homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-17

#305 2008-04-14 14:41:08

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

ancutsa a scris:

si eu mor de dorul lui...tampesc tanto..dar incerrc sa ma abtin..:-<...ma doare sa ma stiu departe de el..si imi mai trec prin cap idei k poat acu e cu alta...

Da...la asta ma gandesc si eu..De'aia l'am sters din mess,sa nu mai vad cand intra/iese..Sper sa ma ajute treaba asta,pt. ca desi stiu ca trece..mi'e foarte greu acum.. Daca nu fac ceva urgent,o iau pe campii dumbom
E primavara..cred ca e si astenia,sau nu stiu de ce am starea asta aiurea..
Sper sa treaca cat mai repede.. Pt ca nu'i bine deloc..

#306 2008-04-14 14:50:17

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

pentru fetele care sufera... ceva de incurajare

First I was afraid
I was petrified
Kept thinking I could never live
without you by my side
But I spent so many nights
thinking how you did me wrong
I grew strong
I learned how to carry on
and so you're back
from outer space
I just walked in to find you here
with that sad look upon your face
I should have changed my stupid lock
I should have made you leave your key
If I had known for just one second
you'd be back to bother me

Go on now go walk out the door
just turn around now
'cause you're not welcome anymore
weren't you the one who tried to hurt me with goodbye
you think I'd crumble
you think I'd lay down and die
Oh no, not I
I will survive
as long as i know how to love
I know I will stay alive
I've got all my life to live
I've got all my love to give
and I'll survive
I will survive

It took all the strength I had
not to fall apart
kept trying hard to mend
the pieces of my broken heart
and I spent oh so many nights
just feeling sorry for myself
I used to cry
Now I hold my head up high
and you see me
somebody new
I'm not that chained up little person
still in love with you
and so you felt like dropping in
and just expect me to be free
now I'm saving all my loving
for someone who's loving me

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#307 2008-04-14 14:51:35

vonda
Platinum member

o stiu pe de rost,nicolle.. puss puss puss

big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-14 14:58:29)

#308 2008-04-14 14:59:30

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

pai repet-o de fiecare data cand te apuca "pandaliile" puss

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#309 2008-04-14 21:58:21

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

oooph fetele,mi-ai frant inima,serios vorbesc sad grater
e asa greu,stiu... pt k dragostea e rara,cred.si sunt putini oameni ce stiu sa iubeasca fara orgoliu si egoism...
pink butterfly avea un status foarte potrivit pt ce scrieti voi aici: forget the people in your past,there`s a reason why they didn`t make it in the !! (and present). eu va intele durerea la tuate,stiu k e asa greu grater
dar be strong!!! eu cand am suferit gandeam asa: "eu sunt puternica,nimic nu ma doboara!acum sunt lovita si am cazut,dar o sa ma ridic de 2 ori mai puternica!" si a mers,m-am auto-sugestionat. incercam sa ii gasesc defecte,sa-l urasc pana mi-a devenit indiferent... d fapt acum mi-e mila de el,sa fiu sincera...
capu sus grls,vreau sa aud k sunteti happy iar!
oricum...profitati k sunteti singure!go out with your frends! mereti,dansati,beti (cu masuraa tongue ) si iesiti afara k e suaree!! puss macar un lucru e pozitiv: nimeni nu mai sterge rujul/glossul d p buze tongue
pupaceala la tuateee!!!! puss puss puss puss nocry

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#310 2008-04-14 22:28:16

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

tantosica si ancutsa,e normal sa va ganditi la ei,la momentele frumoase petrecute impreuna,mai ales ca desprtiirile voastre sunt recente...oricum toata viata or sa va ramana amintirile astea,nu aveti cum sa le stregeti cu burutele...eu si acum imi aduc aminte de clipele frumoase pterecute cu primul meu iubit,cel de care m-am despartit anul trecut si inca mi se mai face dor de el...dar fac tot posibilul sa ma trezesc la realitate...sa ma gandesc si la lucrurile care nu mergeau,la greselile pe care le-am facut...si imi dau seama ca nu am mai avea nicio sansa si daca am mai incerca probabil ca nu ar mai merge...asa e viata asta...unii isi gasesc dragostea din prima...altora le ia mai mult...sau poate n-o gasesc niciodata pe cea adevarata...desi eu sper ca ultima varianta sa nu fie valabila si pt noi...ideea e sa incercati sa lasati trecutul in trecut si sa priviti cu incredere spre viitor...asta incerc si eu sa fac...si desi e al naibii de greu uneori...trebuie!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#311 2008-04-14 22:29:54

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

pink_butterfly a scris:

ideea e sa incercati sa lasati trecutul in trecut si sa priviti cu incredere spre viitor...asta incerc si eu sa fac...si desi e al naibii de greu uneori...trebuie!

Sunt total de acord...

#312 2008-04-14 23:28:52

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

e al naibii de greu dar trebuie....vom reusi intr'o zi tanto...puss puss

#313 2008-04-15 00:37:36

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

stergeti nr de tel cu toate ca il stiti p dinafara probabil...arhivele de mess dragalashe,dati-i ignore p mess,stergeti mesajele,ascundeti lucrurile primite de la ei,oricat d greu ar fi... sau vindeti-le sau aruncati-le sa nu fiti tentate sa le scoateti d unde le-ati ascuns. eu cu poza ex-exului stiti c am facut?am rupt-o in zeci d bucatzele si m-am simtit asa bine dupa... nu ascultati melodii deprimante,bagati ceva happy...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#314 2008-04-15 08:49:59

vonda
Platinum member

Ieri am vorbit pe mail despre fratele lui,care a avut un accident la munca..Si m'am gandit sa ii spun ca daca are nevoe de cineva sa discute,o sa incerc sa ii fiu aproape..mai ales ca l'am cunosut si eu pe fratele lui,si mi'era/mi'este foarte drag..Wrong choice..
Si el a fost oarecum revoltat,ca dupa 5 ani,eu ii trimit un mail? !?!?!?! Ca se astepta sa ii dau un telefon,ca daca fratele meu ar fi patit ceva,el nu mi'ar fi dat mail neutral
Si i'am zis ca nu consider vreo diferenta intre mail si telefon-atata timp cat concluzia e aceeasi-ca daca are nevoie de ceva,ii sunt alaturi.
Ca sa nu mai spun ca mi se parea ciudat sa il sun,mai ales ca el nu spusese prea multe detalii-si accident putea insemna sa se taie la un deget neutral
Si ma rog..a fost cam aiurea discutia,pt ca vb aia: facerea de bine=tutere de mama neutral
Pana la urma m'am retras din discutie,pt ca era clar ca nu ajungem nicaieri,pt ca el era foarte afectat..si nu gandea foarte limpede..Insa m'am retras nu inainte de a nu uita el sa precizeze ca "NU ne'am despartit pt ca vrea el pe altcineva,si pt ca NU mai vrea pe nimeni" neutral
De parca asta conta atunci..nu fratele lui..
M'am simtit oarecum jugnita,pt ca eu nu scrisesem mailul cu intentia de a afla cate ceva de la el-despre motivele desprartirii-ci pur si simplu am vrut sa stie ca ii sunt alaturi-dar nu pt el,si pt fratele lui neutral

#315 2008-04-15 08:52:10

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu zic sa-i uiti pe amandoi si sa nu-ti mai faci viatza amara inutil

#316 2008-04-15 08:54:46

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

dar are pretentii  nu gluma....pai la cat a fost de mitocan(scuze) nu merita nici mailul ala ....ai fost tu prea finuta wink

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#317 2008-04-15 08:55:57

vonda
Platinum member

Mda..asa's eu mai proasta dumbom dumbom
Incerc sa ma tratez,dar merge greu.. smile

#318 2008-04-15 08:58:34

anytza
Hero member

da tantzoo asa sunt si eu wink stai calma.....nu stii cand esti bun ca esti luat de fraier??

#319 2008-04-15 09:07:45

norishorulalb
Banat

tanto..asculta aici femeile cu experientza...ca nu zicem rau rotfl

#320 2008-04-15 09:12:30

vonda
Platinum member

dumbom dumbom dumbom dumbom dumbom dumbom dumbom
Incerc,incerc..Doar ca am considerat ca avand in vedere cate ne'au legat..loc de buna-ziua va exista mereu.Si de la ce s'a intamplat intre noi-pana la ce s'a intamplat cu copilul ala e cale lunga..
Si nu suntem animale..pe langa iubiti,prieteni..etc..mai presus de toate suntem OAMENI!
Eu una,cel putin..tin sa cred in omenia din mine.
Si nu am facut ce am facut..cu vreun gand ascuns..sa ma dau la el..sa ma reapropii de el,sau mai stiu eu ce..Pur si simplu asta mi s'a parut firesc in momentul ala.Probabil si unui prieten mai indepartat i'as fi spus ca ii sunt alaturi neutral
Asa sunt eu.. kapitulation

#321 2008-04-15 09:26:20

anytza
Hero member

ce ne potrivim tantzooo puss......hai sa ne luam rotfl...vrei??? rotfl

#322 2008-04-15 09:30:04

vonda
Platinum member

Sa vedem daca ma lasa Lady lol
Dar din cum evolueaza lucrurile cu mister al ei,s'ar putea sa raman alone rotfl
Asa ca.. rodnar visslar big_smile

#323 2008-04-15 09:31:06

norishorulalb
Banat

tanto u're to good 4 this world

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.