|
Nu esti logat.
S'a terminat-57#1065 2008-05-02 16:12:35
Re: s'a terminatda...sunt neincrezatoare...din cauza la ce s-a intamplat intre noi atunci...si chiar daca s-a desp de mine si am fost si eu vinovata de desp asta pt ca sunt destul de dificila si se saturase si el, m-a durut ca imediat dupa hop in pat cu aia... Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-05-02 16:13:02) #1066 2008-05-02 16:18:58
Re: s'a terminatdaa pai era si normal sa te doara cum naiba...dar eu zic ca daca tot v-ati impacat sa lamuriti toate chestiile care candva va deranjau binee macar asa pe jumate ca na nu se poate tot odata si referitor la tine ti-am mai spus trebuie sa inveti sa te schimbi ptr pers iubita daca vrei intr-adevar sa iasa ceva bun din rel voastra Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #1067 2008-05-02 16:23:43
Re: s'a terminatpai am discutat ce ne deranja...el mi-a zis ca se satura de certurile astea f dese si se satura sa tot plece plangand de la mine, eu nici nu ma culcam cu el inainte decat fff rar, faceam si cam aceleasi lucruri pt ca el nu prea avea bani atunci nu-i dadeau ai lui si eu eram dornica sa ies si nu puteam sa facem anumite chestii...plus ca eu am deschis o discutie si i-am zis ca daca ramanem impreuna si ai lui vor icnerca sa bage betze in roate sa patesc si eu ce-a patit mama lui adevarat etc...a intervenit si monotonia probabil, cu toate ca el spune ca nu a fost vorba de asta. Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-05-02 16:30:06) #1068 2008-05-02 16:28:14
Re: s'a terminateu nu consider ca trebuie sa te schimbi pentru nimeni, eu am facut asta si ajunsesem intr-un final sa nu mai fiu eu multumita de mine, si nici pe celalat nu il puteam multumi pentru ca se vedea ca fac unele lucruri pentru el si nu pentru ca mi le doream eu. consider ca cine te iubeste te accepta asa cum esti, si am vazut multe cazuri in care parteneri s-au acceptat asa cum sunt fiecare si sunt fericiti impreuna „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #1069 2008-05-02 16:29:29
Re: s'a terminatmdaa pai atunci e bine ca ati vb...important e sa nu mai repetati aceleasi greseli pe care le-ati facut inainte .....si eu cred ca se poate cu putina bunavointa din partea amandorura Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline Publicitateloading...
#1070 2008-05-02 16:31:43
Re: s'a terminatda nu stiu daca e vorba de schimbare...cred ca e vorba de anumite compromisuri in anumite situatii...mie si mama imi reproseaza si zice ca-l intelege pe el, ca asa cum fac cu el cand sunt nervoasa suparata, asa fac si cu mama si zic o gramada de vorbe pe un ton din asta aiurea. #1071 2008-05-02 16:36:49
Re: s'a terminatda da asa faceam si eu....stiu feelingul da si m-am exprimat eu gresit asa e ...e vorba de compromisuri Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #1072 2008-05-02 16:39:38
Re: s'a terminat
il accepti asa cum este in momentul in care atitudinea lui iti face bine si nu te raneste pe tine ca persoana ....dar nu imi spune ca daca el e betiv tu il accepti asa cum e ....eu chiar cred ca asta este iubirea faptul ca putem sa ne schimbam si sa facem sa ne fie bine la amandoi Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #1073 2008-05-02 16:43:45
Re: s'a terminatda mi se pare normal, intr-adevar daca te iubeste si vrea sa fie cu tine se schimba, eu ma refeream la faptul ca fostul meu avea pretentii absurde, cum ar fi era deranjat daca atunci cand lipsea de acasa toata noaptea si eu il sunam sa vad unde e, dar eu nu trebuia sa ma supar daca el ma controla si chestii de genul asta pe care le-am facut o perioada pana mi-a ajuns cutitul la os si am spus gata. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #1074 2008-05-02 16:46:24
Scuze ca ma bag in discutie andrutza. Insa din posturile tale ma vad pe mine cea de acum vreo sase luni. Asa faceam si eu. Ma enervam si spuneam lucruri dure si nu pe un ton foarte placut ... si de aici mai tot timpul se ajungea la cearta. Mi-am dat seama de asta, stiu ca am un temperament destul de vulcanic. Acum vreau sa-ti spun ca ma straduiesc ca atunci cand sunt nervoasa din cauza ca m-a deranjat ceva sa tac. Merg in alta camera, fumez o tigara, gasesc altceva de facut pana ma calmez ( norocul meu ca ma calmez repede ) si apoi merg si vb cu el. Ii spun intotdeauna ceea ce ma dearanjeaza dar nu o mai fac la nervi. Si pot sa-ti spun din experienta ca e mult mai bine. Se rezolva altfel lucrurile cand sunt discutate cu calm. Incearca si tu varianta asta. Poate va fi mai bine. La mine a functionat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #1075 2008-05-02 16:50:02
daaaa cunosc povestea ta....la tine deja se exagerase Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #1076 2008-05-02 16:51:03
Re: s'a terminatasa este „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #1077 2008-05-02 17:09:28
Re: s'a terminatnu tb sa-ti ceri scuze andreea, ca de asta e forum sa isi spuna cine vrea parerea...eu imi recunosc defectele si ma gandeam ca poate chiar eu l-am determinat sa puna punct relatiei, pt ca n-am stiut sa il fac sa se apropie de mine prin diplomatie si vorba buna... #1078 2008-05-02 17:23:41
Re: s'a terminatda andrutza dar vezi tu ASTA ce ne povestesti tu acum a fost gata nu mai e ...de asat zic ca voi ati luat-o cam de la zero si e bine ca si tu ti-ai dat seama ca ai gresit fata de el :)si acum voi trebuie sa va reindragotiti unul de altul.....si da ai dreptate asa eram si eu la inceput el m-a acceptat asa cum a m fost dar eu nu si au inceput discutiile si certurile.....dar nu m-a lasat nu m-a inselat asta din cate stiuu eu....si au trecut 7 ani de zile si suntem bine .....dar asta dupa ce si eu am constientizat faptul ca nu mai vreau sa il injosesc sa fiu rea cu el .... vreau sa aiba si el dreptate vreau sa nu ne mai certam mereu....si am facut compromisuri si a apreciat ff mult chesti asta.... si acum doresc fiecarei fete o relatie ca a mea Ultima oara a fost editat de anytza (2008-05-02 17:24:47) Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #1079 2008-05-02 17:25:29
Re: s'a terminatwow, 7 ani...bv, multi inainte #1080 2008-05-02 17:27:37
Re: s'a terminatsarumana mult Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #1081 2008-05-02 17:38:19
Re: s'a terminatEu cred ca intr-o relatie vine unei certuri o poarta amandoi partenerii. Unul pentru ca a gresit ( constient sau inconstient ) si celalalt pentru ca stie sa fie diplomat si sa puna problema in asa fel incat sa evite o cearta. Stiu din proprie experienta ca cu nervi, cu tipete si cu vorbe dure nu rezolvi nimic. Ba mai mult strici. De-asta spun ca eu ma stradiuesc sa evit discutiile cu iubitul meu atunci cand sunt nervoasa. Si el face la fel. Suntem 2 firi vulcanice si ne enervam repede. Insa ne straduim sa evitam discutiile la nervi pentru ca am vazut impreuna ca nu ne aduc nimic bun. Acum pot sa spun ca ne e mult mai bine si nu ne mai certam aproape deloc. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #1082 2008-05-02 19:02:52
Re: s'a terminatsi eu sunt o fire vulcanica...foarte impulsiva...si domnu meu la fel...ne certam..se termina urat..dupa discutam calmi...si ne ziceam..hai schimba asta...imi zicea el mie...k nu mere..schimba cealalta..la o bucata...ma schimbasem de atatea ori ca am ajuns sa ne certam si apoi sa'mi zica..ca vreau sa fie ca la inceput.. ...na poftim schimbari...pt astea sa le faci??nu...am lasat doar orgoliul departe..m'am termperat cu impulsivitatea..si incerc sa'mi calmez si gelozia imensa care ma zgarie pe dinauntru mereu....atat am schimbat..acu sunt ca inainte..vb calm...deschis...fara sa ma stresez prea mult...ca jtiu ca dam in cearta si nu'i buna treaba... Offline #1083 2008-05-03 21:05:24
Re: s'a terminatce liniste e pe aici...........inseamna ca toata lumea s-a impacat cu prietenii:d Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|