homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-20

#362 2008-04-15 21:01:14

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: s'a terminat

GreenBubbles a scris:

io-s leu si el sagetator... e combinatia perfecta!!! cica. asa spun ei. si ne intelegem super ACUM,dar suntem destul de diferiti...el e un optimist si eu o pesimista filozoafa lol

la fel ca noi el sagetatar eu leu noi facem luna care vine 2 ani si am stabilit si data nuntii ne-am si mutat impreuna in decembrie smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#363 2008-04-15 21:13:38

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

yuuuuuuuuy hjarta te faci fata de casa tongue

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#364 2008-04-15 21:28:07

evilpink
Banat

GreenBubbles a scris:

nici gand.nu sunt deloc genul casnic lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#365 2008-04-15 21:28:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

e nu rotfl rotfl rotfl

#366 2008-04-15 21:35:08

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

evilpink a scris:

GreenBubbles a scris:

nici gand.nu sunt deloc genul casnic lol

nu inca lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#367 2008-04-15 23:44:06

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

tantzoooo sunt fecioara angel

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#368 2008-04-16 00:34:43

carmen24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-13

Fetele  puss ....sunteti fenomenale
Am citit tot topicul fiind la serv cu castile pe urechi si plangand... dumbom
Sunteti de belea si imi dati speranta ca va iesi soarele si pe strada mea.
Va pupicesc pe toate  teiubesc teiubesc teiubesc teiubesc teiubesc

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#369 2008-04-16 10:01:29

evilpink
Banat

ralluka a scris:

e nu rotfl rotfl rotfl

tongue

puss puss puss

#370 2008-04-16 10:09:50

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

tantosica a scris:

e o tampenie faza cu zodiile:parerea mea
Daca ar trebui sa ma iau dupa ce scrie compatibilitatea:
BALANTA - VARSATOR

Se inteleg minunat. Balanta vede in varsator un minunat insotitor intr-o viata aventuroasa. Savureaza petrecerile si joaca un rol bun in societate. Au multi prieteni comuni. Se realizeaza o relatie cu accent pe sex si exista cele mai bune sanse pentru o casatorie palpitanta.

Sau..:

Exista o legatura intelectuala puternica intre cei doi, acestia impartasind dragostea pentru arta, oameni si cultura; nici unul dintre ei nu suporta restrictiile in viata. Se pot intelege bine deoarece au aceleasi nevoi si nu vor cere partenerului mai mult decat pot oferi ei insisi. Ambii sunt entuziasti si plini de energie; aceasta relatie nu va stagna niciodata.

Sa va reamintesc ca ne'am despartit? lol Si ca relatia tocmai a stagnat?

hahaha.. si eu m-am inteles cu un varsator ca sinele de cale ferata rotfl
sa nu mai zic ca mi-a dat papucii exact de ziua mea sm lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#371 2008-04-16 10:20:06

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

tanto revino

#372 2008-04-16 15:30:21

senorita
Insomniac member

am intrat si eu in topic la fetele mele despartite... ce sa zic... in acelasi rahat ma aflu si eu, doar ca eu eram mai mult spre simy o buna bucata de vreme.. am plans cu orele, cu zilele.. eram varza...

acum mi-am mai revenit, dar deocamdata la suprafata... va mai curge multa apa pe dunare pana sa-mi revin... am o "vaga" impresie neutral

Ready? Steady... Go!

#373 2008-04-16 15:32:57

andrutza
Vizitator

senorita dar voi va iubiti inca parca asa intelesesem nu?

#374 2008-04-16 15:53:30

senorita
Insomniac member

andrutza... eu asa credeam....
intre noi a fost ceva fff intens si foarte frumos... numai ca se pare ca toata dragostea lui s-a dus pe apa sambetei.. eu am gresit mult de-a lungul relatiei. fiind diferente f mari intre noi, trebuia gasita cumva o cale de mijloc. ori eu voiam sa fie numai ca mine...
in timp probabil a clacat si el.. si anul trecut am plecat in vacanta, ne-am certat rau si am intrat intr-o asa-zisa pauza de cateva luni.. timp in care ne vedeam aproape zilnic la munca, la zile de nastere dar cam atat..
apoi a urmat o tentativa de impacare care a durat fix 4 zile pt ca am constatat ca el nu mai avea nimic din cel care m-a cucerit initial (vezi diferenta intre perioada de seductie a unui barbat si cea de obisnuinta). plus ca se adunase mult stres in lunile alea, multe frustrari....
el mi-a zis pana in ultima clipa ca ma iubeste, dar n-a mai fost sa fie. dupa ruptura definitiva inclusiv eram de multe ori ca si impreuna.. mai ales ca lucram in acelasi loc. el insista sa stie totul despre viata mea, era cu ochii pe mine, punea intrebari, flirtam...
eu tot speram ca poate poate.. ma prefaceam ca sunt vesela, ma "mulam" dupa el, desi faceam si ziceam chestii doar asa de dragul lui..
pana cand mi-a zis o prietena ca l-a vz cu o tipa in club, se pupa cu ea... atunci am izbucnit, lunea care a urmat am zis ca ma duc sa vb sa-mi dau demisia.. pt ca pur si simplu il vedeam si ma lua plansul.. a fost groaznic.
pana la urma a aflat intentiile mele si a plecat el.. mi-a rupt inima ultima zi in care l-am vazut...

asta a fost la inceput de martie... de atunci n-am mai vb absolut deloc cu el... nici pe mess nici la tel, nici live.. deloc. am aflat insa de curand ca el e si acum cu aceeasi tipa din club.. si ca a dus-o acasa sa-i cunoasca pe ai lui.
era ultima chestie la care ma asteptam.. eram ferm convinsa ca nu-i mai tb relatie serioasa... ai lui la fel au ramas socati ca tot sperau sa ne impacam...
mie mi-e destul de greu acum pt ca m-am despartit de un tip cu care am fost aproape 2 ani pt acest baiat si uita-te si tu... cum e viata asta.. azi ai tot, maine nu mai ai nimic...
m-a distrus perioada asta in care n-am primit decat dezamagiri si falsa senzatie ca "totul va fi bine"

acum sunt in recovery.. merg la psiholog pt ca ajunsesem praf cu nervii.... in rest ies mereu cu fetele mele.. va citesc... si.. merg mai departe smile

Ready? Steady... Go!

#375 2008-04-16 17:01:46

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

greenbubble el e leu si eu sunt berbecul...orgoliul e maaaare la amandoi si la noi chiar se potriveste faza cu horoscopul...
mai nou...am alta treaba de gandit acum....am treaba...ma stresez sa aflu care ii de fapt adevaru dintre el si aia cu care v'am zis k s'a fost sarutat pe 16 martie...dumbom dumbom

Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-04-16 17:04:06)

#376 2008-04-16 17:04:47

andrutza
Vizitator

da senorita...trista poveste, iar faptul a el a procedat asa nu are justificare...fiecare greseste intr-o relatie ca u ai spus ca ai facut asta, dar daca te iubea putea sa te inteleaga ca-ti e greu singura, fara el cand era plecat...asta e.
e bine ca te mobilizezi si usor usor o sa treci peste.

#377 2008-04-16 17:10:58

senorita
Insomniac member

eu am gresit mai mult, recunosc... n-am facut aproape deloc compromisuri.. si cand am facut, era prea tarziu..
dar asta invat acum la psiholog... ca nu tb sa ma mai acuz, ca nici el nu avea cum sa fie lapte si miere in permanenta.. plus sunt diferentele intre noi clare... unul trage hais, celalalt cea.. mai devreme sau mai tarziu tot la despartire s-ar fi ajuns.. nu faceam decat sa lungim agonia...

momentan am de partea mea prietenul timp, care sper ca o sa-si faca si in cazul meu treaba bine... e mai greu cu amintirile si planurile pe care le facusem... cu faptul ca fara sa vreau tot aflu vesti depsre el care nu-mi fac placere...
plus ca nu exclud varianta de a ma intalni cu el.. sau poate chiar cu el si ea.... aici e buba mare grater

Ready? Steady... Go!

#378 2008-04-16 17:15:46

andrutza
Vizitator

off senorita...te intalnesti asta e...dar chestia asta ar tb sa te mobilizeze si sa-l uiti mai rpd sa nu mai suferi. am observat ca eu asa uit tot, cand ma dezamageste si cand se dovedeste a fi altfel...

#379 2008-04-16 17:20:55

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

seniorita...amintirile dor groaznic...mai ales cand esti singura si te gandsesti la ele..te gandesti cum ar fi fost daca nu s'r fi intamplat aia sau ailalta...planurile ,iluziile...visele se spulbera repede..grater(..iar daca ii sa te intalnesti cu el si aia...poate ca te va determina sa te ambitionezi sa il iuti mai repede..sa ti'l scoti din gand ca el e cu aia si nu se gandeste la tine...puss.."ce nu te omoara te face mai puternic"...puss trebe sa trecem peste toate...chiar daca ne e fffff greu,.

#380 2008-04-16 17:36:48

senorita
Insomniac member

da... asa e....puss
si daca n-am murit pana acum, nu vad decat solutia revenirii pe drumul cel bun!
m-a ajutat super forumul... aici am ras, am plans... e ca cea mai buna prietena a mea smile
puss

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.