S'a terminat-138
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
- Sonia_Simona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-09
Re: s'a terminat
lady crede-ma ca tot la tine o sa vina...am o vb ca barbatu' orice ar face tot la nevasta se intoarce iar tu cam asta i-ai fost, doar sunt 4 ani intre voi
- vonda
- Platinum member
lady..eu din cauza depresiei si a lui,am pierdut bursa si am ramas cu 4 examene si 2 proiecte pt toamna..in conditiile in care eu mai mult de 1 examen pt toamna-lasat intentionat ca "antrenament" nu am avut niciodata Stiu ca e greu,insa nu amesteca lucrurile..scoala e scoala..el e un #@^$& pt care nu merita sa "tragi" mai tarziu Pune mana si citeste..ca o sa te mai distraga chit ca nu intelegi nimic si chit ca iti zboara gandul la aia 2..macar nu mai sta sa il vezi online
- andrutza
- Vizitator
Katalyna2311 a scris:lady crede-ma ca tot la tine o sa vina...am o vb ca barbatu' orice ar face tot la nevasta se intoarce iar tu cam asta i-ai fost, doar sunt 4 ani intre voi
nu neaparat se intoarce doar la tine...depinde de el.
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
ei..las...citeste ala a lui Octavian Paler.. in care spune "am invatat ca mai poti mult timp, dupa ce spui ca nu mai poti".. ehe..Doamne fereste de suferinte mai mari... da eu cred ca chestiile astea ale noastre cu despartirile, chiar daca ne trezim cu lacrimi pe fata (si eu am patit), ma trezeam transpirata, nu exista noapte...sau ora sa adorma fara sa visez cu el...timp de luni de zile.. eu cred ca suferintele astea sunt pistol cu apa pe langa ce sufera altii Doamne fereste... o sa treaca.. nu merita sa-ti distrugi facultatea pt un moft... (eu am pierdut un an de faculta din cauza lui...ca nu eram in stare sa ma duc la cursuri...dormeam si plangeam...) si acum incepe iar faculta in octombrie..si se repeta aceleasi faze...dar nu imi mai permit sa dau cu piciorul scolii si de data asta..
- Sonia_Simona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-09
andrutza eu zic ca o sa vrea sa se intoarca la ea
- vonda
- Platinum member
love,gand la gand cu bucurie
- andrutza
- Vizitator
probabil ca o sa vrea...dar degeaba atata timp cat se poarta asa si va face aceleasi faze. eu nici n-as da atentie unui astfel de individ, sincer...ce viata poti avea langa unul care te jigneste si vb asa? in nici un caz nu o sa existe fericire si armonie in cuplu.
- LadyInRed
- Hero member
- De la: _________
- Inregistrat: 2007-06-07
mi-a dat ignore la adresa new...dar mai am o adresa in care el e bagat, iar el nu ma are in lista cu adresa aia
- LadyInRed
- Hero member
andrutza a scris:probabil ca o sa vrea...dar degeaba atata timp cat se poarta asa si va face aceleasi faze. eu nici n-as da atentie unui astfel de individ, sincer...ce viata poti avea langa unul care te jigneste si vb asa? in nici un caz nu o sa existe fericire si armonie in cuplu.
asa e....
- vonda
- Platinum member
hmmm..parca retraiesc ce am patit eu doar ca la mine si'a pus poza cu aia mai tarziu...oricum,crede'ma ca chestiile astea dor doar pt ca le cautam noi eu il stersesem din lista,puteam sa stau cuminte fara sa ma uit la el la avarat,dar ma "manca" sa ma uit pe site'uri sa vad daca e online,si imi afceam sg rau dehh..copil tampit ca si mine mai rar si acum,dupa 5 luni,ma bufneste oarecum rasul cat de disperata eram sa vad ce mai face (bine..era si dependenta de el,ca 5 ani nu se uita usor,dar oricum..acum nu as mai face asta)
nu te mai uita la el in status..sterge'l si din adresa aia si gata oricum,poate doar te'a pus pe perm offline,nu ai de unde sa stii ca ti'a dat ignore si oricum,sunt convinsa ca aveti prieteni comuni la care te poti duce si la care ai vedea statusurile si avatarul,deci nu e exclus sa poata face asta pt ca stie ca oricum il poti vedea
- vonda
- Platinum member
LadyInRed a scris:tantosica a scris:chit ca nu intelegi nimic si chit ca iti zboara gandul la aia 2..macar nu mai sta sa il vezi online
acuma sunt offline amandoi...eu cu mintea mea nebuna de copil, am facut o adresa de mess de baiat si am bagat`o pe ea . El avea la status "Dush si plec" iar ea "ma pregatesc..." si apoi el a iesit dupa mess iar ea la 10 minute .Adik cam cat face el de acasa de la el pana in 40
o doamneeeeee lady..te transformi in mine adica in ce eram eu acum ceva timp termina,te rog..ca ajungi sa treci prin depresia in care eram eu si eu faceam la fel..ma uitam pe site'urile in care vedeam daca e online,si cand nu mai era ea online,daca nu mai era nici el..deja incepeam scenariile si doamne ce imi trecea prin cap,nici nu vreau sa ma gandesc :f?rbannad: :f?rbannad: ca mai apoi,cand am reinceput sa mai vb cu el,sa aflu ca de multe ori plecau in acelasi timp doar din coincidenta sau ca nici nu mergeau impreuna si cat am patimit eu din cauza asta...din cauza gandurilor..Cred ca nici daca vroia cineva sa imi faca rau nu reusea sa imi faca atata rau cat mi'am facut eu cu mana mea Sunt convinsa insa ca nici daca imi zicea cineva chestiile astea nu le credeam..si tot ca mine faceam,insa eu acum le pot spune mai departe pt ca se aseamana atat de mult povestiile..Si as vrea ca macar sa incerci sa ma asculti
- LadyInRed
- Hero member
tantosica a scris:hmmm..parca retraiesc ce am patit eu doar ca la mine si'a pus poza cu aia mai tarziu...oricum,crede'ma ca chestiile astea dor doar pt ca le cautam noi eu il stersesem din lista,puteam sa stau cuminte fara sa ma uit la el la avarat,dar ma "manca" sa ma uit pe site'uri sa vad daca e online,si imi afceam sg rau dehh..copil tampit ca si mine mai rar si acum,dupa 5 luni,ma bufneste oarecum rasul cat de disperata eram sa vad ce mai face (bine..era si dependenta de el,ca 5 ani nu se uita usor,dar oricum..acum nu as mai face asta)
nu te mai uita la el in status..sterge'l si din adresa aia si gata oricum,poate doar te'a pus pe perm offline,nu ai de unde sa stii ca ti'a dat ignore si oricum,sunt convinsa ca aveti prieteni comuni la care te poti duce si la care ai vedea statusurile si avatarul,deci nu e exclus sa poata face asta pt ca stie ca oricum il poti vedea
si eu intru pe siteuri si de atatea ori am intrat pe persiangap incat chiar dak e online aia tot offline`mi zic
- LadyInRed
- Hero member
tantosica a scris:LadyInRed a scris:tantosica a scris: chit ca nu intelegi nimic si chit ca iti zboara gandul la aia 2..macar nu mai sta sa il vezi online
acuma sunt offline amandoi...eu cu mintea mea nebuna de copil, am facut o adresa de mess de baiat si am bagat`o pe ea . El avea la status "Dush si plec" iar ea "ma pregatesc..." si apoi el a iesit dupa mess iar ea la 10 minute .Adik cam cat face el de acasa de la el pana in 40
o doamneeeeee lady..te transformi in mine adica in ce eram eu acum ceva timp termina,te rog..ca ajungi sa treci prin depresia in care eram eu si eu faceam la fel..ma uitam pe site'urile in care vedeam daca e online,si cand nu mai era ea online,daca nu mai era nici el..deja incepeam scenariile si doamne ce imi trecea prin cap,nici nu vreau sa ma gandesc :f?rbannad: :f?rbannad: ca mai apoi,cand am reinceput sa mai vb cu el,sa aflu ca de multe ori plecau in acelasi timp doar din coincidenta sau ca nici nu mergeau impreuna si cat am patimit eu din cauza asta...din cauza gandurilor..Cred ca nici daca vroia cineva sa imi faca rau nu reusea sa imi faca atata rau cat mi'am facut eu cu mana mea Sunt convinsa insa ca nici daca imi zicea cineva chestiile astea nu le credeam..si tot ca mine faceam,insa eu acum le pot spune mai departe pt ca se aseamana atat de mult povestiile..Si as vrea ca macar sa incerci sa ma asculti
as vrea...dar nu pot tanto.. am zis..simt k ma sufoc, si am mai patit asa acum 2 ani ne certasem pt prima oara, si m-am trezit intr`o noapte cu ceva in gat park zici k ma tinea cineva de gat si numai puteam respiram...sunt o proasta nu stiu cum sa`mi fac bine.dak mai intreba cum imi fac rau cred k as avea vreo3 carti de scris, dar bine nu stiu sa`mi fac.Dau totul pt idiotul de langa mine, si eu..si pt mine? pt mine numeni...
- somebody's me
- Hero member
- De la: casuta mea
- Inregistrat: 2008-01-06
- vonda
- Platinum member
LadyInRed a scris:, dar instantaneu imi curg lacrimile si ma doare la dracu! ma doare tare ceva in mijlocul pieptului,ma doare si simt k nu pot duce....
stiu scumpa...exact asta am simtit si eu..mult timp si chiar ma gandeam ca atunci cand se zice ca suferi dupa cineva,ca doare....durerea aia nu e fictiva si nici emotionala la mine era fizica.. insa o sa vezi ca trece..si o sa doara din ce in ce mai putin,garantez eu pt asta si apoi o sa te trezesti dimineata si o sa zici ca nu mai merge asa,ca trebuie sa faci ceva pt tine,nu doar pt altii..si o sa realizezi ca meriti mai mult de atat..si o sa o iei de la capat garantez eu si pt asta,chiar daca acum pare ceva utopic
ps: ti'as da site'uri care chiar merg,dar nu vreau,ca stiu ca o sa iti faci mult rau sg. si nu ma risc
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
LadyInRed a scris:Loveable a scris:ei..las...citeste ala a lui Octavian Paler.. in care spune "am invatat ca mai poti mult timp, dupa ce spui ca nu mai poti".. ehe..Doamne fereste de suferinte mai mari... da eu cred ca chestiile astea ale noastre cu despartirile, chiar daca ne trezim cu lacrimi pe fata (si eu am patit), ma trezeam transpirata, nu exista noapte...sau ora sa adorma fara sa visez cu el...timp de luni de zile.. eu cred ca suferintele astea sunt pistol cu apa pe langa ce sufera altii Doamne fereste... o sa treaca.. nu merita sa-ti distrugi facultatea pt un moft... (eu am pierdut un an de faculta din cauza lui...ca nu eram in stare sa ma duc la cursuri...dormeam si plangeam...) si acum incepe iar faculta in octombrie..si se repeta aceleasi faze...dar nu imi mai permit sa dau cu piciorul scolii si de data asta..
te-am lasat la urma k e cel mai mult de scris Ai dreptate, insa acum, park nimic nu m-ar mai interesa, park nici o alta durere nu m-ar apasa mai tare, cred k as fi in stare sa ma impusc si cred k tot nu as simti.Imi doresc sa pot sa trec peste asta.Sincer dupa 13 august pana pe 26 knd ne-am impacat park nu ma mai interesa, park el era un lucru care pur si simplu nu ma mai motiva.Dar acum...e altfel, e exact invers, simt k numai pot, simt k viata asta e de cacat, imi aduc aminte de tot, si park ceva din mine imi zice k numai vrea, dar instantaneu imi curg lacrimile si ma doare la dracu! ma doare tare ceva in mijlocul pieptului,ma doare si simt k nu pot duce....
Lady, ieri intrebam (ma/va/il intrebam) cat poate sa doara? unde e limita aia a durerii? deci simteam (si simt) ca ma doare pana in adancul sufletului...pana in maduva oaselor (si nu sunt metafore, chiar asta simt)... asta spun si eu...ca degeaba am toate bucuriile, daca nu pot sa le impart cu el... am tragediziat eu mult..si inca poate o fac.. dar imi aduc aminte momentul cand stateam cu 60 de pastile de morfina in fata mea.. si singurul lucru...singurul...a fost gandul cat va suferi mama.. nu ma mai interesa nici credinta mea in Dumnezeu si in viata de apoi, nici frica de a ajunge in iad, nici nimic.. mi-ar fi ajuns o secunda de incostienta si luam pastilele alea.. eu nu mai pot sa ajung in stadiul ala ca Doamne fereste ce se intampla.. ai grija sa nu te lasi sa ajungi mai rau, Lady.. sincer... oricat doare, trebe sa ai puterea sa treci peste...
- somebody's me
- Hero member
- De la: casuta mea
- Inregistrat: 2008-01-06
tantosica a scris:LadyInRed a scris:, dar instantaneu imi curg lacrimile si ma doare la dracu! ma doare tare ceva in mijlocul pieptului,ma doare si simt k nu pot duce....
stiu scumpa...exact asta am simtit si eu..mult timp si chiar ma gandeam ca atunci cand se zice ca suferi dupa cineva,ca doare....durerea aia nu e fictiva si nici emotionala la mine era fizica.. insa o sa vezi ca trece..si o sa doara din ce in ce mai putin,garantez eu pt asta si apoi o sa te trezesti dimineata si o sa zici ca nu mai merge asa,ca trebuie sa faci ceva pt tine,nu doar pt altii..si o sa realizezi ca meriti mai mult de atat..si o sa o iei de la capat garantez eu si pt asta,chiar daca acum pare ceva utopic
ps: ti'as da site'uri care chiar merg,dar nu vreau,ca stiu ca o sa iti faci mult rau sg. si nu ma risc
subscriu tot ce a zis tanto aici cu durerea care trece si trezirea de dimineata...e adevarata..
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|