|
Nu esti logat.
S'a terminat-29#533 2008-04-22 13:42:23#534 2008-04-22 13:46:48
Re: s'a terminat
si eu brad pitt Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #535 2008-04-22 13:47:07#536 2008-04-22 13:50:55
scuze, n-am vazut, ai scris si tu asta? la mine e venita din "putul" gandirii... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #537 2008-04-22 13:59:20
Re: s'a terminatai mare dreptate roxi.sa sti k foarte multe dintre noi trec prin kestia asta.eu sufar in mod special pentru felul in kre arat.knd ma uit in oglinda si vad celulita sau mai stiu eu ce,incep sa plang.stiu k ar trebui sa ma accept asa cum sunt,dar cam greu.de exemplu,verisoara mea are 9ani si 50 si ceva de kg.si parintii nu prea o lasa sa mai manance asa mult,pentru k se gandesc la sanatatea ei,insa ea intelege altceva.priveste totul k pe o batjocura,cred eu.ceea ce am vrut sa demonstrez e faza cum ai spus si tu,k de mici vrem sa fim frumoase,dar multe dintre noi nu fac nimik in acest sens Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#538 2008-04-22 14:08:09
Re: s'a terminateste foarte mare presiunea in acest sens... de mici vedem copiii care sunt mai frumusei ca noi ca sunt mai iubiti si mai apreciati...ca fete ni se spune ca daca nu suntem frumoase, slabe etc nu o sa ne maritam, nu ne facem un rost in viata etc...peste tot suntem bombardati numai cu chipuri de oameni frumosi si incepe sa ni se para ca ala e normalul...si noi restul suntem anormali... cat am suferit eu 5 ani de zile ca sunt plinuta, cat m-au durut comentariile celor din jur...esecurile amoroase le puneam pe seama lookului meu pufos, orice fata care era mai slaba ca mine era automat mai buna in capul meu, chiar daca poate era proasta ca noaptea... si a venit el, care s-a indragostit de mine asa cum eram si kilogramele au disparut de la sine... si acum am celulita, vergeturi, colacei pe ici si colo...insa el ma iubeste asa...nu inseamna sa ma neglijez, insa nici sa ma dau cu capul de pereti pentru ceva absolut normal... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #539 2008-04-22 20:08:09
Te evit cat pot,ca sa nu ma mai intrebi cand ma tut Offline #540 2008-04-22 20:14:20
Re: s'a terminatmie mi'a zis tzuku k is mai frumoasa plinuta...D:..cand ma cunoscut eram slabuta..si sincer..am vazut destui baieti carora le plac fetele plinute..nu neaparat astea 90/60/90....oricum conteaza sa ne simtim noi bine in pielea noastra si sa nu ne intereseze comentariile rautacioase ale celor din jurul nostru...cine ne iubeste o face pt cine suntem nu pt cum aratam.. ..parerea mea.. aici am fost cam .. Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-04-22 20:15:14) Offline #541 2008-04-22 20:17:41
Re: s'a terminateu aici raman,pe baricade Offline #542 2008-04-22 22:28:00
ce daca .......io tot te iubesc Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #543 2008-04-22 23:38:25
si eu raman... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #544 2008-04-23 03:10:32
n-ai
chiar ca asa-i...ai zis intr-o propozitie tot ce simt eu de atatea ori si nu stiu sa explic Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-04-23 03:19:27) Offline #545 2008-04-23 11:03:24
f tare, bine zis!!!! big hug, sora de suferinta ce esti exact asa am patit si eu cu kg in plus si... el. (doar ca, cel putin din pozele "trucate" pe care le pui pe forum, eu nu vad deloc "look pufos" la tine... din contra, dai impresia de persoana inalta si slaba). eu m-am impacat cu "lookul pufos" cand am descoperit intelepciunea milenara a generatiilor trecute, la care idealul feminin era mai "pufos" pt ca... era mai rezistent la boli, munca grea si nastere . eu am descoperit ca "duc" mai bine la munte atunci cand sunt mai rotunjoara... si a fost un motiv de grozava consolare Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #546 2008-04-23 11:13:18
Re: s'a terminatunul din lucrurile pentru care ma bucur ca am gasit acest forum este acela ca vad ca exista persoane care au probleme asemanatoare cu ale mele...fizice, psihice etc....ani de zile m-am simtit o nebuna pentru felul in care gandeam...si o anormala pentru faptul ca nu am incadram in "sablonul" fizic al fetelor din clasa...era o obsesie intreaga cu lookul asta, nu stiu, e o nebunie totala... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-04-23 11:14:18) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #547 2008-04-23 11:15:15
Re: s'a terminatexact asa si eu... la mine maximul a fost un 58, acu tot un 53, rar 52, as vrea 50 Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #548 2008-04-23 11:17:52
Re: s'a terminat eu chiar acu bag ciocolata in mine...ca-s la servici...acasa nu mai mananc...inseamna asta ceva, nu? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #549 2008-04-23 11:23:54
Re: s'a terminatclar... tre sa ne vedem sa ne impartasim din povestile astea (nu de alta, da aci suntem cam offtopic...) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #550 2008-04-23 11:25:56
Re: s'a terminatda-mi un id de mess pe mail si mai vb acolo cand si cand facem un support group anti ingrasat "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #551 2008-04-23 19:59:50
Re: s'a terminatf tari sunteti, fetele Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|