|
Nu esti logat.
S'a terminat-15#267 2008-04-12 19:45:01#268 2008-04-12 21:30:43
Re: s'a terminat
dragostea mea,fericirea mea, luminarea mea ai lav iu cum poti sa`mi spui k tu nu esti pe invers knd ai dormit 3 zile la mine in patu` meu si numai noi DOUA shtim ce am facut http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #269 2008-04-13 07:59:01
Re: s'a terminatvai..tu.. dar nu mai spune chiar tot din casa Offline #270 2008-04-13 09:05:12
Re: s'a terminattanto am intrat sa`ti spun k te`am inselat a dormit la mine mister si ne`am phu**t in stil barbar nu shtiu dak ne`am impacat ...sper k nu http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #271 2008-04-13 09:13:54
Re: s'a terminatcum adica speri ca nu? Offline Publicitateloading...
#272 2008-04-13 09:53:27
Re: s'a terminat asa sper eu k nu acum tastez pe furish k el doarme langa mine si de abea pun mana pe tastatura http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #273 2008-04-13 11:42:50
Offline #274 2008-04-13 12:17:05
Re: s'a terminatma reprofilez si eu ..am terminat-o..de marti seara....eu am pus punct..si acu plang mi-e atat de greu fara el...mi-e atat de dor de el..si il iubesc...si stiu ca si el ma iubeste...si ma cauta...vorbim la telefon...dar nu aduce vorba de impacare...i-am zis ca m-am fost enervat marti seara si deasta am pus punct...dara u mai fost chestii destea...si din partea lui si a mea....stiu ca am gresit...orice ma chinuis a fac..ma duce cu gandul la el...si in timpu orelor de desen...la portretu care trebea sa-l fac dupa colegmiu lam facut tot pe el...adica tot ce fac..ma leaga de el...nu stiu...neam fost certat joi seara tare (asa ca intre amici ca atat eram) si mia fost zis k ar fi bine sa terminam tot...si iam zis "ok..daca asta te face fericit..dispar din peisaj..nu mai dau semne de viata"..si apoi vineri dimineata ma fost sunat..eu miam tinut promisiunea...el mia fost zis "na..eram ofticat...dar amici putem fi..mai iesim la un suc..una alta.."....acu vad toate greselile care le-am facut amandoi....vad totul din alta perspectiva..si as vrea sa fiu iar cu el...dar mi-a campierit toata speranta,...plang mereu...am devenit tacuta...la scoala incerc sa palmez totul...dar acasa e jalnic....unde ma uit in camera imi aminteste de el...cand imi vad chipul sau corpul in oglinda...ii simt atingerea...sau privirea...mereu imi amintesc de clipele petrecute impreuna....il vreau inapoi...si nu cred ca o sal mai am vreodata....trebea sa ma descarc....( Offline #275 2008-04-13 12:19:25
Re: s'a terminatancutsa sigur nu puteti sa rezolvati problemele si sa fiti iar impreuna VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #276 2008-04-13 12:19:44
Re: s'a terminatdar care a fost motivul ancutsa?? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #277 2008-04-13 12:26:28
Re: s'a terminatda,ancutsa,..Nu puteti rezolva? Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-13 12:33:50) Offline #278 2008-04-13 12:30:39
Re: s'a terminatce desteapta esti tantzooo ...... manca-o-ar mama pe ea Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #279 2008-04-13 12:33:10
scuipa'ma sa nu ma deochi,ca's desteapta de nu se poate Offline #280 2008-04-13 12:56:18
Re: s'a terminatpai totul a inceput marti seara cand imi faceam crochiuri pt miercuri la desen...messu lu framiu era deschis si avea la status" sormea la kalk"...el a intrat pe framiu ca are idu lui si ma intrebat ce fac..iam zis ca desenez...si apoi mia fost zis..da sunt sigur ..deasta stai si vb cu bulangii pe mess si alte tampenii...apoi mam fost uitat la avataru lui si am vazut o poza cu el si cu una...lam intrebat cin e si mia fost raspuns"pi**a mea"..mam ofticat am iesit de pe mess,iam dat un sms unde sa ramana cu aia si pe mine sa ma lase in pace in cazu asta si gata...ai apoi am inchis telu...cand lam redeschis am gasit vreo 3 smsuri de la el in care imi zicea ca aia e colegsa ramona(asa si era) si ca miam gasit motiv sai dau liber...ca am sa regret mereu ce am facut ..si altele...ziua urmatoare am vb cu el..iam zis k totul a fost din gelozie,ofticare si impulsivitate...si stie si el cum e ca a trecut prin asta..a fost gelos pe lucruri care nu erau adevarate ...aseara iam dat un mail unde iam zis toate gandurile mele..si spre surprinderea mea am primit si raspuns...si un sms trimis la 2 noaptea...dar din smsu citit am inteles ca nu mai sunt sanse de impacare...iar apoi dupa ce am citit mailu,am ramas derutata..mi-a zis"un simplu te iubesc cred ca ar zice totul. suntem doi copii si inca nu ne dam seama cat de mult dor vorbele aruncate aiurea. sunt momente cand mi'as dori sa am o gandire cum o au batranii sa te pot calma sa am rabdare. dar din pacate tot un copil raman. iartama pt tot si inca odata te iubesc mult."....nu mam asteptat sami raspunda...nu stiu...dar plang de aaseara de cand am ajuns in casa mereu.. Offline #281 2008-04-13 13:01:11
Re: s'a terminatpai din cate vad eu,chiar ca sunteti 2 copii. Offline #282 2008-04-13 13:07:10
subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #283 2008-04-13 13:07:33
Re: s'a terminatde acord cu tanto. cati ani are? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #284 2008-04-13 13:23:22
Re: s'a terminatpai e clar k el nu are incredere in tine...dak tu i`ai zis k faci aia...dc trb el sa zica ca vb cu "bulangii " ...lol...iar apoi sa zica ca aia e ... lui...se vede ca n`are minte deloc. #285 2008-04-13 14:54:53
Re: s'a terminatpai in iulie face 19 ani...eu una incep so las balta...nu cred k vom mai fi impreuna..incep sa ma resemnez...deja am inceput aseara sa ma gandesc la ce vreau sa fac in viitor...la vara...la facultate...chestii deastea...cara ma includ numai si numai pe mine.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|