homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-53

#989 2008-05-01 11:44:22

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

Re: s'a terminat

lady u oscilezi..rotfl2..senio...exact asa e si mama soacra a mea de acu..ca asta a doua a ta...vorbim la tel...ne'a ajutat de multe ori sa ne impacam..chiar daca eu m'am gafat...e o femeie super de treaba..si am ajuns sa tin la ea foarte mult....de multe ori imi vine sa'i zic mama..rotfl2

#990 2008-05-01 13:03:45

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

frumos, ancutsa... smile
cat despre lady.. o sa te botezam in or out rotfl

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#991 2008-05-01 13:06:07

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

din pacate am hotarat sa ne despartim..........nu suport mereu sa+l vad trist din cauza lor,nu suport prezenta lor si cred ca o sa ne fie mai bine despartiti chiar dc ne iubim......a incercat sa ma convinga el ca nu trebuie sa procedez asa,dar subscriu asa cred ca va fi bine la toata lumea:(

#992 2008-05-01 13:34:02

andrutza
Vizitator

Si eu am avut problema cu parintii lui din prima...de fapt cu sotia tatalui lui, ca tasu nu prea se baga asa...dar aia nu ma inghite neam, de fapt ea pe nimeni nu inghite, daca s-a certat tasu si cu sorsa din cauza sotiei lui...e clar.
Mie Victor nu mi-a zis multe, dar am aflat de la matusa lui ce spunea aia despre mine si despre mama mea, ca-i zicea lu Victor ca eu nu-s de el, ca dc sta cu mine si se impaca mereu, dc e prost, ca eu il influentez si ca deranjeaza la mine acasa, ca eu cu mama suntem 2 moldovence curve etc. Cand am auzit sa inebunesc...el ma vedea de f multe ori ca nu ma trageam sa merg la el acasa tocmai din motivul asta...ca eu ma purtam frumos cu parintii lui si ei de multe ori nici nu ma intrebau ce fac si se uitau f analitic si stramb la mine.
Am avut si certuri din cauza alor lui, pt ca aia face tot posibilul sa ne desparta si nu ma place pt ca stie ca Victor se simte mult mai bine la mine acasa decat la el, stie ca are o parere f buna despre aprintii mei si despre mine si ii e teama ca daca ne vom casatori odata ce vom locui impreuna el o sa se indeparteze de-ai lui si o sa faca ce zic eu nu ce zic aia...iar ea vrea pt Victor o fata cu capul plecat care sa traga la familia lor, o fata mai saraca sa ramana impresionata de casa lor si de alte kkt-uri.
Victor mai demult a zis de fata cu mama mea si cu mine plangand ca eu nu merit sa intru in familia aia ca el nu vrea ca eu sa sufar din cauza aleia sis a fiu nefericita si ca mi-ar fi mai bine cu alt baiat care are si el o familie intreaga, cum sunt ai mei...
Eu nu vreau sa ma despart de el pt ai lui, din cauza alor lui...si mama mea a avut mari pb cu socrii ei, n-au vrut-o, au incercat la fel sa bage stambe si sa zica o gramada de chestii nasoale.
De asta zic ToandMe, dupa parerea mea renunti f usor la el, pt cine? pt parintii lui care nu stiu ce zic si fac, dupa cum vezi nu esti singura si poate vei da peste unul care va avea tot parinti din astia si poate nici tipul n-o sa fie prea stralucit...sa stii ca parintii de baieti, in special mamele sunt mai dificile si mereu vor exista discutii...nu merita sa-l lasi pe el pt ei, mai ales ca va iubiti. Poate ar tb sa te mai gandesti...

#993 2008-05-01 14:15:34

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

mda...........e greu

Publicitate

loading...

#994 2008-05-01 15:22:51

skumpi
Vizitator

doare al dreq d tare cand vad k nici macar nu`si cere scuze...k e asa orgolios...i`am zis si eu lucruri urate dupa ce mi`a zis si el toate alea dar el a inceput cearta el ar fi normal sa`si ceara macar o scuza`...da nu...mai bine e inganfat si arogant ...si am vb si ieri sa ne intalnim sa`i dau ce mai are pe la mine si el la fel si nu...a zis k trimite pe cineva` " sa nu cumva sa`mi fie scarba cand il vad "
vorba lu mami...probabil vroia sa scape d mine si nushtia cum si acum si`a gasit motiv...
asta nu`i iubire...si eu is orgolioasa si toate cele da in ult vreme am lasat f mult d la mine si am inchis ochii numai ca sa fie bine si asta mi`e rasplata...si fosta ...care l`a inselat ...a umblat apoi ca catelusu dupa ea...si`l inselase !! da pt mine...nik...indiferenta totala`.....asta nu face altceva decat sa`mi intareasca convingerile si sa trec mai ushor peste !
si o sa`l uit...si o sa aiba si el drum liber sa se intoarca la aia k oricum il tot cauta si probabil de`abia asteapta !

#995 2008-05-01 15:27:36

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

mie mi-a propus al meu sa ducem la el la curte cainele dar, a zis ca in casa nu o sa mai aiba ce cauta. ma doare intr-un fel dar tin la el si ok, am zis. adica totusi fiecare a lasat ceva de la el: eu is legata de caine el nu il suporta in casa. skumpy voi nu gasiti o cale de mijloc? chiar asa sa scape de tine? ce urat din partea lui!

iubesc+Camelia+Matei

#996 2008-05-01 15:27:56

andrutza
Vizitator

hmmm...skumpi u mereu spuneai ca el te iubeste si ca u esti cam dura cu el ca il dai afara din casa cand nu-ti convine ceva etc.
eu nu cred ca o sa va despartiti, pt ca e o cerata banala, nu aveti un motiv f serios de desp si de asta inclin sa cred ca va veti impaca.

#997 2008-05-01 15:38:33

skumpi
Vizitator

tomina a scris:

mie mi-a propus al meu sa ducem la el la curte cainele dar, a zis ca in casa nu o sa mai aiba ce cauta. ma doare intr-un fel dar tin la el si ok, am zis. adica totusi fiecare a lasat ceva de la el: eu is legata de caine el nu il suporta in casa. skumpy voi nu gasiti o cale de mijloc? chiar asa sa scape de tine? ce urat din partea lui!

da urma sa`l ducem si la noi la un prieten de`a lui...
pe mine m`a deranjat faptul k stia cat o sa`mi fie d greu sa`l duc pe tzupy si vroiam macar sa fie lg mine...sa ma consoleze sa zica uite o sa mergem sa`l mai vizitam...atat nik mai mult ...da el a facut pe invers...a zis k din cauza iepurasului ne certam si il neglijez si k sunt un copil mik bla bla...atitudinea lui m`a deranjat enorm...si ok...a zis tot ce`a zis la nervi si eu i`am zis k mi`e scarba d el si k pt mine e un zero de`acum inainte.,..dar asta pt ca m`a durut tot ce mi`a zis ...si asteptam macar sa`si ceara scz...da nu el crede k eu sunt vinovata si eu ar trb sa`mi cer scz pt ce am zis....si in nnici un caz nu o sa o fac inainte sa o faca el...pt k eu am ladsat d la mine in ult vreme si se pare k am fost luata d fraiere !
nush dak o face ca sa scape d mine dar la ce ma pot gandi ? k ma iubeste ? in nici un caz neutral

#998 2008-05-01 15:40:16

skumpi
Vizitator

andrutza a scris:

hmmm...skumpi u mereu spuneai ca el te iubeste si ca u esti cam dura cu el ca il dai afara din casa cand nu-ti convine ceva etc.
eu nu cred ca o sa va despartiti, pt ca e o cerata banala, nu aveti un motiv f serios de desp si de asta inclin sa cred ca va veti impaca.

da asa era andutza...si eu il iubeam...atata ca , cateodata intreceam masura si normal cand ma enerva il trimiteam acasa` !
e prima data cand cred cu adevarat si eu k ne desp...nush asa simt...si cu cat trece tp...cu atat ma conving mai tare` ! sad

#999 2008-05-01 16:03:07

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

dar nu ati mai vb deloc skumpi?? ma bag si eu aiurea in discutie dar mie imi parewati un super cuplu neutral

Ultima oara a fost editat de anytza (2008-05-01 16:04:57)

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#1000 2008-05-01 16:05:47

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

eu zic ca o sa va impacati, skumpi smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1001 2008-05-01 16:07:40

skumpi
Vizitator

anytza a scris:

dar nu ati mai vb deloc skumpi?? ma bag si eu aiurea in discutie dar mie imi parewati un super cuplu neutral

am vb ieri da putzin si sec !
mda...eram ...candva` roll

#1002 2008-05-01 16:08:57

skumpi
Vizitator

senorita a scris:

eu zic ca o sa va impacati, skumpi smile

da nu e vorba d impacat...e ca a fost nashpa rau si nu pot si nu vreau sa`l iert ...da oricum lui nu`i pasa...dak i`a pasat vreodata` hmm visslar

#1003 2008-05-01 16:17:28

anytza
Hero member

hmmmm nu mai fi asa pesimista ....daca vrei sa il suni sa lamuriti mcar situatia suna-l.....adica nush io sunt de parere ca orgoliul nu prea are ce cauta intr-o rel solida....si daca tot ai fost tu mai indulgenta decat el de ce sa nu fii si acum chiar daca e ultima oara??asta ca sa fii tu linistita ....daca nu comunicati nu o sa puteti lamuri situatia si atunci o rel ca a voastra frumy ( lol ) se poate termina din cauza orgoliului si a lipsei de comunicare.....si e pacat sad

#1004 2008-05-01 16:30:11

skumpi
Vizitator

pai a intrat el acum pe mine....

*New Iubitziiiii*: esti?
**Skumpy**: da`
*New Iubitziiiii*: ciao
**Skumpy**: ciao`
*New Iubitziiiii*: cum esti?
**Skumpy**: cu ce anume `?
*New Iubitziiiii*: esti bine?
**Skumpy**: bine si ar mai incapea`
*New Iubitziiiii*: aha
*New Iubitziiiii*: si mie'
*New Iubitziiiii*: tzupy ce face?
**Skumpy**: cred k face nani
**Skumpy**: i`am facut culcush mai frumy
**Skumpy**: intr`o ladita mai mare
*New Iubitziiiii*: da?
**Skumpy**: dap
*New Iubitziiiii*: fain
**Skumpy**: daaaaaaaa
*New Iubitziiiii*: macar se misca si el
*New Iubitziiiii*: saraku
**Skumpy**: daaaa...
**Skumpy**: oricum il las mult prin casa`
**Skumpy**: deja isi face piii intr`un colt anume
*New Iubitziiiii*:
**Skumpy**: cand il scot il duc acolo
**Skumpy**: face
**Skumpy**: sterg
*New Iubitziiiii*: u stergi?
**Skumpy**: si apoi nu mai are treaba o ora 2
**Skumpy**: da..eu, mami tati care cum
*New Iubitziiiii*: ce soare e afara
**Skumpy**: dap
*New Iubitziiiii*: s'o dus bessy?
**Skumpy**: ieri dimi`
*New Iubitziiiii*: si ce o zis?
*New Iubitziiiii*:  "nesmintzu asta nu vine sa ma salute"
*New Iubitziiiii*: ?
**Skumpy**: lol
**Skumpy**: nu`
**Skumpy**: k i`am zis ce s`o intamplat
**Skumpy**: si o inteles`

.....

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-05-01 16:30:37)

#1005 2008-05-01 16:52:19

anytza
Hero member

hmmm mi se pare ca el cauta o impacare nu?? si parca tu il cam dai la o parte.....sau ma insel??? hai skumpi ce mai conteaza incepi tu discutia si resa rez odat toate certurile ca e pacat sa va desp si eu chiar cred ca te iubeste si din poze asa ce am vazut si din ce i mai pov tu..

#1006 2008-05-01 16:56:41

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

de acord cu anytza!

#1007 2008-05-01 16:57:06

andrutza
Vizitator

si mie mi se pare skumpi ca el nu e chiar asa...eu nu cred ca nu te iubeste...te inteleg ca si eu sunt cam cum esti u...nu e vorba ca e pesimista, e vorba ca e orgolioasa eu asa o vad smile
o sa va impacati sigur, o sa-ti treaca...e o criza care va trece o sa vezi wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.