S'a terminat-33
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
Re: s'a terminat
andrutza a scris:si nu e vb ca nu sunt sigura pe mine, e vorba ca n-am incredere in el pt ca nu face nimic sa mi-o recapte
Asta a fost si tragedia mea (noastra )
Si ai dreptate la faza cu falsitatea.Insa daca iubesti,nu se numeste neaparat falcitate,e mai degraba compromis. Acum depinde de tine cate compromisuri esti dispusa sa faci.. Eu nu am fost dispusa sa il fac pe acela de a'l lasa sa mai iasa la suc cu alte fete.Nu am acceptat ca intr'o relatie pot fi mai multi de 2. Si chiar daca nu a fost vorba de asa ceva(chiar daca nu a facut nimic cu ele)..am considerat ca daca ma iubea,nu avea cerinte dintr'astea..Si lua o sticla de suc pe care o beam acasa,impreuna..Sau mergeam in 4 la suc.. Ca e bine,ca e rau..ca sufar,ca nu sufar..asta e ceva ce mi'am asumat. Depinde de tine cat esti dispusa sa accepti,si cate compromisuri esti capabila sa faci..pt ca la un moment dat,daca o sa vezi ca nu mai e ok,o sa regreti. Eu nu ii iau apararea,dar vad cateva hibe,pe care le'am simtit pe pielea mea,si pe care ti le relatez,ca sa tragi de acolo ce ti se pare ok,si ce nu. Si nu trebuie sa ii gasesti scuze.Trebuie sa discutati sa vedeti cum faceti,AMANDOI..nu tu aici,el acolo..cu nervi,telefoane trantite si mesaje impulsive.
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
andrutza a scris:pai el nici la nunta nu m-a chemat, a vorbit la singular ca se duce...cand era normal sa zica ca ma ia si pe mine...si ma enerveaza ca altora le promite si le da o garantie, iar mie nu...
Poate a zis la singular,pt ca nu a vrut sa te simti cumva obligata sa il insotesti..Mai ales ca stie relatia pe care o ai tu cu ai lui,si mai ales ca si'a inchipuit ca nu te vei simti bine. Nu cred ca s'a gandit : "Ma duc singur la nunta,ca sa o mai iau o data pe aia".. Chiar cred ca s'a gandit la tine..dar astepta ceva si din partea ta.Daca spunea ca se duce..tu spuneai ca vii si tu,si el spunea ca mai bine nu..atunci era suspect.
- pink_butterfly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-08-10
eu sunt in totalitate de acord cu tine andrutza...nu-i permite sa te raneasca iar!
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- bliss
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-23
- Site
da, dar spuneam ca poate totusi el nu gandeste ca va merge singur la nunta... nu stiu, tu stii mai bine. dar poate ar trebui sa incerci sa te linistesti si sa vorbiti de abia cand se intoarce. asa, la distanta, e greu.....
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Andrutza....stii k ink de knd vbeai de impacat cu el,eu am fost printre putinele fete care nu prea au fost de acord,ma rog,vb vine de acord,de parere k neah... Aku nu vreau sa zik,uite domne,i was right... Eu sper sa nu fiu... Dar comportamentul lui cam da de gandit.. Pana la urma sunteti de atatia ani impreuna,eu m-as fi suparat k nu ma ia si pe mine la nunta... Eu am mers cu al meu la o nunta knd aveam o vechime mai mica. Bine,nu zic,sunt lucruri care variaza de la un cuplu la altul,dar continui sa cred ca 5 ani nu-s de ici de colo. Cu partea de nesiguranta pe care ti-a explicat-o tantosica sunt de acord. Fii mai vicleana. Chiar daca in sufletul tau o sa stai cu o aschie, lui nu-i da de inteles,fiindca fara sa-ti dai seama ii alimentezi poate o slabiciune. Iarasi,cu planurile legate de voi doi,e cu dus si intos... Probabil ca acum,dat fiind trecutul lui compormitator, nu vrea sa-si mai faca sperante. Pe de alta parte,cat o sa stea cu cuiul asta. Daca nu poate sa treaca peste,inseamna ca e ceva la mijloc... Nu stiu,instinctul meu de obicei zice ca o sfoara rupta si innodata nu mai e la fel ca la inceput. Sper totusi sa nu fie si cazul tau
Poor is the man whose pleasure depends on another
- skumpi
- Vizitator
pai spune`i ce ne`ai spus noua...ce te deranjeaza...vezi ce parere o sa aiba...daca i se pare normal comportamentu lui ?!
- somebody's me
- Hero member
- De la: casuta mea
- Inregistrat: 2008-01-06
sustin tot ceea ce au zis tantosica si lelaina..
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
andrutza, eu te inteleg foarte bine, dar cred ca si el se simte presat. Tu nu ai de unde sa stii ce simte el si ce gandeste... tu vezi problema doar din unghiul tau si nu e suficient ca sa tragi niste concluzii. Incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la viitor. Pe barbati ii enerveaza rau de tot planurile pe termen lung... si nu pt ca nu isi doresc lucrurile respective, ci pt ca ei sunt altfel decat noi... Ai citit cartea, nu mai stii? Incearca sa nu ai discutii de prea mare amploare cat e el acolo... e greu prin telefon, tu esti frustrata de lipsa lui si nu are cum sa iasa bine.
- skumpi
- Vizitator
uofff...pe de`o parte te inteleg ca e aiureah k tu sa`ti doresti ceva si el cu totul opus...nici eu n`as suporta... nimanui nu`i place sa se simta pe locu 2...asta`i clar.... da degeaba...asa prin tel si mail nu o sa rezolvati nik...o sa vedeti ce si cum cand vine acasa gata..k vin sarbatorile nu cred ca vrei sa fii trista
Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-04-24 23:45:00)
- somebody's me
- Hero member
- De la: casuta mea
- Inregistrat: 2008-01-06
e cam aiurea cu mailurile,..k uneori interpretezi cu totul altfel lucrurile decat atunci cand ii auzi vocea si iti dai seama de ceea ce vrea sa spuna doar din tonul cu care iti vorbeste..asteapta sa vb cu el face 2 face...cred k va fi altfel...asa prin mail el poate sa'ti zica una si tu sa intelegi cu totul alta
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Lelaina a scris:Eu am mers cu al meu la o nunta knd aveam o vechime mai mica. Bine,nu zic,sunt lucruri care variaza de la un cuplu la altul,dar continui sa cred ca 5 ani nu-s de ici de colo.
de acord cu tine lelaina. eu am mers cu al meu la nunti inainte sa avem un an de relatie. si dupa 8 luni de cand eram impreuna am botezat amandoi o fetita. si, andrutza, dupa 5 ani altfel se pune problema legata de "noi doi". adica, mi s-ar parea normal sa reprezentati un intreg, in cazul asta sa mergeti impreuna la nunta... si cum zic fetele, cel mai bine e sa vb face to face, pt a nu interpreta niciunul gresit ceea ce spune celalalt... cand va veti vedea probabil ca iti va spune tot ce are pe suflet. sau macar o parte, daca spui ca e mai retras de felul lui.
Ultima oara a fost editat de camysh (2008-04-25 08:02:54)
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
carmen24 a scris:senorita a scris:mda carmen... trista si povestea ta... dar asa cum banuiesti si tu.. iti faci rau singura!! nu stiu cum reusim noi sa ne agatam de niste sperante care nu exista, de niste iluzii... din cate inteleg eu, n-ai nicio sansa cu tipul asta... nu stiu cata incredere ai putea avea in el dupa ce stii ce stii ca a facut dupa 6 ani de relatie.. si mai ales dupa ce ti-a zis verde in fata ca nu vrea sa aiba de-a face cu tine ceva serios.... vorbitul pe mess e explicabil in cazul lui.. sta mult plecat si simte nevoia sa vb cu cineva.. dar atat... nu-ti mai face rau singura.. lupta sa iesi din cercul asta vicios... abtine-te... e greu, dar da rezultate pe termen lung.. degeaba te abtii 3 sapt daca strici totul in 3 minute.. fa si tu altceva.. iesi cu prietenii, prietenele... vb cu altcineva daca simtit nevoia.. baga o carcoteala aici.. si ai sa vezi c timpul trece mai usor... cat ani ai, btw?
Gata I-am sters nr de tel ( intre timp l-am si uitat dk nu l-am mai folosit), l-am sters din lista de mess si i-am dat ignore, acum treb sa lup sa nu-l caut pe siteul de unde ne-am intalnit......dar pana cand? multumesc senorita pt sprijin As vrea sa apara cineva nou in peisaj sa nu-mi mai zboare gandurile la el,dar atunci cand vor zbura, ma voi gandi la vorba soramii "pulifrici" referitor la el si la ce ati spus voi, pt el esti doar o fata care-l cauta si incheiem capitolul. Bravoooo!!! ai facut mult mai mult decat crezi!! sa fie intr-un ceas bun
De abia astept vara....
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
tantosica a scris:Deci andtrutza..tu stii cat de cat povestea mea. Si la mine..se fini , cred ca stii si asta. Si ce vad eu la tine, in primul rand..asa..mai evident este greseala pe acre o faci cu faza cu gratarul. Stii ca ce e interzis e mai tentant,nu? Ce te face sa crezi ca daca ii interzici sa se duca sa faca gratar(de frica ca o sa fie cu aia),o sa rezolve problema? El stii ce vede acum?O fata nesigura pe ea,nesigura pe el..si nesigura pe sentimentele voastre. Nu stiu cata incredere ai tu in el(eu nu prea aveam in al meu),dar daca ai cat de cat incredere..lasa'l sa se duca la gratar..primeste'l zambitoare dupa gratar..mergeti la munte , prefa'te ca nu s'a intamplat nimic. Pana la urma ce crezi,ca o sa se duca la gratar ca sa o calareasca pe aia? Sa fim seriosi.. Daca o sa ii interzici,mai rau va face. Gabdeste'te ca te'a ales pe tine..Daca o vroia pe aia,ramanea cu ea,nu? Crezi ca o revedere face diferenta? O poate face doar daca nu e sigur pe ceea ce simte pt tine.Si ma gandesc ac ti'a dovedit ca te iubeste. Barbatilor nu le plac fetele frustrate si nesigure.Am aflat asta cam tarziu,dar am aflat'o Si tu dai dovada de nesiguranta prin comportamentul de acum. Barbatiilor nu le plac ultimaturile. Si tu tocmai i'ai dat unul. Deci eu zic sa analizezi un pic ce si cum gresesti(gandind la rece..nu acum,cand esti suparata)..Mai lasa cateva zile sa treaca,si reia gandurile
bravo, tanto! sunt de acord si eu cu tot ce ai zis aici!!
LE: acum am citit insa si restul posturilor.... andrutza, intr-un fel e de inteles atitudinea ta, dar asa cum zicea si alexia, gandeste-te ca nici lui nu-i e usor... departe de casa, de familie si de prieteni este si el... numai ca el asa isi doreste, asta e visul lui, aste sunt aspiratiile lui.. mai grav insa ca te cam omite pe tine in planurile de viitor.. aspiratiile tale inteleg ca sunt altele... tu vrei familie, liniste, un camin, iubire. or aici lucrurile se bat rau cap in cap si in momentul in care unul dintre cei 3 A ai unei relatii scartaie, e nevoie de multa maturitate si de multe compromisuri pt a face relatia sa dureze... si eu zic ca ar fi mai bine sa astepti sa vina el acasa, sa discutati serios, sa-i zici ca te deranjeaza. acum e greu sa va intelegeti, frustrari exista de ambele parti si n-are rost sa va certati asa la distanta
Ultima oara a fost editat de senorita (2008-04-25 11:10:34)
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|