homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-139

#2623 2008-08-31 18:54:20

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

LadyInRed a scris:

multumesc fetelor...
si va mai zic ceva, eu cu mintea mea de diablo am pus`o de vreo cateva ori pe dana aia pe persiangap pt k stiu k sunt o gramada de lab*ri care iau id`uri de fete de acolo tongue

rotfl rotfl
eu ii am si nr de tel,deci puteam sa o pun si la linia fierbinte lol
dar nu ma pasioneaza,ca nu merita efortul
nici unul din ei
si apropo: pe al lui al meu tot dana o cheama dumbom dumbom

#2624 2008-08-31 18:56:15

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

ancutsa a scris:

tantosica a scris:

LadyInRed a scris:

, dar instantaneu imi curg lacrimile si ma doare la dracu! ma doare tare ceva in mijlocul pieptului,ma doare si simt k nu pot duce....

stiu scumpa...exact asta am simtit si eu..mult timp
si chiar ma gandeam ca atunci cand se zice ca suferi dupa cineva,ca doare....durerea aia nu e fictiva
si nici emotionala
la mine era fizica..
insa o sa vezi ca trece..si o sa doara din ce in ce mai putin,garantez eu pt asta
si apoi o sa te trezesti dimineata si o sa zici ca nu mai merge asa,ca trebuie sa faci ceva pt tine,nu doar pt altii..si o sa realizezi ca meriti mai mult de atat..si o sa o iei de la capat
garantez eu si pt asta,chiar daca acum pare ceva utopic

ps: ti'as da site'uri care chiar merg,dar nu vreau,ca stiu ca o sa iti faci mult rau sg. si nu ma risc

subscriu tot ce a zis tanto aici cu durerea care trece si trezirea de dimineata...e adevarata..big_smile

ms ubita puss

#2625 2008-08-31 18:56:23

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

toate grijile si durerile trec in timpul nopti o sa vezi k dimineata o sa te trezesti altfel adik durerea nu o sa mai fie asa de mare stiu din propria experienta

#2626 2008-08-31 18:57:16

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

gata ma duc sa citesc putin si apoi sper sa plec in orash cu var`mea..dak o lasa gaiu`su,,ai ala alt prost ambulant are aproape aceleasi gesturi numai k ea nu vrea sa puna punct (ea zice k nu poate si o inteleg ) sad

#2627 2008-08-31 18:57:34

vonda
Platinum member

pup lady kram

Publicitate

loading...

#2628 2008-08-31 18:58:20

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

acum nu vreau sa sperii pe nimeni smile dar depinde de la caz la caz..
la mine dimineata e cel mai rau.. de fiecare data in secunda in care ma trezesc am un nod in gat, ma uit in dreapta si in stanga si nu-l vad niciunde si incep sa plang asa buimaca si incep sa tremur, si mi-e frica...
astea sunt primele mele 10 minute din fiecare zi..
dupaia trece pe parcursul zilei...

hjarta

#2629 2008-08-31 19:09:39

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Paraschiva a scris:

toate grijile si durerile trec in timpul nopti o sa vezi k dimineata o sa te trezesti altfel adik durerea nu o sa mai fie asa de mare stiu din propria experienta

la mine era mai mare ,cand ma trezeam si realizam ca inca o zi..si inca o zi...

of cand citesc tot ce scrieti imi amintesc cum eram.. si cat de rau imi era..

o sa treaca lady, love si o sa fie bine puss

Dragostea nu se stă, se face.

#2630 2008-08-31 19:11:22

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

la inceput asa era si la mine love...dar apoi pe parcurs..am renuntat sa mai plang si sa imi amarasc viata singura..pur si simplu m'am trezit intr'o dimineata cu un chef de viata nebun..fara lacrimi si altele...si de atunci recunosc k mi'am imbunatatit viata..nu mai plang nu nimic nenicule...ma bucur de fiecare moment..dc sa plang pt un  oom care nu plange pt mine?atata timp kt el nu ma vrea...nu are rost sa ma zbat eu degeaba...o sa treaca cu timpu loveable...poooopalau mare si la u:pusspuss:pusspuss:

#2631 2008-08-31 19:17:53

Loveable
Diamond member

asa-i...asa gandesc si eu... degeaba il vreau doar eu...
si nici nu`l vreau de fapt pe el, asa cum e acum..
eu as vrea sa fie cum era, ceea ce e imposibil..
si apropos de optimism... sunt atatea lucruri care mi se intampla peste zi, care ma fac sa ma simt vie, sa simt ca traiesc...si ma fac fericita..
dar seara tot la el in brate as vrea sa adorm.. senzatia aia nu o intrece nici o fericire de peste zi.. sad
dar...nici nu poti sa traiesti numai cu tinutul in brate.. si restul sa fie de toata jena..
chiar si tinutul ala din brate poate sa nu fie din suflet, si atunci e degeaba...
offf, e greu...

hjarta

#2632 2008-08-31 19:26:30

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

pusspuss lady si loveable

been there, done that sad
stiu cum e sa doara... si sa mai simti asta dupa aproape un an de la despartirea oficiala neutral
insa clar durerea dispare in timp.... incepi usor usor sa vezi ca viata are atatea momente frumoase, in care razi cu pofta si te bucuri ca un copil mic pentru orice chestie marunta...
o sa ajungi sa vezi/faci chestii pe care inainte nu le faceai.. fie ca nu si le dorea el, fie pt ca nu aveai timp, fie pt ca-l aveai pe el si asta-ti umplea viata, credeai ca ajunge...

eu sunt sigura ca peste ceva vreme, love si lady vor da sfaturi incurajatoare altor fete aflate in postura asta ingrata prin care trecem cam toate cel putin o data in viata.
asta e mersul lucrurilor....
si stiti cum se spune... daca n-ar fi raul, binele de dupa nu ni s-ar parea asa de frumos.
si binele ala va veni clar

loveable.. intrebai ieri care sunt cele 3 etape: prima e doliul.. cea in care plangi de te golesti cu totul... apoi e acceptarea, apoi resemnarea...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2633 2008-08-31 19:32:41

Loveable
Diamond member

intrebare seno:
acum, dupa atata timp... daca ti-ar spune cineva ca poate sa fie frumos, ca va fi frumos daca te impaci cu el... daca ar veni el la tine sa va impacati si ai stii ca va fi bine..
te-ai impaca cu el?

hjarta

#2634 2008-08-31 19:49:35

senorita
Insomniac member

love... mi=am pus de ceva ori intrebarea asta... e greu sa-ti raspund....
1. caci nu cred ca se va intampla asta vreodata.. desi sunt adepta never say never

2. am invatat ca in viata trebuie sa fii mai mult cool-headed decat open-hearted...
e greu sa nu implici sentimentele... e foarte greu, asa e...
in cazul meu e f complicat.... n-ai idee cat de... si cate persoane sunt implicate.. stiu multe chestii pe care el nu are idee ca le stiu... si nici n-as putea sa tradez increderea persoanelor care m-au informat... e urat... asa ca si daca vreodata s-ar intampla asta, ar fi foarte greu.
3. nu mai am incredere in el. ma rog sa nu mai trec vreodata prin ce am trecut. mai ales ca de fiecare data doare si mai tare ca precedenta data atunci cd vorebim de aceeeasi persoana normal.
in plus, el nu a renuntat la nimic din motivele care au dus la despartire. si daca, daca prin absurd ar fi vreodata cazul, probabil as lasa mai mult de la mine. dar ma indoiesc ca suficient
asa ca e greu de zis. raspunsul corect ar fi "nu"
dar cine zice ca's perfecta? sad

Ready? Steady... Go!

#2635 2008-08-31 20:05:54

senorita
Insomniac member

a!... mi-am mai amintit ceva..
am o fosta colega.... multi ani a fost in liceu cu un baiat... iubire mare... dupa vreo 6 ani s-au despartit, in mare din vina ei... apoi fiecare cu drumul lui... nu ne-a venit sa credem, noua cunoscutilor... clar ii vedeam impreuna happily ever after...
in sf.. ea a avut cateva relatii serioase si totodata solicitante.. era la un pas sa-si intemeieze o familie, insa n-a fost sa fie...
si incepuse la un moment dat de cateva sapt o noua relatie.. era cat de cat incantata... si iese intr-o seara in club cu el si cu niste prieteni... si la un moment dat se intalneste cu tipul asta din liceu... si ce crezi? s-au privit fix minute in sir... au inceput sa planga.... s-au imbratisat, s-au pupat....
am ramas masca.. nu ma asteptam sa mai existe vreo sansa pt ei... la ea e mai simplu... ca s-a si certat cu ala din club.. el e insa intr-o relatie de vreo 2 ani cu o tipa care il iubeste maxim... tine la ea, dar pe prietena asta a mea o adora... n-a uitat-o niciodata.... suna a basm stiu... a telenovela... dar pe mine m-a impresionat avand in vedere ca stiu personajele... si povestea lor...
ramane de vazut ce va fi... dar mai grav e ca dupa faza asta, m-am trezit visand un scenariu similar intre mine si fostul meu... din seria "daca asa ti-e scris, va intalniti si'n gaura de sarpe" neutral
wrong! hmmgrater

Ready? Steady... Go!

#2636 2008-08-31 20:08:11

vonda
Platinum member

senorita a scris:

ramane de vazut ce va fi... dar mai grav e ca dupa faza asta, m-am trezit visand un scenariu similar intre mine si fostul meu... din seria "daca asa ti-e scris, va intalniti si'n gaura de sarpe" neutral
wrong! hmmgrater

punish punish

life is like a box of chocolate: you never know what you're going to get wink

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-08-31 20:08:46)

#2637 2008-08-31 20:12:42

senorita
Insomniac member

mda.. dar ideea e sa o traiesti... sa n-o lasi sa treaca pe langa tine.... daca e sa vina momentul ala peste N ani, pai atunci va veni, fie ca-l astepti sau nu...

Ready? Steady... Go!

#2638 2008-08-31 20:13:12

vonda
Platinum member

senorita a scris:

mda.. dar ideea e sa o traiesti... sa n-o lasi sa treaca pe langa tine.... daca e sa vina momentul ala peste N ani, pai atunci va veni, fie ca-l astepti sau nu...

exact big_smile
e bine sa aud asta de la tine visslar visslar

ps: sa va zic si eu povestea mamei mele? big_smile angel

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-08-31 20:13:55)

#2639 2008-08-31 20:15:33

Loveable
Diamond member

da nush...degeaba vine, dupa ani de suferinta..nush ce sa zic..
eu dupa atatea despartiri si impacari, am ajuns sa ma gandesc la un moment dat ca orice ar fi si orice am face...si prin oricate am trece, tot impreuna ajungem, nu putem unul fara altul..
dar nu cred ca e asa.. cred ca putem...el cel putin poate sigur.. si eu o sa pot in curand.. oricum acum mi-e rau, dar mi-e mult mai bine decat la ultima despartire.. mult mai bine..
si prietena mea imi spune.. auzi, stii ca va impacati... de atatea ori ati mai facut-o..
dar eu cred, de fapt sunt sigura ca de data asta nu..
orice are un sfarsit...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-08-31 20:16:13)

hjarta

#2640 2008-08-31 20:16:39

Loveable
Diamond member

zii`ne tanto..
ca dupaia poate o zic si eu pe a lu mama smile odata..

hjarta

#2641 2008-08-31 20:20:20

senorita
Insomniac member

da tanto.. zi-ne wink
loveable... da, asa e, din pacate data nu totul, atunci aproape totul are un final...

iar daca voi 2 dupa atata timp si atatea lupte n-ati reusit sa gasiti calea incat sa nu se mai ajunga la despartire, nu va vad bine sad

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.