homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-23

#419 2008-04-20 05:27:52

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

Lelaina a scris:

Asta cu iesitul e relativa...eu sunt de acord cu iesirile,dar am asa un feeling k la tine nu se rezuma totul la iesirile in afara cuplului....

Pai asta a fost faza de fapt.Ca el nu a zis:vreau sa ies cu X sa mai vorbesc si eu,ca m'am saturat de fata ta.
El a zis ca vrea pauza sa se gandeasca.Si in prima zii de pauza a iesit cu ea.Asa se gandea el?
Si daca oricum te vezi rar cu persoana iubita(ca aveam scoala,proiecte,munca..etc),si atunci cand ar trebui sa te vezi..tu te vezi cu altele..deja e suspect.
Eu cred ca incepuse sa se indragosteasca de ea..in fond,se vedeau mai des decat se vedea cu mine...si a fost pretext sa iasa din relatie.(El o tot tine pe aia ca nu e asa,ca sunt eu nebuna,ca aia are prieten neutral ..de parca asta conteaza..de parca el nu avea prietena cand a inceput sa se "converseze" cu ea.. si a scapat de mine in 2 timpi si 3 miscari)
Pana la urma,stia ca nu am incredere in el prea tare,si atunci cand a sters orice urma de interes sa ma ajute sa recapat increderea,deja a inceput sa se naruie ce refacusem cat de cat.
Ori treaba cu "ma sufoci"m'a pus in cap. neutral
Cum il sufoc? Cum te poate sufoca cineva pe care il vezi atat de rar si cu care stai atat de putin?
Il sufocam probabil..pt ca eram in relatie..asta e altceva.Stiu ca in ultimul timp ne cam certam,insa de aici pana la a ne despartii..era cale lunga,cred eu.Mai ales ca erau 5 ani,nu 3 luni..si astea se discuta,se incearca o rezolvare..
Dar nu el:el a zis ca vrea pauza..a iesit cu aia,a venit sa'mi zica ca ma vrea/apoi ca nu mai vrea,si a ajuns la concluzia ca sunt un copil care il sufoca,si ca nu ne mai potriveam neutral
Si ca eu de fapt nu sunt cum am pretins 5 ani neutral Si ca asa cum eram era de fapt o stare pe care o aveam cand eram cu el neutral
Cum oare poate spune ca m'am prefacut 5 ani,si ca sunt copil? Repet:nu eu ma muiam la fiecare tip care imi cerea id'ul.. (prima discutie dupa ce i'a cerut tipa asta id'ul a fost "Stii,cred ca nu te mai iubesc ca inainte..si atunci cand mi'a cerut id'ul..mi'a trecut prin cap cum ar fi sa ma reindragostesc..cum ar fi sa o iau de la capat neutral ") Tot eu sunt copil?
Imi recunosc partea de vina,recunosc ca am fost geloasa,ca sunt foarte naiva..nu stiu cand am devenit asa(poate atunci cand mi'am pierdut increderea in el-acum un an jumate)..dar de aici pana la a'l sufoca era cale lunga.
Eu vroiam doar sa fie bine,sa fim 2 in relatie,nu 3.. Si el nu ma ajuta cu nimic sa simt asta,iar "tot la tine ma intorceam" m'a facut sa ma simt de umplutura.
Doamne..
ancutsa,am 22 ani.

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-20 08:48:42)

#420 2008-04-20 10:44:53

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

copil erai si cand te'a cunoscut el daca acum esti copil..atunci dc s'a indragostit de tine?dc te'a iubit?dc a   stat cu tine 5 ani?...daca acu esti copil si atunci erai..k nu puteai fi atunci matura si acu copil...e adevarat ca mai dam noi in mintea copiilor..dar nici chiar in halu asta..."tot la tine ma  intorceam"..da stai oleaca...u tre sa stai mereu sa'l astepti acasa cu bratele deschise k si cum nimic nu s'ar fi intamplat?..esti papusa din vitrina care o tina bine akolo si sa o aiba mereu cand are nevoie de ea si cand nu..iese cu cealalta?nici rezerva nu esti scumpa:*...poate ca e mai bine ca  ai vazut ce fel de om este...poate ca el a  fost cel care s'a prefacut in tot acest timp..si nu tu asa cum ti'a zis el...

#421 2008-04-20 11:19:08

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Doame,ce aiurea.... Stii ce ma intristeaza cel mai mult? Caracterul asta...dupa 5 ani de relatie,as avea si eu pretentie macar la sinceritate. Adik ok,poate s-a dus iubirea,totul e posibil....dar dupa atata timp macar respectul ar trebui sa ramana. Sa fi fost sincer cu tine,nu sa-ti sparga tie oalele in cap ca esti nush cum....i-a luat cam mult sa-si dea seama...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#422 2008-04-20 11:49:32

vonda
Platinum member

Lelaina a scris:

Doame,ce aiurea.... Stii ce ma intristeaza cel mai mult? Caracterul asta...dupa 5 ani de relatie,as avea si eu pretentie macar la sinceritate. Adik ok,poate s-a dus iubirea,totul e posibil....dar dupa atata timp macar respectul ar trebui sa ramana. Sa fi fost sincer cu tine,nu sa-ti sparga tie oalele in cap ca esti nush cum....i-a luat cam mult sa-si dea seama...

Asta m'a deranjat si pe mine.
Ca mi'a zis ca s'a gandit,si ac a vorbit cu o alta tipa,si i'a zis ea ca eu sunt vinovata.
Normal ca i'o fi zis punctul lui de vedere..Si normal ca a sunat cam asa :"simt nevoia sa mai beau un suc si cu altii-si s'a nimerit o amica disponibila".
Doar ca nu cred ca a precizat cat de rar ne vedeam,si cat de putin timp petreceam impreuna,si nici nu i'a spus ca aia se cam dadea la el (cu tot cu prietenul fictiv sau nu pe care il avea),si nici nu cred ca i'a spus ca ajunsese sa fie mai aporpiat de ea decat de mine.Cum sa imi convina asta,si cum sa nu ma simt in plus?
Ma rog..bine ca a gasit pe cineva care sa ii dea dreptate..macar o persoana,ca sa nu aiba remuscari noaptea,sau sa doarma linistit seara cand pune capul pe perna.
I'am zis ca sper sa gasesca pe cienva care sa ii accepte conditiile:ies cu alta,dar ma intorc la tine..Pt ca eu nu am avut puterea sa o fac.Si i'am mai spus sa nu ma mai abordeze pe nici o cale,ca nu mai are rost.
Si el cica "grow up".Adica sa ramanem amici cand el e un asa caracter? Nu stiu cum nu am vazut 5 ani asta,dar acum stiu si sper sa nu mai repet greseala:ceva innodat nu se mai reface..iar vorbele lui ca se schimba au fost vrajeli ieftine.
Si sunt furioasa pe mine ca l'am crezut :|

#423 2008-04-20 11:53:59

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

las atanto ca o sa apara ceva mult mai bun decat el..si atunci vei uita de toate...tot raul inspre bine..puss...ai vazut ce om e...deacu altu ca el no sa mai vrei neam...va aparea un altu care sa te faca sa uiti de toate...e greu acu..stim..dar cu timpu trecem peste:*

Publicitate

loading...

#424 2008-04-20 16:56:30

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

tanto.. cumva cazurile noastre se aseamana... zic doar cumva caci la mine a fost vorba doar de 1 an.. nu 5 neutral
e trist ca dupa atata timp sa arunci vina pe cel de langa tine pt problemele si nesigurata ta.
din pacate noi gandim complet diferit de noi si chestia asta cauzeaza multe frustrari si certuri...
am trecut si eu de N ori prin tentative de impacare.. am zis sa o luam usor usor: cine a gresit si de ce.. si eu ii spuneam clar ce ma deranjeaza cu argumente cu tot.. el imi raspundea sus si tare "nu e adevarat" neutral
ajunsesem cu nervii la pamant din cauza asta.. eram 200% sigura ca am dreptate... iar el nimic.. o tinea pe a lui.:f?rbannad:
si eu am fosta cuzata de ff multe ori ca nu fac compromisuri si ca sunt imatura... dar daca stau sa-i analizez bine si lui comportamentul, nu stiu cine a fost mai imatur...

diferenta majora dintre noi femeile si ei barbatii e ca noi suferim de sindromul "lasoului" si ei de sindromul "latzului de gat".
chestia asta am trait-o si eu... stii, la inceputul relatiei cand ieseam afara.. nici nu ma lasa bine in fata blocului, ca ma suna si-mi zicea ca deja ii e dor de mine.. era innebunit sa petrecem timp impreuna... Apoi, cand a trecut perioada de seductie, caracteristica fiecarei relatii, a renuntat la fata asta de cuceritor si a inceput sa se schimbe rolurile.. eu as fi stat non stop cu el, el avea senzatia ca ii dirijez viata, ca nu-l las sa respire.. si tot asa, muuuulte discutii pe tema asta...

in ultimele noastre discutii, cand am incercat sa ma impac cu el, a inceput sa ma acuze pe mine.,.. ca el nu se poate impaca cu mine din cauza a ceea ce i-am zis eu, a modului in care m-am purtat cu el.. si stii care era de fapt motivul?? el iesea deja cu altcineva, am aflat ulterior... mi s-a parut josnica rau faza stii... sa arunci in noroi in celalalt pt ca tu le ai pe ale tale de fapt si sa nu pici de kkt...

de acum incolo zic eu ca e drum mort... si tu te simti neindreptatita, el poate la fel.. te acuza pe tine.. o sa ajungeti sa va faceti mult rau unul altuia si asta nu e bine.. (been there, done that)
eu zic ca mai bine sa lasi lucrurile asa cum sunt acum.. evita-l o perioada pana cand te mai obisnuiesti cu ideea. in timp va fi mai bine, crede-ma. nu incerca sa il intelegi, ca vei iesi invinsa.... si degeana o sa stai sa te intrebi "de ce?"

parerea mea e ca relatia dintre voi e deja consumata in ceea ce-l priveste... iar iubirea pe care zice ca o simte (sau ma rog, zicea) era confundata cu obisnuinta fireasca dupa atatia ani.
iubrea lui pt mine a murit dupa si mai putin timp.. nici macar nu ajunsese sa se instaleze monotonia.. asa ca e posibil orice tanto.. nu esti tu de vina, nu tb sa te acuzi, nu tb sa ai regrete....

iesi in continuare... va fi din ce in ce mai usor, veti plange tot mai putin...
uite eu aseara am fost la o intalnire cu un tip de pe hi5 lol
ma gandeam ca am innebunit, dar am zis: why not?? e un pas.. un pas spre vindecare.. si, suprinzator, m-am sitit bine.. si am ras o gramada cu el.. e un tip super ok si finut.. nu prea ne potrivim noi la "gabarit" ca el e micut si plapand asa, iar eu aveam si tocuri lol dar repet.. e un inceput... nu e musai sa ma marit cu primul intalnit tongue

bafta feteleeeee puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#425 2008-04-20 19:03:54

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

bravo,seno...ma bucur ca ti-ai revenit wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#426 2008-04-20 19:08:05

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

ce super senoooo
ai iesit big_smile da...e un inceput pana la urma..chit ca era putin mai micutz si tu inalta si buna cum te shtiu tongue
puss puss ma bucur mult

6 ani de dragoste  hjarta

#427 2008-04-20 19:25:13

senorita
Insomniac member

multumeeesc fetili mele puss
nu pot sa zic ca mi-am revenit, pink.. mai sapt trecuta ma jeleam de mama focului... de Paste sigur o sa am iarasi un soc... drumul e lung, sunt constienta, dar trebuie sa privim partea plina a paharului si sa ne bucuram de fiecare moment frumos si vesel in care amintirea lui nu m-a bantuit. si, in timp, or fi tot mai dese smile

trebuie sa credem asta! hurray lol

Ready? Steady... Go!

#428 2008-04-20 19:26:19

vonda
Platinum member

Sunt de acord cu ce ai scris senorita. Cu tot in afara de un amanunt.
Nu cred ca iubirea lui a murit,asa cum nici a mea nu murise,pt ca am simtit mereu ca apartinem unul altuia.Si clipele pe care le petreceam impreuna erau unice si mereu altele,pt ca am stiut sa facem in asa fel.
Si chiar daca iubirea murise (adica fluturasii,etc),a fost inlocuita de ceva mai profund. Eu asta simteam..
Dar el a ales drumul asta pt ca asa e el. A mai facut'o o data acum un an jumate.Ne'am despartit pentru ca el a zis ca vrea sa vada cum e cu altcineva.Si l'am lasat.Apoi a revenit,spunand ca a gresit,ca nu vrea pe altcineva,ca nu poate sa fie cu alta cand inca ma iubeste pe mine neutral Si am decis sa ii mai dau o sansa,pt ca simteam ca inca il iubesc,si ca inca se poate schimba.
Si am crezut ca se va schimba..mare greseala. Asa e el,pana la urma ar fi ajuns sa faca asta si cand,poate eram casatoriti.Si era mai grav.
Asta o sa fac.O sa imi vad de viata ca si pana acum,o sa trec peste.Am mai trecut o data si mi'am revenit.Sunt mult mai puternica decat par..
Ii doresc tot binele,sper sa ii fie bine..Dar am convingerea ca o "casa de piatra" nu se poate funda pe o temelie de nisip.

Si ma bucur tare ca ai iesit,o sa iti urmam si noi exemplul big_smile (poate mi'l dai mie,daca zici ca e micutz,ca si eu sunt lol )

Cat despre paste..nu stiu de ce,dar inca nu am nici un regret ca nu il vom petrece impreuna lol Sper sa nu ma apuce big_smile Desi ar fi primul paste din seria paste/creciun pe care il petrecem separat. Un creciun am avut,acum un an jumate,si mi'a fost foarte greu..

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-20 19:28:03)

#429 2008-04-20 19:29:32

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

ciudati sunt specimenele astea,nu stiu sa aprecieze ce au langa ei....

#430 2008-04-20 19:31:19

vonda
Platinum member

ToandMe a scris:

ciudati sunt specimenele astea,nu stiu sa aprecieze ce au langa ei....

Cum bine spunea o fata(nu mai stiu care rodnar ) : Dau dragostea adevatara pe una care le vinde gogosi,si care ii face sa se simta deja patroni de gogoserie lol
Asta o sa vada el in timp dumbom

#431 2008-04-20 19:41:41

pink_butterfly
Insomniac member

senorita a scris:

multumeeesc fetili mele puss
nu pot sa zic ca mi-am revenit, pink.. mai sapt trecuta ma jeleam de mama focului... de Paste sigur o sa am iarasi un soc... drumul e lung, sunt constienta, dar trebuie sa privim partea plina a paharului si sa ne bucuram de fiecare moment frumos si vesel in care amintirea lui nu m-a bantuit. si, in timp, or fi tot mai dese smile

trebuie sa credem asta! hurray lol

seno,te inteleg...pentru ca si eu simt la fel...chiar si acum dupa mai mult de jumatate de an de la despartire...am momente cand ma mai gandesc la el,cand mi se face dor de el,cand plang dupa el si imi vine sa-l sun,cu greu ma abtin uneori...chiar daca intre timp am incercat sa am si alte realtii la mine nu a functionat...e foarte greu sa mai ai o relatie serioasa in ziua de azi...sunt atatea piedici care apar in drum...asta e...trebuie sa ma resemnez ca n-am incotro...desi stiu ca acum de Paste o sa-mi fie imposibil sa nu ma gandesc la el..
ancutsa,am vazut si eu "the secret" si chiar m-a ajutat pe moment si o perioada dupa sa vad lucrurile intr-o maniera mai pozitiva...dar se pare ca efectul lui a trecut deja...poate ar fi cazul sa-l mai vad o data tongue

#432 2008-04-20 19:43:28

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

in legatura cu flmul "the secret",pe mine chiar m-a schimbat foarte mult......

#433 2008-04-20 19:51:39

pink_butterfly
Insomniac member

si pe mine intr-un fel...dar mai am momente cand nu pot sa ma controlez vad numai partile negative ale lucrurilor...dar oricum m-a schimbat...am devenit mult mai puternica si mai increzatoare fata de cum eram inainte...este un documentar foarte interesant si adevarat wink

#434 2008-04-20 19:52:47

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

despre ce e vb in film?

hjarta

#435 2008-04-20 19:53:11

senorita
Insomniac member

tanto... eu nu puteam sa bag mana in foc ca ex-ul tau a trecut prin ce a trecut si al meu.. eu zic numai ca este ff posibil ca si cea mai mare dragoste sa moara la un moment dat.. fie atunci cand cei 2 nu se potrivesc si nu fac compromisuri, fie cand intervine altcineva, fie cand pur si simplu persoana respectiva se schimba, se maturizeaza, ajunge la concluzia ca isi doreste altceva, nu se mai regaseste in relatia respectiva.. etc...

in cazul tau... nu e exclus ca el sa revina la tine cu coada intre picioare, mai ales ca are antecedente.. acum, in cazul in care e amorezat de duduia cea noua, nu vede toate astea, dar daca se trezeste singur, o sa realizeze ce-a pierdut... Nu stiu sigur, e o varianta numai smile

la mine de Paste o sa fie greu pt ca anul trecut l-am facut impreuna si nah... iar anul asta el o s-o duca pe noua cucerire acasa la ai lui, la masa... ma omoare gandul asta sad
dar am supravietuit unui Craciun fara el... mergem mai departe :-<

pink.. stiu cum e sa te agati in iubirile din trecut.. dar eu mai sustin si teoria conform careia ni se face dor de X pt ca suntem singure... daca ai fi implicata intr-o relatie cu cineva, nu te-ai mai gandi asa mult la el...
de-aia e bine sa iesim cat mai mult.. nu se stie ce tren opreste in statie si tb sa fim pe faza, acolo pe peron smile

cat despre filmul "the secret".. ce e cu el? tongue

Ready? Steady... Go!

#436 2008-04-20 19:54:10

pink_butterfly
Insomniac member

e un documentar despre secretul unei vieti mai bune si mai fericite...vi-l recomand!

#437 2008-04-20 19:56:29

senorita
Insomniac member

o sa-l caut si eu... pacat k stau prost cu timpul.. dar ma uit cu prima ocazie tongue

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.