homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-24

#438 2008-04-20 19:58:21

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: s'a terminat

senorita a scris:

pink.. stiu cum e sa te agati in iubirile din trecut.. dar eu mai sustin si teoria conform careia ni se face dor de X pt ca suntem singure... daca ai fi implicata intr-o relatie cu cineva, nu te-ai mai gandi asa mult la el...
de-aia e bine sa iesim cat mai mult.. nu se stie ce tren opreste in statie si tb sa fim pe faza, acolo pe peron smile

da,stiu ca si asta e problema...ca sunt singura...cu siguranta daca as fi implicata intr-o alta relatie nu as mai fi deprimata...numai ca dupa ce mi s-a intamplat parca nu mai cred intr-o alta relatie pt mine...nu mai am incredere ca o sa gasesc pe cineva care sa ma inteleaga...am devenit mult prea pretentioasa si dificila...si barbatii nu prea suporta genul asta de femei...ba chiar am observat ca fac tot posibilul sa fuga de ele...ei sunt mai limitati defel,fie vorba intre noi wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#439 2008-04-20 20:01:50

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

nu revine,senorita..Clar nu mai e cazul,pt ca desi nu recunoaste,eu cred ca deja e ceva un pic mai mult,si ca el e un pic indragostit.
Treaba cu maturizarea e ok,sunt de acord.Dar nu inteleg cum in 5 ani care eu zic ca au fost foarte ok nu a vazut ca vrea altceva? Atunci nu era maturizare? Eu zic ca ne'am maturizat impreuna.
El zice ca asta e o noua etapa a vietii..Si ca ce conta daca el mai iesea cu vreo amica la suc,daca nu afcea nimic? Si ca eu m'am prefacut 5 ani,ca nu sunt asa cum pretindeam,ca sunt copil lol (Probabil ca sa nu mai fiu copil trebuia sa accept ca el iese cu alta,cand noi ne vedeam..adunat,vreo 10 ore+poate-sambata pe saptamana).
Oricum nu imi face bine sa ma mai gandesc la ultimele 3 saptamani,pt ca realizez ca si'a batut joc de mine si de ceea ce simt.
Iar acum te vreau/acum nu te mai vreau(acum insemnand a doua zii) imi pun multe semne de intrebare in ceea ce priveste maturitatea lui.

Dar daca el considera ca e vina mea,sa fie sanatos.E liber sa creada ce vrea.Eu nu am putut sa aceept sa isi bata joc de mine.

#440 2008-04-20 20:03:55

pink_butterfly
Insomniac member

eu cred ca se va intoarce la tine la un moment dat,tantosica...am un feeling ca se repeata istoria din trecut...dar sincer,eu in locul tau nu l-as mai ierta...pt ca exista sanse FOARTE MARI sa o faca din nou...

#441 2008-04-20 20:04:19

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

trebuie sa fim optimiste... o sa vina si acel el care se ne suporte toate toanele, pt care sa insemnam totul pe lumea asta...

stii ca e si vorba aia... binele nu ni s-ar mai parea asa frumos daca n-ar fi precedat de rau.... deci si cand o sa vina fat frumos, o sa radiem pe aici pe forum... o sa scriem mereu ca suntem happy si hjartahjartahjarta

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#442 2008-04-20 20:04:42

vonda
Platinum member

senorita a scris:

pink.. stiu cum e sa te agati in iubirile din trecut.. dar eu mai sustin si teoria conform careia ni se face dor de X pt ca suntem singure... daca ai fi implicata intr-o relatie cu cineva, nu te-ai mai gandi asa mult la el...
de-aia e bine sa iesim cat mai mult.. nu se stie ce tren opreste in statie si tb sa fim pe faza, acolo pe peron smile

La mine e invers. Nu mai vreau eu pe nimeni.
Nu am in gand nici macar ideea ca as vrea sa ma implic in altceva.
Nu se stie de unde sare iepurele,insa nu vreau sa sara acum,pt ca nu mai am incredere in nimeni.

Publicitate

loading...

#443 2008-04-20 20:06:43

vonda
Platinum member

pink_butterfly a scris:

eu cred ca se va intoarce la tine la un moment dat,tantosica...am un feeling ca se repeata istoria din trecut...dar sincer,eu in locul tau nu l-as mai ierta...pt ca exista sanse FOARTE MARI sa o faca din nou...

La cum mi'a vorbit ieri,nu mai e cazul.
Mi'a zis ca  citez: "nu ne mai potriveam,pt ca ma sufocai" neutral
Deci acum e linistit,e cu cine vrea,iese cand vrea,face ce vrea.Ce nevoie mai are de cineva care considera ca intr'o relatie nu au loc decat 2?

#444 2008-04-20 20:06:59

pink_butterfly
Insomniac member

mda,probabil...venise si la mine la un moment dat...si eram happy si radiam de fericire si chiar incepusem sa cred ca el este cel pe care il asteptam...dar s-a dovedit a fi un "fake"...un altul...care mi-a pus capac...si care m-a facut sa pierd si dramul de incredere pe care il mai aveam...

#445 2008-04-20 20:07:11

senorita
Insomniac member

cel mai bine sa NU te gandesti daca mai face sau nu din nou... sanse sunt si stii tu, never say never.. dar cel mai bine e sa iti vezi de viata ta... sa continui fara sa te mai gandesti ca "poate totusi"...
e greu.. si mie mi-a luat mult si inca mai am scapari... dar caramida cu caramida... facem casutza smile

Ready? Steady... Go!

#446 2008-04-20 20:10:25

senorita
Insomniac member

tantosica a scris:

pink_butterfly a scris:

Deci acum e linistit,e cu cine vrea,iese cand vrea,face ce vrea.Ce nevoie mai are de cineva care considera ca intr'o relatie nu au loc decat 2?

si noi ne-am balacarit in ultimul hal.... cuvinte urate aruncate.. jigniri... eram plina de ura zilele ale fata de el... si la cateva sapt dupa aia el punea poza noastra la avatar si depanam amintiri... neutral

iar legat de treaba cu "nu mai vreau pe nimeni"... cunosc sentmentul... dar o sa vina ziua in care va veti spune "am nevoie de cineva, sunt prea singura"...
eu asa ma gandesc acum... la mine au trecut 5 luni oficial de la despartire si aproape 2 de la ruptura finala...

Ready? Steady... Go!

#447 2008-04-20 20:12:53

pink_butterfly
Insomniac member

tantosica a scris:

pink_butterfly a scris:

si mie mi-a zis chestia asta atunci cand ne-am despartit...si el chiar era genul care nu isi calca pe orgoliu pt nimic in lume...si dupa cateva luni,m-a cautat,m-a invitat in oras,chiar am fost uimita de gestul lui...dar am avut puterea sa-l refuz...adica ne-am vazut...dar nu singuri,ci de fata cu alte persoane...am schimbat cateva vorbe,insa nu am iesit cu el,am refuzat sa pic iarasi in prapastia aia din care iesisem cu atata greutate...nu stiu daca a fost bine sau nu ce-am facut...desi,cunoscandu-l tind sa cred ca am luat decizia corecta...regret intr-o oarecare masura ca l-am refuzat si nu pot sa evit sa nu ma gandesc uneori "ce-ar fi fost daca.."...dar asta e...poate ca a fost mai bine asa...oricum deja e prea tarziu pentru noi...

#448 2008-04-20 20:18:12

pink_butterfly
Insomniac member

senorita,la mine au trecut deja 8 luni de la despartire...si ma simt foarte singura...mai ales in perioada asta...doar ca nu mai vreau sa ma complac sa fiu cu cineva doar ca sa nu fiu singura...am incercat-o si pe-asta...si n-a mers...vreau pe cineva care sa ma iubeasca sincer si pe care sa-l iubesc si eu din tot sufletul...insa mi se pare extrem de greu sa mai gasesc pe cineva...pt ca deja am tendinta sa le vad numai defectele...nu mai am incredere in nimic din ceea ce-mi spun...mi se par toti niste prefacuti...si mai ales acum cu boala asta...chiar nu cred ca ar vrea cineva sa se implice intr-o relatie cu o persoana bolnava...si chestia asta m-a dat peste cap rau de tot si m-a facut sa-mi pierd si increderea in mine si in viitor...daca n-ar fi fost asta cu siguranta as fi fost mult mai optimista...dar asa...

#449 2008-04-20 20:19:17

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

uitati-va la filmul "the secret",mi-e mi-a dat speranta in viata si m-a facut sa cred mai mult in mine si in fortele mele si sa fiu optimista ,eu inainte sa ma schimb eram o tipa foarte pesimista,vedeam doar partile rele si un film m-a ajutat sa vad viata altfel,sunt foarte multumita de acest film,la momentul respectiv l-a vazut si prietenul meu dar l-a el nu a functionat cu nimic,in schimb mie mi-a schimbat viata si zic ca in bine.asa ca uitati-va

#450 2008-04-20 20:27:19

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

senorita a scris:

diferenta majora dintre noi femeile si ei barbatii e ca noi suferim de sindromul "lasoului" si ei de sindromul "latzului de gat".
chestia asta am trait-o si eu... stii, la inceputul relatiei cand ieseam afara.. nici nu ma lasa bine in fata blocului, ca ma suna si-mi zicea ca deja ii e dor de mine.. era innebunit sa petrecem timp impreuna... Apoi, cand a trecut perioada de seductie, caracteristica fiecarei relatii, a renuntat la fata asta de cuceritor si a inceput sa se schimbe rolurile.. eu as fi stat non stop cu el, el avea senzatia ca ii dirijez viata, ca nu-l las sa respire.. si tot asa, muuuulte discutii pe tema asta...

vaaai, cata dreptate ai sad ma regasesc in aceasta descriere...noi nu suntem despartiti dar ce ai descris tu aici s-a intamplat si la noi..oare de ce fac chestia asta. la inceput nu pot trai fara tine si apoi ii sufoci...asteapta sa te atraga in latul lor, si cand vad ca te-ai atasat de ei.... isi dau seama ca isi permit sa se joace cu sentimentele tale..:f?rbannad:
noi avem momente in care ne intelegem super, dar ieri ne intorceam de la un picnic si imi zicea ca nu a fost la nuntile unor prieteni. si eu i-am zis sa se duca ca ei nu or sa vina la nunta lui. si el ce mi-a zis yikes " in primul rand trebuie sa gasesc pe cineva cu care sa ma insor, in al doilea rand nu o sa ma insor curand, si in al treilea rand...nu o sa-i invit"
nu stiu daca sunt eu paranoia, dar prima parte m-a durut tare rau. nuam pretentia sa ne casatorim, dar suntem intr-o relatie si nu plecam de la premisa ca la un mom dat noi o sa ne despartim...vedem ce se intampla si gata..eu am interpretat cam asa" inca nu mi-am gasit iubirea vietii mele, cu tine stau pana gasesc pe cineva mai bun"...sau poate analizez eu prea mult...dar toata ziua ne-am inteles super..
uffa..ce specimene sunt sm

Ultima oara a fost editat de anda23 (2008-04-20 20:29:37)

#451 2008-04-20 20:32:44

senorita
Insomniac member

anda.... o alta trasatura a lor este orgoliul asta nemasurat al lor.... sunt incredibili...
mie fostul prieten (dinaintea celui de acum) mi-a zis ca el in viata lui n-ar plange pt o fata, ca cine plange nu e barbat, e o carpa....
mie mi se parea aiurea la vremea respcetiva, dar cum ziceai si tu, inghiteam... nu era un capat de tara....
si cand a simtit ca ma pierde... n-ai idee cat a plans si cat m-a tinut strans in brate si cate chestii n-a facut intr-o saptamana, cat nu facuse in aproape 2 ani in care ma rugasem de el....
deci da.... sunt adevarate specimene barbatii astia.. neutral
oricum... iti zic si tie.. never say never... nu stii cand i se pune pata si cand se intampla minunea tongue

Ready? Steady... Go!

#452 2008-04-20 20:34:10

senorita
Insomniac member

pink_butterfly a scris:

senorita,la mine au trecut deja 8 luni de la despartire...si ma simt foarte singura...mai ales in perioada asta...doar ca nu mai vreau sa ma complac sa fiu cu cineva doar ca sa nu fiu singura...am incercat-o si pe-asta...si n-a mers...vreau pe cineva care sa ma iubeasca sincer si pe care sa-l iubesc si eu din tot sufletul...insa mi se pare extrem de greu sa mai gasesc pe cineva...pt ca deja am tendinta sa le vad numai defectele...nu mai am incredere in nimic din ceea ce-mi spun...mi se par toti niste prefacuti...si mai ales acum cu boala asta...chiar nu cred ca ar vrea cineva sa se implice intr-o relatie cu o persoana bolnava...si chestia asta m-a dat peste cap rau de tot si m-a facut sa-mi pierd si increderea in mine si in viitor...daca n-ar fi fost asta cu siguranta as fi fost mult mai optimista...dar asa...

ce boala pink? scuze, dar am ramas in urma cu asta sad

Ready? Steady... Go!

#453 2008-04-20 20:38:34

pink_butterfly
Insomniac member

hepatita b sad

#454 2008-04-20 20:41:14

vonda
Platinum member

senorita a scris:

si noi ne-am balacarit in ultimul hal.... cuvinte urate aruncate.. jigniri... eram plina de ura zilele ale fata de el... si la cateva sapt dupa aia el punea poza noastra la avatar si depanam amintiri... neutral

Ehh..la noi nu s'a ajuns pana aici.Poate era mai usor daca ne jigneam,ca poate trecea mai repede.La noi au fost doar niste chestii nespuse:el mi'a spus ca sunt imatura,si ca 5 ani m'am prefacut,si ca de fapt nu sunt asa.Si eu i'am spus ca a devenit de un egoism extrem.(pt ca am vrut sa mergem in turcia de paste,si el a zis,ca nu stie..ca ne mai gandim..ca nu prea are bani..bla,bla..si a doua zii s'a dus si a cheltuit 600 lei pe haine).
Deci eu nu mai eram in peisaj..Nu mai contam cu nimic. Era doar el cu ideile si gandurile lui.Eu eram cu NOI,el era cu EU.
si el nu era asa.Imi amintesc cu drag cum imi facea surprize,cum m'a dus de craciun la Predeal,platind el tot,cum mi'a luat telefon..Si multe altele.Dar in ultimele saptamani,sau poate chiar luni,nu mai stia decat munca,facultate.
Citeam arhiva de mess,inainte sa o sterg..O discutie dintr'o sambata:
Eu:Ne vedem azi,pui? El:Nu stiu..am de lucru pt la fac...(..)Eu:Bine pui,atunci lasa ca ne vedem alta data,poate duminica..
Si cu ea a avut timp sa iasa.. sad
Trist,dar adevarat..

#455 2008-04-20 20:41:42

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

senorita a scris:

anda.... o alta trasatura a lor este orgoliul asta nemasurat al lor.... sunt incredibili...
mie fostul prieten (dinaintea celui de acum) mi-a zis ca el in viata lui n-ar plange pt o fata, ca cine plange nu e barbat, e o carpa....
mie mi se parea aiurea la vremea respcetiva, dar cum ziceai si tu, inghiteam... nu era un capat de tara....
si cand a simtit ca ma pierde... n-ai idee cat a plans si cat m-a tinut strans in brate si cate chestii n-a facut intr-o saptamana, cat nu facuse in aproape 2 ani in care ma rugasem de el....
deci da.... sunt adevarate specimene barbatii astia.. neutral
oricum... iti zic si tie.. never say never... nu stii cand i se pune pata si cand se intampla minunea tongue

stiu..o prietena imi zicea ca de ce mai stau cu el...ideea e ca nu vreau sa ii zic "ori ne casatorim ori PA" pentru ca nici eu nu sunt sigura ca o sa fac pasul cel mare cu el..oricum...eu sunt optimista smile

Ultima oara a fost editat de anda23 (2008-04-20 20:42:03)

#456 2008-04-20 21:21:56

pink_butterfly
Insomniac member

nici noi nu ne-am jignit in ultimul hal...adica nu prin vorbe urate...pot spune ca prin atitudinea indiferenta si prin reprosuri am ajuns sa ne instrainam treptat...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.