homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-37

#685 2008-04-25 18:46:54

andrutza
Vizitator

Re: s'a terminat

pai asta am de gand sa fac...o sa-i propun sa nu mai vb despre lucrurile astea prin mailuri ca se poate intelege aiurea si sa discutam acasa intre 4 ochi.
Eu asa cred, ca e pb de comunicare la noi, amandoi suntem caposi, suntem tauri amandoi, fiecare isi sustine punctul de vedere...suntem ca 2 pietre tari.
O sa vad ce-o sa fie...stiu de diferentele dintre noi, dar parca sunt si barbati care comunica si sunt deschisi...el vb doar cand vrea el si spune ca ii e jena sa spuna ce sentimente are fata de mine dupa tot ce s-a intamplat, nu inteleg dc sa-i fie jena

#686 2008-04-25 18:54:14

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

pai eu am cautato mai mult pe aia sa aflu adevarul..el imi zicea una..si amicii lui alta...acu ma sunat...si plangea la tel...iam zis...deaci asta e sfarsitul meu si inceputul lui..are un nou inceput...sa profite de ceea ce a invatat cu mine..si sa aplice cu diana..iar cu diana..am ramas amice..am hotarat sa iesim la un suc/cafea..sa vb face 2 face...incerc sa fiu optimista..sa nu arat furtuna din sufletul meu...e greu...nu ma asteptam sa aflu astea az...aveam planuri cu el de pasti..din cauza sperantelor pe care mi le dadea...acu nu mai am nimic...sunt singura....cu lacrimile si gandurile mele...incerc sa fiu tare...ma gandesc mereu la tot ce s'a scris aci pe forum..la topicu asta..si ma incurajez singura..trebuie sa fiu tare..am un orgoliu..nu ma bag in relatia dianei...acu e al ei...ea cred k vrea sa ramana cu el...k tine la el....am vb cu el si iam zis multe lucruri..si mia zis k e un prost...cred k au aparut regretele...dar mi';am zis deacu trebuie sa invat sa nu ami pun botu...trebe sa trec peste..lumea nu se termina aici..si totusi..e greu/...

#687 2008-04-25 18:56:46

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

fetelor imi pare tare rau pentru situatiile astea.mi s-o zbarlit pielea pe mine knd am citit toate astea.indiferent de sfaturile noastre,tot voi veti alege calea cea potrivita.voi stiti adevarata situatie si numai voi puteti decide ce va fi in continuare.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#688 2008-04-25 18:58:20

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

multumim rramo puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#689 2008-04-25 19:01:51

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

tare mi-e teama sa nu ajung si eu aici.kiar va invidiez pentru taria de caracter de care dati dovada.dar pana la urma orice sfarsit are un nou inceput si veti vedea ca la un moment dat,veti fi rasplatite pentru toata suferinta si veti fi iubite la randul vostru asa cum meritati.macar sa nu va stricati sarbatorile,nu va mai ganditi la ce a fost. puss si eu seno

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#690 2008-04-25 19:06:18

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Doamne ancutsa....vrei sa zici ca diana asta ramane cu el.... jesus,nush,eu nu cred ca as putea... i-as da un sut de ar ajunge fix in China

Poor is the man whose pleasure depends on another

#691 2008-04-25 19:06:39

somebody's me
Hero member

merci rramo...dar la mine deja sau tricat..sa strcat tot..tot singura..oricum...asta e viata..incerc sa par tare..dar de fapt sunt mai slaba decat toate la un loc...

#692 2008-04-25 19:08:49

andrutza
Vizitator

sper sa nu ajungi aici rramonna

#693 2008-04-25 19:11:52

somebody's me
Hero member

rramona..nu te vrem aici..asta e clar...e decizia ei...vreau doar sa raman amica cu ea...acu a ramas ea...eu am ramas in trecut....departe in amintiri

#694 2008-04-25 19:13:56

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

rrammonna a scris:

tare mi-e teama sa nu ajung si eu aici.kiar va invidiez pentru taria de caracter de care dati dovada.dar pana la urma orice sfarsit are un nou inceput si veti vedea ca la un moment dat,veti fi rasplatite pentru toata suferinta si veti fi iubite la randul vostru asa cum meritati.macar sa nu va stricati sarbatorile,nu va mai ganditi la ce a fost. puss si eu seno

Ehh..tarie avem noi.La exterior.Dar numai noi stim ce e in sufletele noastre.
Dar trecem de asta,ca asa e viata,are urcusuri,dar are si coborari..
Trecem peste toate,pentru ca trebuie sa multumim pentru multe altele,pana sa ajungem la o persoana,care poate nici nu merita.
Eu chiar simt ca,in cele din urma imi va fi bine,indiferent cum.Chiar daca o sa ma apuc de ceva ce imi place,chiar daca o sa fiu sau nu cu altcineva,am o stare optimista,care nu stiu de unde vine big_smile
Dar vine..

#695 2008-04-25 19:15:02

senorita
Insomniac member

trimite-o si pe aici, tanto big_smile

Ready? Steady... Go!

#696 2008-04-25 19:15:43

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

doamneee fetelor cat mai suferiti neutral........ curaj mult! in viata trebuie sa apreciem alte lucruri mai importante cum ar fi sanatatea si faptul ca avem fam langa noi .....e cel mai important lucru smile
puss la toate

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#697 2008-04-25 19:15:56

vonda
Platinum member

ancutsa a scris:

rramona..nu te vrem aici..asta e clar...e decizia ei...vreau doar sa raman amica cu ea...acu a ramas ea...eu am ramas in trecut....departe in amintiri

eu zic sa stai cuminte.
Ce aveti de vorbit?
Sa iti povesteasca cum si ce face cu el?Sa fim seriosi..Poti sa iti gasesti si alte prietene,cu acre sa nu ai asa specimen in comun.
In pus,faptul ca a decis sa ramana cu el,desi a facut ce a facut..nu imi indica un IQ prea ridicat,deci nu vad ce ai avea de castigat de la ea.

#698 2008-04-25 19:17:22

senorita
Insomniac member

nici eu n-o inteleg pe diana.... tine la el.. hai nene ca nu sunt de 10 ani impreuna ca sa nu poata sa treaca peste... ce naiba sperante are ea in relatia asta.. asa, pt viitor, avand in vedere cum a debutat? neutral

Ready? Steady... Go!

#699 2008-04-25 19:17:48

vonda
Platinum member

senorita a scris:

trimite-o si pe aici, tanto big_smile

va dau la toate big_smile

#700 2008-04-25 19:19:18

somebody's me
Hero member

"nu imi indica un IQ prea ridicat,deci nu vad ce ai avea de castigat de la ea."...maia facut sa rad..rotfl2..tipa e super de treaba...nah...nuj...acu ma doare totul....dar sunt constienta k intro zi va disparea durerea...va fi altcineva care sa ocupE un loc acolo..in sufletelu meu..pana atunci...voi sunteti akolo..pusspuss

#701 2008-04-25 19:19:55

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

senorita a scris:

nici eu n-o inteleg pe diana.... tine la el.. hai nene ca nu sunt de 10 ani impreuna ca sa nu poata sa treaca peste... ce naiba sperante are ea in relatia asta.. asa, pt viitor, avand in vedere cum a debutat? neutral

hmmmm io am impresia ca diana asta a jucat teatru hmm :f?rbryllad:

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#702 2008-04-25 19:20:15

senorita
Insomniac member

daaaaaa... sa o iei si s-o arunci asa ca in reclama aia cu "zboara puiule" rotfl
ce minte bolnava am... numai barbatii astia sunt de vina neutral lol

Ready? Steady... Go!

#703 2008-04-25 19:22:24

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

foarte trist!...sunt profund dezamagita de rasa masculina...pt a nu stiu cata oara...unii chiar merita niste pedepse crunte!
in prima parte a zilei am fost foarte optimista,dar acum nu stiu ce s-a intamplat cu mine...m-a apucat iar deprimarea hmm

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.