homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-64

#1198 2008-05-09 14:18:57

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: s'a terminat

el nu ti-a luat apararea in fata mamei sale? sau si el a "carcotit" cu impreuna cu ea?

#1199 2008-05-09 15:07:21

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

gipsy a scris:

"mama da nu crezi ca e cam frig pt cum esti imbracata???uite nu vezi ca ai picioarele goale????"(ahhhhh eram intr-o fusta scurtutza.....dar am 18 ani nu 50 ca eaaaaaaaaaaaaaa,e problema mea daca aratam penal sau nuuuuu)

mie mi se pare ca suna mai mult a ingrijorare pentru sanatatea ta, decat altceva....acum depinde cu se ton a zis-o...si ce antcedente mai aveti...oricum, mi se parea ceva grav daca spunea "nu vezi ce fusta scurta ai, de ti se vede fundul" sau ceva de genul.... insa tu stii mai bine daca era ingrijorare reala sau doar te-a "intepat"...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1200 2008-05-09 18:12:40

gipsy
Full member
Inregistrat: 2008-02-29

a fost placut modul in care m-a atins dar s-a cunoscut in ton ca a vrut sa fie finutza(nu i-a iesit pana la capat)....oircum nu ma suporta iar el i-a tinut trena mamasii....sa i-o tina si de acum(momentan ma prezint bine ca e abia prima zi de despartire..daca am sa plang...tot aici intru sa imi dati un servetel:((

#1201 2008-05-09 19:13:05

leeah
Full member

gipsy, cheer up!

#1202 2008-05-09 19:25:20

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

vesti noi: dupa o discutie lunga cu el in care mi-a zis ca vrea sa ne impacam da in acelsi timp nu-l pot obliga sa-i placa pe prietenii mei, i-am zis ca nu vreau sa ne impacam sa fie ca inainte, ca tre sa se schimbe, sa faca ceva, nu tre sa-i placa da tre uneori sa mai vina si cu mine si ei nu numa la un suc, ci si la o cabana etc. concluzia e ca am ramas amici si ca timpu le rezolva pe toate. ce ma enerveaza cel mai tare e ca ne iubim, azi ne-am intalnit la scoala si am fost sigura de asta, da gandim diferit intr-o chestie care afecteaza foarte tare relatia, si eu n-am de gand sa renunt pt ca stiu ca daca ne impacam si trec peste asta iar se aduna frustrari si izbucnesc mai incolo. si el nu poate trece peste ca nu-i place. deci : amici pana se rezolva ceva.

spuneti-mi sunt eu absurda sa-i cer sa-i mai suporte din cand in cand pe prietenii mei si in alte circumstante decat o ora la suc(cabana, alt oras etc)?in relatia de dinainte eu nu-i suportam pe prietenii baiatului cu care eram si totusi uneori mai treceam peste, pt ca ma gandeam ca mergem noi 2 la cabana etc. si d'asta sustin sus si tare ca se poate.

Publicitate

loading...

#1203 2008-05-09 19:29:23

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

daca el accepta inseamna ca face un compromis si mai inseamna ca si tu ar trebui sa faci la fel....adica cred ca el gandeste in felul urmator: daca io fac ceva sa ne fie bine trebuie sa faca si ea la randul ei wink......in alta ordine de idei daca va iubiti faceti compromisuri ca nu e un capat de tara smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#1204 2008-05-09 19:49:02

leeah
Full member

toti suntem diferiti, evident ca tre' sa facem compromisuri pentru a ne intelege. depinde doar de fiecare dintre noi daca e dispus sa le faca sau nu:)

#1205 2008-05-09 19:49:11

monibv
Full member

mi-e frica ca prin impacare numa aman cearta asta, pt ca n-are de gand sa schimbe nimic, si de acu nu mai merg nici eu cu prietenii lui, sau cel putin nu asa des cum mergeam si va fi aiurea tot. din ce in ce mai des mi se confirma ca nu e deajuns sa fie numa iubire. mi-e atat de greu cand stiu ca daca ne impacam in conditiile actuale vor mai fii certuri pe tema asta, e un subiect nerezolvat pt noi, si in acelasi timp azi m-a adus acasa si abia ma puteam abtine sa nu-l pup....am mai amanat cearta si a izbucnit acum, nu mai vreau sa trec prin asa ceva, deci nu fac nimic pana nu vad cum se poate rezolva ceva.
si totusi sunt absurda sa-i cer sa iasa cu mine si prietenii mei la cabane sau in alte orase etc cand lui nu-i plac? aici cred ca ar putea face un compromis, pt mine si pt noi ca nu ne prinde rau un chef la o cabana, o plimbare prin alt oras din apropiere si altele

Ultima oara a fost editat de monibv (2008-05-09 19:50:57)

#1206 2008-05-09 20:08:40

skumpi
Vizitator

nu esti absurda...eu te inteleg si nu inteleg de ce nu poate si el sa fie mai maleabil...doar vede ca va certati mult pe tema asta ! nu are voie sa fie asa incapatanat neutral

#1207 2008-05-09 20:33:54

andrutza
Vizitator

Normal ca nu e numai iubirea totul....pe langa sentimente trebuie sa existe multe altele...daca ti-a zis ca n-o sa vina cu prietenii tai inseamna ca asa va fi si asta e si principalul lucrur care te deranjeaza pe tine...asa ca nu stiu cat de bine iti va fi daca te vei impaca cu el...
dar eu nu inteleg dc ii e atat de greu sa vina si el cu voi? sau sa mai vina cu alti prieteni si de-ai lui si de-ai tai si gata....unii sunt atat de orgoliosi si nu trec peste cuvantul lor absolut deloc, asta e chiar enervant.

#1208 2008-05-09 20:37:20

skumpi
Vizitator

pai cred k faptu asta o deranjeaza mai mult pe ea...k nu poate sa lase d la el neutral

#1209 2008-05-09 21:13:28

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

ar trebui sa lase un pic si de la el parerea mea...ca sa va fie bine impreuna..nu mereu u..si tot u...k nu faci relatie cu tine...ci sunteti 2...amandoi contribuiti..nuh?
gipsy...erai chiar atat de dezbracata de s'au luat amandoi de imbracamintea ta?mi se pare ciudat...daca porti o fusta la scoala care e problema?era chiar atat de scurta?..nu cred k trebuia sa se termine aici si pt atata lucru..dar vorba fetelor..tu stii mai bine ce e intre voi..wink

#1210 2008-05-09 21:22:19

monibv
Full member

mi-a zis ca e costient ca nu mi-a fost usor sa vin 2 revuri si la mare cu prietenii lui, da el n-o suporta pe prietena mea cea mai buna ca o data la inceputu relatiei cand tot asa ne0am despartit in ziua aia am vb cu prietena mea pe mess care mi-a zis ceva de gen "hai acasa ca iesim aici bla bla, si lasa-l daca e fraier, si daca te iubeste se va zgaria si va veni aici". si m-a convins sa merg acasa(pt cele care nu stiu fac facultatea in alt oras) si ne-am impacat, n-am mai plecat, da mi-a intrat pe arhiva fara sa stiu eu si a citit si mi0a zis ca l-a luat de fraier si ca ne pune bete in roate si ca oricand pot asculta de ea sa plec etc, desi i=am explicat ca era o chestie copilaroasa gen " o sa-i para rau dupa tine" si de atunci n-o prea suporta. dar am si alti prieteni pe langa ea in asa fel in cat poate s-o ignoresi sa stea cu ceilalti. si a fost de data aia ca i-am tot zis ca in rest ea il apara si il place si atunci cand e cazu ii ia si apararea daca el are dreptate in ceva. ma pune intr-o situatie naspa intre el si ea..... la mine e clar ca nu pot trece peste faptu ca nu poate face un efort sa vina si cu mine.

daca ne impacam acum in conditiile astea e clar ca atunci nici eu nu mai merg cu prietenii lui si ce dracu de relatie o sa fie?ne vedem numa noi peste tot?!eu nu pot asa. asta nu se numeste relatie. atat timp cat nu poate renunta la orgoliu si incapatanare nu va mai fi chiar daca vrea sa fim impreuna si mie mi se rupe sufletu de tristete.

#1211 2008-05-10 00:30:17

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

S-a terminat si la mine...5 ani ne-au trebuit sa aflam k vrem de fapt sa iesim din viata celuilalt..nu ne mai intelegeam deloc..inca nu imi vine sa cred..poate e prea repede..oricum mi-am facut curaj sa vin la fratele meu acasa,am plecat de la el...ma voi duce poate maine sa imi iau lucrurile..citesc si inca nu imi vine sa cred.. grater grater grater

#1212 2008-05-10 00:33:21

andrutza
Vizitator

cum adina asa dintr-o data? sad

#1213 2008-05-10 00:33:24

skumpi
Vizitator

aoleo yikes

#1214 2008-05-10 00:34:26

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

dupa 5 ani? de ce? omg neutral

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1215 2008-05-10 00:37:52

andrutza
Vizitator

da, nu vezi si tanto dupa 5 ani...si eu data trecuta dupa 4 ani si 8 luni...ce sa-i faci...nu totul dureaza o vesnicie cum ne-am dori..

#1216 2008-05-10 00:39:43

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

in ultima vreme nr 5 a fost ghinionist vad ca neutral
duamne dar d obicei dupa 5 ani te gandesti si la casatorie (dak ai si varsta potrivita,nu 16 ani sau asa)... cum naiba iti ia 5 ani,pt numele Domnului,sa iti dai seama k nu te potrivesti cu persoana aia? eu nu inteleg si ma intristez cand citesc din astea sad

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.