|
Nu esti logat.
S'a terminat-35#647 2008-04-25 13:47:22
Re: s'a terminatsunt de acord cu sarah si tantosica pe de o parte....pe de alta parte tare am impresia ca e un pic perves baiatul si se cam joaca...pe vapor e suparat alea alea un fel de lasa-ma in pace te rog si acasa e in limba si are nevoie de un sufletel cald...am ramas interzisa mai ales ca am urmarit povestea ta... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #648 2008-04-25 13:58:02
Re: s'a terminatAndrutza,daca nu mai vrei sa iti trim mail-uril da-i spam sau spune-i ca nu mai vrei sa stii de el.Iti va fi mai usor.Si nu te mai gandi ca regreti decizia luata cand te-ai impacat cu el...gandeste-te ca tu ai facut tot ce ai putut pt relatie si nu a fost sa fie.Bina ca nu ai stat iara cativa ani si apoi sa iti dai seama ca nu te merita.Din fericire au trecut doar cateva luni ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #649 2008-04-25 14:31:52
Re: s'a terminatAndrutza, nu se joaca...pur si simplu omul are nevoie de altceva decit ii poti oferi tu si asteata de la relatia cu tine cu totul altceva decit astepti tu...despre asta e vorba... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #650 2008-04-25 14:32:50
Re: s'a terminatsunt cam derutata! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #651 2008-04-25 14:36:18
Re: s'a terminatuite ca am avut dreptate....tu nu ii poti da lui linistea de care are nevoie....el nu iti poate da tie certitudinile pe care le ceri... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#652 2008-04-25 14:38:42
Re: s'a terminatEu am zis ca o sa regrete primul mail. Offline #653 2008-04-25 14:39:33
Re: s'a terminatuite si o parere matura.... si probabil corecta, desi recunosc andrutza, ca daca as fi in locul tau, m-ar incerca aceleasi ganduri si sentimente... asta pt ca sunt inca prea putin trecuta prin viata, sau prea putin experimentata. oricum, andrutza, sufletul si mintea ta iti vor spune, pana la urma ce hotarare sa iei. noi suntem alaturi de tine Ultima oara a fost editat de camysh (2008-04-25 14:41:14) Offline #654 2008-04-25 14:42:09
Re: s'a terminatda fetelor stiu asta si va multumesc mult ca ma sustineti si-mi oferiti sfaturi....asa simt si eu ca nu sunt ceea ce-si doreste si nu e ceea ce-mi doresc... #655 2008-04-25 14:42:42
Re: s'a terminat
bine spus Offline #656 2008-04-25 14:45:06
Re: s'a terminatandrutza, important nu e ce iti doresti ci ce ai nevoie...ce iti trebuie... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #657 2008-04-25 14:50:08
Re: s'a terminatPai el are nevoie de liniste, are nevoie de vorbe frumoase etc...de asta am si eu nevoie, am nevoie de siguranta si sa simt ca putem gasi o cale de mijloc, el pune cariera pe primul loc, nu zic ca nu e bine, dar se poate face cariera si cu o relatie si ar putea sa se modeleze un pic si el. Fiind departe avem nevie de vorbe frumoase si de o comunicare in regula, el daca vorbeste la singular si cand eu ii spun ca as vrea sa mergem la munte sau nu stiu unde el spune mai vedem si o intoarce de pe un mail pe altul ce sa mai inteleg? Eu nu mai inteleg nimic ca mi-a facut varza creierii...inainte zicea de despartire, acum zice ca de fapt nu e asa...ma baga in ceata omul asta #658 2008-04-25 14:54:30
Re: s'a terminatandrutza am stat acum si am citit cateva pagini inapoi si am luat povestea de la capat.... Offline #659 2008-04-25 14:57:48
Re: s'a terminatnici nu stiu ce sa iti mai zic ca stiu cat ai suferit atunci cand te-ai despartit de el ...... dar sincer cred ca el acolo este fff stresat si nu are inteleger nici de la tine.....rel la distanta sunt pacatoase rau iti spun din experienta.......e decizia ta ..tu trebuie sa te gandesti ff bine in primul rand ce vrei tu si apoi ce vrei sa ai de la rel asta Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #660 2008-04-25 15:00:21
Re: s'a terminatM-am gandit gipsy...si eu cred ca ne iubim si ca am fi fericiti impreuna, dar nu stiu de ce nu ne intelegem si dc avem certuri de genul asta...ca amici ne intelegeam bine, vorbeam parca altfel, dar nu puteam sa-l privesc ca pe un simplu amic, tot tanjeam la mai mult... #661 2008-04-25 15:02:06
Re: s'a terminat
andrutza dar nu a fost asa dintotdeauna??? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #662 2008-04-25 15:03:22
Re: s'a terminatstai nitel...nua zis de despartire...decit in relatie cu discutia voastra telefonica anterioara... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #663 2008-04-25 15:06:46
Re: s'a terminatchiar vroiam sa te intreb si eu...ai fi dispusa sa duci o asa viata...el sa fie plecat tot tp cu lunile si u singura acasa ? #664 2008-04-25 15:08:32
Re: s'a terminatsincer...am vrut sa spun dupa ce am citit primul mail....mie nu mi s-a parut ca iti dadea papucii...ci doar ca iti spunea ce il deranjeaza...dar din cauza ca am vazut ca toata lumea zicea ca e gata...am zis ca sunt eu nebuna... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #665 2008-04-25 15:10:06
Re: s'a terminatnu sa nu te gindesti la tine...trebuie sa te gindesti si la tine, insa in primul rind la el... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|