|
Nu esti logat.
S'a terminat-47#875 2008-04-29 18:24:41
Re: s'a terminatNu stiu ce sa mai spun, acum imi dau si lacrimile ca ma simt atat de singura....am nevoie de el si vroiam sa-mi dea macar un mail in care sa ma intrebe ce fac...nici nu simt ca vine ziua mea. atat de trista sunt, iar sarbatorile astea au fost cele mai urate din toata viata mea...in nici un an n-am fost atat de trista #877 2008-04-29 19:33:19
Re: s'a terminatandrtuza..vei vedea ca maine te va suna ..poate k iti face o surpriza....nu a uitat de tine...poate ca chiar asta incearca..sa te faca sa crezi ca a uitat de tine..te iubeste mult baiatu;.... *..nu mai fi suparici.. *: * *:*multi pupi pt tini * *: * Offline #878 2008-04-29 19:36:39
Re: s'a terminatnu zic ca a uitat, dar...el imi dadea zilnic mailuri cate 2...iar acum nu mi-a mai dat niciunul #879 2008-04-29 19:41:33
Re: s'a terminatandrutza vorbeam si cu prietena mea care are logodnicu navigator si imi zicea ca ii da ff rar mailuri ptr ca ii vine destul de greu.mai mult il rascoleste.asa sta acolo se ia cu altele etc. Offline Publicitateloading...
#880 2008-04-29 19:45:47
Re: s'a terminatpai da, dar ei ii da mailuri rar in general...mie imi dadea des pana sa avem discutiile astea, zilnic, iar acum nimic... #881 2008-04-29 19:47:40
Re: s'a terminat
vezi ca te deranjeaza ca este plecat. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #882 2008-04-29 19:49:36
Re: s'a terminatnu ma deranjeaza ca e plecat...ma deranjeaza ca nu-mi da mail ceva, la asta ma refeream ca simt nevoia sa fie alaturi de mine in modul asta macar ca stiu ca altfel nu e posibil...nu stiu ce-o sa mai fac...parca m-am saturat de tot, nu ma ajuta cu absolut nimic...mai rau face, mai mult rau imi provoaca ca tace in felul asta. #883 2008-04-29 19:50:40
Re: s'a terminatda nu te gandesti ca poate nu poate sa-ti scrie?poate au o defectiune ceva...stiu cum e ca mi s-a intamplat...am avut tot prieten navigator si imi scria in fiecare zi....si s-a intamplat ca ,3-4 zile la rand sa nu-mi mai scrie deloc..au fost ceva pb pe-acolo...eu zis sa te linistesti Offline #884 2008-04-29 19:52:58
Re: s'a terminatgata.ma straduiesc sa fiu optimista ...viatza are gust...daca inima ta e tot timpul deschisa...viatza are gust...bucura-te de ea... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #885 2008-04-29 20:04:48
Re: s'a terminatnu inteleg cum nu te poate deranja sa fie plecat asa mult timp de langa tine Sa fi singura de sarbatori,de ziua ta,de ziua voastra etc.....esti mai mult singura.Eu nu as sta cu cineva care sa fie plecat de langa mine,mai bine singura,macar nu sufar din cauza nimanui. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #886 2008-04-29 20:06:33
Re: s'a terminatSuport pt ca il iubesc....de asta si sufar din cauza siatuatie noastre si pt ca nu stiu ce o sa se aleaga ...presimt ca praful...si ma simt ca si despartita de el, cand vad ce si cum... #887 2008-04-29 20:09:10
Re: s'a terminatandrutza,tu imi zici mie sa fiu mai optimista...dar tu de ce nu esti? http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #888 2008-04-29 20:10:09
Re: s'a terminatpt ca la mine e greu si dificil....la tine e destul de simpla situatia... #889 2008-04-29 20:20:32
Re: s'a terminat
eu oricat l-as iubi nu as putea sta despartita de el...Al meu a fost plecat 2 sapt cand eram in prima luna de relatie si atunci nu il iubeam dar asa trista am fost... Nu i-am spus lui nimic pt ca stiam ca si lui ii este f greu,dar a renuntat singur la servici pt ca nu a suportat sa stea departe de mine.Oricum daca nu renunta eu nu mai stateam cu el,asta e clar. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #890 2008-04-29 20:22:11
Re: s'a terminatmi`e scarba d el nu pot sa cred k e un om de nik...un om fara suflet...a ajuns sa fie gelos pe iepurashu asta`...cica mi l`a cumparat sa`l tzin 2 zile ...si apoi ce ? sa`l arunc la gunoi ? te joci asa cu sentimentele unui om ? stia cat d mult imi doream un iepuras si cat d rpd ma atasez d animale si cat am plans dupa ceilalti hamsteri...si acum imi zice asta ? k is un copil care plange dupa jucaria lui ? #891 2008-04-29 20:23:26
Re: s'a terminatDa, poate u asa esti Andra, dar eu pot sta fara el 3 luni nu ma deranjeaza meseria lui il inteleg...doar ca ne-am certat, stiti deja de ce si stau si cu teama cand va veni...mi-e teama cand o sa ne revedem cine stie ce se va intampla #892 2008-04-29 20:26:04
Re: s'a terminatMai skumpi,nu stii ca ei sunt ca niste copilasi si vor toata atentia noastra? precis a spus la nervi ca ti l-a luat doar pt 2 zile.Si al meu cand aveam pisicu si eu eram tot dupa el iuby meu era gelos ca cica nu il mai bag in seama.Probabil si el s-a simtit la fel. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #893 2008-04-29 20:27:23
Re: s'a terminatnu nu...crede`ma k am vb cat se poate d serios...si el la fel...ca cica rade toata lumea d mine ca cresc iepuras in apartament...si el mi l`a luat asa sa vad si eu k nu se poaate sa`l cresti in apartament...crede`ma k vb ff serios... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|