homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-57

#1065 2008-05-02 16:12:35

andrutza
Vizitator

Re: s'a terminat

da...sunt neincrezatoare...din cauza la ce s-a intamplat intre noi atunci...si chiar daca s-a desp de mine si am fost si eu vinovata de desp asta pt ca sunt destul de dificila si se saturase si el, m-a durut ca imediat dupa hop in pat cu aia...
si am stat si putin impreuna dupa ce ne-am imapcat, a fost doar o luna, cam greu sa imi dau seama de adevaratele lui intentii intr-o luna, de acum inainte voi vedea ce si cum...si de asta red ca perioada asta, va fi decisiva..pt ca va veni si ea la nunta, el va trebui sa-mi demonstreze ce intentii are cu mine si ce vrea...de asta stau putin cu inima stransa smile
ma gandesc 50% ca va fi bine, 50% ca poate ne vom desparti...

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-05-02 16:13:02)

#1066 2008-05-02 16:18:58

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

daa pai era si normal sa te doara cum naiba...dar eu zic ca daca tot v-ati impacat sa lamuriti toate chestiile care candva va deranjau binee macar asa pe jumate ca na nu se poate tot odata si referitor la tine ti-am mai spus trebuie sa inveti sa te schimbi ptr pers iubita daca vrei intr-adevar sa iasa ceva bun din rel voastra smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#1067 2008-05-02 16:23:43

andrutza
Vizitator

pai am discutat ce ne deranja...el mi-a zis ca se satura de certurile astea f dese si se satura sa tot plece plangand de la mine, eu nici nu ma culcam cu el inainte decat fff rar, faceam si cam aceleasi lucruri pt ca el nu prea avea bani atunci nu-i dadeau ai lui si eu eram dornica sa ies si nu puteam sa facem anumite chestii...plus ca eu am deschis o discutie si i-am zis ca daca ramanem impreuna si ai lui vor icnerca sa bage betze in roate sa patesc si eu ce-a patit mama lui adevarat etc...a intervenit si monotonia probabil, cu toate ca el spune ca nu a fost vorba de asta.
iar eu cand aveam ceva si ma deranja la el ma suparam si i-o spuneam pe un ton aiurea, impunator, suparacios etc...si el de la atatea reprosuri si certuri zicea ca nu ma face fericita
acum cat era in voiaj ne certasem si am chemat un psiholog la care m-am mai dus eu, am fost si cu el la tipa asta si a citit unele mailuri de ale mele si de-ale lui si a zis ca eu sunt f dura cu el cand ma deranjeaza ceva....mi se parea mie ca nu ma intreaba f multe chestii si tipa aia mi-a zis ca uite el iti spune cu lux de amanunte ce face acolo si cum se simte etc asa ai putea si u face...dar eu nu-s asa sa povestesc fara sa ma intrebe, eu vreau sa vad ca il intereseaza nu sa ma apuc eu sa-i insir smile
am multe chestii, fixatii din astea, dar doar cu el sunt asa...cu alti baieti n-am facut asa si aia erau plinid e defecte si nu ziceam nimic, dupa unii alergam eu, cu el nu e asa...astept mai mult din partea lui.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-05-02 16:30:06)

#1068 2008-05-02 16:28:14

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu nu consider ca trebuie sa te schimbi pentru nimeni, eu am facut asta si ajunsesem intr-un final sa nu mai fiu eu multumita de mine, si nici pe celalat nu il puteam multumi pentru ca se vedea ca fac unele lucruri pentru el si nu pentru ca mi le doream eu. consider ca cine te iubeste te accepta asa cum esti, si am vazut multe cazuri in care parteneri s-au acceptat asa cum sunt fiecare si sunt fericiti impreuna smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#1069 2008-05-02 16:29:29

anytza
Hero member

mdaa pai atunci e bine ca ati vb...important e sa nu mai repetati aceleasi greseli pe care le-ati facut inainte wink.....si eu cred ca se poate cu putina bunavointa din partea amandorura smile

Publicitate

loading...

#1070 2008-05-02 16:31:43

andrutza
Vizitator

da nu stiu daca e vorba de schimbare...cred ca e vorba de anumite compromisuri in anumite situatii...mie si mama imi reproseaza si zice ca-l intelege pe el, ca asa cum fac cu el cand sunt nervoasa suparata, asa fac si cu mama si zic o gramada de vorbe pe un ton din asta aiurea.

#1071 2008-05-02 16:36:49

anytza
Hero member

da da asa faceam si eu....stiu feelingul da si m-am exprimat eu gresit asa e ...e vorba de compromisuri smile

#1072 2008-05-02 16:39:38

anytza
Hero member

ane_mona a scris:

eu nu consider ca trebuie sa te schimbi pentru nimeni, eu am facut asta si ajunsesem intr-un final sa nu mai fiu eu multumita de mine, si nici pe celalat nu il puteam multumi pentru ca se vedea ca fac unele lucruri pentru el si nu pentru ca mi le doream eu. consider ca cine te iubeste te accepta asa cum esti, si am vazut multe cazuri in care parteneri s-au acceptat asa cum sunt fiecare si sunt fericiti impreuna smile

il accepti asa cum este in momentul in care atitudinea lui iti face bine si nu te raneste pe tine ca persoana wink....dar nu imi spune ca daca el e betiv tu il accepti asa cum e box....eu chiar cred ca asta este iubirea faptul ca putem sa ne schimbam si sa facem sa ne fie bine la amandoi smile

#1073 2008-05-02 16:43:45

my_aa
Insomniac member

da mi se pare normal, intr-adevar daca te iubeste si vrea sa fie cu tine se schimba, eu ma refeream la faptul ca fostul meu avea pretentii absurde, cum ar fi era deranjat daca atunci cand lipsea de acasa toata noaptea si eu il sunam sa vad unde e, dar eu nu trebuia sa ma supar daca el ma controla si chestii de genul asta pe care le-am facut o perioada pana mi-a ajuns cutitul la os si am spus gata.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#1074 2008-05-02 16:46:24

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

andrutza a scris:

da nu stiu daca e vorba de schimbare...cred ca e vorba de anumite compromisuri in anumite situatii...mie si mama imi reproseaza si zice ca-l intelege pe el, ca asa cum fac cu el cand sunt nervoasa suparata, asa fac si cu mama si zic o gramada de vorbe pe un ton din asta aiurea.

Scuze ca ma bag in discutie andrutza. Insa din posturile tale ma vad pe mine cea de acum vreo sase luni. Asa faceam si eu. Ma enervam si spuneam lucruri dure si nu pe un ton foarte placut ... si de aici mai tot timpul se ajungea la cearta. Mi-am dat seama de asta, stiu ca am un temperament destul de vulcanic. Acum vreau sa-ti spun ca ma straduiesc ca atunci cand sunt nervoasa din cauza ca m-a deranjat ceva sa tac. Merg in alta camera, fumez o tigara, gasesc altceva de facut pana ma calmez ( norocul meu ca ma calmez repede ) si apoi merg si vb cu el. Ii spun intotdeauna ceea ce ma dearanjeaza dar nu o mai fac la nervi. Si pot sa-ti spun din experienta ca e mult mai bine. Se rezolva altfel lucrurile cand sunt discutate cu calm. Incearca si tu varianta asta. Poate va fi mai bine. La mine a functionat.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1075 2008-05-02 16:50:02

anytza
Hero member

ane_mona a scris:

da mi se pare normal, intr-adevar daca te iubeste si vrea sa fie cu tine se schimba, eu ma refeream la faptul ca fostul meu avea pretentii absurde, cum ar fi era deranjat daca atunci cand lipsea de acasa toata noaptea si eu il sunam sa vad unde e, dar eu nu trebuia sa ma supar daca el ma controla si chestii de genul asta pe care le-am facut o perioada pana mi-a ajuns cutitul la os si am spus gata.

daaaa cunosc povestea ta....la tine deja se exagerase

#1076 2008-05-02 16:51:03

my_aa
Insomniac member

asa este smile

#1077 2008-05-02 17:09:28

andrutza
Vizitator

nu tb sa-ti ceri scuze andreea, ca de asta e forum sa isi spuna cine vrea parerea...eu imi recunosc defectele si ma gandeam ca poate chiar eu l-am determinat sa puna punct relatiei, pt ca n-am stiut sa il fac sa se apropie de mine prin diplomatie si vorba buna...
stiti ca de multe ori se spune ca ei se duc in alta parte si din cauza noastra...
acum nu zic ca numai eu am gresit si imi iau vina asupra mea, nu, dar stand sa ma gandesc mai bine imi dau seama ca si eu am avut o parte de vina si n-am stiut sa comunic altfel cu el...pt ca pana la urma o femeie cam poate sa faca ce vrea dintr-un barbat daca el o iubeste...dar tb sa stie cum.
Eu am vazut ca el e bun la suflet, am vazut ca ma iubeste, eram 100% sigura pe el si pe relatie si am stagnat, n-am mai facut mare lucru sa-l cuceresc, sa-l surprind, sa ii vb frumos, eu astept mai mult de la el...asta nu inseamna ca nu ridicam un deget, il iubeam, dar cred ca putin egoist...nu stiu exact.
El era gelos si uneori ma ascundeam de el cand mai ieseam cuc ate un baiat la suc sau prin cartier...si vb cu un vecin pe mess caruia ii place mult de mine, asta anul trecut prin mai si eram cam plictisita de Victor si i-am zis ca m-am plictisit de el, dar nu ma despart pt ca mi-e mila, ceva de genul, nu simteam asta ca trebuie sa ma despart de el si nici nu-mi placea de respectivul baiat, am spus-o doar asa, aiurea..si Victor la cateva luni probabi ca mi-a intrat in arhiva si si-o fi trimis-o in mail pt ca mi-a zis exact cu cuvintele mele ce am vb cu ala, dar n-a recunoscut ca a umblat in calcul meu, a zis ca a aflat de la unul. Bineinteles ca eu n-am recunoscut.
Si el nu mi-a zis niciodata ca nu-i convine aia, aia si aia la mine...nu mi-a cerut sa ma schimb, el a zis ca el ma iubeste asa...si daca eu asa vreau sa fiu , asa sa fiu...eu in shimb cum facea ceva aiurea ii saream in cap. Am pus accent pe ce am facut eu, pt ca de el v-am tot vorbit si stiti cam ce-a facut si ce ma deranja

#1078 2008-05-02 17:23:41

anytza
Hero member

da andrutza dar vezi tu ASTA ce ne povestesti tu acum a fost gata nu mai e ...de asat zic ca voi ati luat-o cam de la zero si e bine ca si tu ti-ai dat seama ca ai gresit fata de el :)si acum voi trebuie sa va reindragotiti unul de altul.....si da ai dreptate asa eram si eu la inceput el m-a acceptat asa cum a m fost dar eu nu si au inceput discutiile si certurile.....dar nu m-a lasat nu m-a inselat asta din cate stiuu eu....si au trecut 7 ani de zile si suntem bine .....dar asta dupa ce si eu am constientizat faptul ca nu mai vreau sa il injosesc sa fiu rea cu el .... vreau sa aiba si el dreptate vreau sa nu ne mai certam mereu....si am facut compromisuri si a apreciat ff mult chesti asta.... si  acum doresc fiecarei fete o relatie ca a mea smile hjarta

Ultima oara a fost editat de anytza (2008-05-02 17:24:47)

#1079 2008-05-02 17:25:29

andrutza
Vizitator

wow, 7 ani...bv, multi inainte
da stiu ca a fost, doar va povesteam ce si cum...gata nu va mai plictisesc...o sa vad eu ce si cum va fi.

#1080 2008-05-02 17:27:37

anytza
Hero member

sarumana mult puss
nu nu nu  ma plictisesti din contra imi face placere sa discut cu tine ca am trecut prin aproximativ acelasi lucru si stiu ca e greu

#1081 2008-05-02 17:38:19

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu cred ca intr-o relatie vine unei certuri o poarta amandoi partenerii. Unul pentru ca a gresit ( constient sau inconstient ) si celalalt pentru ca stie sa fie diplomat si sa puna problema in asa fel incat sa evite o cearta. Stiu din proprie experienta ca cu nervi, cu tipete si cu vorbe dure nu rezolvi nimic. Ba mai mult strici. De-asta spun ca eu ma stradiuesc sa evit discutiile cu iubitul meu atunci cand sunt nervoasa. Si el face la fel. Suntem 2 firi vulcanice si ne enervam repede. Insa ne straduim sa evitam discutiile la nervi pentru ca am vazut impreuna ca nu ne aduc nimic bun. Acum pot sa spun ca ne e mult mai bine si nu ne mai certam aproape deloc.

Fericita mamica de Aida Maria!

#1082 2008-05-02 19:02:52

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

si eu sunt o fire vulcanica...foarte impulsiva...si domnu meu la fel...ne certam..se termina urat..dupa discutam calmi...si ne ziceam..hai schimba asta...imi zicea el mie...k nu mere..schimba cealalta..la o bucata...ma schimbasem de atatea ori ca am ajuns sa ne certam si apoi sa'mi zica..ca vreau sa fie ca la inceput..dumbom dumbom...na poftim schimbari...pt astea sa le faci??nu...am lasat doar orgoliul departe..m'am termperat cu impulsivitatea..si incerc sa'mi calmez si gelozia imensa care ma zgarie pe dinauntru mereu....atat am schimbat..acu sunt ca inainte..vb calm...deschis...fara sa ma stresez prea mult...ca jtiu ca dam in cearta si nu'i buna treaba...big_smile

#1083 2008-05-03 21:05:24

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

ce liniste e pe aici...........inseamna ca toata lumea s-a impacat cu prietenii:d

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.