homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-144

#2718 2008-09-02 14:41:33

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: s'a terminat

oana... gandeste-te bine... si daca nu mai vrei, ii zici si gata... nu-l lua cu "stii, vreau o pauza" ca e mult mai nasol asa...
cum zicea si andrutza... daca mai era dragoste, cred ca ai fi stiut...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2719 2008-09-02 14:43:26

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

oana_ a scris:

trebuie sa imi iau inima in dinti si sa purtam o discutie serioasa

sau prea intalnita pauza sa iti clarifici gandurile roll

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2720 2008-09-02 14:43:48

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

senorita a scris:

oana... gandeste-te bine... si daca nu mai vrei, ii zici si gata... nu-l lua cu "stii, vreau o pauza" ca e mult mai nasol asa...
cum zicea si andrutza... daca mai era dragoste, cred ca ai fi stiut...

si io care tocmai zisai de pauza lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2721 2008-09-02 14:45:44

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

vaaaaaaaaaaaaai  sa nu pomenesti cuvantul PAUZA !!!! grater((((((((((((((((((((((((((((

cuc.

#2722 2008-09-02 14:51:41

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

senorita a scris:

Andreea86 a scris:

Ale, asculta-ne si pe noi si incearca sa uiti, sa ierti si s-o iei de la capat. nu te mai gandi ca nu e iubire, ca nu e nu stiu ce... termin-o..gandeste pozitiv...fii fericita...tipa....bucura-te ca esti iar cu el si ca acum vei face totul posibil sa fie bine.
iar la faza cu motorul...stii foarte bine ca te inteleg...dar nu avem ce le face. lasa-l sa se plimbe cat vrea...atata timp cat vine si la tine (ca ai zis ca te-a scos si in oras azi). Nah...fiecare ar nebunia lui....mai bine sa fie pasionat de motor decat de bautura sau femei, nu? smile

exact!
ale, am mai scris si in posturile precedente o chestie pe care mi-a zis-o psihologul: daca ierti cu resentiment pe cineva, sansele ca relatia sa mearga sunt 0!!!a zis-o un om care cu asta se ocupa, care are pregatirea necesara sa afirme asta.. nu eu din auzite, sau andreea, sau andrutza..
toata lumea iti spune o chestie si tu te incapatanezi sa faci fix ce vrei tu. ceea ce nu-i rau, ca in fond e viata ta. dar macar nu mai spune ca e cel mai de kkt, ca nu mai vrei sa auzi de el, ca never ever dar chiar never ever nu te mai impaci si nu-l mai ierti etc.
ca eu una nu mai cred big_smile
oricum cred ca in curand o sa obosim si noi cu sfaturile lol. cum s-a intamplat cu simy in episodul 1 cu ex-ul ei... toate ii ziceam: "nu-l mai cauta!!!" si ea dadea reply "l-am sunat si m-a facut proasta si mi-a zis sa nu-l mai caut in viata mea" neutral

asa ca - for the last time - daca nu vrei ca aceasta asa-zisa relatie sa nu fie decat o modalitate de tutai frecvent, scurgere a timpului si ciondaneala inutila si fara motiv, n-ai decat sa continui.
dar te minti singura, stii bine wink
no offence puss

inteleg perfect ce imi ziceti...  da' sa mor eu de nu e cretin, uneori chiar le face fara a judeca prea mult sau deloc.   ieri nu m-am aratat nici suparata, nici afectata ca a intarziat mai bine de o ora, i-am zis doar atat: cand stie ca are altele in plan si ca ar ajunge mai tarziu la mine, sa anunte, nu ca m-as supara, dar sa nu stau imbracata degeaba si sa astept, caci in timpul ala as putea face altceva util neutral si a zis ca intelege.  e inca seaca relatia, just zecs neutral   3 zile de impacare, 3 zile de tutai lol   we'll see...   
andre, ma dispera cu motoarele, ti-o jur!!!!  parca e bolnav mintal cand e vb de motoare neutral numai viteza, numai adrenalina, numai 200 la ora, harjoneli cu politia, evident ca trece pe langa ei ca fulgerul, le arata semnul pacii si pleaca mai departe, cred ca il cunosc toti politaii din oras la cum am observat ca se uitau ieri dupa noi, mergeam incet macar lol    noah... mi-am propus oricum sa fiu mai intelegatoare sub acest aspect, sper sa reusesc tongue     azi, de pilda, nu ne vom vedea, pt ca merge la ture pe "pista" cu baietii neutral  ieri s-au adunat vreo 10 motociclisti si se dadeau in spectacol la iesire din oras. is cretini.  cel putin pe al meu il doare-n pix daca isi da mortal de un paravan neutral  tot aia imi zice neutral  de unde trag concluzia ca intr-adevar nu contez atat cat rahatul ala de motor incat sa tina cont si de sfaturile mele si de placerile mele.  ma pij pe motorul lui. uneori imi doresc sa il tranteasca iar de pamant ca asa sa-l tina in service la reparat cel putin o luna, dar mi-e ca iar du-te vino pe la politie, pe la asigurari, bani !! aiurea neutral  goooooooooooooooooodddddddddddd
repet, ce-o fi, o fi... in sfarsit a mai zis si el lumii ca ne-am impacat, ca tinea ascuns si asta mi se parea ciudat. in fine, mi-a zis ca el chiar ar vrea sa mearga relatia... hope so

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#2723 2008-09-02 15:19:12

senorita
Insomniac member

SonneAle a scris:

de unde trag concluzia ca intr-adevar nu contez atat cat rahatul ala de motor incat sa tina cont si de sfaturile mele si de placerile mele.  ma pij pe motorul lui. uneori imi doresc sa il tranteasca iar de pamant ca asa sa-l tina in service la reparat cel putin o luna

ia ghici cat de familiara imi este atitudinea asta....
si inteleg perfect. stii doar.
dar atunci nu am inteles si praful s-a ales. kktul ala de motor e cel mai important si dc alegi sa lupti cu el, ai pierdut sigur neutral
nu eram aici dc era altfel neutral

Ready? Steady... Go!

#2724 2008-09-02 15:35:32

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

senorita a scris:

v-ati impacat deci?

nu....il tin pe jar. Dak pot sa fac ceva din el, bine... dak nu asta e drink

#2725 2008-09-02 15:38:12

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

anytza a scris:

LadyInRed a scris:

Katalyna2311 a scris:

" Fara pui, si dak vrei sa`mi iei i`ami dar  tot nu ne impacam"
ce dura ai fost lady yikes ! rotfl

poi dak vrea sa`mi ia dc sa`l refuz  retas

ff bine ai facut rotflrotflrotfl.....taie-i chilotii diablodiablodiablo

diablodiablodiablodiablodiablodiablodiablodiablo

#2726 2008-09-02 15:56:41

senorita
Insomniac member

LadyInRed a scris:

senorita a scris:

v-ati impacat deci?

nu....il tin pe jar. Dak pot sa fac ceva din el, bine... dak nu asta e drink

bafta big_smile

Ready? Steady... Go!

#2727 2008-09-02 15:57:31

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Ale, si al meu e innebunit dupa motor...daca ar putea sa vorbeasca toata ziua despre motoare ar fi fericit....cand e vorba sa ias acu baietii cu motorul sta pana la 3-4 dimineata...nu-l intereseaza ca are serviciu sau trebuie sa se trezeasca dimineata...dar cand e vorba sa vina la mine la 12 il ia somnul, ca vai, el munceste si ii e somn. ma enerveaza de mor fazele astea, dar ce sa fac? e clar ca e mai important motorul ala decat mine, dar decat sa bea, sa se duca la alte fete...nah, suport si eu motorul.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2728 2008-09-02 16:01:53

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Lady: eu zic sa nu-l ierti...nu vreau sa fiu gica contra dar pe bune in felul in care ti-a vorbit...nush...nu stiu de unde ideea ca daca noi gresim ei au dreptul sa spuna/faca orice. pai daca eu vresesc el are dreptul sa ma ia la bataie sau cum vine asta? asa ca nu merge scuza cu "Pai era nervos, ca poate am exagerat si eu"...stii ca vreau sa iti fie tie bine scumpa

offtopic eu nu stiu care e faza cu simy, s-a impacat, nu s-a impacat, care imi povesteste sau imi da un link? smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2729 2008-09-02 16:11:27

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

unde e ce a vb lady cu el pe mess? ca eu nu am vazut...si nu gasesc.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2730 2008-09-02 16:17:57

senorita
Insomniac member

a sters

Ready? Steady... Go!

#2731 2008-09-02 16:30:36

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

alle...eu zic sa ai rabdare si sa va mai acordati o sansa..l'ai iertat gata..acu inceraca sa uiti tot si sa o luati de la 0...va fi altfel...atata timp cat el de fiecare data s'a intors la tine..e clar k tien la tine...si nu esti o apa de ploaie..si au baietii fixurile lor...care nu le lasa usor..patesc si eu la fel ca tine..numai ca eu sunt geloasa pe un joc pe calculator..rotfl2 cu care ar sta 24/24...l'am iertat si eu cu toate..si acu e altfel..pur si simplu am uitat tot si am zis k vreau sa ne fie bine...nu scot ochii ..incerc sa fiu optimista..sa acord alta sansa...sa fie altfel...decat certuri zilnice si cuvinte grele...

#2732 2008-09-02 16:33:03

senorita
Insomniac member

ancutsa... l-ai iertat?
e acelasi cu 2 iubite simultan? neutral

Ready? Steady... Go!

#2733 2008-09-02 16:49:29

somebody's me
Hero member

da..rotfl2...eu l'am iertat...pt k ori de cate ori eu il trimiteam la plimbare el ma tot cautat tot timpu..e oleaca cam greu cu increderea...dar ma descurc..fac fata...mie greu sa renunt la el...dar mam schimbat..big_smile pot sa zic ca am depasit stadiu de dependenta de el..pot sa stau zile fara sa vb cu el...nu mai plang..daca e sa ma cert cu el...ma cert la cutite..nu mai tac si plang degeaba...si tot asa mai departe..big_smile

#2734 2008-09-02 16:51:37

senorita
Insomniac member

offf... sper sa fie ok de data asta smile
si sa nu mai calce stramb box

Ready? Steady... Go!

#2735 2008-09-02 16:53:18

somebody's me
Hero member

daca calca stramb stie foarte bine k atunci kn lu anka i se pune pata afla tot..si daca anka afla tot..el si'a luat bye bye de la mine..rotfl2

#2736 2008-09-02 20:17:19

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Andreea86 a scris:

Ale, si al meu e innebunit dupa motor...daca ar putea sa vorbeasca toata ziua despre motoare ar fi fericit....cand e vorba sa ias acu baietii cu motorul sta pana la 3-4 dimineata...nu-l intereseaza ca are serviciu sau trebuie sa se trezeasca dimineata...dar cand e vorba sa vina la mine la 12 il ia somnul, ca vai, el munceste si ii e somn. ma enerveaza de mor fazele astea, dar ce sa fac? e clar ca e mai important motorul ala decat mine, dar decat sa bea, sa se duca la alte fete...nah, suport si eu motorul.

sigur de al tau vorbesti??? neutral   ca la ce ai zis, parca ai fi vorbit de al meu neutral  noah... in 2 ani nu m-am obisnuit... poate am sanse de acum incolo neutral popa

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.