|
Nu esti logat.
S'a terminat-133#2509 2008-08-28 20:55:39
Re: s'a terminat
subscriu...cu toate ca..si eu am cerut cindva pauza...dar el nu a vrut...si bine a facut...altfel nu mai eram azi impreuna... "Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.." Buddha Offline #2510 2008-08-28 22:29:38
Re: s'a terminatsa speram ca pusycat o sa fie bine si ca nu o sa fie cazul de pauza Offline #2511 2008-08-28 22:30:51
Re: s'a terminattocmai de asta imi e frica..pauza se va sfarsi cu o despartire definitiva...lam sunat si chiar mi-a spus ce a facut aseara si ce face azi..ma intrebat ce fac eu ii pasa dar ii e teama sa ma vada pt ca stie ca cedeaza cand iam cerut sa vina sa vorbim fatza in fatza a zis ca nu e pregatit si nu stie ce vrea de fapt..eu una nu supirt sa stau asa dar asta e poate tot raul e spre bine...( Ultima oara a fost editat de pusycat (2008-08-28 22:31:57) ''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!! Offline #2512 2008-08-28 22:35:49
Re: s'a terminatsubscriu tot ce a zis tanto in legatura cu despartirea si pauzele...indiferent cat de scurte is...afecteaza relatia... Offline #2513 2008-08-28 23:33:49
Re: s'a terminatnu-l mai caut.. cand vine la mine cu sperantza ca o sa ne impacam, ii zic ca nu mai vreau sa reluam relatia... si asta basta !!! cuc. Offline Publicitateloading...
#2514 2008-08-28 23:57:18
Re: s'a terminatvin si eu cu tine cand ti-l cumperi:)..imi iau si eu! Ultima oara a fost editat de danny (2008-08-28 23:58:30) Offline #2515 2008-08-29 00:28:24
amaria, nush cum sa-ti explic ,dar au si ei o oarecare dreptate Ultima oara a fost editat de deyacrs (2008-08-29 00:30:30) Offline #2516 2008-08-29 00:35:29
uau ce mult se aseamana cu poveste mea cu exceptia faptului ca eu inca n-am pe altul... inca sunt optimista mai astept sa pice unul si pt mine There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2517 2008-08-29 08:51:06
Re: s'a terminatpusycat dar de ce vrea pauza? care-i motivul? are probleme cu ai tai?cred ca te iubeste dar uite ca el o sa sufere la sfarsit Offline #2518 2008-08-29 09:56:03
poi eu sunt genu care ii spune tot ce nu imi convine si in ultima perioada adik cea mai recenta faza e ca nu ma lasat sa merg cu o prietena la deva la cumparaturi ca trebuia sa mergem la o nunta mi-a zis ca daca vreau la deva ma duce el nu ma duc cu aia..,asa ..pt el am renuntat..inainte tot felu d faze ca fara el niciunde..la piscina nu in club nu daca el era la munca eu trebuia sa stau acasa..si mam cam saturat si i le-am spus p toata marti seara pt ca el voia sa iasa cu un amic nu sau mai vazut d mult venise ala in tara si ma sunat sa zica sa mergem amandoi pt ca stia ca daca merge singur fac gura..si multe alte faze si cand e liber sta o gramada in oras fara mine..si eu iam cerut sa se schimbe si el ca sa fie bine..si atunci a zis ca mai bine mi-as cauta p altu ca el nu e destul d bun pentru mine, ca el nu stie ce vrea de fapt, ca ma iubeste da cel mai bine ar fii sa luam o pauza pt amandoi sa vedem cum e si unu fara altu ca el numai ma suparat in ultima perioada... Ultima oara a fost editat de pusycat (2008-08-29 09:57:03) ''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!! Offline #2519 2008-08-29 10:30:28
Re: s'a terminatpusycat..prin asta am trecut si eu...intr'un timp imi cerea sa ii dau telefon de fiecare data kn plec din casa si sa ii zic cu cine merg si unde...si cat stau..kn ma intorc in casa....si am facut'o nu ma deranja...el o cerea sub pretextu k e ingrijorat pt mine si bla bla..dar adevaru e k era prea gelos si cu frica in san mereu k o sa ma piarda..k poate ma intalnesc cu altu sau o sa apara altu...acu chiar daca vb..nu mai dau raportu nimanui...p;lec din casa cand vreau..la ce ora...cu cine vreau..nici macar ai mei nu imi mai cer atata socoteala si ma lasa sa ies seara fara probleme..(acu k am 18 nai sau schimbat oleaca treburile..le'am aratat k am crescut si is responsabila)...dar sa revin...eu ori de cate ori am vrut sa rezolv ceva...chiar daca el nu vroia sa ma vada..meream la el si stateam de vorba cu el...il puneam sa imi zica in fata ce nu ii convine si ce are de obiectat..apoi ii ziceam si eu punctu meu de vedere si il intrebam daca e de acord cu mine sau nu....el daca te refuza ii e frica ca cedeaza(de acord cu u)...dar zic sa insisti si sa vb fata in fata sa vezi ce aveti de facut;) Offline #2520 2008-08-29 10:43:51
Re: s'a terminatfetelor.... ce ziceti.... cuc. Offline #2521 2008-08-29 10:46:38
Re: s'a terminatpai cand o sa vina..vezi cum vei reactiona tu mai intai...daca chiar simti ca nu il mai vrei...poti sa ii spui k s'a sfarsit totu..dar daca ai vrea sa incerci sa continui...sa vezi daca va mai merge...incearca....sa nu regreti mai tarziu k poat ar mai fi fost vreo sansa...sau sa traiesti mereu cu intrebarea.."oare daca ii mai dadeam o sansa nu era oare altfel?" Offline #2522 2008-08-29 10:55:17
Re: s'a terminatancutsa, deocamdata is orbita de durere ca am suportat desule kcaturi din partea lui.... dar eu tot il iubesc.. si cand vad ca o fata sta langa el, (fara sa faca nimic) incep sa fierb.... tot il iubesc... la fel de mult.... dar....... nu cred ca lucrurile o sa mai fie ca inainte... cuc. Offline #2523 2008-08-29 11:01:19
Re: s'a terminatprin asta ma trecut si eu...si uite k am 6 luni de cand mam despartit de al meu..si totusi ne vedem...ne intalnim..ne sarutam...si toate alea..desi suntem "amici"...eu tot il iubesc..mi'e greu sa ma dezlipesc de el..dar recunosc ca odata cu trecerea timpului...am reusit sa ma schimb..daca el nu ma cauta nu il caut deloc..daca incepe le o cearta..eu ma tin tare si pe pozitie..desi inainte incercam sa fac sa inceteze cearta..nu reuseam sa las o zi fara sa treaca sa ii aud vocea..amu am stat fara sa ne vorbim cateva zile..si tot el m'a sunat...acu pot zice k m'am debarasat de el oleaca...dar kn stiu k o alta fata e langa el...imi vine sa merg si sa o matur pe aia de akolo....))fierb si imi vine sa mor...si eu m'am neglijat foarte mult..k am lasat de la mine prea mult...dar uite ca situatia s'a intors acu...si pot sta si fara el...daca nu vrea sa fie cu mine..bine de bine...mare paguba..desi moare de gelozie si ii e frica ca as putea sa plec cu altu..si totusi nu ia nici o masura...asta e mentalitatea masculina si nu pot sa o inteleg.. Offline #2524 2008-08-29 11:07:49
Re: s'a terminatda ancustsa da eu nu sunt genu care sa insist mi-e asa nashpa, il iubesc da in acelasi timp am acuma un sentiment ca nustiu daca il mai vreau pt ca sa o iau din nou cu toate fazele nu imi convine ..eu mai incerc si azi si daca nu o las balta , sa vad cum e...nustiu cum sal conving sa vb fatza in fatza... ''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!! Offline #2525 2008-08-29 11:15:28
Re: s'a terminatdeci eu am acuma 16 ani si el 18, si mi-a zis ca se simte de parca ar fi casatorit... duca-se invartindu-se !!! cuc. Offline #2526 2008-08-29 11:17:08
ca bine mai zici!!!! asta-i solutia! apoi vin toate de la sine There ain't no sunshine now that he's gone Offline #2527 2008-08-29 11:18:58
Re: s'a terminatda da...cu asta is de acord...eu acu incep sa ma schimb complet..mai nou mi'am schimbat garderoba..am trecut de la sport la elegant...si el se uita asa la mine...kn ma vede...)parca as fi un bibelou.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|