homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-136

#2566 2008-08-30 20:40:26

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: s'a terminat

blue*girl a scris:

fetelor demult nu am mai intrat pe forum. m-am desp sh eu de pr cu care am fost un an shi 8 luni...fix de ziua noastra nu a mai vrut..la inceput mi-a spus k vrea o pauza de 3 luni.... si dupa 2 sapt mi-a spus k mai bn ne desp definitiv.... f bn frate..doar nu o sa stau sa ma tzin dupa curu lui avand in vedere faptu k el era ala kre facea mofturi shi era indiferent...nu doar cu mn ci shi cu aia kre ii erau prieteni, plus k ne certam f des shi ne vedeam rar..asta e...trec peste k doar mai sunt baietzi...
culmea e k at knd mi-a spus k nu mai vrea deloc sa fim impreuna mi-a sp k ma iubeshte dar nu  mai poate pur shi simplu....k are mult de lucru shi etc..pretexte... shi apoi avea pe hi5 la sts : "But I do know one thing though, bitches they come they go"...mda... valabil shi pt baietzi bineintzeles tongue

mi-am dat shi eu seama k decat sa te lungeshti cu o relatzie kre nu merge mai bn pui punct shi itzi continui viatza

ce nesimtit neutral e bine ca gandesti asa si esti tare.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2567 2008-08-30 22:41:26

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Doamne da cata durere poate sa existe in lumea asta? ca parca nu se mai termina.. si eu nu mai rezist...

hjarta

#2568 2008-08-30 22:44:45

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

Loveable a scris:

Doamne da cata durere poate sa existe in lumea asta? ca parca nu se mai termina.. si eu nu mai rezist...

uffffffffff kram love
te inteleg kram
sa mor daca nu sad aia este...o data si-o data o sa fim si noi happy
si poate atunci o sa ne intalnim sa petreceeeeeeeeeeeeeeeem hjartahjartahjartahjarta
pana atunci insa...cu Dumnezeu inainte!
nocrynocrynocry

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#2569 2008-08-30 22:48:35

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

nu mai vreau sa fiu cu el.. n-as mai putea.. da asta nu inseamna ca nu doare ca naiba..
nu mai e disperarea aia...sa fiu cu el orice ar fi.. a ramas numai durerea.. si e imensa grater
atat de tare am vrut sa fie bine... de ce am lasat sa se ajunga pana aici??
vreau liniste, vreau pace...vorba Amariei.. vreau sa ma pun in pat sa ma culc, si maine dimineata cand ma trezesc sa fie totu bine.. grater

hjarta

#2570 2008-08-30 23:04:36

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

duamne..................... ma simt uimitor de bine..........

deci de cand cu faza aia, noi mergem tooti intr-un local...... eu stau cu cativa amici la o masa si ne vedem de treaba noastra, si el sta la alta masa, cu alte persoane din grup si cu aia langa el !

mai trece o zi cand ii vad unul langa altul, mai mult ma doare-n popo de el ...

problema este k mai sunt inca 2 saptamani pana incepe scoala.....

1. sa merg zi de zi acolo sa ii tot vad

SAU

2. sa nu mai merg deloc acolo ?

ma bucur ca am 2 prieteni care trec prin aproape acelasi lucru cu prietenii lor si ne descarcam unul pe altul (duamne cum suna fraza asta lol)

si va mai am si pe voi  pusspusspuss !!!

ma simt de parca as fi in coma..... nu ma mai afecteaza nimic pe lumea asta.... nici fizic, nici moral... si nici sentimental !!!

imi trece... uimitor de repede, as putea spune...

o alta persoana e pe locul 1 acum........ eu insumi hjartahjartahjartahjartahjarta

cuc.

Publicitate

loading...

#2571 2008-08-30 23:26:51

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

dt a scris:

o alta persoana e pe locul 1 acum........ eu insumi hjartahjartahjartahjartahjarta

tummenupp asa ar fi trebuit sa fie mereu,dar mai bine mai tarziu decat ncd tongue

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2572 2008-08-30 23:31:57

dt
Full member

big_smile puss

cuc.

#2573 2008-08-31 10:00:33

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

dt...eu zic ca sa mergi tot acolo si sa ii vezi.....stii prea bine ca relatia dintre cei doi nu o sa dureze tongue eu una sunt sigura....el nici macar nu te-a uitat si tipa crede ca el e super indragostit de ea, iar daca relatia se bazeaza pe asta inca de la inceput = 0. fie sunt amandoi indragostiti, fie nici unul...asa ea indragostita si el cu gandul la tine nu prea merge. relatia lor o sa dureze destul de putin pentru ca el se va intoarce la tine

#2574 2008-08-31 11:05:19

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

is cam de acord cu katalyna..big_smile aceeasi senzatie de coma o simt si eu de atata timp...dar imi place.k nimic nu mai ajunge la mine sis a ma poata afecta..ma simt fericita acu si vesela...big_smile...noi suntem pe locu 1..restu...se descurca si fara noi..tongue pusspuss: dt

#2575 2008-08-31 11:17:41

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

fruntea sus fetele....de ce sa faceti voi eforturi ca sa nu ii mai vedeti?! macar de  ar merita efortul asta, dar nici asta nu merita

#2576 2008-08-31 11:21:00

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

Katalyna2311 a scris:

fruntea sus fetele....de ce sa faceti voi eforturi ca sa nu ii mai vedeti?! macar de  ar merita efortul asta, dar nici asta nu merita

subscriu

#2577 2008-08-31 12:19:47

dt
Full member

Katalyna2311 a scris:

dt...eu zic ca sa mergi tot acolo si sa ii vezi.....stii prea bine ca relatia dintre cei doi nu o sa dureze tongue eu una sunt sigura....el nici macar nu te-a uitat si tipa crede ca el e super indragostit de ea, iar daca relatia se bazeaza pe asta inca de la inceput = 0. fie sunt amandoi indragostiti, fie nici unul...asa ea indragostita si el cu gandul la tine nu prea merge. relatia lor o sa dureze destul de putin pentru ca el se va intoarce la tine

o sa se intoarca la mine dar nu o sa-l primesc... o sa-i spun tot ce am pe suflet si plec....

ce crezi.... ca pot sa reiau relatia asta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic???

asta e, frate.... el are bulina neagra, primeste pedeapsa

cuc.

#2578 2008-08-31 12:32:05

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

tanto .... fii langa mn grater( tot 5 ani si la mn...tot o prietena...acelwasi scenariu grater(( grater

#2579 2008-08-31 12:46:29

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

pe mine ma enerveaza replica "vreau sa luam o pauza"; nu a avut cine sa imi zica asta, dar dc iubi meu de acum ar zice asa, ciao! si la gara! in sec 2 eu am plecat! ce pauza??????? eu de pauza stiu doar la scoala unde predau; pauza tine 10 minute; dar intr-o relatie pauza o traduc ca "nu mai vreau sa ma implic in relatia aceasta!!!!" ; tu esti desteapta si puternica; mergi mai departe!!! are balta peste!!!

#2580 2008-08-31 12:53:08

dt
Full member

are balta peste, dar deocamdata nu mai arunc un carlig..... vreau sa ma ingrijesc oleaca... smile

cuc.

#2581 2008-08-31 12:56:05

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Tantooo knd intri ...suna-ma ...sau contacteaza-ma am nevoie de tn sad

#2582 2008-08-31 13:05:57

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

dt a scris:

duamne..................... ma simt uimitor de bine..........

deci de cand cu faza aia, noi mergem tooti intr-un local...... eu stau cu cativa amici la o masa si ne vedem de treaba noastra, si el sta la alta masa, cu alte persoane din grup si cu aia langa el !

mai trece o zi cand ii vad unul langa altul, mai mult ma doare-n popo de el ...

problema este k mai sunt inca 2 saptamani pana incepe scoala.....

1. sa merg zi de zi acolo sa ii tot vad

SAU

2. sa nu mai merg deloc acolo ?

ma bucur ca am 2 prieteni care trec prin aproape acelasi lucru cu prietenii lor si ne descarcam unul pe altul (duamne cum suna fraza asta lol)

si va mai am si pe voi  pusspusspuss !!!

ma simt de parca as fi in coma..... nu ma mai afecteaza nimic pe lumea asta.... nici fizic, nici moral... si nici sentimental !!!

imi trece... uimitor de repede, as putea spune...

Daca am inteles eu bine, intrebarea este dak sa te mai duci in localul ala cu prietenii tai?

Eu zic sa te duci, dar din cand in cand. Adica fa-ti si un cerc mai nou de prieteni, eventual prietene. Sa iesi cu mai multe persoane, sa nu ai prea multe limite in privinta asta.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2583 2008-08-31 13:07:37

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

LadyInRed a scris:

tanto .... fii langa mn grater( tot 5 ani si la mn...tot o prietena...acelwasi scenariu grater(( grater

Multe huguri mari pt tine, lady.... pusspusspusspuss

Si pentru el... boxboxboxboxboxbox Fara numar

Asteptam sa te linistesti si dezbatem problema, si pe el tot in ritm de box sa-l tinem.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2584 2008-08-31 14:18:06

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

LadyInRed a scris:

Tantooo knd intri ...suna-ma ...sau contacteaza-ma am nevoie de tn sad

offf..scumpa :k?ra: :k?ra: :k?ra:
iar ma revolt pe masculi :f?rbannad: :f?rbannad:
si abia ce imi trecuse
sunt aici cand ai nevoie de mine :k?ra:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.