homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-40

#742 2008-04-26 13:26:46

andrutza
Vizitator

Re: s'a terminat

Degeaba iti spune familia lui ca te vor inapoi si te asteapta iar acolo...el ar trebui sa se dea de-a ceasul mortii.
Dar totusi, am inteles ca a stat cu ea o luna nu? Practic te-a inselat cat timp era cu tine si asta e cel mai grav.
Daca tu il iubesti si consideri ca poti trece peste faza asta, impaca-te cu el....daca nu ti-e teama ca te va trada iar si poti avea incredere iar in el.
Daca nu, mai stai si gandeste-te un timp si lasa timpul sa aseze lucrurile.

#743 2008-04-26 13:29:19

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

practic...el e cu ea de pe 16 martie..si eu mam despartit de el exact pe 8 aprilie...periada de dupa cu tot ce a fost....eram despartiti..dar vb la tel..ne'am intalnit...

#744 2008-04-26 13:32:45

andrutza
Vizitator

pai pana pe 8 aprilie ai fost cu el si el era si cu ea...

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-04-26 13:47:22)

#745 2008-04-26 13:56:41

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu cred ca fabuleaza...o sa-i treaca...el singur s-a adus in starea asta si acum trebuie sa suporte consecintele...eu una nu cred ca va face vreun gest  necugetat...e doar santaj emotional...incearca sa impresioneze pe toata lumea astfel incat sa iasa el victima in toata povestea asta...si se pare ca reuseste...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#746 2008-04-26 14:28:46

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

si pana la urma v-ati impacat?

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#747 2008-04-26 14:34:57

andrutza
Vizitator

nu, suntem certati, dar nu despartiti...eu i-am spus ca n-am cum sa-i acord incredere dupa o singura luna si ca atunci cand voi vedea cu ochii mei ca sunt cea mai imp pt el si intr-adevar vrea sa fie doar cu mine si sa nu mai stau cu teama ca cine stie ce se va intampla atunci o sa capat incredere si n-o sa mai imi fac o mie de ganduri...depinde cum se va purta cand o sa vina din voiaj, la nunta, dupa nunta...ramane de vazut
si i-am spus ca trebuia sa se gandeasca din prima cand a facut prostia aia ca n-o sa pot avea incredere in el asa usor...tb sa imi demonstreze ca ceea ce spune e adevarat, nu sa ma arunc cu capul inainte ca berbecul si sa raman cu buza umflata...nu stiu daca e bine cum gandesc, poate da poate nu...dar asta simt eu.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-04-26 14:39:57)

#748 2008-04-26 14:35:25

somebody's me
Hero member

am citit mailu si am ramas cu ideea ca te iubeste enorm....incearca sa repari ceea ce iti zice el akolo ca nui convine....si vezi ca va fi mult mai bine...

#749 2008-04-26 14:41:42

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

tantosica a scris:

Deci cred ca e o problema comnuna fetelor..la ei nu cred ca e cazul,nu cred ca au nici un stres diablo

eu am slabit 8 kg...mi-era rau numai cand auzeam de mancare, si el s-a ingrasat smile

hjarta

#750 2008-04-26 14:42:31

somebody's me
Hero member

ehhh eu am slabit s a slabit si el...lol

#751 2008-04-26 14:45:13

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

eu stiu sigur ca el nu se va schimba.......odata ce te+a inselat o va face si a doua oara,chiar daca nu se va intamla acum se va intampla.im pare rau si stiu ca e dureros........

#752 2008-04-26 14:48:15

Loveable
Diamond member

andrutza! te iubeste baiatu...si vorbeste asa frumos cu tine, si iti explica tot...
mi-a placut foarte mult mailul...asa calm, dar asa sigur si fain ...
si...asteptam mailul cu planurile smile

hjarta

#753 2008-04-26 14:50:41

skumpi
Vizitator

ancutsa ...si ex`u meu vroia sa se arunce de pe balcon rotfl dupa ce m`a inselat...i`am zis...ok..fa`o lol numa gura`i de ei...trb sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca ce`a facut neutral
il ierti o data...o va face si a doua oara si tot asa`...cu siguranta tzine la tine dar nu`i de`ajuns...trb sa se maturizeze...chestia asta cu taiatu venelor e asa sa te impresioneze !
e aiureah k e Pastele si nah...vorba aia ar trb sa fim toti happy neutral
off nici nu vreau sa`mi amintesc toate sarbatorile stricate din cauza ex`ului neutral

#754 2008-04-26 14:52:18

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

pararea noastra e ca suntem cam sensibile, ne lasam influentate de lacrimi si mesaje frumoase..........dar dc intr+adevar iubesc de ce insala?parerea mea ca nu se mai merita chiar dc e dureros..........

#755 2008-04-26 14:53:04

Loveable
Diamond member

asa e...tre sa vina de la el, asta e adevarat
dar cine stie? poate cat de curand ti le spune el de bunavoie, si atunci le vrem smile

hjarta

#756 2008-04-26 14:53:56

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Ancutsa - nu vreau sa par rautacioasa,sau ceva de genul,dar 9 luni juma nu e chiar asa mult timp. Iata ca tantosica s-a despartit de prietenul ei dupa 5 ani,si nu pe motiv ca ar fi inselat-o asa cum a facut exul tau. Gandeste-te ca omul asta te-a mintit in fata mai bine de o luna, ti-a zambit ca si cum totul era oki,totul in timp ce se ducea la tipa ailalta. Si nici macar nu poti zice ca a fost impins de la spate de ea,fiindca amandoua ati fost mintite. oricat de mult l-ai iubi,eu nu pot sa cred k te poti gandi sa te intorci la el, la omul care se culca cu tine,dupa ce dimineata a fost in patul alteia.
  Nu vreau sa par foarte dura,dar cre ca trebuie sa ai in minte foarte bine situatia.
  Acu zice ca vrea sa se sinucida si alte dastea. Mie astea mi se pare niste josnicii,niste cacaturi menite sa te induplece pe tine,santaj emotional cu alte cuvinte. Cu mana lui si-a facut-o,macar bunul simt l-ar putea avea sa te lase in pace. te iubeste...pe naiba, daca iubesti o persoana nu faci o aemenea chestie...

Andrutza...si eu cred ca te iubeste,si probabil isi face planuri cu tine. Ca poate tu inca nu ai trecut peste greseala lui,asta ar trebui sa o inteleaga fiindca nu este usor de trecut peste asta. Si pana una alta,din ce ai mai povestit tu pe forum,nu cred ca i-ai scos ochii chiar asa de mult. Dar un pas gresit se indreapta la loc destul de greu,si el vad ca nu intelege asta. Dovada de incredere pe care i-ai dat.o este insasi faptul ca te.ai impacat cu el.
  In rest,raman la aceeasi idee,aia cu lungimea de unda pe care trebuie sa o gasiti ca sa va intelegeti ca lumea.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#757 2008-04-26 14:54:22

andrutza
Vizitator

pai da o sa va tin la curent...

#758 2008-04-26 15:02:12

somebody's me
Hero member

diseara merg la biserica si am sa ma rog sa gandesc limpede la tot..si sa iau o decizie buna...altceva nu am ce sa fac....sunt dezorientata complet...doare enorm...si nu stiu ce sa fac..am sa meditez timp indelungat la tot..si gata...apoi am sa trag o concluzie....am un paste...de pascut pe camp...

#759 2008-04-26 15:03:32

Loveable
Diamond member

Ancutsa.. poate eu am tendinta de a spune daca poti sa treci peste, treci...pt ca stiu cum e la mine, cat de greu mi-e fara el... Numai ca sa stii ca poti ajunge la un moment dat sa-ti fie mai greu cu el, decat fara el, oricat l-ai iubi.. si daca ierti la infinit, vei ajunge sa spui: daca am iertat atatea, o mai iert si pe asta, si pe asta...si vei ajunge sa nu mai ai limite, sa nu mai ai demnitate, personalitate...
dar fiecare poveste si fiecare relatie e altfel... si dupa ce am citit ce a scris Lelaina si m-am mai gandit putin, asa e. 9 luni jumate nu e mult, si daca acum a facut asa...gandeste-te ce va face mai incolo...si mai incolo vor fi ani buni...2,3,4...si iti va fi de zeci de ori mai greu.
nu ierti inselatul dupa anumite criterii...daca a fost 1 data, daca a fost cu una, daca nush ce... il ierti pana la pragul la care poti tu sa il ierti...dar totusi gandeste-te nu s-a culcat cu aia o singura data, la o betie, la nervi, la ceva... nu! el s-a culcat cu ea, si dupa cateva ore a venit la tine cu zambetul pe buze si s-a culcat si cu tine...  si faza asta a durat saptamani intregi, si ar mai fi durat daca nu ai fi aflat tu, pt ca el nu a avut nici macar pic de respect pt tine sa iti spuna el de buna voie. asta e bataie de joc.. nu poti spune ca iubesti o persoana si sa-i faci asa ceva...
daca te impaci cu el...cum crezi ca va fi viata ta? va veni la tine si va veti simti bine, iar tu vei sta tot timpul terorizata cu gandul ca poate tocmai a venit din patul alteia... si vei ajunge la frustrari mult prea mari...nu mai poate fi frumos.
asa ca muuult mai bine treci acum peste, decat sa o mai lungesti...vei lungi o suferinta si un chin, zi de zi vei avea ganduri care nu te vor lasa sa fi linistita si fericita...si vei suferi de n ori mai mult cand te va insela data viitoare.
sper sa iei cea mai buna hotarare pt tine.

hjarta

#760 2008-04-26 15:11:40

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

ancutsa...degeaba face si drege el...asculta`ma NU SE VA SCHIMBA NICIODATA!! si dak o va face...va fi pt un scurt timp...relatia pe care a avut`o/o am eu [k nici eu numai shtiu] nu o doresc nimanui.Cred k ar fi cazut sa scriu o carte sa le deschid ochii tuturor fetelor, caci barbatii din ziua de azi NU MERITA NIMIK!! nici o lacrima macar.Sunt putini aceeia care se poarta cuviincios,dar mai devreme sau mai tarziu se vor lua dupa majoritate.Asa ca..chiar dak spune k se omoara, k plange, k suferi tu mai ales...UITA-L e cel mai bn pt tine ! Asculta-ma , asa am patit si eu ...plangea.. se taia pe mana...plangeam langa el si ma`mpacam..iar acum ma facut neom.. [tantosica shtie grater ] asa k te rog din suflet nu`ti distruge viata... Vad k ii iei apararea, k cauti motive pt a-l ierta..gandeste la rece ...ce ti`a facut bine..si ce rau... Succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.