homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-22

#400 2008-04-18 12:28:04

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: s'a terminat

mda...la 17 ani nu aveam atata "vana" si tupeu ca acuma...acuma asa as face rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#401 2008-04-18 12:33:33

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Offf doamne....ce sa zik fetele.sunt si astea parte din viata...
Senorita,,,capul sus. Gandeste-te ca macar acum stii clar cu cine ai de a face. Pana acum tu ai tot avut speranta aia,si ai trait de pe o zi pe alta cu poate poate....
Macar e de bun simt k a plecat el de la job,adik asa am inteles,nu? Nush kti ari fi facut asta...
Gandeste-te ca deja ai parcurs juma de drum....mai ai inca nitel...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#402 2008-04-18 15:24:14

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

tantosica a scris:

Sa stii ca ai dreptate.Ar trebui sa vedem partea plina a paharului,si sa ne consideram norocoase ca acum si nu mai tarziu,sau asa si nu altfel.
Cat despre al tau,de ce nu incerci sa te detasezi de ceea ce face el?
Am inteles ca e cineva care iti alimenteaza starea:adica aflii de la cineva ce face el:nu poti sa ii spui sa nu'ti mai spuna?
A adus'o acasa?Sa fie sanatos.Sa se spele cu ea pe cap.Asta nu arata decat cat este el de superficial.
Eu asa faceam:ma gandeam ca e cu aia,sau ca pleaca impreuna,si imi fac rau.Ajunsesem sa ma uit daca e pe net,si daca nu era,deja mi'i imaginam tinandu'se de mana si razand.
Si starea asta e o stare capatata tot din cauza lui,pt ca eu nu eram gelosa inainte.Nici nu stiu cand s'a produs transformarea asta bolnava neutral
Asa ca mai bine ma gandesc la norisori roz lol Care nu ii include nici pe el,nici pe ea diablo

tanto.... eu fac tot posibilul sa ma detasez de el.... i-am sters id-ul de mess sa nu-l mai vad, l-am sters din lista de hi5, am indesat intr-o punga o gramada de amintiri de la el si le-am ascuns bine.. nu l-am cautat absolut deloc... nici macar sa-l fi cautat eu pe hi5, sa vad ce poze mai are, ce si cum si cu cine.. pt ca stiu ca nu sunt pregatita sa fac asta, mi-e frica de ce pot vedea si cat m-ar afecta....
dar se mai intampla si chestii neprevazute - l-am vz la tv intr-o dimineata, am avut palpitatii toata ziua.. ma uitam si parca era un strain... dar care a reusit totusi sa ma dea peste cap grav o buna perioada dupa aia neutral

in sfarsit, eu las timpul sa-si faca treaba cum stie el mai bine.. e f greu, dar mai greu ca in trecut nu poate fi clar. urmeaza Pastele si asta ma sperie putin, ca sigur o sa ma rascoleasca, dar iarasi vad si eu partea plina a paharului: de Craciun a fost si ma rau, asa ca o sa trec si peste asta...

persoana care mi-a zis ca tipa cea noua nu este deloc rau voitoare... si s-a gandit mult daca sa-mi zica sau nu.. si a plans cot la cot cu mine si mi-a cerut iertare ca m-a suparat... nu este o pititpoanca geloasa.. este o femeie in toata firea care stie situatia mea si stie ca intr-un fel sau altul ma agatam de o speranta din subconstient si ca o veste ca asta ma poate opri cumva sad

lelaina... da, ai dreptate.. el a ales sa plece... nu stiu cat a facut-o pt mine, sa nu mai sufar, sau pt el (si-asa nu prea ii mai convenea serv asta, acum gasise scuza buna sa plece basma curata), cert e ca nu l-am mai vazut din primle zile ale lui martie si nici nu intentionez sa fac asta... fereasca Dumnezeu sa ma intalnesc cu el...

oricum fetele mele va multu mult ca sunteti aici si sa stiti ca ne ajuta f mult comunicarea asta.. fie ea si prin intermediul asta...
puuuup si va dedic imnul nostru lol puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#403 2008-04-18 15:31:05

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Imnul nostru,ce tare lol
La mine e si mai aiurea,ca a venit la mine la scarbici (ex-scarbiciul lui) si...aoleu ce greu mi'a fost sa il vad.. Aiurea sentiment..De'aia nici nu vreau sa mai fac multi purici pe acolo.. Doar ca eu sunt mai fraiera,si mai fac si chestii cu mana mea:mai trag cu ochiul pe mess,prin "spioni" lol
D'astea..Stiu ca nu ar trebui sa fac asta,dar..mereu exista un "dar"..Aaa..Sa nu mai zic ca nici amintirile-adica lucrurile,ca amintirile sunt in cap'shorul meu.. lol stranse in aproape 5 ani nu le'am indesat in punga dumbom dumbom

#404 2008-04-18 15:34:10

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

kram tantzoo

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

Publicitate

loading...

#405 2008-04-18 15:43:37

vonda
Platinum member

anytza a scris:

kram tantzoo

:k?ra: :k?ra:

#406 2008-04-18 15:51:06

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nici eu nu am mai intrat deloc pe contul fostului meu de pe HI5, pentru ca am hotarat sa nu ma mai interesez absolut deloc de el, si asa am si facut. Nu stiu daca m-ar afecta in vreun fel ce as vedea acolo, dar am facut o promisiune fata de mine pe care am sa o respect. Am mai aflat si eu divrese lucruri despre el, nu de bine bineinteles, de la diferite persoane, care de altfel m-au lasat rece...parerea mea este ca, cu multa vointa se poate trece destul de usor peste o despartire. va doresc numai bine puss smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#407 2008-04-18 15:51:53

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

tantzica... usor usor... trebuie sa le aruncam la cos. sau macar sa le punem intr-un sertaras in care umblam foarte rar. numai asa o sa ne vindecam...
nu-ti mai face rau singura, evita cat poti... si-asa avem imaginatia asta care ne omoara cu zile, ajunge ea, nu mai bagati si voi batul in gard tongue
puup puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#408 2008-04-19 00:18:21

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

eu una ..ma tampesc cand vad ca ma chinui sa ascund totul de la el...sa il uit..si nu pot..am 2 saptamani de cand sunt despartita de el...nu am de un sa  stiu ce statusuri are...nu stiu nimic din "activitatea de mess "a lui...dar vb lu tanto..mai trag cu ochiul...intru pe site si vad daca e sau nu on...si ii vad si avataru k il arata akolo...eu am ignor la el.el are la mine...ma mai suna...sa mai vb cu mine...si imi face f mult rau....inca exista acolo sin subinconstientul meu acea speranta de care inca ma agat..dumbom dumbom....stiu ca ma consum aiurea...dar nu stiu ce sa mai fac...sa trec peste...ies cu fetele...acasa ma uit la filme de groaza..la scoala ma concentrez la ore(maree chin)...incerc sa fac orice..si totusi...mintea mea zburdalnica..tot la el ajunge..grater((...s uite asa..a mai curs o lacrima..

#409 2008-04-19 07:38:31

vonda
Platinum member

pai spune'i sa nu te mai sune,ancutsa

#410 2008-04-19 08:10:07

somebody's me
Hero member

daca i se face dor..tot suna..si totusi cand vad ca ma suna...mi se  urca prostia la cap si dorul de a'i auzi vorcea isi face efectu...si raspunde anca..dumbom

#411 2008-04-19 23:01:07

vonda
Platinum member

Azi mi'a reprosat ca din vina mea s'a terminat..ca il sufocam neutral
Il sufocam pt. ca i'am spus ca nu pot accepta ca el sa iasa cu altele la un suc.Altele cu care e amic.A vorbit cu o tanti..si i'a povestit.Si a zis aia ca eu am gresit..ca el nu a exagerat..
Daca iesea,si se intampla ceva mai mult,ce se intampla? Nu a raspuns...a spus ca daca se intorcea la mine,conta ca bea un suc cu X sau Y?
Conta..pt mine..Pt ca ma simteam in plus in relatie..
Cu tipa aia vorbea in fiecare zii pe mess(cu mine nu ii placea sa vb pe mess)..cu aia pleca la scoala..(noi ne vedeam o data la 2 zile,sau mai rar).
Cum sa nu ma simt in plus?
A zis ca sunt copil,si ca a trecut perioada cand eram doar noi 2 pe norisorul nostru roz..Acum e alta etapa din viata..si ca eu am ramas copil.A zis ca nu facea nimic,si cuvantul lui trebuia sa fie de ajuns.Dar nu facea nimic ca sa ma ajute sa am incredere in el,mai ales dupa incidentul de acum 1 an si ceva.
Mi'a ras in fata,si mi'a zis "grow up" neutral
Eu? Eu sa ma maturizez? Mie imi fugeau ochii dupa fiecare fata care ma aborda?Si eu ma indoiam de sentimentele mele atunci cand una imi cerea id'ul de mess?
Nu cred..
Trist..s'a terminat cum nu imi inchipuiam vreodata finalul.
Mi'a zdruncinat lumea,increderea,tot.. Sper sa nu ajung sa il urasc,desi merita..

#412 2008-04-19 23:06:36

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

tantosica foarte bine faci esti fata ai orgoliu nu trebuie sa te lasi calcata in picioare!
dk asta vrea...asta face dar mai tarziu o sa regrete fii sigura de asta wink.treci peste o sa intalnesti pe altcineva kre o sa te pretuiasca la adevarata valoare !
nu ai de ce sa te simti u vinovata din spusele de mai sus....cum sa accepti asa ceva? el ar fi acceptat sa-i faci u asa..ma indoiesc.
fii tare ! ambitzioneaza-te sa treci peste pt k nu merita wink
pup pusspusspusspuss

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#413 2008-04-19 23:23:15

somebody's me
Hero member

tanto..cati ani ai?k habar nam..big_smile...mereu tu esti vinovata...si'a gasit pur si simplu motiv sa se tireze din relatie...dumbom...daca stie ca esti geloasa si nu accepti sa iasa cu altele ..ar trebui sa isi dea seama cat de mult tiil a el..ca esti geloas...nu sa puan paie pe foc..k il sufoci..asta nui sufocare...atunci knd ii interzicis a iasa din casa..atunci e sufocare.....eu cred k incep sa parasesc topicul....am facut un pas inainte..big_smile..m'am intalnit az cu el..si m'a luat cu japca si m'a inchis in camera lui..hjarta hjarta...tanto...trebe sa treci peste..puss puss...

#414 2008-04-19 23:32:10

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

m-am saturat sa fiu singura si deprimata!!! grater

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#415 2008-04-19 23:32:31

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Daca el considera normal ca intr-o relatie sa existe doar asa...o etapa,de norisor roz...atunci el e ala dus cu pluta...
Asta cu iesitul e relativa...eu sunt de acord cu iesirile,dar am asa un feeling k la tine nu se rezuma totul la iesirile in afara cuplului....k dak in 5 ani nu l+a deranjat asta,inseamna ca are probleme de perceptie...
U esti pe drumul cel bun deja..mai ai de mers pe el,sunt totusi 5 ani,nu-s de ici de colo,dar capul sus tanto smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#416 2008-04-19 23:33:49

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu m-am saturat sa fiu cu el, dar de fapt fara el... si deprimata

hjarta

#417 2008-04-19 23:36:10

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu ma gandesc ca nu prea mai exista nicio sansa sa imi gasesc pe cineva in situatia in care ma aflu sad...si nu mi se pare corect ce mi se intampla...oare pt ce platesc eu acum???

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#418 2008-04-20 00:55:36

somebody's me
Hero member

am obsrvat o chestie..cu cat te gandesti ca nu gasesti pe nimeni..parca asa se intampla...daca iesi pe strada aranjata..la un pas hotarata si te simti tu frumoasa asa  cum esti..se uita lumea la tine...te simti privita de ceilalti..am incercat si merge asta..big_smile...deci nu tre sa mai gandim pesmist ci optimist..k in documentaru cu :the secret." big_smile..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.