|
Nu esti logat.
S'a terminat-37#685 2008-04-25 18:46:54
Re: s'a terminatpai asta am de gand sa fac...o sa-i propun sa nu mai vb despre lucrurile astea prin mailuri ca se poate intelege aiurea si sa discutam acasa intre 4 ochi. #686 2008-04-25 18:54:14
Re: s'a terminatpai eu am cautato mai mult pe aia sa aflu adevarul..el imi zicea una..si amicii lui alta...acu ma sunat...si plangea la tel...iam zis...deaci asta e sfarsitul meu si inceputul lui..are un nou inceput...sa profite de ceea ce a invatat cu mine..si sa aplice cu diana..iar cu diana..am ramas amice..am hotarat sa iesim la un suc/cafea..sa vb face 2 face...incerc sa fiu optimista..sa nu arat furtuna din sufletul meu...e greu...nu ma asteptam sa aflu astea az...aveam planuri cu el de pasti..din cauza sperantelor pe care mi le dadea...acu nu mai am nimic...sunt singura....cu lacrimile si gandurile mele...incerc sa fiu tare...ma gandesc mereu la tot ce s'a scris aci pe forum..la topicu asta..si ma incurajez singura..trebuie sa fiu tare..am un orgoliu..nu ma bag in relatia dianei...acu e al ei...ea cred k vrea sa ramana cu el...k tine la el....am vb cu el si iam zis multe lucruri..si mia zis k e un prost...cred k au aparut regretele...dar mi';am zis deacu trebuie sa invat sa nu ami pun botu...trebe sa trec peste..lumea nu se termina aici..si totusi..e greu/... Offline #687 2008-04-25 18:56:46
Re: s'a terminatfetelor imi pare tare rau pentru situatiile astea.mi s-o zbarlit pielea pe mine knd am citit toate astea.indiferent de sfaturile noastre,tot voi veti alege calea cea potrivita.voi stiti adevarata situatie si numai voi puteti decide ce va fi in continuare. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #688 2008-04-25 18:58:20
Re: s'a terminatmultumim rramo Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #689 2008-04-25 19:01:51
Re: s'a terminattare mi-e teama sa nu ajung si eu aici.kiar va invidiez pentru taria de caracter de care dati dovada.dar pana la urma orice sfarsit are un nou inceput si veti vedea ca la un moment dat,veti fi rasplatite pentru toata suferinta si veti fi iubite la randul vostru asa cum meritati.macar sa nu va stricati sarbatorile,nu va mai ganditi la ce a fost. si eu seno Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#690 2008-04-25 19:06:18
Re: s'a terminatDoamne ancutsa....vrei sa zici ca diana asta ramane cu el.... jesus,nush,eu nu cred ca as putea... i-as da un sut de ar ajunge fix in China Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #691 2008-04-25 19:06:39
Re: s'a terminatmerci rramo...dar la mine deja sau tricat..sa strcat tot..tot singura..oricum...asta e viata..incerc sa par tare..dar de fapt sunt mai slaba decat toate la un loc... Offline #693 2008-04-25 19:11:52
Re: s'a terminatrramona..nu te vrem aici..asta e clar...e decizia ei...vreau doar sa raman amica cu ea...acu a ramas ea...eu am ramas in trecut....departe in amintiri Offline #694 2008-04-25 19:13:56
Re: s'a terminat
Ehh..tarie avem noi.La exterior.Dar numai noi stim ce e in sufletele noastre. Offline #695 2008-04-25 19:15:02
Re: s'a terminattrimite-o si pe aici, tanto Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #696 2008-04-25 19:15:43
Re: s'a terminatdoamneee fetelor cat mai suferiti ........ curaj mult! in viata trebuie sa apreciem alte lucruri mai importante cum ar fi sanatatea si faptul ca avem fam langa noi .....e cel mai important lucru Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #697 2008-04-25 19:15:56
eu zic sa stai cuminte. Offline #698 2008-04-25 19:17:22
Re: s'a terminatnici eu n-o inteleg pe diana.... tine la el.. hai nene ca nu sunt de 10 ani impreuna ca sa nu poata sa treaca peste... ce naiba sperante are ea in relatia asta.. asa, pt viitor, avand in vedere cum a debutat? Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #699 2008-04-25 19:17:48
va dau la toate Offline #700 2008-04-25 19:19:18
Re: s'a terminat"nu imi indica un IQ prea ridicat,deci nu vad ce ai avea de castigat de la ea."...maia facut sa rad....tipa e super de treaba...nah...nuj...acu ma doare totul....dar sunt constienta k intro zi va disparea durerea...va fi altcineva care sa ocupE un loc acolo..in sufletelu meu..pana atunci...voi sunteti akolo.. Offline #701 2008-04-25 19:19:55
hmmmm io am impresia ca diana asta a jucat teatru :f?rbryllad: Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #702 2008-04-25 19:20:15
Re: s'a terminatdaaaaaa... sa o iei si s-o arunci asa ca in reclama aia cu "zboara puiule" Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #703 2008-04-25 19:22:24
Re: s'a terminatfoarte trist!...sunt profund dezamagita de rasa masculina...pt a nu stiu cata oara...unii chiar merita niste pedepse crunte! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|