homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-26

#476 2008-04-20 23:10:32

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

Re: s'a terminat

cred ca mi-e frica de raspunsul lui. daca o sa zica: " tu te astepti sa stam pana la veci batraneti impreuna?" ce fac? eu chiar tin la el.
stii in Totul despre sex, charlotte se despartise de tipul chel ca nu voia sa se casatoreasca cu ea dca nu trece la religia lui si s-au despartit. dupa ceva timp , si-a dat seama ca il vrea langa ea, chiar daca nu ii este sot. asa simt si eu. nu vreau sa imi pierd timpul certandu-ma pe ce o sa fie..vreau sa las timpul sa hotarasca. prefer sa ma despart de el peste 2 ani, dar sa ma bucur de acesti 2 ani, decat maine si sa ma gandesc la ce ar fi putut sa fie daca nu imi puneam eu atatea intrebari...

#477 2008-04-20 23:11:11

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

lelaina asta e senzatia pe care ti-o da prima iubire...dar daca se termina ajungi sa-ti schimbi parerea despre dragoste in general...oricum sa speram ca (macar in cazul tau) sa fie si prima si ultima wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#478 2008-04-20 23:12:28

pink_butterfly
Insomniac member

anda23 a scris:

cred ca mi-e frica de raspunsul lui. daca o sa zica: " tu te astepti sa stam pana la veci batraneti impreuna?" ce fac? eu chiar tin la el.
stii in Totul despre sex, charlotte se despartise de tipul chel ca nu voia sa se casatoreasca cu ea dca nu trece la religia lui si s-au despartit. dupa ceva timp , si-a dat seama ca il vrea langa ea, chiar daca nu ii este sot. asa simt si eu. nu vreau sa imi pierd timpul certandu-ma pe ce o sa fie..vreau sa las timpul sa hotarasca. prefer sa ma despart de el peste 2 ani, dar sa ma bucur de acesti 2 ani, decat maine si sa ma gandesc la ce ar fi putut sa fie daca nu imi puneam eu atatea intrebari...

atunci nu iti mai pune atatea intrebari si traieste clipa big_smile...cine stie ce iti rezerva viitorul wink

#479 2008-04-20 23:13:41

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Lelaina, nu te speria... ci traieste clipa cu printul tau...
ce ni s-a intamplat noua sunt pure adevaruri care se pot intampla oricui, e adevarat.. dar si sa stai acum sa te ingrijorezi ca poate si al meu imi zice azi "te iubesc" si maine ma lasa, e aiurea...
bucura-te de viata alaturi de el, faceti planuri, fiti sinceri, traiti clipa cum se spune smile

ma bucur ca te intelegi bine cu el si Doamne ajuta sa n-aveti niciodata problemute puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#480 2008-04-20 23:15:28

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

sincer, am inceput sa imi pun intrebari dupa ce am citit topicul asta. cateodata ma regasesc in situatiile descrise de fete care s-au despartit de prietenii lor si ma gandesc oare cat o sa mai tina la noi, ca la ele nu a mers...dar, mai bine inchid calc si ma culc  smile
sper sa nu mai afle niciuna din noi ce inseamna inca o despartire.va pup

Ultima oara a fost editat de anda23 (2008-04-20 23:16:28)

Publicitate

loading...

#481 2008-04-20 23:26:10

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Sper si eu sa nu fie cazul...si sper ca si voi sa gasiti o persoana care sa va schimbe conceptia despre dragoste smile in bine... tre sa existe o exceptie in bine pentru fiecare dintre noi..

Da stiu k e ceva de genul cu drobul de sare...dar ma gandeam asa,citind topicul... Timp de un an mi-am tot zis k never say never,nu stii knd zboara de langa tine... Si aku mai imi zik rotfl dar nici eu nu ma mai cred... Oricum,la tampenii dastea ma gandesc numai seara...ziua traiesc momentul smile

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2008-04-20 23:29:18)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#482 2008-04-20 23:42:43

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

la inceput noi eram cei pesimisti..el in special...nici unul din noi nu a crezut ca rezistam mai mult de o luna..o luna jumatate...cand am fost facut o luna...mi'a zis...az avem o luna?..cand a trecut timpu?...auz..da gata...maine mai stam impreuna? rotfl nu e prea mult?...si uite la k la 2 luni de zile m'a fost sunat si imi canta "la multi ani"..si tot asa...mam trezit pe la 2 luni jumatate cand el mi'a zis...o sa facem un an..doi impreuna...va fi frumos..el care la inceput imi zicea daca facem o luna impreuna e bin...imi zicea de nunta...de casnicie..de copii....deci anda..omul se schimba vazand cu ochii....fetele traiti mometu si lasati restu pe seama timpului...eu acu nu sunt oficial cu el...suntem amici..dar vorbim la tel k inainte...ne'am intalnit ieri...a fost frumos...vreau sa ne impacam pt k jtiu ca il iubesc...si am simtit ieri ca ma iubeste si in tot timpu asta de 2 saptamani nu s'a dus la alta..big_smile...m'a asteptat pe min..k atunci cand am vrut sa plec mi'a zis "mai stai 2 minute" care s'au prelungit...tongue.lelaina..nu'ti fa ganduri negre degeaba..bucura'te de ceea ce ai langa tine....puss puss

#483 2008-04-21 16:41:19

pink_butterfly
Insomniac member

da,fetelor,pana la urma bucurati-va de ca aveti langa voi,daca va face fericite...ca oricum si sa fii singura...e groaznic! grater

#484 2008-04-21 20:23:56

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

nu trebuie sa ne pierdem speranta,dc nu  ne mai intelegem cu el cu siguranta va mai exista un el care sa ne faca de-a dreptul fericite si sa nu facemprostia sa nu renuntam la el ptr ca e urata singuratatea........stiu ca multe fac prostia asta

#485 2008-04-21 20:25:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ToandMe a scris:

nu trebuie sa ne pierdem speranta,dc nu  ne mai intelegem cu el cu siguranta va mai exista un el care sa ne faca de-a dreptul fericite si sa nu facemprostia sa nu renuntam la el ptr ca e urata singuratatea........stiu ca multe fac prostia asta

ca bine zici.... tummenupp

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#486 2008-04-21 20:30:03

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Si eu sunt de acord cu ce zice ToandMe...in ideea asta nici eu nu vreau pe cineva acum,cel putin pana nu imi dau seama ce imi doresc..and i'm just fine smile

#487 2008-04-21 20:35:27

ToandMe
Full member

mandy,u ce ai patit?am incercat sa aflu ,dar la cate pagini sunt de citit,n-am reusit sa citesc tot.........

#488 2008-04-21 21:23:48

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Deja ma deprima sa mai citesc topicul asta lol
Parca a luat'o lumea razna..numai despartiri si tristete...  dumbom

#489 2008-04-21 21:27:13

Mandy
Hero member

ToandMe a scris:

mandy,u ce ai patit?am incercat sa aflu ,dar la cate pagini sunt de citit,n-am reusit sa citesc tot.........

Eh,rezumatul ar fi: in vara a inceput sa "crape" ceva in candva puternica noastra relatia,comunicarea  a inceput sa o ia la vale si dupa ce ne-am mutat impreuna parea sa fie mai bine.Credeam eu.Au fost si momente bune,si rele,si incet incet a crapat de tot ce era.Acum a trecut deja o luna si incep sa ma simt mai bine.E greu cand vad cum era si cum s-a schimbat,dar asta e,mai bine acum decat peste cateva luni sau cativa ani.

#490 2008-04-21 21:45:26

pink_butterfly
Insomniac member

tu cred ca esti cea mai optimista dintre noi wink

#491 2008-04-21 21:47:25

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

pink_butterfly a scris:

nu e,nu e lol Va spun eu ca nu e tongue diablo (joke big_smile )
Mie si senorita mi se pare optimista,si cu o gandire matura big_smile
Seno,cati ani ai? rodnar

#492 2008-04-21 21:48:01

ToandMe
Full member

mda,bine gandit mandy.......asta e viatza,cand incepe sa scartaie va scartaii de tot,la mine scartaie si credca va ajunge sa scartaie de tot,cred ca mie mi sa va lua.......

#493 2008-04-21 21:52:16

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

tanto, senorita si pink...nu vreti voi sa uploadati cate o poza? aici sau la topicul cu poze? sa asociez pvestile cu o figura...ca asa ma incurc tare...si sunt si curioasa rau smile

hjarta

#494 2008-04-21 21:56:06

Mandy
Hero member

tantosica a scris:

pink_butterfly a scris:

nu e,nu e lol Va spun eu ca nu e tongue diablo (joke big_smile )

Tantosica stie lol.Recunosc,acum poate par optimista,dar in primele 2 saptamani cel putin eram praf...nu mancam,nu ma puteam concentra,durea ca toti dracii.Dar dup-aia mi-am dat seama ca eu sufeream pentru trecut,in niciun caz pentru prezent.Am avut marele noroc sa am prieteni care sa traga de mine sa imi revin la the old me si acum simt ca sunt pe drumul bun smile.Mai am momente cand ma apuca ganduri aiurea,dar se gaseste cate cineva care sa-mi dea una peste ceafa sa-mi revin lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.