homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-70

#1312 2008-05-12 17:55:43

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

anytza a scris:

tantosica puss
shiiiii faaashhhhhiiiii?????

bantui lol

#1313 2008-05-12 21:12:05

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

nu ma pot opri din plans, spuneti-mi cum uit tot , cum fac sa nu ma mai raneasca, cum fac sa trec peste tot si sa nu mai simt ca se rupe tot in mine!?  grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater grater

#1314 2008-05-12 21:15:18

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

pai ce s-a intamplat?

#1315 2008-05-12 21:15:21

andrutza
Vizitator

da ce ti-a facut moni?

#1316 2008-05-13 00:25:26

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

tantosica a scris:

sa va iau si eu oleaca pe rand:
skumpi-lasati copilariile,ca daca va chinuiti sa dati vina unul pe altul..si o tineti care are procent mai mare de vina,o sa ajungeti sa va paruiti,si sa va spargeti farfurii unul in capul altuia(si e pacat ca's scumpe farfuriile tongue ).Fara orgolii,ca orgoliile nu au ajutat pe nimeni niciodata intr'o relatie.
ancutsa,in locul tau..sa stiu ca el e cu aia,si ca te pune sa il astepti..Nu vrei sa stii ce as face lol Ar fi insuficiente cuvintele sa descriu ce as face-dar in nici un caz nu procedezi corect.Iti place gandul ca atunci cand tu esti acasa,sau mai stiu eu ce faci,el e cu aia si face alea alea? Sau ce e in capul tau sa accepti sa isi bata joc de tine? Daca il iubeai,nu acceptai sa il imparti cu alta..Bleahhh..Chiar crezi ca va mai sta o luna cu ea si va veni la tine? Si ti'a mai dat si termen..doamne..:f?rbannad: :f?rbannad:
Seno,tu esti mai bine,da? big_smile

si eu subscriu si la ancutsa si la skumpi big_smile

iar eu... is mai bine.... dar departe de a fi BINE din multe puncte de vedere....
Slava Domnului insa, mi-am mai revenit... cand ma gandesc prin ce momente am trecut, ma ia cu friguri neutral

acum.. ma bucur cat pot de libertate, de chestii noi pe care nu le-as fi facut dc eram cu el, de faptul ca am prieteni noi, ca pot sa flirtez, ca am fetele mele care ma inteleg si ma sustin, ca nu mai dau socoteala nimanui.... cum ziceam.. privesc si partea plina a paharului...
nu sunt mereu asa, dar macar balanta a inceput sa incline spre bine....
pretendenti am, slava Domnului... mai tb sa ma si atraga acum lol.. Doamne ajuta! popa lol

dragutza de tanto, cum ne-a luat ea la rand sa ne inrebe.. kram:k?ra:

Ultima oara a fost editat de senorita (2008-05-13 00:27:11)

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#1317 2008-05-13 01:06:48

monibv
Full member

am vb cu el iar si plange si imi tot zice ca ma iubeste da nu face nimic,. nu lasa de la el doamne fereste. s-a terminat, i-am zis sa nu ma mai caute am nevoie sa trec peste. si numa fara sa-l vad si sa vb pot face asta. mai rau e ca suntem in aceeasi grupa la facultate si vrem nu vrem ne vedem. la un mom dat a zis ca de cand ne-am intalnit a simtit ca sunt genu de fata cu care se poate casatori si d'asta ii e frica sa faca unele chestii. nu inteleg ce se intampla, nu inteleg cu ce sunt de vina in toate astea, nu-l inteleg si nu pot sa-mi imaginez cum trec peste. de cand am scris si pana acum am stat de vb cu el ca a venit la mine. si a plans incontinuu si atunci de ce?!stie ca n-o sa fie relatie daca ne impacam si daca nu lasa de la el ca numa certuri o sa fie si totusi nu lasa, banuiesc ca din frica de a nu ajunge serios . si mie in toata chestia asta mi se rupe sufletu si plang de rup si nu pot sa-mi revin.......o sa vad cum imi e sa nu aud de el, sa nu-l vad, tot. sper sa fie mai bine. ma stiu si dupa mult plans intru intr-o stare de transa si durere in cur de tot si astept demult starea aia....acum ca nu mai sper ca ne impacam vorbind in fiecare zi poate o sa fie.....abia acu inteleg ce inseamna sa doara...si doare ca dracu.....

#1318 2008-05-13 01:17:21

skumpi
Vizitator

offf te inteleg...si la noi e la fel...cand lasa el si nu las eu cand invers...e aiureah rau cu orgoliu asta`
asta e si motivul principal in certurile astea... neutral

da el ce anume nu lasa d la el ? in legatura cu ce` ?tot faza cu prietenii ?

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-05-13 01:18:54)

#1319 2008-05-13 01:21:54

skumpi
Vizitator

eu azi, dupa ce am vb cu iubi si eram amandoi linistiti iam propus sa facem o pauza...i`am zis sa se gandeasca ce vrea si ce nu vrea...ei el nu e de`acord cu pauzele ( nici eu da nah ) a zis k dak facem pauza o sa fie si mai rau...si nah ce sa zic...de`acord cu el...o sa iau astea 3 zile in care nu ne`am vazut ca pe o mica pauza lol
la noi e asa urat k nu am avut niciodata pb de genu asta si nici un fel d pb...toate erau frumoase si mergea super bine...si acum in ultimele saptamani a cam scartait...off offf nik nu dureaza la infinit tongue

#1320 2008-05-13 11:07:54

monibv
Full member

mi-a zis ca sunt genu de fata cu care s-ar casatori si d'aia ii e frica sa faca chestii, sa nu devina ceva serios. dracu stie. cert e ca s-a terminat exact cum e topicu, sper ca e mandru de el ca a distrus tot intre noi si pe mine cu frica asta, pt ca nici lui nu-i e bine, degeaba plange si ma iubeste....

#1321 2008-05-13 13:11:04

skumpi
Vizitator

mda....mi se par scuze...in loc sa se bucure tocmai k esti genu d fapta lui ii e frica...inseamna k e un las...si nu cred k tu iti doresti un asemenea om langa tine.... neutral

#1322 2008-05-13 13:39:08

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

moni..ii e frica de o relatie serioas cu tine..adica mult mai serioasa decat a fost pana cu..te vrea dar nu stie cum sa procedeze...si durerea stiu ce e...el plange..tu plangi...luati tauru de coarne..vorbiti si daca chiar te vrea..si se gandeste si la casatorie eu zic ca se va risca...stii cum e..risti si castigi...wink...iar tu ca sa nu te mai doara..incearca sa nu mai pui la suflet tot..incearca sa te detasezi de tot..nu te mai gandi la tot ce e in spatele tau...la amintirile cu el...si restu..iar cand va intalniti..incearca sa te uiti la el ca la un coleg si nu ca la fostu...sau eventual iar iubit...stiu ca e greu de facut ceea ce zic..dar altfel nu stiu cum sa faci..eu asa fac acu...incerc sa ma pun pe mine in prim plan..sa imi vad de viata mea...si cand vb cu el....sa il vad ca pe un amic..chiar daca ma doare enorm..asta e...viata merge mai departe..bafta moni:* puss

#1323 2008-05-13 13:48:41

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

era cat pe ce sa va tin companie aici

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1324 2008-05-13 13:49:46

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai de ce ramo?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1325 2008-05-13 14:04:29

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

rrammo...suntem cam destule..nu mai vrem oameni pe aici...suntem destule veterane...rotfl2..da..ce'ai patit?big_smile

#1326 2008-05-13 14:18:35

rrammonna
Diamond member

pai ma certasem cu el.i-am propus sa ne despartim.ma deranjeaza comportametul lui si i-am zis.i-am spus k dak nu se skimba eu nu mai stau cu el.toate bune si frumoase 2zile,k apoi iar a inceput.nu imi place felul lui de a fi si m-am gandit k poate cer eu prea mult.apoi am observat k prietenii nostri cei mai buni,tot un cuplu,ne influenteaza relatia in mod negativ.knd suntem cu ei si se cearta incepem si noi.si knd am fost la munte,m-am simtit kiar k pe locul 2.y e soper gelos,appoi ma enerveaza knd il vad intr-o zi k era cu tipul asta si se holbau dupa toate fetele,dar in fata mea si a iubitei astuia.si i-am zis k nu imi convine, k ar putea s o faca knd nu sunt eu.nu stiu ce sa mai cred

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1327 2008-05-13 14:19:18

monibv
Full member

sunt in starea de care exact vb. a venit durerea in cur big_smile. l-am vazut azi la scoala si a fost ok, adica eu chiar nu ma simteam nicicum, ma miram de mine. da pe mess tot nu-l mai adaug si nu vb la telefon. daca o sa ne vedem numa la scoala o sa fie asta. oricum prin asta si-a inchis orice portita spre mine, nu mai exista razgandire pt el. oricum feritiva ca clubu asta ca e foarte "distractiv". ar trebui mutat la jocuri rotfl

#1328 2008-05-13 14:21:49

rrammonna
Diamond member

las monibv,sti cum se zice:tot raul e inspre bine

#1329 2008-05-13 14:22:54

monibv
Full member

eu am alta vorba: ce nu te omoara te face mai puternic big_smile

#1330 2008-05-13 14:24:57

rrammonna
Diamond member

si asta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.