homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-147

#2775 2008-09-13 02:41:57

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: s'a terminat

skumpi a scris:

offf Alle sad era clar k il iubesti... noi te`am lasat sa o tzi pe a ta lol da se vedea de la o posta ca il iubesti si suferi...si e normal... pacat ca se comporta asa...si el te iubeste... nu mai zice asta da nah... poate nu asa d mult precum iubeste viata d noaptea .. motoru ala si etc ... nu mai stiu ce sa zic !
da m`ai socat cu o faza wtffff sa divortezi si maine pt el ? neutral asta nu

vorba vine skumpi, ideea e ca daca maine sau peste luni ar reveni la mine, nu stiu daca as putea sa ma tin tare pe pozitie, n-am facut-o niciodata, cum as putea acum? de fiecare data mi-am impus asta, de fiecare data mi-am jurat ca n-o sa-l mai accept si degeaba neutral l-am acceptat eu dupa ce m-a inselat, dar mai dupa o cearta doar, e drept, o cearta ce pare sa fi pus capar definitiv, cum e cel mai indicat... god help, I can do it, hopefully smile   acum ma doare mai tare pt ca stiu ca el nu mai vrea nimic, e o maimuta ce-mi repeta fiecare gest si cuvant doar ca sa mi-o intoarca... nici nu mai stiu de cate ori i-am zis sa nu ma mai caute vreodata ca pt el i was dead for good si ca am terminat-o pt totdeauna:|  azi mi-a zis el plin de nervi ca a incheiat problema asta si sa nu-l mai sun lol this is funny, exact cuvintele mele neutral ca intre convorbirile telefonice apucasem sa-i scriu msg sa nu ma mai sune deloc, ca m-a lamurit si la ultima a prins ocazia sa mi-o intoarca... fucking competition. aia a fost intre noi neutral nici nu vreau sa ma gandesc cum ma vorbeste la ora actuala in cercul de amici care pana mai ieri ii laudau gagica lol parca-l aud: "de data asta chiar imi bag p***, nu mai vreau s-aud de ea niciodata, e gata si punct si ma duc sa ma distrez fara sa ma f*** ea la cap", nu de alta, dar a recunoscut ca a mai zis asta, asa cum a recunoscut ca amicii i-au zis ca ne vom impaca, iar el tinea mortis sa-i contrazica si sa se bata cu pumnii in piept ca-i tarzan mare si tare neutral   pfu, nu stiu de ce, dar am impresia ca de data asta chiar asa e... mare si tare
ma duc la somn si ma trezesc cu mintea limpede, n-a murit, sa-l bocesc si nici rau n-o duce, sa-i port de grija, ba dimpotriva, daca lui ii e bine, mie de ce nu mi-ar fi?
pup si I'll be fine smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#2776 2008-09-13 02:45:39

skumpi
Vizitator

smile
somn ushor...
asa am simtit si eu cand ne`am certat inainte sa mergem la Paris... k e gata ... adika il vedeam pe el k pt prima data nu mai vrea si aia durea mai tare... da pana la urma ne`am impacat ... ai vazut lol
nush...eu sper k a tau sa realizeze ce pierde si castiga din toata faza asta` neutral sa`si deschida ochii si sa lase motoru ala in plm si prietenii k nu aia ii tzin d cald noaptea neutral

#2777 2008-09-13 02:46:29

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

puss esti puternica !!!!fii puternica!!!!

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#2778 2008-09-13 02:49:11

mcdreamy
Full member

skumpi a scris:

smile
somn ushor...
asa am simtit si eu cand ne`am certat inainte sa mergem la Paris... k e gata ... adika il vedeam pe el k pt prima data nu mai vrea si aia durea mai tare... da pana la urma ne`am impacat ... ai vazut lol
nush...eu sper k a tau sa realizeze ce pierde si castiga din toata faza asta` neutral sa`si deschida ochii si sa lase motoru ala in plm si prietenii k nu aia ii tzin d cald noaptea neutral

eiii cacat ce sa mai lase...sa vina in genunchi la ea...eu zic ca nici flegma din gura sa nu o mai dea pe el..pt un nerecunoscator..care ii mai face si de al dracului pe deasupra...da l undeva!fa ceva in orgoliul lui....puss Next Ale!treci la urmatoru pe el da l uitarii! wink

#2779 2008-09-13 02:53:24

skumpi
Vizitator

mcdreamy ushor sa vb smile da ei se iubesc mult atata k au avut unele pb care ink ii mai afecteaza` smile

Publicitate

loading...

#2780 2008-09-13 02:57:09

mcdreamy
Full member

e greu doamne fereste nu zic ca nu e greu sa treci peste asa ceva...sunt sigura ca si eu as fi la fel...chiar mai multe as plange as tipa as face foarte urat...dar sa ma vad ca ma consum asa tare si pe langa asta el sa faca de al dracului...pai mai mult mi ar starni ura...si mar convinge din ce in ce mai mult ca nu merita..

Ultima oara a fost editat de mcdreamy (2008-09-13 02:57:46)

#2781 2008-09-13 03:01:54

skumpi
Vizitator

asta da... si eu la fel ... pai as fi de 2 ori mai indiferenta ca el lol dak tot e competitie...competitie sa fie diablo

#2782 2008-09-13 03:04:25

mcdreamy
Full member

skumpi a scris:

asta da... si eu la fel ... pai as fi de 2 ori mai indiferenta ca el lol dak tot e competitie...competitie sa fie diablo

da pai e rau sa faci competitie...eu am facut odata asa si am ajuns cu incheietura taiata in baie neutral si el la telefon rugandu ma sa nu fac nici o prostie ca el ma iubeste si ca nu ne despartim ca ramanem impreuna sad

#2783 2008-09-13 03:14:32

skumpi
Vizitator

mcdreamy a scris:

skumpi a scris:

da pai e rau sa faci competitie...eu am facut odata asa si am ajuns cu incheietura taiata in baie neutral si el la telefon rugandu ma sa nu fac nici o prostie ca el ma iubeste si ca nu ne despartim ca ramanem impreuna sad

:f?rv?nad: esti bolunda !
n`as renunta la viata mea pt nimeni... adika nu asa prosteste  ! sa nu mai faci asa ceva `pt nici o putza punish

#2784 2008-09-13 03:16:55

mcdreamy
Full member

nu mai fac...dar atunci am facut...m a uit la incheiatura mea cu o linie orizontala si imi trece orice gand rau ...smile sunt mai tampita eu ...dar vroiams a ti arat asa ...ce poate sa se intample...cand faci competitie ..cu cine nu trebuie:P

#2785 2008-09-13 08:56:01

SonneAle
Addicted member

omg, nu mi-as face nimic rau mie, mai bine i-as face lui lol

#2786 2008-09-13 08:56:10

persifona
Vizitator

Ale, tu stii ca eu am fost f sceptica inca de cand ne-ai zis ca te-ai imapacat cu el. Am mai spus-o si o repet, la voi e chestie doar de obisnuinta.. e clara treaba cu nu puteti avea o relatie ok, da-l in pisici si uita-l. Go get o bunaciune cu care sa o iei de la 0 frumos, fluturasi in stomac, chestii nebunii, ce zici?
Ca n-are rost sa-ti mananci nervii si tineretea tongue cu tipu asta care nah.. asa e, pana una alta, nu prea ai cum sa-l schimbi.

#2787 2008-09-13 09:10:20

SonneAle
Addicted member

stiu persi... si m-asteptam sa ajungem iar la asta neutral

#2788 2008-09-13 10:13:30

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

stiti ce e grav? ca atunci cand ne certam cu ei si ei se intorc si ne vreajesc ca se vor schimba, etc, noi ii acceptam din nou in viata noastra...dar cand ei vor neaparat sa se desparta de noi, orice am zice, am face, ei se tin tare pe pozitiisi obtin despartirea,sau  "pauza", depinde ce vor in mom respectiv...
de ce nu putem fi noi cele tari?
de cate ori l-am acceptat desi stiam ca avem probleme, si cand el a zis NU , asta a fost si gata...
fii tare, Ale, si fa cum iti dicteaza inima..wink

#2789 2008-09-13 10:20:03

SonneAle
Addicted member

o sa fiu tare si o sa fac cum imi dicteaza ratiunea smile

#2790 2008-09-13 10:33:48

skumpi
Vizitator

puss
si cum zicea persi o sa`ti gasesti o bunaciune si o sa o iei de la 0

#2791 2008-09-13 10:40:53

SonneAle
Addicted member

sper smile pusspusspusspuss

#2792 2008-09-13 11:35:30

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

anda23 a scris:

stiti ce e grav? ca atunci cand ne certam cu ei si ei se intorc si ne vreajesc ca se vor schimba, etc, noi ii acceptam din nou in viata noastra...dar cand ei vor neaparat sa se desparta de noi, orice am zice, am face, ei se tin tare pe pozitiisi obtin despartirea,sau  "pauza", depinde ce vor in mom respectiv...
de ce nu putem fi noi cele tari?
de cate ori l-am acceptat desi stiam ca avem probleme, si cand el a zis NU , asta a fost si gata...
fii tare, Ale, si fa cum iti dicteaza inima..wink

applauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplause ai zis-o exact dupa sufletu meu kram

#2793 2008-09-13 11:49:56

SonneAle
Addicted member

si pe al meu, mai putin cu ultima replica, nu mai pot sa fac ce imi dicteaza inima, chiar nu mai pot...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.