homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-15

#267 2008-04-12 19:45:01

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: s'a terminat

e orgie aici? rotfl

#268 2008-04-12 21:30:43

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

tantosica a scris:

pink_butterfly a scris:

si cum a fost? tongue

nu a fost mai,am glumit..Adica nu a fost ce isi inchipuie lumea ca a fost,ca asa..un pupic in tinerete,a mai fost lol
Dar nu'i timpul pierdut applause

dragostea mea,fericirea mea, luminarea mea big_smile hjarta ai lav iu cum poti sa`mi spui k tu nu esti pe invers knd ai dormit 3 zile la mine in patu` meu si numai noi DOUA shtim ce am facut rotfl lol rotfl

#269 2008-04-13 07:59:01

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

vai..tu.. rodnar dar nu mai spune chiar tot din casa rotfl rotfl

#270 2008-04-13 09:05:12

LadyInRed
Hero member

tanto am intrat sa`ti spun k te`am inselat rotfl a dormit la mine mister si ne`am phu**t in stil barbar rotfl2 punishsm rotfl nu shtiu dak ne`am impacat ...sper k nu rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

#271 2008-04-13 09:13:54

vonda
Platinum member

cum adica speri ca nu? rotfl rotfl
Lasa ca trec cu vederea primul inselat,ca te iubesc de nu mai pot..dar vezi,mai tarziu te pun sa alegi intre noi 2 rotfl rotfl

Publicitate

loading...

#272 2008-04-13 09:53:27

LadyInRed
Hero member

rotfl asa sper eu k nu rotfl acum tastez pe furish k el doarme langa mine rotfl si de abea pun mana pe tastatura rotfl
ai lov iu teiubesc hjartahjarta

#273 2008-04-13 11:42:50

vonda
Platinum member

rotfl
shhhh..linisteeeee.. Doarme mister lol

#274 2008-04-13 12:17:05

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

ma reprofilez si eu ..am terminat-o..de marti seara....eu am pus punct..si acu plang mi-e atat de greu fara el...mi-e atat de dor de el..si il iubesc...si stiu ca si el ma iubeste...si ma cauta...vorbim la telefon...dar nu aduce vorba de impacare...i-am zis ca m-am fost enervat marti seara si deasta am pus punct...dara u mai fost chestii destea...si din partea lui si a mea....stiu ca am gresit...orice ma chinuis a fac..ma duce cu gandul la el...si in timpu orelor de desen...la portretu care trebea sa-l fac dupa colegmiu lam facut tot pe el...adica tot ce fac..ma leaga de el...nu stiu...neam fost certat joi seara tare (asa ca intre amici ca atat eram) si mia fost zis k ar fi bine sa terminam tot...si iam zis "ok..daca asta te face fericit..dispar din peisaj..nu mai dau semne de viata"..si apoi vineri dimineata ma fost sunat..eu miam tinut promisiunea...el mia fost zis "na..eram ofticat...dar amici putem fi..mai iesim la un suc..una alta.."....acu vad toate greselile care le-am facut amandoi....vad totul din alta perspectiva..si as vrea sa fiu iar cu el...dar mi-a campierit toata speranta,...plang mereu...am devenit tacuta...la scoala incerc sa palmez totul...dar acasa e jalnic....unde ma uit in camera imi aminteste de el...cand imi vad chipul sau corpul in oglinda...ii simt atingerea...sau privirea...mereu imi amintesc de clipele petrecute impreuna....il vreau inapoi...si nu cred ca o sal mai am vreodata....trebea sa ma descarc....grater(

#275 2008-04-13 12:19:25

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ancutsa sigur nu puteti sa rezolvati problemele si sa fiti iar impreuna smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#276 2008-04-13 12:19:44

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

dar care a fost motivul ancutsa??

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#277 2008-04-13 12:26:28

vonda
Platinum member

da,ancutsa,..Nu puteti rezolva?
Daca aman2 va iubiti,nu vad de ce nu puteti trece peste..
La noi a fost clar ca nu ma mai vrea-EL..Dar daca era dupa mine,eram impreuna si acum..
Dar cum dragoste cu de'a sila nu se poate..asta e..
Dar la voi,daca zici ca te iubeste,si ca si tu il iubesti..
Daca insa ati hotarat sa gata,de tot..mai bine nu ati mai vb.
Nu te ajuta.Iti spun din experienta proprie.
Eu am de sters 5 ani,deci gandeste'te cam cum e..
Fa ca mine.Sterge'l din lista,sterge mesajele de la el..pune toate lucrurile de la el undeva sa nu le vezi..
Daca te abordeaza,fi politicoasa,ca doar nu sunteti dusmani.Dar atat.Mai mult nu are rost,ca te amagesti degeaba.Si inca ceva din exp proprie:TRECE. puss

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-13 12:33:50)

#278 2008-04-13 12:30:39

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

ce desteapta esti tantzooo rotfl......puss manca-o-ar mama pe ea rotfl

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#279 2008-04-13 12:33:10

vonda
Platinum member

offtopic

anytza a scris:

ce desteapta esti tantzooo rotfl......puss manca-o-ar mama pe ea rotfl

scuipa'ma sa nu ma deochi,ca's desteapta de nu se poate rotfl

#280 2008-04-13 12:56:18

somebody's me
Hero member

pai totul a inceput marti seara cand imi faceam crochiuri pt miercuri la desen...messu lu framiu era deschis si avea la status" sormea la kalk"...el a intrat pe framiu ca are idu lui si ma intrebat ce fac..iam zis ca desenez...si apoi mia fost zis..da sunt sigur ..deasta stai si vb cu bulangii pe mess si alte tampenii...apoi mam fost uitat la avataru lui si am vazut o poza cu el si cu una...lam intrebat cin e si mia fost raspuns"pi**a mea"..mam ofticat am iesit de pe mess,iam dat un sms unde sa ramana cu aia si pe mine sa  ma lase in pace in cazu asta si gata...ai apoi am inchis telu...cand lam redeschis am gasit vreo 3 smsuri de la el in care imi zicea ca aia e colegsa ramona(asa si era) si ca miam gasit motiv sai dau liber...ca am sa regret mereu ce am facut ..si altele...ziua urmatoare am vb cu el..iam zis k totul a fost din gelozie,ofticare si impulsivitate...si stie si el cum e ca a trecut prin asta..a fost gelos pe lucruri care nu erau adevarate ...aseara iam dat un mail unde iam zis toate gandurile mele..si spre surprinderea mea am primit si raspuns...si un sms trimis la 2 noaptea...dar din smsu citit am inteles ca nu mai sunt sanse de impacare...iar apoi dupa ce am citit mailu,am ramas derutata..mi-a zis"un simplu te iubesc cred ca ar zice totul. suntem doi copii si inca nu ne dam seama cat de mult dor vorbele aruncate aiurea. sunt momente cand mi'as dori sa am o gandire cum o au batranii sa te pot calma sa am rabdare. dar din pacate tot un copil raman. iartama pt tot si inca odata te iubesc mult."....nu mam asteptat sami raspunda...nu stiu...dar plang de aaseara de cand am ajuns in casa mereu..sad

#281 2008-04-13 13:01:11

vonda
Platinum member

pai din cate vad eu,chiar ca sunteti 2 copii.
Aveti niste orgolii prostestii-mai mult el decat tine..Auzi la el,e p***a lui,aia.. box
Mai bine lasa'l sa se mai maturizeze.. wink E greu,dar asta e..O sa isi dea el seama de ce vrea,si daca te vrea pe tine,o sa vina.Pana la urma,niciunul nu a gresit deocamdata cu nimic care sa fie iremediabil.

#282 2008-04-13 13:07:10

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

tantosica a scris:

pai din cate vad eu,chiar ca sunteti 2 copii.
Aveti niste orgolii prostestii-mai mult el decat tine..Auzi la el,e p***a lui,aia.. box
Mai bine lasa'l sa se mai maturizeze.. wink E greu,dar asta e..O sa isi dea el seama de ce vrea,si daca te vrea pe tine,o sa vina.Pana la urma,niciunul nu a gresit deocamdata cu nimic care sa fie iremediabil.

subscriu

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#283 2008-04-13 13:07:33

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

de acord cu tanto. cati ani are?

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#284 2008-04-13 13:23:22

skumpi
Vizitator

pai e clar k el nu are incredere in tine...dak tu i`ai zis k faci aia...dc trb el sa zica ca vb cu "bulangii " ...lol...iar apoi sa zica ca aia e ... lui...se vede ca n`are minte deloc.
decat sa`ti faci viata un chin, mai bine lasa`l...mergi mai departe !
el a gresit ...el ar trb sa fac eforturi sa va impacati, nu tu !@

#285 2008-04-13 14:54:53

somebody's me
Hero member

pai in iulie face 19 ani...eu una incep so las balta...nu cred k vom mai fi impreuna..incep sa ma resemnez...deja am inceput aseara sa ma gandesc la ce vreau sa fac in viitor...la vara...la facultate...chestii deastea...cara ma includ numai si numai pe mine..big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.