|
Nu esti logat.
S'a terminat-39#724 2008-04-25 21:25:38
Re: s'a terminatpai dorm..mai putin dar dorm...de mancat nu am pofte..in schimb..bag cafea in mine...prea multa si nui bine...bine k in ultimile 3 zile am avut norocu sa o scap mereu jos:)) Offline #725 2008-04-25 21:35:29
Re: s'a terminatda da..si eu slabesc...asa am dat jos toata burtica aproape..si aripioarele:)))..un lucru bun..desi stiu k imi farm stomacu.. Offline #726 2008-04-25 21:37:22
Re: s'a terminatpriviti atunci partea aceasta buna.slabiti Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #727 2008-04-25 21:54:23
Re: s'a terminatda, ardem calorii...strofocandu-ne pt ei Publicitateloading...
#728 2008-04-25 22:00:12
Re: s'a terminat
da` voi de ce credeti ca eu stau/stateam pana la 5-6-7 dimineata pe forum? Offline #729 2008-04-26 00:12:31
Re: s'a terminatfetele help..nuj ce sa fac...a fost la min..am coborat jos...am vb in masina...era pesimist..suparat..deprimat. a plans..a fumat 8 pachete de tigari...mia zis ceva de genu"am gresit...acu regret..mai bin nu ma nasteam...poat k e mai bine sa mor....vreau sa fiu singur..."...a plecat de la mine..si plecat a fost...mia dat un sms la 10 in care mia zis"te rog iartama pt tot...te iubesc mult.adio"...si dianei ia zis diverse...ca daca se intoarce o va face intre 4 scanduri...chestii...am vb cu ea pe mes..e disperata....am sunato pe maiksa...si a la sunat si a vb cu el...apoi am sunato iar...si am ramas masca de ceea ce mia zis....cik inainte sa plece de akasa ia zis lu maiksa "mama eu pe anka o iubesc"...kn a vb cu el la tel..ia zis k sa simtit dat la o parte de mine....k ma iubeste...k ma vrea inapoi..ia promis lu maiksa k se va intoarce in seara asta akasa....acu nu stiu ce sa fac,,,mi'a mai zis maiksa k ma asteapta pe la ea..k el mereu a vb in casa de mine...nu de alta...k el pe mine ma iubeste si restu....si tin sa precizez ca are o relatie mama fiu f deschisa...discuta deschis depre orice problema..tot...de la sex...pana la ....ce vreti voi...nam vreun termen acu...ce parere aveti...opinii...critici...ziceti tot Offline #730 2008-04-26 00:57:16
Re: s'a terminatmie nu-mi suna bine cheastia asta cu 3 persoane...faptul ca e si tipa aia la mijloc nu-i a buna...si mai ales ca sunteti prietene si a putut sa-ti faca asta, ar tb sa te gandesti f mult, pt ca el acum boceste, dar daca te=-a iubit dc te-a inselat? #731 2008-04-26 01:06:49
Re: s'a terminatnu e prietena mea..nu nu...eu am cautato k sa aflu adevaru...si apoi pe parcurs neam imprietenit Offline #732 2008-04-26 01:12:47
Re: s'a terminatma rog, tot nu e in regula...faptul ca era cu tine si te-a inselat ar tb sa-ti dea de gandit...trebuia sa existe un motiv pt care a facut-o, ori i-a placut tipa, ori nu te iubeste suficient, sunt multe motive, iar de la el nu stiu cat adevar vei afla pt ca majoritatea se tem sa spuna sau sunt prea lasi. #733 2008-04-26 01:23:01
Re: s'a terminatda normal...dupa ce gresec se intorc `napoi regretand tot #734 2008-04-26 01:59:41
Re: s'a terminateu cred ca pana la urma va regreta f tare si tu vei vedea chestia asta si va veti impaca... Offline #735 2008-04-26 02:16:48
Re: s'a terminatDaca il ierti o va face din nou mai devreme sau mai tarziu.O pers care iubeste nu este capabila sa te insele in halul asta,adica se culca cu alta si apoi vine la tine.In nici un caz.Daca sufera fi bucuroasa pt ca o merita.Si nu sufera din cauza ta ci din cauza lui,el si-a facut-o cu mana lui. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #736 2008-04-26 08:37:48
Eu nu numai ca nu dorm,dar nici sa mananc nu pot foarte bine.. Offline #737 2008-04-26 09:10:58
subscriu 100% Offline #738 2008-04-26 09:29:01
si eu sunt de acord.normal k sufera knd vede k te-a pierdut.dar inainte sa te insele,nu s-a gandit si la asta?cel mai bine este sa-l uiti si sa-ti cauti un baiat kre sa te iubeasca asa cum meriti si sa fie pe placul tau. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #739 2008-04-26 10:30:24
Re: s'a terminatsunt franta din toate incheieturile ..am adormit tarziu....mi'a zis aseara un amic dea lui k sa imbatat urat..si'a taiat venele...k sufera groaznic....apoi a ajuns si el acasa cred k pe la 1 jumatate...l'am intrebat daca e adevarat si mi'a zis."mai conteaza"..oricum..era intr'o stare deplorabila...maiksa a incheia discutia cu min" el te iubeste...noi te vrem inappoi..te asteptam pe aici"..acu tot ce stiu e ca are probleme si de familie cu sorsa...treaba cu sarutu eu v'am zis k a fost din ambitie...k el credea ca si eu ma sarutam cu altii...dar totusi a ramas cu aia...a crezut ca asa poate sa'mi dea o lectie ....lectia a esuat...si am iesit 3 care sufera acu...vb cu aia pe mess si iam dat ultima mea discutie cu el...inainte sa vin a la mine...unde ii ziceam k eu renunt complet..ea e acu ..ii ziceam sa aiba grija de ea...asa cum a facut cu min pana la ea...sa invete din toate alea 9 luni jumatate si sa aplice la ea restu...aia saraca o inceput sa planga..ma uitam la webu ei..si mi'a zis k ea a aparut cand nu trebuia..k ea trebuie sa iasa din peisaj...k la min sunt 9 luni juma..si la ea doar 1 luna..k poate sa treaca mai departe..a pus suflet in tot..dar ii va trece... Offline #740 2008-04-26 11:25:36
Re: s'a terminateu ma las usor intimidata de gesturi de genul asta.poate k a facut toate kestiile astea pentru k intr-adevar te iubeste,mai ales k si mama lui ti-a zis kestia asta.dar ce a facut nu a fost deloc frumos si poate oricand sa faca asta din nou.numai tu sti ce sa faci.fa cum crezi tu de cuvinta k este mai bine,dak merita intr-adevar sa traiesti asa langa el.noi doar ne-am dat cu parerea la tot ceea ce se intampla.dak tu crezi k merita sa te intorci la el si bagi mana in foc k nu iti va mai face rau.............dar ai grija sa nu suferi din nou Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #741 2008-04-26 12:30:52
Re: s'a terminateu doar am cerut pareri....ce ati face voi in locu meu..cum vi se pare..etc....nuj ce sa fac...il iubesc...ma doare.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|