homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-36

#666 2008-04-25 15:14:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: s'a terminat

scumpa mea, asa se intimpla in absolut orice relatie...intotdeauna, fara exceptie, unul da mai mult si celalalt mai putin...daca tie iti trebuie o relatie in care tu sa fii cea care da mai putin, nu el e omul tau....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#667 2008-04-25 15:16:35

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

te intrebam andrutza daca asa a fost el dintotdeauna....

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#668 2008-04-25 15:17:05

andrutza
Vizitator

in legatura cu ce anytza?

#669 2008-04-25 15:17:42

Al Pacino
Administrator

anytza a scris:

te intrebam andrutza daca asa a fost el dintotdeauna....

auzi ca zice ca nu a fost asa....ceea ce oricum e o apreciere subiectiva...

#670 2008-04-25 15:23:27

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si eu am avut un iubit 4 ani de zile...si s-a terminat cam la fel..si eram sigura ca el e alesul...si nu a fost asa...acum trebuie sa ma gandesc bine cum arata asa l-am sters din peisaj

Publicitate

loading...

#671 2008-04-25 15:26:06

Al Pacino
Administrator

sa te gindesti bine la ce te-am rugat...
sa pui pe hirtie, argumente pro si contra si sa analizezi...si vei gasi raspunsul

#672 2008-04-25 16:07:43

sarah_ath
Full member
Inregistrat: 2007-06-17

raspunde-i in momentul in care stii ce vrei, cand te-ai lamurit cu privire la el si la relatia voastra ...nu ceva la nervi si nici ceva doar ca sa fie bine...

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#673 2008-04-25 16:12:49

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

io zic sa ii raspunzi face to face cel mai bine wink ii poti da si un mail, dar gandit si rasgandit, f calm, si care eventual sa il mai puna pe ganduri, un fel de paralela intre voi 2 si intre ceea ce va doriti fiecare de la viata si de la relatia voastra, si compromisurile pe care fiecare dintre voi ar trebui sa le faca ca sa va fie bine wink
si ar fi bine sa faca si el acelasi lucru.
nu mai discutati nimic concret pe mail, nu va reprosati nimic pe mail pentru k nu e the real thing.
si cand o sa va intalniti va comparati ceea ce ati pus pe hartie

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#674 2008-04-25 16:19:27

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

hai ca m'a luat plansu de la mailul lui al doilea
ce emotiva sunt neutral
deadrose e foarte greu ce ii ceri tu...desi ar fi ideal...cum sa nu discute concret inca atatea luni? n'o sa se poata abtzina si'o sa incepe sa'si scrie vrute si nevrute...
sunt de acord cu doctoressa...gandeste'te daca poti continua asha, pt ca nu e o situatie temporara, va naviga multi ani! 
puss

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-04-25 16:28:16)

6 ani de dragoste  hjarta

#675 2008-04-25 17:29:33

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

aci raman fetele..cu voi..s'o dus dracu pas spre impacare..tot....m'a inselat..m'a mintit...nu'mi mai trebe nimic...am plans..acu m'am calmat..gandesc optimist..am avut noroc k a aparut prietena mea cea mai buna exact in momentu cand aveam cea mai mare nevoie de ea...m'a ajutat enorm...il iubesc...dar nu asa trebuia sa se termine..

#676 2008-04-25 17:38:54

skumpi
Vizitator

ancutsa a scris:

aci raman fetele..cu voi..s'o dus dracu pas spre impacare..tot....m'a inselat..m'a mintit...nu'mi mai trebe nimic...am plans..acu m'am calmat..gandesc optimist..am avut noroc k a aparut prietena mea cea mai buna exact in momentu cand aveam cea mai mare nevoie de ea...m'a ajutat enorm...il iubesc...dar nu asa trebuia sa se termine..

ai aflat k te`a inselat ? neutral

capu sus puss
offf sa va dea Doamne-Doamne fortza la toate sa treceti peste suferinta asta... sad
imi pare rau

#677 2008-04-25 17:54:12

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Andrutza...stii ca uneori se zice ca dragostea nu e de ajuns... Pare ca spre asta te indrepti si tu cu Victor.
Poate ca te iubeste cu adevarat,nu zic,nu am de unde sa stiu. Problema voastra am impresia ca tine de comunicare,parca niciodata nu va gasiti pe aceeasi lungime de unda. Poate sa fie si de la modalitatea de comunicare.
Victor nu pare sa oscileze intre prioritati,la el cariera este pe primul loc. Citind mailul lui,am ramas si eu traznita,primul impuls a fost,recunosc, sa-l critic pe el mai mult, dar cand am ajuns la posturile lui doc rotfl parca am inceput sa ma mai gandesc.
Motiv pentru care si eu zic acelasi lucru. gandeste-te la tine si la el,numai ca din punctul meu de vedere,gandeste-te in primul rand la tine smile Esti pregatita pt o asa viata? Cu el plecat pe mare atata timp,relatie in mare parte la distanta,gandeste-te ca daca planurile tale de familie raman aceleasi,o sa fi fara el alaturi o mare parte din an. Stabileste-ti prioritatile si ia o decizie in functie de ce vrei TU in primul rand. Si daca si dupa asta vei decide sa ramai tot cu Victor, atunci poti sa incepi sa te gandesti la ce zicea doc,la faptul ca va trebui sa fii foarte intelegatoare cu el.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#678 2008-04-25 17:56:16

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

da..la scoala toata lumea imi zicea k e cu diana...si am cautat sa idu ei...mi l'a lasat pe hi5 pe contul prietenei mele(k eu nu mai am cont k l'am sters din cauza lui) si i'am dat add...az am vazut'o on..am intrat pe ea si am luat'o la intrebari...nu stia nimic nimic de mine...doar k is fosta lui...k m'a iubit..k ne'am despartit...k el s'a schimbat foarte mult pt mine..si erau impreuna de pe 16 martie de la acel sarut de care mi'a zis el....apoi am vb cu ea..si s'a culcat si cu ea..dar si cu mine..mie imi dadea sperante..era si cu ea...se intalnea cu amandoua...si nu stia nimic..apoi iam zis k eu m'am culcat cu el sambata trecuta dupa masa..si apoi ea zice k si ea..tot sambata numai k de dimineata..inaintea mea..dumbom dumbom si aceleasi cuvinte au fost la mine..au fost si la ea...aceeasi gelozie...aceeasi amici de'ai lui care baga strambe...ea era curva..si eu am fost pt el...nu avea voie sa iasa..exact ca si mine...trebuia sai dea raportu lui mereu ce face si unde merge..la fel cum faceam eu...dumbom...i'am zis toate astea ei..si nu i'a picat deloc bine..a inceput alta cearta cu el...i'am povestit multe lucruri..si ea mie...ea a fost foarte sincera cu el si i'am zis daca nu apaream eu...era o relatie bazata pe sinceritate si incredere?.....si mi'a zis k a fost ajuns sa tina la el...si replica lui "dc o trebuit sa te bagi tu?nush"..i'am stricat combinatia cu diana....rectific ce am zis despre ea k ii oxigenata si grasuta...am crezut k ea s'a bagat..si de fapt ea chiar nu are nici o vina..el e cel vinovat..ne'a mintit pe amandoua...mi'am cerut scuze fata de ea....in fine...in viata se intoarce roata...

Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-05-18 02:31:56)

#679 2008-04-25 17:58:04

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

andrutza..... am ramas masca.... mai intai la primul sau mail, apoi la al doilea...

chiar nu credeam ca se va ajunge aici intre tine si el, in ciuda temerilor tale..

parerea mea este ca si el e confuzat, insa clar a dat-o la intors.
nu stiu ce om care isi doreste sa ramana cu persoana de langa el ii spune "Si ma gandesc ca poate o sa iti fie mai bine fara mine si cateodata ma gandesc ca poate nu o sa iti fie mai bine fara mine, ca poate nu o sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca cum te iubesc eu, dar eu iti doresc sa gasesti, din tot sufletul."

probabil ca s-a gandit mai bine si de aceea a revenit...
eu zic ca tine la tine, insa nu esti f optimist in privinta sanselor voastre... ci mai degraba realist... el asta isi doreste sa faca, pt el cariera conteaza si este pe primul plan, desi este constient ca tu ai si trebuie sa ai viata ta, tentatiile de aici si ca nu este exclus ca intr-o zi cand o sa te simtit ff singura sa ai nevoie de umarul lui adi sau al lui x, y... Il deranjeaza asta, e clar, insa cat de mult?? El alege sa calce peste tot pt visul lui, pt cariera lui...

stii.. si eu am trecut prin asta.. A-urile de care pomeneam mai devreme inseamna Armonie, Aspiratii si Afinitati. Voi aveti aspiratii diferite.. asa si eu cu fostul meu. El e sportiv si vrea sa fie campion, sta mereu plecat pe drum, parcurge mii de km cu masina, isi pune viata in pericol, isi lasa familia acasa... toate astea pt ca asta e visul lui si aspiratia lui. Iar eu nu am fost de acord... eu i-am zis ca nu ma vad petrecand toata viata cu mana pe telefon, intrebandu-ma daca mai vine sa nu intreg acasa... Initial am incercat cu intelegerea... apoi cu compromisurile.. intr-un final am clacat si i-am dat ultimatumuri.. si alea au pus capacul, n-a putut sa treaca peste asta...
si s-a ales praful de tot... Mi-a parut rau multa vreme dupa aia, pt ca l-am iubit din suflet si probabil inca il iubesc... dar de fiecare data cand mi-e dor de el si mi-e greu fara el, imi imaginez la rece viitorul meu alaturi de el... la cum as fi aratat eu singura in casa, leganand patutul copilului nostru si stand cu ochii pe geam, dupa el, intrebandu-ma cand vine, daca vine... Si atunci ma imbarbatez si-mi zic ca asa e cel mai bine..

nici el nu va renunta la visul lui, andrutza. de aceea sustin si eu clar ideea exprimata de atatea ori mai sus... intreaba-te si gandeste-te daca esti tu gata sa iti sacrifici propria viata si propriile visuri pt el. Merita el asta? este el omul langa care vrei sa ramai, indiferent daca asta presupune mai mult lipsa decat prezenta lui?

el nu e chiar egoist (vezi citatul de mai sus).. realizeaza ca asa cum el isi doreste sa fie vaporean (si asta este intr-adevar ceva de durata, ma indoiesc ca peste 2 ani va zice ca vrea sa devina altceva), asa si tu iti doresti un om care sa iti fie alaturi in permanenta. de aceea aduce si aspectul asta in discutie... Insa mie mi se pare ca vorbele lui aduc mai mult a resemnare... resemnare ca sfarsitul va veni cu siguranta, ca totul este o chestiune de timp... ca niciunul nu va ceda...

oamenii sunt f diferiti, gandesc diferit, din pacate asta e problema cu care trebuie sa ne confruntam zilnic...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#680 2008-04-25 17:59:38

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Vai de capul meu ancutsa....asa i-as castra pe nenorocitii astia. Zici ca ii fugareste timpul, pe toti ne fugareste,dar asta nu inseamna ca ne purtam ca niste jeguri. Asta e,cand fugi dupa 2 iepuri nu prinzi niciunul. Bine ca ai vorbit cu fata asta,sa stie si ea ce si cum. Si bv tie,iesi,have fun, ca doar suntem intr-o lupta continua cu timpul nu?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#681 2008-04-25 18:00:32

skumpi
Vizitator

offf saraca d tine...am patit si eu de`astea...
e un nemernic...sa se culce cu amandoua in aceiasi zi...dezgustator...
las` k macar asa o sa ai motive bine intemeiate sa`l uiti
asa e...ea nu e vinovata...el a fost iubitul tau...cu el ai avut treaba...ea a picat la mijloc !
bafta cu amicu puss

#682 2008-04-25 18:01:45

senorita
Insomniac member

ancutsa.. capul sus! puss

imi pare rau pt ce ti s-a intamplat... asa ma revolt cateodata din cauza acestor specimene care se cred barbati :f?rbannad:

ma bucur insa ca ai terminat masajul tau pe un ton optimist... asa e f bine, asa tb sa gandesti... cred ca drumul tau spre vindecare e mai aproape decat crezi si ca te-ai convinsa ca e ultima persoana pt care tb sa suferi.. smile

distractie placuta diseara! pussdrink

Ready? Steady... Go!

#683 2008-04-25 18:07:29

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ancutsa,si eu am ramas fara cuvinte neutral
Eu nu as fi vb cu aia,ci l'as fi lasat in pace..Asa,ti'ai facut nervi si tu,si aia..
Si eu am id'ul tipei cu care a iesit al meu,dar nici prin gand nu imi da sa vb cu ea.
Ne'am despartit,e treaba lui ce face de acum.

#684 2008-04-25 18:42:49

senorita
Insomniac member

pai andrutza.... inseamna ca trebuie sa faceti compromisuri... sau sa gasiti o cale de mijloc... tu sa fii mai intelegatoare si mai inteleapta, el sa fie mai deschis (desi ei greu vb despre chestiile astea.. vezi diferentele marte-venus)

asteapta sa vina acum acasa si discutati omeneste... lasa presiunea o perioada, da-i si lui ceva timp sa se gandeasca si vezi ce se mai intampla

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.