... apoi am aflat ca are pe alta si ca o avea de 2 luni...adica inca nu eram nici macar certati si el se tinea dupa curu lu alta.
peste cateva luni el si-a cerut scuze pt comportamentul lui si cica a facut asta pt noi si pt mine mai ales ca sufeream mult din cauza lui. atunci ce sa fac?? l-am invinovatit de tot... iar acum nu pot decat sa-i multumesc pentru ca datorita lui si datorita comportamentului lui de cacao am ajuns sa am  o relatie superba si sa traiesc de 1 an si 3 luni cea mai frumoasa perioada din viata mea alaturi de iubi.
in cazul meu pot spune ca a facut bine ce a facut... si ma bucur ca suferinta mea a fost rasplatita in asemnea mod:patfierbinte:teiubesc

uau smile  ce mult se aseamana cu poveste mea tongue cu exceptia faptului ca eu inca n-am pe altul... inca smile  sunt optimista smile mai astept sa pice unul si pt mine lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#2517 2008-08-29 08:51:06

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

pusycat dar de ce vrea pauza? care-i motivul? are probleme cu ai tai?cred ca te iubeste dar uite ca el o sa sufere la sfarsit

#2518 2008-08-29 09:56:03

pusycat
Full member

Katalyna2311 a scris:

pusycat dar de ce vrea pauza? care-i motivul? are probleme cu ai tai?cred ca te iubeste dar uite ca el o sa sufere la sfarsit

poi eu sunt genu care ii spune tot ce nu imi convine si in ultima perioada adik cea mai recenta faza e ca nu ma lasat sa merg cu o prietena la deva la cumparaturi ca trebuia sa mergem la o nunta mi-a zis ca daca vreau la deva ma duce el nu ma duc cu aia..,asa ..pt el am renuntat..inainte tot felu d faze ca fara el niciunde..la piscina nu in club nu daca el era la munca eu trebuia sa stau acasa..si mam cam saturat si i le-am spus p toata marti seara pt ca el voia sa iasa cu un amic nu sau mai vazut d mult venise ala in tara si ma sunat sa  zica sa mergem amandoi  pt ca stia ca daca merge singur fac gura..si multe alte faze si cand e liber sta o gramada in oras fara mine..si eu iam cerut sa se schimbe si el ca sa fie bine..si atunci a zis ca mai bine mi-as cauta p altu ca el nu e destul d bun pentru mine, ca el nu stie ce vrea de fapt, ca ma iubeste da cel mai bine ar fii sa luam o pauza pt amandoi sa vedem cum e si unu fara altu ca el numai ma suparat in ultima perioada...
eu nu am fost deacord cu pauza da lam sunat ieri si am vb destul d ok da nu vrea sa vina sa vb fatza in fatza pt ca ii e frica ca cedeaza , nustiu ce sa mai fac aseara lam sunat iarasi da nu mi-a raspuns, eu una il iubesc mult si pt el am renuntat la multe da el nu vede asta, e asa nashpa ca i mi pun tot felu d intrebari dc toate astea?oare ce face offf habar nu am ce sa mai fac grater(

Ultima oara a fost editat de pusycat (2008-08-29 09:57:03)

#2519 2008-08-29 10:30:28

somebody's me
Hero member

pusycat..prin asta am trecut si eu...intr'un timp imi cerea sa ii dau telefon de fiecare data kn plec din casa si sa ii zic cu cine merg si unde...si cat stau..kn ma intorc in casa....si am facut'o nu ma deranja...el o cerea sub pretextu k e ingrijorat pt mine si bla bla..dar adevaru e k era prea gelos si cu frica in san mereu k o sa ma piarda..k poate ma intalnesc cu altu sau o sa apara altu...acu chiar daca vb..nu mai dau raportu nimanui...p;lec din casa cand vreau..la ce ora...cu cine vreau..nici macar ai mei nu imi mai cer atata socoteala si ma lasa sa ies seara fara probleme..(acu k am 18 nai sau schimbat oleaca treburile..le'am aratat k am crescut si is responsabila)...dar sa revin...eu ori de cate ori am vrut sa rezolv ceva...chiar daca el nu vroia sa ma vada..meream la el si stateam de vorba cu el...il puneam sa  imi zica in fata ce nu ii convine si ce are de obiectat..apoi ii ziceam si eu punctu meu de vedere si il intrebam daca e de acord cu mine sau nu....el daca te refuza ii e frica ca cedeaza(de acord cu u)...dar zic sa insisti si sa vb fata in fata sa vezi ce aveti de facut;)

#2520 2008-08-29 10:43:51

dt
Full member

fetelor.... ce ziceti....

atunci cand o sa vrea sa vorbim ca sa se termine pauza, sa-i spun ca vreau sa ne despartim ? sad

cuc.

#2521 2008-08-29 10:46:38

somebody's me
Hero member

pai cand o sa vina..vezi cum vei reactiona tu mai intai...daca chiar simti ca nu il mai  vrei...poti sa ii spui k s'a sfarsit totu..dar daca ai vrea sa incerci sa continui...sa vezi daca va mai merge...incearca..wink..sa nu regreti mai tarziu k poat ar mai fi fost vreo sansa...sau sa traiesti mereu cu intrebarea.."oare daca ii mai dadeam o sansa nu era oare altfel?"

#2522 2008-08-29 10:55:17

dt
Full member

ancutsa, deocamdata is orbita de durere ca am suportat desule kcaturi din partea lui.... dar eu tot il iubesc.. si cand vad ca o fata sta langa el, (fara sa faca nimic) incep sa fierb.... tot il iubesc... la fel de mult.... dar....... nu cred ca lucrurile o sa mai fie ca inainte...

daca ma vrea inapoi, va trebui sa mi-o demonstreze.... nu stiu cum, nu stiu cat timp va dura, dar nu ii asa usor, daca vii cu o floare in mana si ii dai un hug fetei, ea sa te primeasca inapoi..

m-am neglijat mult prea mult....

cuc.

#2523 2008-08-29 11:01:19

somebody's me
Hero member

prin asta ma trecut si eu...si uite k am 6 luni de cand mam despartit de al meu..si totusi ne vedem...ne intalnim..ne sarutam...si toate alea..desi suntem "amici"...eu tot il iubesc..mi'e greu sa ma dezlipesc de el..dar recunosc ca odata cu trecerea timpului...am reusit sa ma schimb..daca el nu ma cauta nu il caut deloc..daca incepe le o cearta..eu ma tin tare si pe pozitie..desi inainte incercam sa fac sa inceteze cearta..nu reuseam sa las o zi fara sa treaca sa ii aud vocea..amu am stat fara sa ne vorbim cateva zile..si tot el m'a sunat...acu pot zice k m'am debarasat de el oleaca...dar kn stiu k o alta fata e langa el...imi vine sa merg si sa o matur pe aia de akolo....rotfl2))fierb si imi vine sa mor...si eu m'am neglijat foarte mult..k am lasat de la mine prea mult...dar uite ca situatia s'a intors acu...si pot sta si fara el...daca nu vrea sa fie cu mine..bine de bine...mare paguba..desi moare de gelozie si ii e frica ca as putea sa plec cu altu..si totusi nu ia nici o masura...asta e mentalitatea masculina si nu pot sa o inteleg..rotfl

#2524 2008-08-29 11:07:49

pusycat
Full member

da ancustsa da eu nu sunt genu care sa insist mi-e asa nashpa, il iubesc da in acelasi timp am acuma un sentiment ca nustiu daca il mai vreau pt ca sa o iau din nou cu toate fazele nu imi convine ..eu mai incerc si azi si daca nu o las balta , sa vad cum e...nustiu cum sal conving sa vb fatza in fatza...

#2525 2008-08-29 11:15:28

dt
Full member

deci eu am acuma 16 ani si el 18, si mi-a zis ca se simte de parca ar fi casatorit... duca-se invartindu-se !!!

nu-mi vine sa cred cat am putut lasa de la mine, si moral si fizic m-am neglijat.. n-am mai fost la cumparaturi sa-mi iau ceva frumos... n-am mai iesit cu o prietena la o cafea.... nimic nimic !!!

trebuie sa ma pun pe mine pe primul loc !!!

cuc.

#2526 2008-08-29 11:17:08

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

dt a scris:

trebuie sa ma pun pe mine pe primul loc !!!

ca bine mai zici!!!!  asta-i solutia!  apoi vin toate de la sine smile puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#2527 2008-08-29 11:18:58

somebody's me
Hero member

da da...cu asta is de acord...eu acu incep sa ma schimb complet..mai nou mi'am schimbat garderoba..am trecut de la sport la elegant...si el se uita asa la mine...kn ma vede...rotfl)parca as fi un bibelou..rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.