homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-34

#628 2008-04-25 11:20:57

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

care cei 3 A ? rodnar

#629 2008-04-25 11:24:36

andrutza
Vizitator

Andra mam dat peste cap dupa discutia de aseara si ma simt super naspa.
Ma gandesc ca din cat am stat aici mai mult mam simtit rau decat bine
si fericit, si acasa cat am stat 1 luna cu tine mai mult mam simtit
naspa decat bine.
As fi vrut din tot sufletul sa nu se ajunga aici si eram 90% ca nu o sa
ma lase sa stau 5 luni ptr ca nu am norocul eu asta sa imi mearga si
mie bine. Am auzit atatia pe care ia lasat sa stea mai mult, dar eu nu
am noroc la dinastea, defapt mai la nimic nu am noroc. Mai de mult
credeam ca am noroc in dragoste, si dupa aia restul o sa vina de la sine
,dar nu a fost sa fie.
Sti ca din cate mesaje miai trimis 90% din ele mau suparat si mam
intristat. Poate ca noi doi nu suntem facutzi sa fim si noi fericitzi si sa
ne certam foarte rar.
Singura chestie cand mam impacat cu tine acuma si am vruto de la tine a
fost sa imi acorzi incredere ca doar pe tine te iubesc si nu conteaza
alta fata ptr mine si ca a doua oara cu aia nu o sa se mai intample
nimic. Si chestia asta tiam demonstrato si ai fi putut sa ai incredere in
mine, cand tiam zis ca mam culcat cu ea, ca daca eram nesimtit puteam
sa tac si totul era bine si u stiai ca nu am facut nimic cu ea si nu se
mai ajungea la atatea certuri.
Dar in sufletul meu am vrut sa sti ca eu nu sunt genul de persoana care
sa nu iti zica chestii de genul asta, eu nu imi bat joc de tine si te
respect ptr ceea ce esti tu.
Eu nu tiam mai zis nimic de amicul tau Adi ca vezi sa nu umbli cu el sa
nu faci aia sa nu faci aia, ptr ca am incredere in tine. Sunt sigur ca
tea sunat cat am stat eu aici pana acuma, dar nu miai zis. Poate e
bine, poate nu, nu mai conteaza acuma.
In fine, sa sti ca e naspa sa fi suparat si sa se intample asta pe
vapor aici, macar acasa ieseam cu un prieten mai vb, mai imi trecea
supararea un pic, treci mai repede peste chestii din astea.
Si ma gandesc ca poate o sa iti fie mai bine fara mine si cateodata ma
gandesc ca poate nu o sa iti fie mai bine fara mine, ca poate nu o sa
gasesti pe cineva care sa te iubeasca cum te iubesc eu, dar eu iti
doresc sa gasesti, din tot sufletul.
In legatura cu ce am vb la telefon , mie nu miau facut nimic Silviu si
Tata, asa ca daca ma duc la nunta ma duc numai ptr Silviu si daca fac
gratar o sa il fac numai ptr Silviu si ptr nunta lui ptr ca el este un
baiat super de treaba si daca sunt acasa si nu sunt in voiaj nu am cum
sa il refuz. U nu esti in locul meu asa ca nu ai de unde sa sti cum e.
Daca eram inca in voiaj era alta treaba, ma intelegea pana la urma si
poate nu se supara prea tare pe mine  Si in vecii vecilor nu o sa ma mai
ating de Catalina, ptr ca ce a fost a fost o greseala nici macar nu imi
place de ea nici macar nu arata bine, dar in fine u nu poti sa
intelegi chestia asta si nu mai imi bat capul sa iti mai spun.
In fine, poate ca amici o sa ne intelegem mai bine, cine stie.
SI oricum sa sti ca atunci cand o sa ai nevoie de ceva, de o mana de
ajutor, de orice cu mici exceptzii, si poate nu ai la cine sa apelezi,
dar nu cred, eu te voi ajuta mereu indiferent de conditzii si indiferent
de ce o fi, cu mici exceptzii.
Nu stiu, cam atata am avut sa iti spun, si oricum acuma o sa trebuiasca
sa plec la munca, nu am nici un chef de munca in conditziile astea,
dar nam ce face nu pot sa plec acasa. Tre sa muncesc daca vreau sa imi
fac un viitor.
Iti doresc tot binele din lume si sa fi fercita de acuma incolo, sa
petreci un Paste Fericit alaturi de mama ta, ureazai si mamei tale Paste
Fericit si tatalui tau daca suna, si toate cele bune.
O sa iti mai trimit cate un mail din cand in cand ca sa iti spun ce mai
fac, daca nu te intereseaza poti sa nu il citesti.
Ai grija de tine. Pa Andra si te pup

``````````````````````````````````````````````
           ````````````````````````
                  ``````````````
Am ramas fara cuvinte, el mereu imi zicea ca e fericit si ca fara mine sufletul lui e incomplet, imi dadea mesaje si mailuri cu astea si acum sa aflu ca nu e ferciti si ca i-am dat eu mailuri naspa, cand n-a fost asa...doar cateva au fost in care i-am zis ce mi-as dori si ce mi se pare ca e in neregula. A doua oara procedeaza asa...in conditiile in care mi-a zis ca n-o sa ma mai lase si o sa imi demonstreze ca ma vrea etc, uite ca nu e asa...ma lasa fara cuvinte omul asta, nu-l inteleg catusi de putin si probabil crede ca sufletul meu e mingea lui si se joaca cand are chef cu el.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-04-25 11:27:57)

#630 2008-04-25 11:41:54

vonda
Platinum member

si eu am ramas fara cuvinte neutral
Mai ales ca treburile aste nu se fac pe mail..
Dar poate ca stresul de acolo+supararea ca nu il accepta 5 luni+mailurile de la tine au pus capac.
Eu cred ca e o chestie negandita si impulsiva.
Dar macar bine ca e acolo,departe..si ca nu e vb de alt cineva.
Cat despre ce a zis el cu Catalina..e exact ce am zis eu mai sus..Daca vroia sa ramana cu ea,ramanea.Deci nu are nimic pt ea..
Si de aici pana la a te supara ca se duce la nunta..cale lunga.
Trebuia pur si simplu sa nu mai trimiti nici un mail,sa vorbiti cand ajungeti acasa.
El si asa e stresat,singur..amarat,departe..
Ce te deranja era bine sa ii spui cand erati acasa..pt ca nu stiu cat l'a ajutat refularea supararii tale.
E si nesimtit,oleaca, la faza cu nefericirea..Cum s'o fi prefacut..doar el stie..
Dar crede'ma din experienta proprie ca nu mailurile sau mesajele,sau vorbele conteaza.
Al meu imi spunea seara ca moare dupa mine,si ca ma iubeste de nu mai poate,ca sterge toate gagicile din lista daca asta inseamna sa ne fie bine..si a doua zii imi spune ca nu ma mai vrea,ca il sufoc neutral
Deci la el,vorbele sunt spuse asa..ca sa nu taca..

#631 2008-04-25 11:50:39

vonda
Platinum member

box box box box
ce i'as bate,pe toti.. punish punish nimeni nu ii intelege..Cred ca nici ei nu se inteleg..

#632 2008-04-25 12:04:21

skumpi
Vizitator

wow...am ramas fara cuvinte mad
Andrutza...imi pare rau ...dar poate e mai bine asa...poate si`a dat si el seama k nu mai merge roll si decat sa trageti amandoi...

Publicitate

loading...

#633 2008-04-25 12:11:16

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

andruta, imi pare rau sad chiar am ramas fara cuvinte...

#634 2008-04-25 12:20:19

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

andrutza neutral am ramas muta, chiar asha sa fie de schimbat ca e pe vapor...e nervos pe toti si pe toate...pana la urma tot o ai pe mami ta,in casa cu tine..ai un sprijin..el s';a simtit bombardat din toate partile si a clacat si renuntzat
uite cum ii iau apararea box

6 ani de dragoste  hjarta

#635 2008-04-25 12:20:42

vonda
Platinum member

eu cred ca acum,in capul lui e multa confuzie neutral
Si ami cred ca e o chestie impulsiva pe care o sa o regrete.
Dar tu esti fata puternica,stiu ca o sa treci mai usor peste..decat am trecut/trecem noi big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-04-25 12:21:28)

#636 2008-04-25 12:44:03

sarah_ath
Full member

poate ma bag ca musca in lapt, dar este o vorba: "daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu...nu inseamna ca nu te iubeste"...sa stii ca e foarte adevarata....daca el nu se comporta cum vrei tu asta nu inseamna ca nu ii pasa sau ca nu te pune pe primul loc...faptul ca exista si alte persoane in viata lui, prieteni asta nu ar trebui sa fie o problema pentru tine...faptul ca vrea sa isi petreaca si putin timp cu ei iar este normal...cu siguranta si tu ai face la fel daca ai fi in locul lui....
cat despre increderea pe care incerca sa ti-o recastige...nu mi se pare ca a facut nimic care sa infirme faptul ca o merita...sa stii ca e stresant sa tot auzi ca o persoana de langa tine, cea mai apropiata tot iti aminteste ca nu are incredere in tine...
cineva mai sus spunea sa o lasi mai moale cu aluziile la casatorie, familie si alea alea....daca astea sunt cele mai importante lucruri pentru tine...nu cred ca ai sa le gasesti la el...el pare sa isi doresca o cariera...ceea ce e foarte normal...vrea sa aiba cu ce sa isi intretina o familie...faptul ca isi doreste o cariera nu inseamna automat ca nu isi doreste o familie...poate pur si simplu incearca sa isi gaseasca niste puncte de reper in viata...dar nu inseamna ca tu nu esti importanta...
eu asa vad lucrurile ...asta dupa destule relatii terminate fara logica si dupa multe discutii cu prieteni (a se citi amici) care m-au facut sa inteleg intr-o mica masura cum functioneaza creierul lor...
poate nu sunt in masura sa dau un sfat...dar gandeste-te bine la ce vrei...si apoi poarta o discutie cu el...nu cearta...doar comunicare...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#637 2008-04-25 12:57:16

vonda
Platinum member

sarah_ath a scris:

poate ma bag ca musca in lapt, dar este o vorba: "daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu...nu inseamna ca nu te iubeste"...sa stii ca e foarte adevarata....daca el nu se comporta cum vrei tu asta nu inseamna ca nu ii pasa sau ca nu te pune pe primul loc...faptul ca exista si alte persoane in viata lui, prieteni asta nu ar trebui sa fie o problema pentru tine...faptul ca vrea sa isi petreaca si putin timp cu ei iar este normal...cu siguranta si tu ai face la fel daca ai fi in locul lui....
cat despre increderea pe care incerca sa ti-o recastige...nu mi se pare ca a facut nimic care sa infirme faptul ca o merita...sa stii ca e stresant sa tot auzi ca o persoana de langa tine, cea mai apropiata tot iti aminteste ca nu are incredere in tine...
cineva mai sus spunea sa o lasi mai moale cu aluziile la casatorie, familie si alea alea....daca astea sunt cele mai importante lucruri pentru tine...nu cred ca ai sa le gasesti la el...el pare sa isi doresca o cariera...ceea ce e foarte normal...vrea sa aiba cu ce sa isi intretina o familie...faptul ca isi doreste o cariera nu inseamna automat ca nu isi doreste o familie...poate pur si simplu incearca sa isi gaseasca niste puncte de reper in viata...dar nu inseamna ca tu nu esti importanta...
eu asa vad lucrurile ...asta dupa destule relatii terminate fara logica si dupa multe discutii cu prieteni (a se citi amici) care m-au facut sa inteleg intr-o mica masura cum functioneaza creierul lor...
poate nu sunt in masura sa dau un sfat...dar gandeste-te bine la ce vrei...si apoi poarta o discutie cu el...nu cearta...doar comunicare...

tummenupp tummenupp
asta incercam si eu sa zic..dar nu a iesit asa bine big_smile

#638 2008-04-25 13:03:13

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pai bine sarah_ath, tu ai mai avea incredere in prietenul tau daca el s-ar culca cu alta? eu nici n-as vrea sa-l mai vad in viata mea... andrutza a incercat sa treaca peste, si stiu ca nu i-a fost usor...
andrutza kram

#639 2008-04-25 13:04:00

vonda
Platinum member

camysh a scris:

pai bine sarah_ath, tu ai mai avea incredere in prietenul tau daca el s-ar culca cu alta? eu nici n-as vrea sa-l mai vad in viata mea... andrutza a incercat sa treaca peste, si stiu ca nu i-a fost usor...
andrutza kram

sa nu denaturam adevarul..El s'a culcat cu aia cand ei se despartisera ceva..Sau cel putin,eu asa am inteles..

#640 2008-04-25 13:13:38

sarah_ath
Full member

camysh a scris:

andrutza kram

nu stiu daca l-as ierta sau nu....depinde de o mie de lucruri
daca nu erau impreuna cum spune tantosica...problema ar fi oricum altfel...
in varianta in care l-as ierta....si el nu mi-ar mai face nimic de genu, nu mi-ar da de banuit nimic...nu as mai aduce in discutie acest subiect si cat de greu mi-ar fi sa uit asta...pentru simplul motiv..daca am ales sa trec peste nu vad rostul sa ii scot toata viata ochii cu acest lucru...ar fi infern pentru amandoi...

#641 2008-04-25 13:20:32

sarah_ath
Full member

crede-ma ca nu am vrut sa te supar cu nimic din ce am scris...pur si simplu incercam sa iti dau si o alta parere...

#642 2008-04-25 13:22:27

vonda
Platinum member

eu de fiecare cand citesc cate ceva de aici,imi amintesc de alexia smile
atunci cand ma despartisem prima data..si mi'am facut cont pe forum..am citit povestea ei(imi amintesc a a fost printre primele care mi'au sarit in "ajutor"-prima a fost dida big_smile )
Oricum,am citit pe nerasuflate povestea ei..Avea un topic "help..sunt deprimata",parca asa se numea..
Si ma gandesc ca stiu starile prin care a trecut ea,caci si eu le am.
Si ma mai gandesc cat de bine si'a revenit,si cat de happy e acum.
Si ma ajuta sa ma gandesc ca dupa furtuna,se arata mereu soarele.Ei i s'a aratat.
Urmam si noi,cu siguranta big_smile

#643 2008-04-25 13:24:22

sarah_ath
Full member

andrutza a scris:

da stiu, nu m-ai suparat...dar eu nu consider ca am gresit fata de el cu ceva

ma bucur ca nu te-am suparat...m-as fi simtit tare prost daca ar fi fost asa...puss

#644 2008-04-25 13:32:28

vonda
Platinum member

andrutza a scris:

da sper sa fie asa....ca eu in ultimul an si jumate mai mult probleme am avut si cel mai mult regret ca m-am impacat cu el...trebuia s-o las moarta si sa le ascult pe fetele de pe forum care spuneau ca n-o sa mearga, m-am legat la cap aiurea ca sa sufar din nou.

Asta nu e corect.
A fost decizia ta,a fost frumos cat a mai fost.Si eu am simtit la un moment dat ca regret,dar apoi m'am gandit (putin egoist) ca nu am de ce sa am regrete.Am mai adaugat un an jumatate,minunat..la cei 3 si ceva avuti deja big_smile
Pe principuiul "orice minune dureaza 3 zile" la noi a durat 5 ani.
Dar nu regret nimic. Au fost 5 ani minunati,in care am invatat multe..si care m'au ajutat enorm.
Regret poate doar ca s'a terminat asa...dar asta e alta poveste.
Cat despte tinut legatura..Daca crezi ca nu mai poti/vrei..spune'i ca iti doresti sa ii fie bine,dar nu ami poti continua sa vorbesti cu el.
Sau daca nu ai taria sa ii spui,nu ii raspunde..la un moment dat va intelege mesajul.

#645 2008-04-25 13:40:11

sarah_ath
Full member

tantosica a scris:

andrutza a scris:

da sper sa fie asa....ca eu in ultimul an si jumate mai mult probleme am avut si cel mai mult regret ca m-am impacat cu el...trebuia s-o las moarta si sa le ascult pe fetele de pe forum care spuneau ca n-o sa mearga, m-am legat la cap aiurea ca sa sufar din nou.

Asta nu e corect.
A fost decizia ta,a fost frumos cat a mai fost.Si eu am simtit la un moment dat ca regret,dar apoi m'am gandit (putin egoist) ca nu am de ce sa am regrete.Am mai adaugat un an jumatate,minunat..la cei 3 si ceva avuti deja big_smile
Pe principuiul "orice minune dureaza 3 zile" la noi a durat 5 ani.
Dar nu regret nimic. Au fost 5 ani minunati,in care am invatat multe..si care m'au ajutat enorm.
Regret poate doar ca s'a terminat asa...dar asta e alta poveste.
Cat despte tinut legatura..Daca crezi ca nu mai poti/vrei..spune'i ca iti doresti sa ii fie bine,dar nu ami poti continua sa vorbesti cu el.
Sau daca nu ai taria sa ii spui,nu ii raspunde..la un moment dat va intelege mesajul.

bine spus

#646 2008-04-25 13:42:41

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

tantosica a scris:

eu de fiecare cand citesc cate ceva de aici,imi amintesc de alexia smile
atunci cand ma despartisem prima data..si mi'am facut cont pe forum..am citit povestea ei(imi amintesc a a fost printre primele care mi'au sarit in "ajutor"-prima a fost dida big_smile )
Oricum,am citit pe nerasuflate povestea ei..Avea un topic "help..sunt deprimata",parca asa se numea..
Si ma gandesc ca stiu starile prin care a trecut ea,caci si eu le am.
Si ma mai gandesc cat de bine si'a revenit,si cat de happy e acum.
Si ma ajuta sa ma gandesc ca dupa furtuna,se arata mereu soarele.Ei i s'a aratat.
Urmam si noi,cu siguranta big_smile

smile Si eu imi amintesc smile Cat de amarata eram atunci si nu credeam ca imi va fii si mie vreodata bine... dar uite ca din greseala in greseala am invatat si eu cate ceva si am intalnit si un baiat bun de pus pe rana... si acum, multumesc Lui Doamne-Doamne sunt fericita!

O sa fie bine si la voi! Nu trebuie sa va pierdeti speranta si nu acceptati mai putin decat meritati ! krampuss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.