homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-69

#1293 2008-05-11 23:41:58

skumpi
Vizitator

Re: s'a terminat

JanisJoplin a scris:

da' de taxiuri n'ai auzit? daca chiar vroiai skumpi te duceai aseara....
eh asha a fost sa fie...repeta dupa mine : voi sa fiti sanatosi
maine va impacati sigur tongue

exista da si el putea zice mai rpd...

#1294 2008-05-12 07:50:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

skumpi fara suparare dar va suparati din lucruri mai mult decat puerile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1295 2008-05-12 10:38:37

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

evilpink a scris:

asa suntem si noi neutral  din orice lucru minor unul sau celalalt pune bot si de cand ne-am impacat in februarie, aproape ca numai el lasa de la el... ma intreb cat o sa ne mai tina relatia... azi ii faiiiiiin, maine tre sa ne dam o bomba ca nu se poate altfel neutral  mai trag eu de bunaciunea asta ca ne sta bine impreuna si intorc toti capul pe strada dupa noi lol
skumpi, ma gandesc ca in trecutul vostru nu sunt lucruri neplacute din partea lui care sa va intunece relatia si tie gandurile, asa ca tu ai putea sa mai lasi de la tine... smile   eu daca n-o fac, e pt ca in mintea mea al meu chiar nu merita!  vrea sa mearga relatia? fb, sa dea el tot ce poate si eu raspund dupa cum simt smile  si de fiecare data cand ma gandesc ca poate nu procedez corect fata de noi doi, imi vin in minte suferintele pricinuite de el sad  ma imbarbatez singura smile si daca timp relatia nu va mai merge, e loc pentru altul, asa vreau sa cred smile    dar iti zic, e mare pacat sa existe atatea certuri din porcarii.  de pilda, vineri s-a suparat pe mine ca am ales sa stau in oras cu prietenii nostri, in loc sa merg la el ca numai ce venise de la lucru obosit si nu ne vazusem de 2 zile... noah, pai asa puteam sa ma fi suparat si eu ca a ales sa stea in casa in loc sa vina cu noi in oras... cum s-a suparat, asa i-a si trecut lol
haide, intreaba-l cum se simte, daca tot stii ca era racit smile puss

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-05-12 10:42:41)

There ain't no sunshine now that he's gone

#1296 2008-05-12 13:26:37

skumpi
Vizitator

evilpink a scris:

stiu...asta a enrveaza si pe mine cel mai rau...macar dak ne`a certa din lucruri mai mari butter

#1297 2008-05-12 13:51:23

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

skumpi lasa de la tine si cauta'l..vezi ce reactie are?asta vrea?fa'o..intra in discutie cu el pe net si vb....stiu ca vrei sa il vezi si pe el tragand de relatie...sa vezi ca se streseaza..sa te caute....spuine'i k asta vrei...si rezolvati treaba...wink..stiu cat de stresat e cand va certati de lucruri marunte....si cand se aduna toate iese mai urat si tot asa...wink

Publicitate

loading...

#1298 2008-05-12 13:58:56

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

skumpi iar ai ajuns aici??? sm sm punish punish

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#1299 2008-05-12 14:51:41

skumpi
Vizitator

iar iar big_smile
mda...am intrat pe el sa`l intreb cum se simte...e ff rau...nici nu se poate misca neutral a zisk merge de`abia maine la medic si k merge `napoi in pat nu poate sta la calc neutral atat

#1300 2008-05-12 14:51:55

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

topicul asta chiar nu sta pe loc vad neutral

skumpi.... nu vreau sa te supar nici eu, dar cred ca toate am trecut prin partea roz a relatiei, cea de la inceput, dupa care fiecare incepe sa-si dea arama pe fata...
si asta nu inseamna ca nu mai exista sentimente, ci pur si simplu inseamna ca perioada de cucerire a trecut, ca faptul ca va aveti unul pe altul e mai mult o obisnuinta si de aici depinde numai de voi daca stiti sau nu sa mentineti flacara aia aprinsa...
daca nu, o sa patesti ca mine.... ma refer la despartire neutral
din ce trece timpul, de-aia rabdarea va scadea si o veti lua de la capat cu tot mai putin entuziasm si mai putine sperante... asa ca sfatul meu e sa incercati sa preveniti, ca vindecarea e foaaaarte grea... neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1301 2008-05-12 14:54:21

anytza
Hero member

da da ca bine zice seno big_smile

#1302 2008-05-12 15:05:21

senorita
Insomniac member

ancutsa a scris:

off skumpi...e asa de aiurea..si eu ma cert cu fostu ca rae pretentii sa il astept sa se desparta de  aia..cik km intro luna..

Doamneeeee.... cum isi bate baiatul asta joc de aman2 neutralbutter

Ready? Steady... Go!

#1303 2008-05-12 15:11:47

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ancutsa a scris:

off skumpi...e asa de aiurea..si eu ma cert cu fostu ca rae pretentii sa il astept sa se desparta de  aia..cik km intro luna..

draguta mea....am avut si eu la varsta ta unul care voia sa-l astept 2 luni sa-si termine sesiunea...timp in care sa nu sun, sa nu nimic etc...adica sa nu exist pentru el....iar el de fapt voia sa o incheie cu mine si n-avea tupeul s-o spuna....noroc ca mi-a scaparat mintea si mi-am dat seama ce vrea, asa ca m-am scutit de 2 luni de perpelit in care sa ma intreb daca o sa mai dea vreun semn...pasamite peste 2 luni ere programata vacanta la mare cu toata gasca, urmand sa vina si el....si se gandea ca daca nu-i iese combinatia cu alta, sa-i raman eu de rezerva atunci........barbatii astia sunt tare idioti si lasi...unii dintre ei....

asa ca, ancutsa, vezi-ti de drumul tau...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-05-12 15:12:15)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1304 2008-05-12 15:36:13

senorita
Insomniac member

right nic smile

Ready? Steady... Go!

#1305 2008-05-12 15:58:44

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

pai mi'am si vazut de drumu meu...aseara ne'am certat tare...k am precizat k era gelos ca am iesit cu fetele si cei 2 tipi...apoi m'a sunat cu tenta ironica si ca sa termin discutia i'am zis k daca are chef de ironie sa inchida si a inchis...apoi iam dat un sms sa ma lase in pace k sufar destul..m'a sunat...si'a cerut iertare si mi'a zis k ma iubeste..si eu am fost indiferenta....nu m'am stresat prea mult...iar de dimineata nu i'am dat nici un bep...m'a fost sunat el pe la 11 si ceva kn ajunsesem akasa...si apoi kn dormeam iara...nu mai are rost....daca ma iubeste asa mult si ma vrea...se desparte de aia si imi dem k chiar asta vrea cu adevarat..desi cred k e constient k are mult de munca...da in fine...am alte griji si probleme acu decat asa imi fac nervi aiurea...wink

#1306 2008-05-12 16:42:08

skumpi
Vizitator

mda...imediat dupa ce am vb cu el pe mess m`a sunat angel normal k ne`am ciondranit si la tel big_smile apoi am vb iar pe mess ( d`oh...urasc discutiile la tel si pe mess)
*New Iubitziiiii*: pui....
*New Iubitziiiii*: trb sa ne nush...
*New Iubitziiiii*: sa nu mai fim asa
*New Iubitziiiii*: ca ne distrugem...
*New Iubitziiiii*: si mai ales distrugem relatia asta
*New Iubitziiiii*: si nu cred ca vrei nici u nici eu
**Skumpy**: serios ?
*New Iubitziiiii*: da
**Skumpy**: si eu ce tot incercam sa`ti spunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????
**Skumpy**: da u tot o tzi pe a ta`
**Skumpy**: k parca ar mai conta ce s`o intamplat
**Skumpy**: k faptele`s consumate
**Skumpy**: nu ne mai ajuta cu nik sa dezbatem pb
**Skumpy**: k am gresit si eu si u
**Skumpy**: da pt tine am gresit numa eu
**Skumpy**: si dak asa o sa pui pb tot tp...
**Skumpy**: si dak continuam sa urlam
**Skumpy**: si sa ne certam
**Skumpy**: sa vb asa urat unu cu altu`
**Skumpy**: o sa ajungem sa ne uram
*New Iubitziiiii*: oricum
*New Iubitziiiii*: ...
*New Iubitziiiii*: te iubesc
*New Iubitziiiii*: ti-am zis sa sti ca poate mor si nu mai avem ocazia sa vb

rotfl mda...ma duc mai incolo la el k se pare ca ii f rau...de`abia se misca roll
sa vdm cum o mai fi si d data asta` visslar da ii clar...k eu nu ma mai cert cu el...dak mai incepe sa urle sau ceva popa

#1307 2008-05-12 16:52:01

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce m-am certat cu al meu azi... duamne.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1308 2008-05-12 16:59:30

anytza
Hero member

skumpi a scris:

mda...imediat dupa ce am vb cu el pe mess m`a sunat angel normal k ne`am ciondranit si la tel big_smile apoi am vb iar pe mess ( d`oh...urasc discutiile la tel si pe mess)
*New Iubitziiiii*: pui....
*New Iubitziiiii*: trb sa ne nush...
*New Iubitziiiii*: sa nu mai fim asa
*New Iubitziiiii*: ca ne distrugem...
*New Iubitziiiii*: si mai ales distrugem relatia asta
*New Iubitziiiii*: si nu cred ca vrei nici u nici eu
**Skumpy**: serios ?
*New Iubitziiiii*: da
**Skumpy**: si eu ce tot incercam sa`ti spunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????????
**Skumpy**: da u tot o tzi pe a ta`
**Skumpy**: k parca ar mai conta ce s`o intamplat
**Skumpy**: k faptele`s consumate
**Skumpy**: nu ne mai ajuta cu nik sa dezbatem pb
**Skumpy**: k am gresit si eu si u
**Skumpy**: da pt tine am gresit numa eu
**Skumpy**: si dak asa o sa pui pb tot tp...
**Skumpy**: si dak continuam sa urlam
**Skumpy**: si sa ne certam
**Skumpy**: sa vb asa urat unu cu altu`
**Skumpy**: o sa ajungem sa ne uram
*New Iubitziiiii*: oricum
*New Iubitziiiii*: ...
*New Iubitziiiii*: te iubesc
*New Iubitziiiii*: ti-am zis sa sti ca poate mor si nu mai avem ocazia sa vb

rotfl mda...ma duc mai incolo la el k se pare ca ii f rau...de`abia se misca roll
sa vdm cum o mai fi si d data asta` visslar da ii clar...k eu nu ma mai cert cu el...dak mai incepe sa urle sau ceva popa

ce frumos a zis ultima fraza rotfl
18 patfierbinte

#1309 2008-05-12 17:17:09

skumpi
Vizitator

da da big_smile sti el cum sa le zica...imi zice ce vreau sa aud lol

#1310 2008-05-12 17:36:07

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

sa va iau si eu oleaca pe rand:
skumpi-lasati copilariile,ca daca va chinuiti sa dati vina unul pe altul..si o tineti care are procent mai mare de vina,o sa ajungeti sa va paruiti,si sa va spargeti farfurii unul in capul altuia(si e pacat ca's scumpe farfuriile tongue ).Fara orgolii,ca orgoliile nu au ajutat pe nimeni niciodata intr'o relatie.
ancutsa,in locul tau..sa stiu ca el e cu aia,si ca te pune sa il astepti..Nu vrei sa stii ce as face lol Ar fi insuficiente cuvintele sa descriu ce as face-dar in nici un caz nu procedezi corect.Iti place gandul ca atunci cand tu esti acasa,sau mai stiu eu ce faci,el e cu aia si face alea alea? Sau ce e in capul tau sa accepti sa isi bata joc de tine? Daca il iubeai,nu acceptai sa il imparti cu alta..Bleahhh..Chiar crezi ca va mai sta o luna cu ea si va veni la tine? Si ti'a mai dat si termen..doamne..:f?rbannad: :f?rbannad:
Seno,tu esti mai bine,da? big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-12 17:42:38)

#1311 2008-05-12 17:48:17

anytza
Hero member

tantosica puss
shiiiii faaashhhhhiiiii?????

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.