|
Nu esti logat.
S'a terminat-36#666 2008-04-25 15:14:12
Re: s'a terminatscumpa mea, asa se intimpla in absolut orice relatie...intotdeauna, fara exceptie, unul da mai mult si celalalt mai putin...daca tie iti trebuie o relatie in care tu sa fii cea care da mai putin, nu el e omul tau.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #667 2008-04-25 15:16:35
Re: s'a terminatte intrebam andrutza daca asa a fost el dintotdeauna.... Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #669 2008-04-25 15:17:42
Re: s'a terminat
auzi ca zice ca nu a fost asa....ceea ce oricum e o apreciere subiectiva... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #670 2008-04-25 15:23:27
Re: s'a terminatsi eu am avut un iubit 4 ani de zile...si s-a terminat cam la fel..si eram sigura ca el e alesul...si nu a fost asa...acum trebuie sa ma gandesc bine cum arata asa l-am sters din peisaj Offline Publicitateloading...
#671 2008-04-25 15:26:06
Re: s'a terminatsa te gindesti bine la ce te-am rugat... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #672 2008-04-25 16:07:43
Re: s'a terminatraspunde-i in momentul in care stii ce vrei, cand te-ai lamurit cu privire la el si la relatia voastra ...nu ceva la nervi si nici ceva doar ca sa fie bine... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #673 2008-04-25 16:12:49
Re: s'a terminatio zic sa ii raspunzi face to face cel mai bine ii poti da si un mail, dar gandit si rasgandit, f calm, si care eventual sa il mai puna pe ganduri, un fel de paralela intre voi 2 si intre ceea ce va doriti fiecare de la viata si de la relatia voastra, si compromisurile pe care fiecare dintre voi ar trebui sa le faca ca sa va fie bine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #674 2008-04-25 16:19:27
Re: s'a terminathai ca m'a luat plansu de la mailul lui al doilea Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-04-25 16:28:16) 6 ani de dragoste Offline #675 2008-04-25 17:29:33
Re: s'a terminataci raman fetele..cu voi..s'o dus dracu pas spre impacare..tot....m'a inselat..m'a mintit...nu'mi mai trebe nimic...am plans..acu m'am calmat..gandesc optimist..am avut noroc k a aparut prietena mea cea mai buna exact in momentu cand aveam cea mai mare nevoie de ea...m'a ajutat enorm...il iubesc...dar nu asa trebuia sa se termine.. Offline #676 2008-04-25 17:38:54
Re: s'a terminat
ai aflat k te`a inselat ? #677 2008-04-25 17:54:12
Re: s'a terminatAndrutza...stii ca uneori se zice ca dragostea nu e de ajuns... Pare ca spre asta te indrepti si tu cu Victor. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #678 2008-04-25 17:56:16
Re: s'a terminatda..la scoala toata lumea imi zicea k e cu diana...si am cautat sa idu ei...mi l'a lasat pe hi5 pe contul prietenei mele(k eu nu mai am cont k l'am sters din cauza lui) si i'am dat add...az am vazut'o on..am intrat pe ea si am luat'o la intrebari...nu stia nimic nimic de mine...doar k is fosta lui...k m'a iubit..k ne'am despartit...k el s'a schimbat foarte mult pt mine..si erau impreuna de pe 16 martie de la acel sarut de care mi'a zis el....apoi am vb cu ea..si s'a culcat si cu ea..dar si cu mine..mie imi dadea sperante..era si cu ea...se intalnea cu amandoua...si nu stia nimic..apoi iam zis k eu m'am culcat cu el sambata trecuta dupa masa..si apoi ea zice k si ea..tot sambata numai k de dimineata..inaintea mea.. si aceleasi cuvinte au fost la mine..au fost si la ea...aceeasi gelozie...aceeasi amici de'ai lui care baga strambe...ea era curva..si eu am fost pt el...nu avea voie sa iasa..exact ca si mine...trebuia sai dea raportu lui mereu ce face si unde merge..la fel cum faceam eu......i'am zis toate astea ei..si nu i'a picat deloc bine..a inceput alta cearta cu el...i'am povestit multe lucruri..si ea mie...ea a fost foarte sincera cu el si i'am zis daca nu apaream eu...era o relatie bazata pe sinceritate si incredere?.....si mi'a zis k a fost ajuns sa tina la el...si replica lui "dc o trebuit sa te bagi tu?nush"..i'am stricat combinatia cu diana....rectific ce am zis despre ea k ii oxigenata si grasuta...am crezut k ea s'a bagat..si de fapt ea chiar nu are nici o vina..el e cel vinovat..ne'a mintit pe amandoua...mi'am cerut scuze fata de ea....in fine...in viata se intoarce roata... Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-05-18 02:31:56) Offline #679 2008-04-25 17:58:04
Re: s'a terminatandrutza..... am ramas masca.... mai intai la primul sau mail, apoi la al doilea... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #680 2008-04-25 17:59:38
Re: s'a terminatVai de capul meu ancutsa....asa i-as castra pe nenorocitii astia. Zici ca ii fugareste timpul, pe toti ne fugareste,dar asta nu inseamna ca ne purtam ca niste jeguri. Asta e,cand fugi dupa 2 iepuri nu prinzi niciunul. Bine ca ai vorbit cu fata asta,sa stie si ea ce si cum. Si bv tie,iesi,have fun, ca doar suntem intr-o lupta continua cu timpul nu? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #681 2008-04-25 18:00:32
Re: s'a terminatofff saraca d tine...am patit si eu de`astea... #682 2008-04-25 18:01:45
Re: s'a terminatancutsa.. capul sus! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #683 2008-04-25 18:07:29
Re: s'a terminatancutsa,si eu am ramas fara cuvinte Offline #684 2008-04-25 18:42:49
Re: s'a terminatpai andrutza.... inseamna ca trebuie sa faceti compromisuri... sau sa gasiti o cale de mijloc... tu sa fii mai intelegatoare si mai inteleapta, el sa fie mai deschis (desi ei greu vb despre chestiile astea.. vezi diferentele marte-venus) Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|