homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-21

#381 2008-04-16 17:39:36

andrutza
Vizitator

Re: s'a terminat

pai conteaza mult sa simti ca te sustin si alte fete si o parere in plus te ajuta f mult, iti ridica moralul stiu cum e. puss lasa ca o sa fie bine.

#382 2008-04-16 18:04:04

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

corect...sustinerea altor fete..chiar daca nu le cunosti...cum e  aci pe forum..dar apar cu un sfat..o vorba buna..face enorm...schimba multe in starea in care esti...si aici,..ne ajutam una pe alta..big_smile

#383 2008-04-17 09:03:21

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

o mai asteptam pe tanto aici...
Tanto... "te astept sa vii, sa te intorci la mineeeeeee" visslarmusicmusic
lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#384 2008-04-17 10:30:53

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu n-am mai avut timp sa intru pe-aici...dar sa nu ma uitati...ca tot din clubul vostru fac parte tongue

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#385 2008-04-17 10:52:31

senorita
Insomniac member

bine pink! bugarock

Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#386 2008-04-17 15:02:31

somebody's me
Hero member

nu te uitam pink...noi tot aici stagnam...sad

#387 2008-04-17 20:27:04

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

senorita a scris:

o mai asteptam pe tanto aici...
Tanto... "te astept sa vii, sa te intorci la mineeeeeee" visslarmusicmusic
lol

rotfl rotfl
Eu sper sa nu mai intru pe aici in vecii vecilor lol
Bad topic,bad punish punish punish

#388 2008-04-18 06:59:33

somebody's me
Hero member

se pare ca eu am sa raman aici mult si bine..pana fac mustete albe sub nas....am crezut ca ne vom impaca..el asa mi'a zis..mi'a dat de inteles asta...dar aseara s'a spulberat iar totul....am sa invat sa traiesc fara el...sad

#389 2008-04-18 07:17:53

vonda
Platinum member

ancutsa..nu te mai agata de el,mai ales daca vezi ca iti face faze de genul asta.Te tine in sah,asta vad eu..si nu inteleg de ce.Daca te iubeste,va impacati,rezolvati problemele,si gata.Nu asa:te iubesc,dar ne impacam cand vreau eu,ca pana atunci mai am niste "treaba" de rezolvat. Eu zic sa nu mai speri,si sa iti vezi linistita de viata ta,ca mai sutn baieti pe lume wink

#390 2008-04-18 07:22:04

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

bravo tanto...asa e...

#391 2008-04-18 07:58:15

somebody's me
Hero member

la aceeasi concluzie am ajuns si eu aznoapte...uit de el..uit tot...(sau cel putin ma prefac)...imi vad de viata mea...daca va fi sa ma vrea inapoi stie unde stau...nu are rost sa mai plang degeaba....am o viata a  mea...si trebe sa am grija de ea...baieti sunt destui..mai greu cu mine ca sunt foarte exigenta...dar s'o gasi si unu care sa se inscrie in tipar..big_smile..puss am plecat la scoala.....vb dupa masa puss

#392 2008-04-18 10:46:44

senorita
Insomniac member

tantosica a scris:

ancutsa..nu te mai agata de el,mai ales daca vezi ca iti face faze de genul asta.Te tine in sah,asta vad eu..si nu inteleg de ce.Daca te iubeste,va impacati,rezolvati problemele,si gata.Nu asa:te iubesc,dar ne impacam cand vreau eu,ca pana atunci mai am niste "treaba" de rezolvat. Eu zic sa nu mai speri,si sa iti vezi linistita de viata ta,ca mai sutn baieti pe lume wink

exact asta am patit eu... asa ceva am auzit si eu..am asteptat cateva luni... si poftim.... sad

pupu fete puss

Ready? Steady... Go!

#393 2008-04-18 10:51:33

vonda
Platinum member

senorita a scris:

exact asta am patit eu... asa ceva am auzit si eu..am asteptat cateva luni... si poftim.... sad

pupu fete puss

Pai eu am zis din experienta..
Al meu cica "vreau pauza" o saptamana.
De fapt el o vroia ca sa testeze terenul cu ailalta (desi el zice ca nu dumbom )
S'a si intalnit cu ea, in ziua in care mi'a impus pauza (zic mi'a impus pt ca eu am zis clar ca nu o vreau,ca nu sunt de acord cu pauzele).
Si peste o saptamana,ne'am revazut..mi'a zis ca nu ii e bine fara mine,ca ma iubeste-cica ne'am impacat..pt cateva ore lol
Asta vorbeam seara-si dimineata deja nu ma mai vroia.
Deci no comment la faze d'astea..ma lasa rece..
Pup senorita-am citit si povestea ta-si mi'a intarit ideea deja creata.. (mai multe nu zic,ca sa nu jignesc pe nimeni visslar )

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-18 10:53:21)

#394 2008-04-18 11:11:36

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu nu am citit...dar tu ce mai faci senorita? Daca aveti un link sa ma lamuresc si eu?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#395 2008-04-18 11:13:05

vonda
Platinum member

e tot topicul asta..Postul 376 de exemplu,su o pagina in urma big_smile

#396 2008-04-18 12:00:08

senorita
Insomniac member

lelaina si tanto pusspuss

mda tanto si eu am patit-o... si tu.. si x si y... e ca in emisiunea aia de la pro tv, a lui moisescu, in care apare rubrica "si eu am fost furat in romania"... neutral
eu mi-am pus jde mii de intrebari... de ce mie, de ce n-a fost sa fie, de ce s-a schimbat, de ce m-am purtat asa.... etc... si uite ca citind tot topicul asta am constatat ca nu sunt singura.. ca si altii au fost "furati in romania"... ca si altor fete li s-a promis marea cu sarea si li s-a jurat iubire vesnica...

eu am ajuns sa ma consider - in ciuda suferintei si a dezamagirilor - norocoasa intr-un fel... ca s-a terminat asa si nu mai rau.. ca nu l-am prins cu alta in pat, ca nu m-a jignit in ultimul hal.. etc..

mi-am cam pierdut optimismul pt viitor.. sunt constienta ca e posibil sa imi suceasca mintile altul chiar maine... ca deh, se intampla... uite-l si pe exul meu.. ba a zis ca ma iubeste mai mult ca pe maica-sa... ba ca dupa ce ne-am despartit nu-i mai tb relatie serioasa si poftim.. e cu alta acum, a dus-o si acasa sa-i cunoasca pe ai lui.. neutral

o iesi soarele si pe strada noastra. uite cum i s-a intamplat ioanei_4... e unul din exemplele de aici smile

Ready? Steady... Go!

#397 2008-04-18 12:07:37

vonda
Platinum member

Sa stii ca ai dreptate.Ar trebui sa vedem partea plina a paharului,si sa ne consideram norocoase ca acum si nu mai tarziu,sau asa si nu altfel.
Cat despre al tau,de ce nu incerci sa te detasezi de ceea ce face el?
Am inteles ca e cineva care iti alimenteaza starea:adica aflii de la cineva ce face el:nu poti sa ii spui sa nu'ti mai spuna?
A adus'o acasa?Sa fie sanatos.Sa se spele cu ea pe cap.Asta nu arata decat cat este el de superficial.
Eu asa faceam:ma gandeam ca e cu aia,sau ca pleaca impreuna,si imi fac rau.Ajunsesem sa ma uit daca e pe net,si daca nu era,deja mi'i imaginam tinandu'se de mana si razand.
Si starea asta e o stare capatata tot din cauza lui,pt ca eu nu eram gelosa inainte.Nici nu stiu cand s'a produs transformarea asta bolnava neutral
Asa ca mai bine ma gandesc la norisori roz lol Care nu ii include nici pe el,nici pe ea diablo

#398 2008-04-18 12:17:45

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

apropo de faze de genul....persoana binevoitoare care te tine la curent cu ce face fostul....iubire mare in liceu....eu printr-a 11-a, el student in alt oras (si foarte mandru de asta de altfel rotfl )....dupa ce mi-a promis marea si sarea, iubire eterne etc etc stiti voi, mi-a  dat papucii...de fapt m-a pus pe mine sa-l sun ca sa-mi spun asta rotfl buun, fac totul ca la carte, sterg imediat nr din telefon, strang toate lucrurile de la el si pun deoparte, bocesc cat bocesc....dupa vreo saptamana, doua, imi serbez cu prietenii ziua de nume...vine si un "prieten" care era coleg de camera la camin cu fostul meu...si incepe....stii ca X are prietena noua?....o cheama Y....asa-i ca X si y suna mai bine decat X si Z (adica eu) rotfl si nici nu stii ce bine se mai distreaza (putzi putzi) X si Y..... rotfl asta ca un afront la faptul ca eu nu vrusesem sa fac putzi putzi cu X rotfl si uite-asa m-o facut sa bocesc de ziua mea...la baie binenteles, ca n-am aratat nic! big_smile Cate persoane din astea "binevoitoare" exista....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#399 2008-04-18 12:21:13

vonda
Platinum member

eu ii dadeam o sticla in cap,sau in gura,depinde de pozitie..Plina sticla lol
Mai ales ca aveati si beutura,presupun lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.