homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-35

#647 2008-04-25 13:47:22

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: s'a terminat

sunt de acord cu sarah si tantosica pe de o parte....pe de alta parte tare am impresia ca e un pic perves baiatul si se cam joaca...pe vapor e suparat alea alea un fel de lasa-ma in pace te rog si acasa e in limba si are nevoie de un sufletel cald...am ramas interzisa mai ales ca am urmarit povestea ta...
lasa-ma sa ma mai gandesc putin, sa reiau ce s-a scris pana acum cand nu ma va durea capul asa tare poate reusesc sa imi dau seama mai bine....deocamdata sunt redusa la tacere, pur si simplu numai la asta ma gandesc ca se joaca...imi pare tare rau...dar indiferent de deznodamant trecem noi peste asta andrutza da?...pup

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#648 2008-04-25 13:58:02

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Andrutza,daca nu mai vrei sa iti trim mail-uril da-i spam sau spune-i ca nu mai vrei sa stii de el.Iti va fi mai usor.Si nu te mai gandi ca regreti decizia luata cand te-ai impacat cu el...gandeste-te ca tu ai facut tot ce ai putut pt relatie si nu a fost sa fie.Bina ca nu ai stat iara cativa ani si apoi sa iti dai seama ca nu te merita.Din fericire au trecut doar cateva luni puss

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#649 2008-04-25 14:31:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Andrutza, nu se joaca...pur si simplu omul are nevoie de altceva decit ii poti oferi tu si asteata de la relatia cu tine cu totul altceva decit astepti tu...despre asta e vorba...

In plus, faptul ca a acceptat din prima si fara rezerve povestea cu gratarul dupa nunta, ti-a explicat-o in mail-ul pe care ni l-ai aratat...simte el sa faca treaba asta, cadou pentru baiatul ala care probabil ii e ca un frate...sa ma ierti andrutza insa eu una personal nu as lasa pe nimeni sa se bage intre mine si fratii mei(am facut odata greseala asta, cind eram foarte tinara si mi-am invatat lectia)...deci, oricit de tare te nemultumeste, nu e de condamnat deloc...
mai mult, e si va fi vaporean...viata ta cu el se va desfasura de la distanta in covirsitoarea majoritate a timpului, hai sa fim seriosi...ma pun inlocul lui, zau daca nu m-as simti presata si anapoda ca sunt acolo unde sunt daca partenerul meu se tinguie in fiecare mail ca ii e dor de mine...si daca stau si eu sa imi pling de mila ca mi-e dor de el, chiar ca doar zile proaste am.
Cu facutul de planuri de casatorie...cind stii ca viata ta va fi in primul rind pe mare si mult mai putin acasa, si cind vrei sa iti faci o cariera din asta...iar il inteleg...
Nu ii iau apararea, sa fim bine intelesi, spun doar ca nu e omul care iti trebuie...tu vrei alt fel de relatie si cu el nu o poti avea...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#650 2008-04-25 14:32:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

sunt cam derutata!

cert este urmatorul lucru vb.cand se intoarce despre subiect! prin mail mai greu!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#651 2008-04-25 14:36:18

Al Pacino
Administrator

uite ca am avut dreptate....tu nu ii poti da lui linistea de care are nevoie....el nu iti poate da tie certitudinile pe care le ceri...
din pacate, in viata asta, nimeni si nimic nu ne poate oferi certitudinile astea...

Publicitate

loading...

#652 2008-04-25 14:38:42

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Eu am zis ca o sa regrete primul mail.
Acum vad ca a dat'o un pic la intors..
Dar sustin ce zice doctoressa

#653 2008-04-25 14:39:33

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

uite si o parere matura.... si probabil corecta, desi recunosc andrutza, ca daca as fi in locul tau, m-ar incerca aceleasi ganduri si sentimente... asta pt ca sunt inca prea putin trecuta prin viata, sau prea putin experimentata. oricum, andrutza, sufletul si mintea ta iti vor spune, pana la urma ce hotarare sa iei. noi suntem alaturi de tine puss

ai dreptate, tanto, a cam dat-o la intors. exact cuvintele astea mi-au venit si mie in minte

Ultima oara a fost editat de camysh (2008-04-25 14:41:14)

#654 2008-04-25 14:42:09

andrutza
Vizitator

da fetelor stiu asta si va multumesc mult ca ma sustineti si-mi oferiti sfaturi....asa simt si eu ca nu sunt ceea ce-si doreste si nu e ceea ce-mi doresc...

#655 2008-04-25 14:42:42

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

doctoressa a scris:

uite ca am avut dreptate....tu nu ii poti da lui linistea de care are nevoie....el nu iti poate da tie certitudinile pe care le ceri...
din pacate, in viata asta, nimeni si nimic nu ne poate oferi certitudinile astea...

bine spus
din suflet parca mi-a desprins-o

#656 2008-04-25 14:45:06

Al Pacino
Administrator

andrutza, important nu e ce iti doresti ci ce ai nevoie...ce iti trebuie...
la asta vreau eu sa te rog sa te gindesti, ce fel de relatie ai tu nevoie...
ce fel de relatie are el nevoie putem sa ne dam seama din mail-urile lui...iimportant este sa poti sa i-o oferi....si sa ti se potrivesca si cu nevoile tale genul ala de relatie

#657 2008-04-25 14:50:08

andrutza
Vizitator

Pai el are nevoie de liniste, are nevoie de vorbe frumoase etc...de asta am si eu nevoie, am nevoie de siguranta si sa simt ca putem gasi o cale de mijloc, el pune cariera pe primul loc, nu zic ca nu e bine, dar se poate face cariera si cu o relatie si ar putea sa se modeleze un pic si el. Fiind departe avem nevie de vorbe frumoase si de o comunicare in regula, el daca vorbeste la singular si cand eu ii spun ca as vrea sa mergem la munte sau nu stiu unde el spune mai vedem si o intoarce de pe un mail pe altul ce sa mai inteleg? Eu nu mai inteleg nimic ca mi-a facut varza creierii...inainte zicea de despartire, acum zice ca de fapt nu e asa...ma baga in ceata omul asta

#658 2008-04-25 14:54:30

gipsy
Full member
Inregistrat: 2008-02-29

andrutza am stat acum si am citit cateva pagini inapoi si am luat povestea de la capat....
sunt multe pareri,toate avem idei si toate analizam din exterior,acum urmeaza sa o expun si eu pe a mea
EU cred ca tre sa te gandesti mai mult la ce punct ati ajuns si ce-ti doresti tu de fapt...cred ca ori ai obosit ori ai nevoie de o schimbare...tu il iubesti dar oare nu e si obisnuinta de a-l iubi??
la relatii atat de lungi e greu sa dai cu presupusul,e greu sa cauti cauzele.
STAI CU TINE CATVA ORE SI FA NISTE IPOTEZEGANDESTE-TE LA TINE FARA EL (ce ai face cum ai reactiona inafara de perioada de suferinta)
nu zice nimeni sa il lasi(ba mai mult eu cred ca el chiar te iubeste),insa ofera-ti ocazia sa-ti vezi viata fara el,sa ti-o imaginezi(in fond poate problema vine de la tine fara sa-ti dai seama)

#659 2008-04-25 14:57:48

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

nici nu stiu ce sa iti mai zic ca stiu cat ai suferit atunci cand te-ai despartit de el sad...... dar sincer cred ca el acolo este fff stresat si nu are inteleger nici de la tine.....rel la distanta sunt pacatoase rau iti spun din experienta.......e decizia ta ..tu trebuie sa te gandesti ff bine in primul rand ce vrei tu si apoi ce vrei sa ai de la rel asta
puss si ai grija!

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#660 2008-04-25 15:00:21

andrutza
Vizitator

M-am gandit gipsy...si eu cred ca ne iubim si ca am fi fericiti impreuna, dar nu stiu de ce nu ne intelegem si dc avem certuri de genul asta...ca amici ne intelegeam bine, vorbeam parca altfel, dar nu puteam sa-l privesc ca pe un simplu amic, tot tanjeam la mai mult...
ideea e ca eu vad diferenta, cum se poarta el cu prietenii lui, cu anumite pers, e f entuziasmat, traieste altfel, cu mine nu este asa...cu mine e moale, e mai delasator, nu vine cu propuneri nu il vad ca abia asteapta sa faca un anumit lucru cu mine...asta ma si deranjeaza cel mai tare si de aici cred ca e ceva in neregula.

#661 2008-04-25 15:02:06

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

andrutza a scris:

M-am gandit gipsy...si eu cred ca ne iubim si ca am fi fericiti impreuna, dar nu stiu de ce nu ne intelegem si dc avem certuri de genul asta...ca amici ne intelegeam bine, vorbeam parca altfel, dar nu puteam sa-l privesc ca pe un simplu amic, tot tanjeam la mai mult...
ideea e ca eu vad diferenta, cum se poarta el cu prietenii lui, cu anumite pers, e f entuziasmat, traieste altfel, cu mine nu este asa...cu mine e moale, e mai delasator, nu vine cu propuneri nu il vad ca abia asteapta sa faca un anumit lucru cu mine...asta ma si deranjeaza cel mai tare si de aici cred ca e ceva in neregula.

andrutza dar nu a fost asa dintotdeauna???

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#662 2008-04-25 15:03:22

Al Pacino
Administrator

stai nitel...nua zis de despartire...decit in relatie cu discutia voastra telefonica anterioara...
are nevoie de liniste insa nu si de vorbe frumoase...are nevoie de intelegere si incredere...a lui in femeia cu care are relatie si a ei in el...sta pe mare luni de zile....si sa nu vrea se intreaba ce o face fata aia acasa, ca asa e firesc...daca ea miauna de dor tot la 2 mail-uri, inevitabil el se va gindi.."se va satura in cele din urma sa ma astepte"...de aici si greutatea de a face planuri...sigur ca om mai vedea..."cine stie ce se va mai intimpla pina vin eu din voiaj"...
pentru el, evident zic eu, familia e importanta....daca il pui sa aleaga intre tine si ai lui(iar tu pari a face asta) dintr-o data avem probleme...omul de linga tine(daca vrei sa ramina linga tine) il iei asa cum e, cu familia lui cu tot...pentru ca aia ii e data...pe tine te alege sau nu...
sigur ca ar putea sa se modeleze...cu limite insa si mi se pare mie ca nu cu toporul...viata insa mi-a aratat ca oamenii nu se schimba...
omul asta nu va plinge de dorul nimanui depe vas, unde va sta cu lunile, pentru ca si-ar face rau si nu e in interesul lui. Viata lui va curge pe vas cu gindul ca il astepata(sau poate nu) cineva acasa...sa ne intelegem, incertitudinea va fi constanta(iar tu deocamdata doar i-o alimentezi)...planuri de vacanta acasa va face doar cind se va vedea cu piciorul pe uscat la Constanta si va stii sigur ca are cu cine...si e al naibii de corect sa faca asa, fata de el, in primul rind...
E singur acolo...cu colegii, da, insa ei sunt niste strainiin cele din urma...tu aici insa nu esti singura niciodata...ai parintii alaturi, prietenii...esti acasa. Tu trebuie sa il intelegi pe el in primul rind..asta e realitatea vietii cu un vaporean...poti sa duci o astfel de viata??? Potisa te gindesti mai intii la ce ii trebuie lui si mai apoi la tine? daca nu, nu e omul potrivit pentru tine si, cu certitudine, nici tu nu esti femeia potrivita pentru el

#663 2008-04-25 15:06:46

skumpi
Vizitator

chiar vroiam sa te intreb si eu...ai fi dispusa sa duci o asa viata...el sa fie plecat tot tp cu lunile si u singura acasa ? neutral
eu una n`as putea...oricat l`as iubi neutral eu am nevoie ca omu de langa mine chiar sa fie lg mine

#664 2008-04-25 15:08:32

sarah_ath
Full member
Inregistrat: 2007-06-17

sincer...am vrut sa spun dupa ce am citit primul mail....mie nu mi s-a parut ca iti dadea papucii...ci doar ca iti spunea ce il deranjeaza...dar din cauza ca am vazut ca toata lumea zicea ca e gata...am zis ca sunt eu nebuna...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#665 2008-04-25 15:10:06

Al Pacino
Administrator

nu sa nu te gindesti la tine...trebuie sa te gindesti si la tine, insa in primul rind la el...
de altfel asta inseamna sa iubestipe cineva...sa cauti sa faci ce ii place lui, chiar daca nu iti e usor

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.