homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-50

#932 2008-04-29 23:34:37

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: s'a terminat

mie mi'e cam frica.....e frumos intr;adevar...dar cand vad nasul ala..de rozatoare..mi'amintesc de sobolani..si mi se face frica...brrrrrrr
vai skumpi..si tu pe topicul asta.... SI TU BRUTUS? sad  da poop aici la mami kram puss
stai linistita.eu zic ca are si el o perioada.....nu te mai strofoca..decat pt iepulas..la vladutz nu te gandi...isi revine el tongue

6 ani de dragoste  hjarta

#933 2008-04-29 23:35:08

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

deci mor de dragu lui smile vreau si io unu big_smile daca as sti k la toamna as avea unde sa il dau k sa aiba grija in continuare de el, mi-as lua si io o mogaldeata deasta mica big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#934 2008-04-29 23:37:58

skumpi
Vizitator

crede`ma k dupa ce`l tzi 3 luni nu`l mai poti da...asa ma gandeam si eu...sa`l tzin pe vara da...offf maine va fi jaleeee.... nici nu vreau sa ma gandesc...pleaca si sor`mea `napoi la Buc neutral raman singura

#935 2008-04-30 00:13:40

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

ce dulce e ... saracutu

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#936 2008-04-30 00:34:18

andrutza
Vizitator

m-a sunat ma la 12 noaptea smile la el era 5 dimineata....cica n-a dormit deloc ca statea ca pe ace sa ma sune pe mine si a zis ca-i pare f rau ca nu e aici ca altfel era cu mine acum si ca ma iubeste super mult si o sa vad ca o sa fie bine

Publicitate

loading...

#937 2008-04-30 00:45:48

dida
Insomniac member

la multi ani pusspuss

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#938 2008-04-30 00:46:06

andrutza
Vizitator

ms dida puss

#939 2008-04-30 00:47:01

dida
Insomniac member

si sa stii ca nui voie sa fi suparat de ziua ta big_smile asa ca big_smile sa te vad cu zambetu pe buze big_smile

#940 2008-04-30 00:48:16

andrutza
Vizitator

pai nu mai sunt...m-a facut fericita ca m-a sunat si a zis ca ma iube mult si ca o sa vad ca o sa fie bine...eram trista ca stiam ca e si el supi, dar acum e bine...

#941 2008-04-30 00:49:31

dida
Insomniac member

asa si tre sa fi big_smile pusspusspuss

#942 2008-04-30 00:49:54

andrutza
Vizitator

smile puss didutza

#943 2008-04-30 03:17:03

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

De saptamani intregi citesc ce scrieti pe aici, am mai scris si eu cate ceva, de multe ori as fi vrut sa ma alatur "clubului", pentru ca ma potriveam perfect in peisaj, dar nu voiam sa mai spun toata povestea inca o data...
Multe dintre voi stiti povestea din niste posturi aruncate pe ici, pe colo...
Saptamana trecuta a fost ziua mea, apoi Pastele...
In ultimele 6 luni am avut mii de momente in care as fi vrut sa mor...au fost si unele dragute, dar prea trecatoare si prea scurte...per anslablu ultima jumatate de an a fost oribila... de ceva vreme ne intelegem cat de cat bine, dar nu suficient...deloc...
Dar...de ziua mea, m-a sunat la 12 fix...eram acasa, ma uitam la un film (n-aveam nici un chef sa fie ziua mea)..m-a sunat, mi-a "cantat" La multi ani", m-a intrebat ce fac, mi-a spus ca el sta in pat si se uita la televizor, si cand sa ma apuce pe mine plansul si sa vreau sa-i zic ca e primul an cand nu e cu mine la 12 noaptea de ziua mea, nu am apucat sa zic nimic...si imi zice.. "iesi pana la poarta"...iuuuuiiii... i-am si zis...mai un pic si plangeam pe bune si tu stai si vorbesti cu mine de la poarta.. si a venit sus... si am stat, si am povestit... pe la 2 si ceva a plecat acasa.. Ziua a venit pe la 7 la mine, si am stat impreuna, cu tot tam-tam`ul la care a trebuit sa fac fata..prieteni, invitati (nu am chemat pe nimeni, dar au mai venit unii altii sa-mi aduca flori..), seara am comandat ceva de la chinezesc, ca eram prea obositi sa mai iesim in oras, si pe la 1-2 noaptea a plecat acasa..
Asta a fost miercuri. Zilele urmatoare m-am "ocupat" de cumparaturi, vopsit oua, pregatit mancare de Paste...si sambata a venit sa mergem la Inviere..am fost, ne-am intors acasa, am papat, am mai stat...si cand sa vina momentul plecarii, m-a chemat sa dorm la el... si am mers.. si a fost dragut. Dimineata am venit inapoi la mine sa mancam pranzul cu mama, si am mai stat pe terasa, si am mers prin oras putin... si seara a dormit el la mine. Luni dimi ne-am trezit devreme, si am fost la Budapesta, ne-am plimbat, am facut cumparaturi...
A fost atat de frumos si atat de bine ne-am inteles, si atat de bine ne-am simtit..uitasem cum e sa fie atat de frumos...si am stat 3 zile impreuna intr-una...a fost minunat..
Am tendinta sa spun ca sunt happy, ca in sfarsit sunt happy... dar ma abtin deocamdata. Nu mai vreau sa sper din prima, nu mai vreau sa ma bucur sau sa-mi fac sperante si apoi sa revina totul la ce a fost... nu stiu cum si daca as mai suporta inca o cearta urata, inca o revenire la rau...
Pana una alta, a fost frumos, incredibil de frumos... si o sa ma bucur cu adevarat daca intr-adevar va dura... ceea ce nu am de unde sa stiu acum...

le: in ultimele zile, cat am lipsit, vad ca s-au intamplat multe lucruri...si s-au schimbat multe.. in bine.. ma bucur tare, si sper sa fie din ce in ce mai bine pt toate puss

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-04-30 03:23:28)

hjarta

#944 2008-04-30 03:20:43

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

andrutza a scris:

m-a sunat ma la 12 noaptea smile la el era 5 dimineata....cica n-a dormit deloc ca statea ca pe ace sa ma sune pe mine si a zis ca-i pare f rau ca nu e aici ca altfel era cu mine acum si ca ma iubeste super mult si o sa vad ca o sa fie bine

vezi k te-a sunat retasretasretas
la multi ani pusspusspusspuss

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#945 2008-04-30 10:33:49

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

loveable, emotionant big_smile   doamne ajuta sa fie bine de data asta, sa fie cu noroc smile puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#946 2008-04-30 11:33:04

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

andrutza, ma bucur pt tine si da... meriti sa ti se spune ti-am zis ca o sa te sune / n-o a uite de ziua ta !retas
loveable... felicitari si sa nu te mai prind pe aici lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#947 2008-04-30 12:05:28

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

andruta la multi ani...ti'am zis noi...diablo diablo...stiam noi ce stiam...puss puss puss
loveable..traieste momentele astea..sunt asa frumoase...mi'am amintit si eu de acele vremuri..de demult...felicitari si vb lu senio "sa nu te mai prind pe aici"..lol puss puss puss

#948 2008-04-30 12:49:53

carmen24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-13

andrutza a scris:

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
birthday kram puss

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#949 2008-04-30 13:00:15

andrutza
Vizitator

pai eu banuiam ca o sa ma sune azi, dar nu credeam ca suna chiar la 12 noaptea smile mi-a dat si mail azi, sper sa intre lucrurile in normal de acum.
ms pt urari.

#950 2008-04-30 13:13:10

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

la multi ani,andrutza!
eu am vorbit cu el aseara si mi s-a parut destul de rece...l-am sunat eu prima...mi-a inchis si m-a sunat el dupa vreo juma' de ora...cica atunci a iesit de la serviciu(la 10 noaptea hmm )si m-a intrebat ce fac...daca am sa-i spun ceva important...de parca nu puteam sa-l sun doar sa vad ce mai face sad ...l-am intrebat "ai aflat daca o sa fii liber de 1 mai?" si  el a zis "nu"...si eu:"adica nu o sa fii liber sau nu ai aflat inca?"...el:"nici nu am aflat si nici nu am intrebat"...ca si cum nu i-ar pasa prea tare sa petreaca ziua de maine cu mine...il doare undeva pe el...dar nici eu n-o sa-i mai dau absolut niciun semn...treaba lui...n-o sa ma mai umilesc niciodata pt el si pt nimeni...unii oameni nu merita nimic sad
si,andrutza...crede-ma ca nu e deloc simpla situatia mea...sunt multe chestii la mijloc...dar n-are sens sa mai discut despre ele si sa imi fac iar rau...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.