homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-28

#514 2008-04-22 10:47:55

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: s'a terminat

anytza a scris:

da tantosica ce e cu ea???

Adica?

#515 2008-04-22 10:50:09

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

adica nu am vazut ca a mai intrat pe forum wink

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#516 2008-04-22 10:53:15

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

am trimis la nic si mandy

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#517 2008-04-22 10:59:31

Mandy
Hero member

Am primit seno puss
Pai tantosica a fost si aseara pe forum smile

#518 2008-04-22 10:59:42

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

am primit, senorita. multumesc frumos de incredere smile  esti superb de frumoasa! zau daca merita sa sufere o fata ca tine... puss si te cheama ca pe sora mea...bine, al doilea ei nume big_smile

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-04-22 11:00:14)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#519 2008-04-22 11:07:52

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Mandy a scris:

Am primit seno puss
Pai tantosica a fost si aseara pe forum smile

cand e ea nu sunt ea lol...tare smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#520 2008-04-22 11:12:03

senorita
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

am primit, senorita. multumesc frumos de incredere smile  esti superb de frumoasa! zau daca merita sa sufere o fata ca tine... puss si te cheama ca pe sora mea...bine, al doilea ei nume big_smile

multzu mult puss

Ready? Steady... Go!

#521 2008-04-22 11:16:07

Soleil
Addicted member

n-ai pentru ce, ce-i frumos, e frumos, fara discutie puss.
acuma ar trebui sa incep sa te urasc ca esti muuult mai frumoasa ca mine rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#522 2008-04-22 11:56:14

senorita
Insomniac member

pfaaaaa.... ai zis-o, nic rotfl
oricum... ce conteaza, tot singura sunt lol
ca doar si angelina jolie a fost inselata si a suferit din dragoste, dar noi astea niste neica nimeni rotfl

Ready? Steady... Go!

#523 2008-04-22 11:56:50

Mandy
Hero member

senorita a scris:

pfaaaaa.... ai zis-o, nic rotfl
oricum... ce conteaza, tot singura sunt lol
ca doar si angelina jolie a fost inselata si a suferit din dragoste, dar noi astea niste neica nimeni rotfl

Corect lol

#524 2008-04-22 13:09:33

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

rotfl2  si angelina lol  asta fu buna rotfl  pai ea nu e hom ca toti hoamenii? lol    numai barbatii e porci rotfl2  (noah bine, de dragul celor cu iubiti misto, nu e chiar toti asa, unii e doar porcusori lol )     
si acum fara caterinca... pe mine nu ma mai sperie povestile fetelor patite, sunt si eu ca si ele, pe mine, ca si pe altele, astfel de povesti ar trebui sa ma intareasca, sa ma faca sa deschid ochii bine si sa nu mai pun botul pe viitor la orice vorba frumoasa, sa nu mai fiu asa oarba ca pana de curand...  nu-ti ajunge o viata intreaga sa cunosti omul de langa tine, din pacate...    azi e bine, maine poate nu... important e sa se treaca cu usurinta peste astfel de momente. si daca acele momente ar fi unele pline de amaraciune, eu zic ca in mare parte, e vina celui ce-si permite sa traiasca asa...

There ain't no sunshine now that he's gone

#525 2008-04-22 13:19:09

Soleil
Addicted member

pai si daca tot suferim din dragoste indiferent cum aratam....nu mai bine sa fii frumoasa si sa suferi decat uraţ?că (ca mine) şi sa suferi (bine eu nu sufăr acu, dar am suferit şi io)? eu nu zic ca-i bine sa suferi...da daca tot trebe, macar consolarea ca esti frumoasa sa o ai...Ziceti ca n-am dreptate rotfl

Thé à la menthe hjarta

#526 2008-04-22 13:21:07

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nicolle_rox a scris:

pai si daca tot suferim din dragoste indiferent cum aratam....nu mai bine sa fii frumoasa si sa suferi decat uraţ?că (ca mine) şi sa suferi (bine eu nu sufăr acu, dar am suferit şi io)? eu nu zic ca-i bine sa suferi...da daca tot trebe, macar consolarea ca esti frumoasa sa o ai...Ziceti ca n-am dreptate rotfl

iar ai nevoie de o portie de bataie.adevaru e k esti tare urata.cred k trebuie sa-ti skimbi oglinda din dormitor sm sm

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#527 2008-04-22 13:26:20

Soleil
Addicted member

rrammonna a scris:

nicolle_rox a scris:

iar ai nevoie de o portie de bataie.adevaru e k esti tare urata.cred k trebuie sa-ti skimbi oglinda din dormitor sm sm

nu tre sa schimb nic ca nu am rotfl rotfl rotfl

Io-s foarte realista....n-oi fi muma padurii, da' nici angelina jolie nu-s.... m-am impacat asa cu mine insami, dar tot apare cate o fata frumoasa pe forum si ma enervez rotfl rotfl rotfl

Thé à la menthe hjarta

#528 2008-04-22 13:28:30

rrammonna
Diamond member

nicolle_rox a scris:

rrammonna a scris:

nicolle_rox a scris:

nu tre sa schimb nic ca nu am rotfl rotfl rotfl

Io-s foarte realista....n-oi fi muma padurii, da' nici angelina jolie nu-s.... m-am impacat asa cu mine insami, dar tot apare cate o fata frumoasa pe forum si ma enervez rotfl rotfl rotfl

las mai nicolle,k fiecare e frumoasa in felul ei.eu m-am uitat in oglinda pana mi s-a spart rotfl  rotfl rotfl si era mare.concluzia o ''tragi'' singura

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#529 2008-04-22 13:30:35

Soleil
Addicted member

hai ca suntem offtopic sa ne "alinam" una pe alta rotfl
frumaose suntem toate...numai ca na, sunt altele si mai frumoase....fiecare cu ce ii e dat puss

Thé à la menthe hjarta

#530 2008-04-22 13:31:58

rrammonna
Diamond member

offtopic eu nu te alint,ci doar incerc sa-ti deskid okii

#531 2008-04-22 13:33:54

Soleil
Addicted member

rrammonna a scris:

offtopic eu nu te alint,ci doar incerc sa-ti deskid okii

puss puss puss stiu eu mai bine, dar oricum puss

Thé à la menthe hjarta

#532 2008-04-22 13:36:57

senorita
Insomniac member

nicolle_rox a scris:

macar consolarea ca esti frumoasa sa o ai...Ziceti ca n-am dreptate rotfl

daca ajungi sa te valorizezi prin ochii celuilalt si celalalt nu mai e, crede-ma ca te consideri cea mai urata femeie de pe pamant....
eu la asta lucrez acum... cu psihologul... ca sunt varza cu increderea in mine.. puii mei si n-oi fi eu angelina, da' nici vreo nasoala neutral
LE: acum am vz ca a dat si nicolle exemplul cu "noi fi angelina, dar nici muma padurii"
girl, gand la gand cu bucurie, i think we're meant to be together rotfl

Ultima oara a fost editat de senorita (2008-04-22 13:38:13)

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.