|
Nu esti logat.
S'a terminat-22#400 2008-04-18 12:28:04
Re: s'a terminatmda...la 17 ani nu aveam atata "vana" si tupeu ca acuma...acuma asa as face "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #401 2008-04-18 12:33:33
Re: s'a terminatOfff doamne....ce sa zik fetele.sunt si astea parte din viata... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #402 2008-04-18 15:24:14
Re: s'a terminat
tanto.... eu fac tot posibilul sa ma detasez de el.... i-am sters id-ul de mess sa nu-l mai vad, l-am sters din lista de hi5, am indesat intr-o punga o gramada de amintiri de la el si le-am ascuns bine.. nu l-am cautat absolut deloc... nici macar sa-l fi cautat eu pe hi5, sa vad ce poze mai are, ce si cum si cu cine.. pt ca stiu ca nu sunt pregatita sa fac asta, mi-e frica de ce pot vedea si cat m-ar afecta.... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #403 2008-04-18 15:31:05
Re: s'a terminatImnul nostru,ce tare Offline #404 2008-04-18 15:34:10
Re: s'a terminattantzoo Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline Publicitateloading...
#405 2008-04-18 15:43:37
Re: s'a terminat
:k?ra: :k?ra: Offline #406 2008-04-18 15:51:06
Re: s'a terminatNici eu nu am mai intrat deloc pe contul fostului meu de pe HI5, pentru ca am hotarat sa nu ma mai interesez absolut deloc de el, si asa am si facut. Nu stiu daca m-ar afecta in vreun fel ce as vedea acolo, dar am facut o promisiune fata de mine pe care am sa o respect. Am mai aflat si eu divrese lucruri despre el, nu de bine bineinteles, de la diferite persoane, care de altfel m-au lasat rece...parerea mea este ca, cu multa vointa se poate trece destul de usor peste o despartire. va doresc numai bine „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #407 2008-04-18 15:51:53
Re: s'a terminattantzica... usor usor... trebuie sa le aruncam la cos. sau macar sa le punem intr-un sertaras in care umblam foarte rar. numai asa o sa ne vindecam... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #408 2008-04-19 00:18:21
Re: s'a terminateu una ..ma tampesc cand vad ca ma chinui sa ascund totul de la el...sa il uit..si nu pot..am 2 saptamani de cand sunt despartita de el...nu am de un sa stiu ce statusuri are...nu stiu nimic din "activitatea de mess "a lui...dar vb lu tanto..mai trag cu ochiul...intru pe site si vad daca e sau nu on...si ii vad si avataru k il arata akolo...eu am ignor la el.el are la mine...ma mai suna...sa mai vb cu mine...si imi face f mult rau....inca exista acolo sin subinconstientul meu acea speranta de care inca ma agat.. ....stiu ca ma consum aiurea...dar nu stiu ce sa mai fac...sa trec peste...ies cu fetele...acasa ma uit la filme de groaza..la scoala ma concentrez la ore(maree chin)...incerc sa fac orice..si totusi...mintea mea zburdalnica..tot la el ajunge..((...s uite asa..a mai curs o lacrima.. Offline #409 2008-04-19 07:38:31
Re: s'a terminatpai spune'i sa nu te mai sune,ancutsa Offline #410 2008-04-19 08:10:07
Re: s'a terminatdaca i se face dor..tot suna..si totusi cand vad ca ma suna...mi se urca prostia la cap si dorul de a'i auzi vorcea isi face efectu...si raspunde anca.. Offline #411 2008-04-19 23:01:07
Re: s'a terminatAzi mi'a reprosat ca din vina mea s'a terminat..ca il sufocam Offline #412 2008-04-19 23:06:36
Re: s'a terminattantosica foarte bine faci esti fata ai orgoliu nu trebuie sa te lasi calcata in picioare! ^__________________ [ ]___________________^ Offline #413 2008-04-19 23:23:15
Re: s'a terminattanto..cati ani ai?k habar nam.....mereu tu esti vinovata...si'a gasit pur si simplu motiv sa se tireze din relatie......daca stie ca esti geloasa si nu accepti sa iasa cu altele ..ar trebui sa isi dea seama cat de mult tiil a el..ca esti geloas...nu sa puan paie pe foc..k il sufoci..asta nui sufocare...atunci knd ii interzicis a iasa din casa..atunci e sufocare.....eu cred k incep sa parasesc topicul....am facut un pas inainte....m'am intalnit az cu el..si m'a luat cu japca si m'a inchis in camera lui.. ...tanto...trebe sa treci peste.. ... Offline #414 2008-04-19 23:32:10
Re: s'a terminatm-am saturat sa fiu singura si deprimata!!! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #415 2008-04-19 23:32:31
Re: s'a terminatDaca el considera normal ca intr-o relatie sa existe doar asa...o etapa,de norisor roz...atunci el e ala dus cu pluta... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #416 2008-04-19 23:33:49
Re: s'a terminateu m-am saturat sa fiu cu el, dar de fapt fara el... si deprimata Offline #417 2008-04-19 23:36:10
Re: s'a terminateu ma gandesc ca nu prea mai exista nicio sansa sa imi gasesc pe cineva in situatia in care ma aflu ...si nu mi se pare corect ce mi se intampla...oare pt ce platesc eu acum??? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #418 2008-04-20 00:55:36
Re: s'a terminatam obsrvat o chestie..cu cat te gandesti ca nu gasesti pe nimeni..parca asa se intampla...daca iesi pe strada aranjata..la un pas hotarata si te simti tu frumoasa asa cum esti..se uita lumea la tine...te simti privita de ceilalti..am incercat si merge asta.....deci nu tre sa mai gandim pesmist ci optimist..k in documentaru cu :the secret." .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|