homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-66

#1236 2008-05-10 18:47:56

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

seno,cum iti mai e?

#1237 2008-05-10 19:11:42

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

hmm... mi-am revenit dupa intalnirea cu el de la mare... am fost aseara la psiholog si era fff mandra de mine ca am avut curajul sa merg la el sa il salut... tongue
in rest... tatonez terenul.... am multe propuneri pt un viitor prieten, dar nu ma incanta niciunul fff tare...
sa zicem fostul.. cel cu escapada de 1 mai big_smile
si ar mai fi un tip cu care am iesit de 2 ori... care se apropie cat de cat de ce vreau eu...
sa vedem acum daca se concretizeaza ceva, time will tell smile

tu ce ai mai facut? puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1238 2008-05-10 19:19:03

vonda
Platinum member

senorita a scris:

tu ce ai mai facut? puss

Eu..mi'am dat seama ca toti masculii sunt porci lol
Ieri cand veneam spre casa,erau in fata mea un el si o ea,cuplu..Si ea mergea inaintea lui..apoi el si apoi eu..Si asta se intorcea sa se uite la mine,ca aia era cu spatele lol
Era penal,cred ca daca intra cu capul intr'un copac,tot nu se sinchisea sa se uite mai discret lol
In rest..am iesit cu tipul de 27 ani,e foarte de treaba,se vede ca nu are 22 ani,sa ii zburde hormonii asa tare dupa fiecare fusta big_smile Cred ca o sa mai iestim,ca ma place rodnar
Si mai am si pe net unul,"barbatul meu" lol El e cel care ma ajuta sa raman pe linia de plutire,e un dulce..Si ma destind de fiecare data cand vorbesc cu el (Daca nu vorbesc intr'o seara cu el-asta se intampla destul de rar big_smile in seara aia e clar ca o sa il visez pe ex si pe noua cucerire lol Cum vorbesc cu el,cum visez norisori pufosi big_smile Si a zis ca nu il deranjeaza ca "il insel" cu ala de 27 ani,atata timp cat imi revin lol )
Aseara am fost in oras cu prietenii..si nu am vb cu el..Si aseara iar am visat bleah grater Si tare obosita ma trezesc dupa visele astea.. grater

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-10 19:30:56)

#1239 2008-05-10 19:27:49

vonda
Platinum member

senorita a scris:

sa zicem fostul.. cel cu escapada de 1 mai big_smile

go seno,go lol

#1240 2008-05-10 19:37:49

senorita
Insomniac member

si eu l-am visat aseara neutral
off... trece tanto...... hai ca putem.. hai cu tata lol
acum am vb si eu cu ala cu care am iesit aseara.. mergem la film... ma intreba daca vreau in bamboo azi si i-am zis sa se duca, ca nu vin.. cik: nuuu, vreau sa stau cu tine.. ce zici tu, aia facem lol
pacat ca sunt destul de neutral vis-a vis de el...
aseara mi-a tot pupat mainile lol .. e ciudatel asa... are 29 de ani smile

Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#1241 2008-05-10 19:39:51

andrutza
Vizitator

bv fetelor, ma bucur pt voi ca aveti oferte smile testati terenul si traiti clipa. nu se stie ce iese. succes

#1242 2008-05-10 19:51:14

vonda
Platinum member

senorita a scris:

acum am vb si eu cu ala cu care am iesit aseara.. mergem la film... ma intreba daca vreau in bamboo azi si i-am zis sa se duca, ca nu vin.. cik: nuuu, vreau sa stau cu tine.. ce zici tu, aia facem lol

eh..lasa seno,ca poate pare ciudatel acum,dar nu stii ce iese.. big_smile , vb andrutzei big_smile Mai ales ca dragostea face minuni,cred ca stii cate poate face pt tine cineva indragostit lol Aduce luna si ti'o pune la picioare rodnar
Eu zic sa te duci in bamboo big_smile Mai profiti oleaca de banii lui,te duci la fite acolo lol
Eu una nu o sa ma leg la cap fara sa ma doara,doar de dragul de a fi cu cineva.Nici nu spun ca ma calugaresc,sau ca il astept pe fat frumos pe cal..dar nici asa,sa ma implic cu primul iesit in cale.
O sa mai testez terenul..ca timp am destul..Insa deocamdata am altele mai importante de facut decat sa incep o noua relatie..

Aaaa..si ca sa nu uit..in enumerarea de acum ceva timp aveam unul de 27 ani,unul scumpic..si unul obsedat lol
Obsedatul ma suna din 2 in 2 zile,si imi da beep mereu lol (nu mai scap de el)
Cat despre "puiul" meu..Cu cat trece timpul cu atat vad numai lucrurile rele pe care mi le'a facut..Si ma simt folosita(am momente in care simt ca am fost doar un obiect,de care s'a descotorisit cu atata usurinta incat imi provoaca sila).Dar pt ca nu vreau sa ma gandesc cu "rau" la el,incerc sa fac in asa fel incat sa nu ma mai gandesc deloc la el.E mai greu..dar daca chiar vreau,iese big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-10 19:52:00)

#1243 2008-05-10 20:19:50

senorita
Insomniac member

tantosica a scris:

Cat despre "puiul" meu..Cu cat trece timpul cu atat vad numai lucrurile rele pe care mi le'a facut..Si ma simt folosita(am momente in care simt ca am fost doar un obiect,de care s'a descotorisit cu atata usurinta incat imi provoaca sila).Dar pt ca nu vreau sa ma gandesc cu "rau" la el,incerc sa fac in asa fel incat sa nu ma mai gandesc deloc la el.E mai greu..dar daca chiar vreau,iese big_smile

exact asa simt si eu neutralneutralneutral
mai ales d cd m-am intalnit cu el si era cu aia... isi vede de viata lui, il doare undeva.. si eu de luni de zile trag de mine sa-mi revin ca m-a tocat psihic atata....
in sf... life goes on...

nu ma duc in bamboo azi.. poate WE viitor, sa vedem cum decurg lucrurile ca inca nu ma simt in largul meu cu el...
pup tanto puss
better in time, da? big_smile

Ready? Steady... Go!

#1244 2008-05-10 21:05:45

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

triste povesti aveti unele dintre voi sad...si asta iar ma duce cu gandul la faptul ca toti barbatii sunt idioti si mai devreme sau mai tarziu tot vor ajunge sa-si dea arama e fatza...eu una nu mai am incredere nici daca imi promite luna de pe cer...intr-un fel e mai bine...in altul mai rau...nu stiu nici eu...cert este ca nu ma mai stresez...vorba lu' seno...time will tell wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1245 2008-05-10 21:10:12

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

nu mai generaliza pink....ca nici femeile nu's mai breze...shtiu multe cazuri de "infidele" ...si's la fel de nenorocite.....si de vaci...cum sunt ei de porci tongue

6 ani de dragoste  hjarta

#1246 2008-05-10 21:24:44

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nu am zis ca femeile sunt sfante...sunt constienta ca nu sunt...iar in ceea ce priveste barbatii,e posibil sa mai fie si cateva exceptii,pe care,cred eu,in momentul asta, ca le poti numara pe degete tongue...ideea era ca nu stii niciodata la ce sa te astepti...chiar daca astazi te simti in al noualea cer si simti ca ti-ai da si viata pt cel de langa tine...maine e posibil sa-ti doresti sa nu-l fi cunoscut niciodata...incepe sa-mi fie scarba de societatea in care traiesc...am senzatia ca nu mai exista valori morale,nu mai exista dragoste adevarata,nu mai exista nimic pur...totul este calcat in picioare la un moment dat...mi se pare foarte trist acest lucru si ma demoralizeaza complet sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1247 2008-05-10 21:36:58

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

cred ca m-am ambalat eu aseara,sau mai bine spus panicat,pt ca azi..cand am venit acasa sa imi iau lucrurile am discutat si discutat..si discutat si apoi mi-a spus sa plec...ramasasem yikes wtf?
mi-am aruncat cateva lucruri in geanta mi-am strans laptopul si am plecat hotarata,el parea la fel sa fie..dar nu am facut multi pasi afara ca m-a sunat..ca suntem amandoi 2 prostuti k nu ne dorim nici unul de fapt sa ne despartim sad si k vom incerca sa ne fie bine si pe viitor...am incredere k stiu sigur ca ma iubeste si eu imi cunosc sentimenttele...trebuie sa imi stapanesc nesimtirea cateodata care stiu k o am uneori..iar el la fel..sa  nu ne pierdem respectul pe care il avem unul fata de celalalt..pt ca aseara cand nu am fost (dormit) impreuna ne-a fost greu-rau la amandoi..trebuie sa ne ascultam mai mult unul pe celalalt..(cateodata mai mult eu chiar..sunt cam incapatanata recunosc hmm )
dar eu va multumesc mult ca m-ati ascultat si mi-ati mai dat cate un sfat.. puss sunteti niste dragute kram kram

#1248 2008-05-10 21:40:48

skumpi
Vizitator

totul e bine cand se termina cu bine puss

#1249 2008-05-10 22:14:04

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

ne bucuram pt tine adina..puss puss..ai grija in continuare de ceea ce ai langa u..puss

#1250 2008-05-10 22:14:31

andrutza
Vizitator

bv adina, simteam eu ca o sa va impacati dupa atata timp.

#1251 2008-05-10 22:35:35

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

multumesc din suflet fetelor puss

#1252 2008-05-10 22:39:15

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

cu placinte puss puss

#1253 2008-05-11 09:10:41

vonda
Platinum member

a mai iesit cineva din club big_smile
tineti'o tot asa diablo

#1254 2008-05-11 12:21:18

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

bv adina! puss
eu m'am speriat  ca intru eu in club....cand sunt pe ciclu sunt un adevarat pericol public..si mai ales pericol pt relatie! vineri seara ne'am certat rau..si sambata dimineata iar....si deja simteam ca'mi fuge pamantul de sub picioare....dupa ma simteam eu mai bine fizic, el a zis ca inghite..el inghite tot...fa'ma cum vrei tu,si ma trezesc ca iar ne prosteam la telefon rotfl
dar shtiti ce m'am speriat yikes nu shtiam incotro oi apuca'o daca el isi baga picioarele cu atatea certuri..si atatea reprosuri de la mine

6 ani de dragoste  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.