S'a terminat-62
- andrutza
- Vizitator
Re: s'a terminat
ce s-a mai intamplat acum loveable?
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
complicat.. am vazut un sms de la o fosta prietena la el in tel.. stiu ca mai vorbesc din cand in cand, si n-am absolut nimic impotriva, dar mi s-a parut mie ceva ciudat la sms-ul ala si l-am intrebat cand s-a intalnit ultima data cu ea.. si mi-a spus ca acum 2 ani, cand ne-am intalnit toti (adica eram si eu).. si l-am rugat sa nu ma minta, ca n-am chef sa aflu iar de la altii adevarul.. si cum el a sustinut sus si tare ca nu s-au intalnit.. eu tot cu dubii eram... si pana la urma am aflat ca s-au intalnit, la un suc, 1 ora, si cu alte persoane de fatza.. deci totul ok (daca stau sa o gandesc la rece) si l-am sunat si l-am intrebat...si a continuat ca nu s-au intalnit...si ii zic...te-ai intalnit 1 ora, atunci, la un restaurant...el tot zicea ca nu...si pana la urma a recunoscut si el ca da, s-au intalnit... dar asta dupa o cearta...din nou... si nu mai suport! nu i-am cerut altceva decat sa-mi spuna adevarul! vorba aia...a fost un suc, care-i problema? ce era de ascuns? nu mai suport sa ma minta...si asa mi-a distrus increderea in el mai demult...in loc sa repare lucrul asta, el il distruge si mai rau... nu ma deranjeaza ca s-au intalnit...in schimb ma deranjeaza la culme ca m-a mintit... de ce trebuia sa minta? cum naiba o sa mai pot sa am eu incredere in el pe viitor dupa minciuni de genul? cum naiba sa mearga o relatie fara incredere? si de ce tocmai acum cand mergea atat de bine si de frumos? pt un rahat de mincuna!
- somebody's me
- Hero member
- De la: casuta mea
- Inregistrat: 2008-01-06
iam zis k ma impac cu el si il iert..dar nam facuto ink..el ma rugat sa il astept un pic pt k de diana nu poate scapa asa usor..aia mereu il cauta...si restu..si vrea sa scape complet de ea si apoi sa ne impacam sa reluam totul..m'am intalnit az cu ea..si ea e atat de entuziasmata ..nuj cum sa zic...dar ma simt aiurea...plang k vaca...ajung veterana la topicu asta..daca moi impaca cu el...nu cred..k cel putin o sa se lungeasca lucrurile..el are bacu..eu teze..scl in prim plan..desi imi mere groaznic..((
- andrutza
- Vizitator
daca vroia sa scape de ea scapa pana acum...hai sa fim serioase...eu cred ca vrea sa joace la dublu...cam aiurea.
- Loveable
- Diamond member
am o senzatie de parca ma doare sufletul... dupa fiecare "cearta" din asta ma simt de parca as fi venit de la razboi...nu mai am putere, nu mai am vlaga... nu e o simpla cearta, e parca mi se darama tot in jurul meu si imi vine sa plec cat mai departe.. cu fiecare cearta (asta nu a fost chiar cearta, dar oricum) sunt tot mai obosita si tot mai scarbita.. imi vine sa las tot, sa-mi bag picioarele si sa uit ca a existat perioada asta, si bine si rau.. si in acelasi timp imi amintesc ca il iubesc, si sper ca va fi bine, nu pot sa nu sper.. dar nu mai am putere (alt cuvant nu gasesc).. si am doar 20 de ani si stiu ca vor mai aparea o gramada de greutati si de momente din astea, dar eu sunt prea terminata psihic si traumatizata ca sa le pot face fata..
- Loveable
- Diamond member
capcaun.. tipa nu e din timisoara. si el a fost in orasul de unde e ea, si cu ocazia asta a sunat-o sa iasa la un suc... normal ca recunosc ca putin nu imi convine (nu pot sa-i spun gelozie, dar nici fericita nu sunt), dar daca stau si o gandesc la rece, e chiar ok.. poate si eu daca as trece prin oras pe la fostu, l-as suna sa iesim la un suc sa vad care mai e viata lui si atat... deci inteleg. tocmai de asta, i-am zis la faza anterioara (cand a cunoscut o tipa si cam...flirta cu ea pe mess).. nu ma intereseaza care e adevarul ala, pt ca sunt constienta ca nu e roz...doar nu ma astept sa-mi spui ca ai descoperit ca e sora-ta si waiii ce bine va intelegeti.. normal ca e ceva ce m-ar durea, dar vreau sa stiu adevarul de la tine, ca sa pot avea incredere in tine pe viitor.. nu as suporta o relatie in care in momentul in care el iese pe usa, eu stau ca pe ace, sau incep sa imi fac tot felul de scenarii in minte... nu mi-a spus adevarul atunci, a trebuit sa il aflu din alta parte am trecut peste faza aia, desi am trecut doar superficial...pt ca inca ma doare tare.. acum problema...adevarul asta...nu e atat de grav, nici pe departe cum a fost ala de atunci, dar mi s-a derulat in cap faza anterioara...cand eu il rugam spune-mi adevarul, oricare ar fi ala, si el tot sustinea ca nu nu nu. ok, faza nu e grava, dar ma gandesc daca ma minte cu o porcarie din asta, cum mai pot avea incredere in el la lucruri importante? relatia noastra oricum a fost cu multe certuri si momente dificile, si au ramas traume. si noi, mai mult decat altii, trebuie sa avem mai mare grija acum, daca vrem sa iasa ceva frumos.. o sa trec si peste asta probabil, cum am trecut peste multe altele.. dar ma doare ca distruge tot ce simt pentru el, distruge tot ce e frumos in relatia asta. si pt ce? pt un suc? care oricum nu m-ar fi deranjat (adica m-ar fi deranjat, dar il acceptam...maaai ales ca in perioada aia noi eram certati/despartiti)...
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-05-08 00:43:25)
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
GreenBubbles a scris:tanto imi frangi inima esti mai ok? fruntea sus... oricum,esti un exemplu pt noi,pt mine cel putin,la capitolul asta...k ai trecut peste,sau incerci sa treci peste. eu cred k ma inchideam singura in camera si boceam 1 luna.
Si ce rezolvam cu asta,iubita? Pierdeam examene,ma izolam,deveneam depresiva... Si pt ce? Crezi ca lacrimile varsate o luna il aduceau inapoi? Asta e primul impuls al fiecaruia(eu as fi stat in pat sa "zac"fara sa mananc,fara sa ma misc-si cu cat mai mult somn,ca sa uit..sau eventual sa ma trezesc si sa vad ca a fost un vis urat,si ca el e tot langa mine..asta simteam). Dar pt ce? Trecand peste primul impuls..daca gandim un pic la rece chiar nu se merita. Vorbeam acum acteva zile cu un ex,am mers sa bem un pahar de vin si sa depanam amintiri..Si ii povesteam ce si cum..si el cica:"Pai de ce sa plangi mai? Vrei sa gasesti altul? Iesi pe strada,si te intorci cu 2..Balta e plina de peste,si mai ales cum te cunosc pe tine,sigur gasesti maine altul,daca vrei". Si ma gandeam ca asa e..Adica sa fim seriosi:a fost frumos,a fost unic..dar A FOST.Nici un regret,remuscare,amintire nu va mai reface ce a fost..Si realismul nu ma lasa sa stau sa bocesc.Adica am plans si eu un pic(ca asa suntem noi fetele..mai "bocitoare"si trecem altfel peste momente dintr'astea)dar acum nu mai pot face asta,imi "gasesc" tot mai greu lacrimile.Stiu ca o sa mai dureze un pic sa trec DE TOT peste..Insa stiu ca voi reusi
Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-08 07:58:42)
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
still here si eu fetele .. desi am avut aseara o tentativa de intalnire cu un tip pe care l-am cunoscut la mare de 1 mai
asaaa... acum sa va iau pe rand...
1. draga mea tanto, cum zicea si green, m-ai emotionat in ultimul hal cd ai povestit de semnificatia zilei de 7.... ma regasesc in atatea chestii din cele zise de tine.. noi toate ne regasim aici... cu mici diferente evident.
eu te apreciez din suflet ca poti sa gandesti la rece, ca poti sa privesti viitorul cu optimism... din pacate nu toate suntem in stare sa facem astea atat de repede... durerea ne doboara si depresia de pierdere pune stapanire pe noi... e gresit, stim toate si chestia asta... dar cand toata lumea ta se invarte in jurul lui, cand simti din tot sufletul ca tu nu il vrei decat pe el si ca nu te vezi langa altcineva, e nevoie de timp ca sa revii la sentimente mai bune.. e nevoie sa treaca multe zile (denumite generic 7 ale lunii) in care el sa nu te mai sune... stiu ca timpul e de partea noastra a tuturor, asa ca nu ne ramane decat sa invatam unele de la altele, sa credem ca or sa vina si zile mai bune, si persoane care sa ne merite cu adevarat. pana nu treci prin asta, crezi cu greu, dar si cand izbutesti, asa de dulce e vindecarea....
2. ancutsa.... no offence dar si mie mi se pare ca al tau iubit va joaca inca pe aman2 cum vrea el... nu este deloc sigur pe el, nu merita sa stai sa plangi si sa suferi si sa te consumi pt el.... dupa ce ca EL a facut fazele alea josnice in care a intrat in patul tau cand nici nu apucasera sa se raceasca cearsafurile ei si a jucat la dublu o luna de zile, se suceste si zice ca de fapt el pe tine te vre si cum iti dovedeste tie asta??? cum?? zicandu-ti ca nu poate renunta asa usor la ea... hai frateeeeeee!! barbatii nu stau cu o fata daca nu am nicio treaba cu ea, punct. cu atat mai mult cu cat pretinde ca isi da seama ca a gresit.... bullshituri... daca era asa, se lapada cat mai repede de tot ce inseamna diana si ce i-a legat si era mielusel in fata ta incercand sa-si recastige incrderea si-asa mult prea mult pusa la incercare.... cred ca ii acorzi mult prea multa crezare si nu se merita...
3. loveable... sa stii ca la faza cu mintitul am trecut prin ceva similar stii... el era fumator din fire si eu nu.. la inceput de relatie mi-a zis ca pt mine se lasa de fumat... si asa facut. nu i-a fost usor si nici nu a renuntat dintr-o data.. mai avea momente in care mai pufaia cate una dupa masa.. dar eram si eu cu el, imi cerea voie, era f dragut iar eu intelegeam ca nu-i e usor si ca tb sa-l inteleg... numai ca dupa cateva luni in care el sustinea sus si tare ca nu mai fumeaza decat o tigara la cine stie cate zile si atunci ceva de foi cu divesre arome, asa de placere, dar nu ca mai simte nevoia. si cum eram eu intr-o acsa la el cautam ceva prin bucatarie si cand deschid un sertar gasesc zeci de pachete de tigari goale inghesuite acolo... am facut soc iti dai seama.. dar nu pt ca am realizat ca de fapt el a tot fumat in tot acest timp, ci pt ca nu a recunoscut nicio clipa... mi-a zis ca sunt ale unui prieten care mai vine in vizita la el si fumeaza.. si ca nu le-a aruncat la cos ca sa nu-l banuiesc eu pe el... incredibil... ce minciuna proasta! eu stateam f mult la el iar baiatul ala daca trecea de 2 ori pe sapt era bine... plus ca si zilnic sa fi venit si nu avea cum sa adune atatea pachete... L-am rugat astfel sa fie sincer, i-am promis ca nu ma supar pe el, dar sa-mi recunoasca, pt ca mi se pare mai corect asa.... si nu... o tinea pe a lui! simteam ca mor de nervi pt ca era clar ca minte... Auzi ce-mi zice: eu inainte fumam marlboror iar astea sunt pachete de kent... si ce crezi? cd s-a reapucat oficial de fumat, numai kent fuma... dar tot n-a recunoscut niciodata ca am avut dreptate... asa sunt ei.. prefera sa minta ca sa evite o cearta, ca sunt ferm convinsi ca ne-am supara.... isi dau seama ca gresesc dar cum faptul e consumat, aleg sa spuna neadevaruri despre asta decat sa fie nevoie sa-ti dea socoteala sau sa asiste la o cearta.... ciudate specimene.. stiu..
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
- somebody's me
- Hero member
da seniorita..dupa oceanele de lacrimi si ganduri de aseara...am hotarat..sa las timpu sa decida...eu imi vad de viat amea..ma apuc de scoala si de la 1 sa ma angajez...is foarte pesimista...nu ma mai stresez cu nimic..am sa fac tot ce pot sa trec peste..iam acordat incredere ...sustinere..timp...m'am saturat sa astept...mi sa terminat bateria cu rabdare...il las in pace sa faca ce vrea....aseara cand am vb cu el iam zis k deacu daca ii sa mai vrea sa vb cu mine asa ca intre amici sa fie deschis si sincer..fara minciuni si restu...ii pot fi cea mai buna prietena...
tanto..esti modelu meu in momentele astea...mult respect.. loveable mintitu nu duce nikieri ..si cea mai mik minciuna va fi descoperita intr'o zi...nu inteleg dc a continuat sa nege dupa ce a vazut ca stii adevarul...de fapt ce ma mai mir..ca si pe mine ma mintit in fata cand am aflat...da..noi mereu trecem peste...ii iertam..dar increderea pauza...si daca a a mintit odata tind sa cred k o va face si a doua oara....sunt total dezamagita de baieti...si de tot ce ma inconjoara...cum crezi k va fi relatia ta dupa ce te impaci cu el?..k inainte no sa mai fie neam...
- skumpi
- Vizitator
ancutsa a scris:iam zis k ma impac cu el si il iert..dar nam facuto ink..el ma rugat sa il astept un pic pt k de diana nu poate scapa asa usor..aia mereu il cauta...si restu..si vrea sa scape complet de ea si apoi sa ne impacam sa reluam totul..m'am intalnit az cu ea..si ea e atat de entuziasmata ..nuj cum sa zic...dar ma simt aiurea...plang k vaca...ajung veterana la topicu asta..daca moi impaca cu el...nu cred..k cel putin o sa se lungeasca lucrurile..el are bacu..eu teze..scl in prim plan..desi imi mere groaznic..((
mda...de ce eram asa sigura k o sa se intample ceva ? adika u ca esti iubita lui de un an...u poti sa astepti...sa stai sa suferi si aia...care a fost amanta sau ce naiba..cum sa`i faca rau ? :f?rbannad: Imi pare rau pt tine dar NU TE MERITA...fara doar si poate...acum ar trb sa vezi si u ce conteaza cu adevarat pt el... eu zic sa`l lasi naibii si sa o termini cu el... e clar ca are ceva cu tipa respectiva...poate k si simte ceva pt ea...nu ar fi exclus...
- somebody's me
- Hero member
mda..iar ne cetram...acu regret k am fost dispusa sa sai dau a doua sansa...dar asai..pana nu ma dau cu capu de pragu de sus nu'l vad pe cel de jos.........in fine...o sa treaca intr'o zi...
- skumpi
- Vizitator
- monibv
- Full member
- Inregistrat: 2007-05-03
iar ne-am certat si noi ca i-am zis ca nu pot dormi si mi-a zis ca eu sunt vinovata nu el si ca-mi multumeste ca l-am facut sa se simta ca ultimu om pt ca mi-a facut viata amara. e clar si din mom asta nu mai vb cu el nici servus, daca mai vrea ceva de la mine stie unde sa ma gaseasca in rest adio discutii prin mess, mesaje sau tel. daca va mai vrea ceva va face ceva concret, daca nu, trec peste, fara sa mai stiu de el, pt ca toate certurile astea aiurea si vb prin mesaje si mes numa despre porcarii de gen ce mai fac, cum o mai duc, cum am dormit etc numa ma dau peste cap si mentin rana deschisa. urati-mi noroc sa ma abtin sa mai fac ceva pana nu ma cauta el fata in fata
loveable ar trebui sa aflii de ce te-a mintit. si eu am mintit o data ca sa nu am crize de gelozie degeaba numa ca eu m-am dus a doua zi si i-am marturisit inainte sa afle de la altcineva. motivu meu a fost sa evit o cearta aiurea din care el putea intelege multe pt ca e foarte gelos si defapt era numa o iesire cu niste amici.
ancutsa stiu ca-ti este greu, abia acu pot sa-ti spun ca stiu cum e sa treci printr-o despartire cand inca il mai iubesti si uneori sentimentele astea te orbesc asa tare ca simti ca poti ierta orice ca sa fiti iar impreuna, ca numa dupa ce stai putin si gandesti sa-ti dai seama ca nu se poate ierta asta ceva. . sunt deacord cu fetele, joaca dublu si nu merita, oricat de mult l-ai iubi. pe mine pe langa forum, ma ajuta prietenii foarte mult, e o parte buna in tot ceea ce mi se intampla. faza asta ne-a unit iar(suntem 3 prietene) si acu ne intalnim foarte des si trag de mine sa iesim cand inainte se racise totu de cand am ajuns in cluj, si ne-am si certat din toate prostiile. ele ma ajuta sa mai uit de tot si sa trec peste. prima data cand am iesit lacrimam din orice si ma uitam in gol, a doua oara a fost putin mai bine si tot asa. e din ce in ce mai bine. suna-ti o prietena si tot iesiti si va fi mai usor, asta e sfatu meu de pana acu pt tine si pt toate fetele care stau pe topicu asta
Ultima oara a fost editat de monibv (2008-05-08 13:08:20)
- andrutza
- Vizitator
lasa-l in pace, u n-ai dc sa-l mai cauti ca n-ai gresit cu nimic...stai pe mess eventual, dar invisible pt el...acum u decizi daca sa nu mai vb deloc deloc, dar daca te suna nu-i rasp? eu zic s-o lasi asa...si sa rasp la tel sa vb absolut normal, sa nu mai vorbiti nimic legat de voi, pana nu face el primul pas...u poarta-te natural, nu te arata afectata si nervoasa...las-o asa in coada de peste ca nu se stie, poate in timp isi va da seama de greseala si o sa se intoarca...nici sa numai vb absolut deloc deloc cu el...practic sunteti amici.
- monibv
- Full member
- Inregistrat: 2007-05-03
nu-i raspund nici la tel, nimic. stie unde stau daca vrea sa dea de mine poate. amici o sa fim mai incolo cand trecem amandoi peste, am vrut sa-i fiu amica da iese cearta din discutii obisnuite si ma f**e de cap asa. nu pot fi amica pana nu scap de toate sentimentele pt el daca nu vrea sa faca nimic. nush de ce o sa am impresia ca daca se tine de orgoliu lui stupid in continuare va fi prea tarziu cand isi va da seama ca a gresit. nu o sa stau ca o fraiera sa-l astept pe el sa se trezeasca la maturitate, ca imi ies peri albi. din mom asta nu mai aude de mine
- andrutza
- Vizitator
pai nu tb sa stai dupa el, u vezi-ti de viata ta...dar au fost cazuri cand s-au desp, fiecare a luat-o pe alt drum si dupa cativa ani, sau luni depinde de caz s-au impacat...de asta zic ca niciodata nu se stie. totul e imprevizibil.
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
cel mai bine este sa te bucuri de viata asa cum este ea, pentru ca am ajuns si eu la concluzia ca niciodata nu poti sa stii ce te asteapta, viata poate lua o alta intorsatura in cateva minute doar...
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|