homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-71

#1331 2008-05-13 14:48:08

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

Re: s'a terminat

da da...asta e al meu..big_smile big_smile...si asa si e..daca nu mori(oricum nu mori din asta:P)...te intaresti..si devii mai "bad"..rotfl2...

#1332 2008-05-13 14:48:52

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

azi fac 5 luni de cand am facut ultima data puti puti cu el.... am retinut caci era tot intr-o marti 13 sad
off... asta e.. s-a terminat...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1333 2008-05-13 14:49:58

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

hai mai seno,nu t ma gandi.k imi vine mie sa plang knd imi amintesc de cand sunt p bara

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1334 2008-05-13 14:58:35

senorita
Insomniac member

nu ma gandesc la lipsa acum.... ci la el... cu tot ce insemna... la cum a fost ultima data... imi vin chestii, amintiri in minte... neutral

Ready? Steady... Go!

#1335 2008-05-13 15:03:18

rrammonna
Diamond member

of doamne,nu vreau sa ma despart de el,cred k as muri.......nu m-ar durea lipsa lui,cat amintirile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#1336 2008-05-13 15:11:44

senorita
Insomniac member

stiu rramo puss:k?ra:

Ready? Steady... Go!

#1337 2008-05-13 15:14:33

rrammonna
Diamond member

uneori ma gandesc de ce continui sa stau cu el.....il iubesc,dar nu e tocmai pe placul meu.park mi-e sila sa o iau de la capat.iar plimbari prin ploaie,stat prin parcuri,pe banci,floricele,mici cadouri,saruturi.nu stiu,park as fi in perioada apogeului adolescentei.credeam k am trecut de varsta asta.mi-e tare greu knd ma gandesc l ce a fost,si nu as rezista fara el.dar oare merita?sunt asa confuza

#1338 2008-05-13 15:21:03

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

skumpi a scris:

eu azi, dupa ce am vb cu iubi si eram amandoi linistiti iam propus sa facem o pauza...i`am zis sa se gandeasca ce vrea si ce nu vrea...ei el nu e de`acord cu pauzele ( nici eu da nah ) a zis k dak facem pauza o sa fie si mai rau...si nah ce sa zic...de`acord cu el...o sa iau astea 3 zile in care nu ne`am vazut ca pe o mica pauza lol
la noi e asa urat k nu am avut niciodata pb de genu asta si nici un fel d pb...toate erau frumoase si mergea super bine...si acum in ultimele saptamani a cam scartait...off offf nik nu dureaza la infinit tongue

skumpi nimeni n'are probleme in primul an! (sau ma rog aproape nimeni) intelege ca la inceput e frumos...si de'acum incolo incepe greul tongue da' nu trebuie sa capitulezi asha..ca incepeti sa va certati..pac pac gata tongue
si senorita este ca e bine sa ai libertate sa flirtezi? (aahh ce'as vrea si eu!lol )
si rrammo din cate shtiu esti destul de mititica....cum sa nu merite sa o iei de la capat??! crede'ma ca poti sa o iei de la capat de vreo 10 ori pana la 30 si de ani...si de fiecare data va fi si mai frumos, mai placut, vei fi mai matura, vei lua altfel lucrurile, te vei bucura de ele
eu nu cred ca's chiar asha batuta'n cuie cu japonezu,adik vreau sa cred, dar daca maine numai e? va fi greu dar ma voi descurca....pt ca inceputurile sunt superrrrr big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#1339 2008-05-13 15:24:53

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

senorita a scris:

nu ma gandesc la lipsa acum.... ci la el... cu tot ce insemna... la cum a fost ultima data... imi vin chestii, amintiri in minte... neutral

seno..nu te mai gandi ca nu face bine.
Adica gandeste'te,dar nu acum,pt ca e prea devreme.. Eu una nu vreau sa ma mai gandesc..ca iar o iau razna..
Skumpi-in nici un caz sa nu faceti pauza..

Eu..l'am vazut azi la scoala si mi'a stat inima in loc o clipa..dar el nu a schitat nici un gest..I'am trimis mesaj ca nu e frumos sa nu salute diablo Si m'a sunat sa isi ceara scuze,a spus ca nu m'a observat.
Vestea buna:nu exista riscul de a'l vedea decat marti,in rest nu avem ore in aceeasi locatie. punish
Vestea rea:am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai subiectiv la ce a facut..Si am rememorat ultimele saptamani dinainte si de dupa despartire..
Si nu e bine deloc..eu chiar vreau sa il pastrez ca pe o amintire frumoasa,dar acum vad la rece ce si cum a facut..si cat a mintit..Si cum mi'a zis ca ma iubeste si ca ar sterge toate fetele din lista daca asta ar insemna sa fie bine..Si cum imi zicea ca e mort dupa mine..Si cum mi'a promis ca va face tot ce depinde de el ca sa ne fie bine..
Si cum in asa zisa pauza,cu care eu nu am fost de acord m'a sters din telefon din "iubita" in alexandra...Si cum a incetat sa mai poarte verigheta,poate ca sa nu puna EA intrebari..Sau cine stie....Si cum mi'a zis ca el nu vrea pe nimeni..ca nu ne'am despartit ca sa fie cu ea,ci ca sa fie singur..Numai minciuni..Urat rau.. Si pt ce? Daca nu mai vroia,si o vroia pe ea,nu era mai cinstit sa spuna ca nu mai vrea?Pt ce atatea minciuni?

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-13 15:27:59)

#1340 2008-05-13 15:25:22

rrammonna
Diamond member

ai dreptate janis.sunt mititica,dar dupa 2 ani si ceva de relatie nu e usor.la mine ,nu varsta si--a spus cuvantul ci tot ceea ce m-a facut sa sufar. desi am doar19 ani,gandesc mult mai matur.e o kestie poate aiurea pentru voi,dar destul de clara pentru mine.si eu m-am gandit la faza ca nimic nu e batut in cuie.acum,dumnezeu cu mila

#1341 2008-05-13 15:49:14

vonda
Platinum member

senorita a scris:

azi fac 5 luni de cand am facut ultima data puti puti cu el.... am retinut caci era tot intr-o marti 13 sad
off... asta e.. s-a terminat...

dupa cum am scris si mai sus(adica jos-adica pe pagina cealalta big_smile )-ca postul asta nu il vazusem.. nu te mai gandi,ca nu rezolvi nimic..mai rau iti faci!!!!!!!!!!!!
Si s'a terminat pt ca asa a fost sa fie..nu e nici primul,nici ultimul(desi sunt convinsa ca stii deja teoria).Gandeste'te la alexia cand iti mai trece ceva de genul asta prin cap big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-13 15:49:56)

#1342 2008-05-13 16:01:11

senorita
Insomniac member

tanto.. mi-a placut postul tau din pasina anterioara jos.. de care tocmai pomenisi.... si ca de obicei ma regasesc in ce zici tu...
ti-am zis ca si mie imi zicea intruna ca ma iubeste.... inclusiv dupa ce ne-a despartit.... si poftim unde s-a ajuns...
nimic nu mai e sigur se pare...iar barbatii astia fac chestii pe acre nici ei nu cred ca le inteleg...

eu mi-am propus sa am o discutie cu el oadata... cd va trece mult timp.. si vom uita aman2.. si nu va mai durea... si-o sa-l intreb ce a fost de fapt, ce s-a intamplat, de ce a procedat asa etc... chiar sunt curioasa ce-mi va spune..

in sfarsit.. in cazul meu probabil va curge multa apa pe dunare pana voi avea incredere 100% in cineva, intr-o relatie, intr-o posibila casatorie... ca pana mea anul asta fac 25 de ani, e cazul sa ma gandesc si la asta... din pacate neutral

stiu ca toate se intampla cu un scop.. si al naiba el sa fie, de-abia astept sa vad care e ala lol

Ready? Steady... Go!

#1343 2008-05-13 16:03:19

senorita
Insomniac member

oricum fetele mele despartite.. mi-am tras decapotabila... afara e soare, senin.... asa ca va iau cu mine in masina la plimbare... ce mama ma-sii diablo
de cutzu meu vorbeam rotfl

si janis... las ca vii tu in buc si te scot la agatat cd nu e japan pe faza diablo lol
e pacat de curul ala sa treaca neobservat lol

Ready? Steady... Go!

#1344 2008-05-13 16:08:04

vonda
Platinum member

senorita a scris:

eu mi-am propus sa am o discutie cu el oadata... cd va trece mult timp.. si vom uita aman2.. si nu va mai durea... si-o sa-l intreb ce a fost de fapt, ce s-a intamplat, de ce a procedat asa etc... chiar sunt curioasa ce-mi va spune..

Pai se aseamana posturile pt ca e aceeasi doza de lasitate tipic masculina..Cred.. visslar Poate dupa ce se mai maturizeaza or sa vada cum trebuia procedat..Deocamdata raspunsul va fii"mi'a fost frica de reactia ta" sau "nu am vrut sa te ranesc" sau "nu stiam ce vreau"..Sau..sau..sau..

Janiiiiiiiiiiissssssssssss treci la buc.ca bine zice seno lol

#1345 2008-05-13 16:08:30

rrammonna
Diamond member

las' seno,k cu ''decapitabila''asta agati tot in jur.eu nu vin k am oroare de masinile cu volan p dreapta

#1346 2008-05-13 16:13:54

senorita
Insomniac member

rrammonna a scris:

las' seno,k cu ''decapitabila''asta agati tot in jur.eu nu vin k am oroare de masinile cu volan p dreapta

asta sa fie problema.... rotfl

tanto... dap.. stim si de orgoliul lor.. si de lasitate... ne-au vazut ochii si ne-au auzit urechile multe...
si presimt ca nu e sfarsitul.. neutral

las'.... traiasca miserupismul... candidez la statutul asta dumbom

Ready? Steady... Go!

#1347 2008-05-13 16:43:07

persifona
Vizitator

Tantzo, chiar ma gandeam cand ai scris tu acum ceva timp ca o sa ramai cu o amintire frumoasa si ce frumos a fost cu el si etc.. ca nu inteleg cum pana mea poti sa gandesti asa, cand omu asta la final fu chiar nesi. Da ma rog, am zis sa nu ma bag sa ma apuc sa ti-l desfiintez lol

#1348 2008-05-13 16:49:47

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

pai dupa atata timp preferi sa ramai doar cu amintirile frumoase si sa uiti ce-a fost urat..wink (nu mai pun apostrof in loc de cratima ca nu e bine...rotfl..m-a influentat ceva ce am citit pe altundeva..rotfl )

#1349 2008-05-13 16:56:58

vonda
Platinum member

persifona a scris:

Tantzo, chiar ma gandeam cand ai scris tu acum ceva timp ca o sa ramai cu o amintire frumoasa si ce frumos a fost cu el si etc.. ca nu inteleg cum pana mea poti sa gandesti asa, cand omu asta la final fu chiar nesi. Da ma rog, am zis sa nu ma bag sa ma apuc sa ti-l desfiintez lol

lol Si stateai acolo pe margine si nu'ti venea sa crezi ce scriu,huh? diablo
Fu nesi,sunt de acord..insa una peste alta este un om bun,deosebit..si chiar a fost frumos ce a fost intre noi..Si daca s'a schimbat acum,nu are rost sa arunc cu noroi,pt ca nu rezolv nimic.O sa vada el singur,mai tarziu ce si cum.. big_smile

offtopic sac ca eu tot pun apostrof..pt ca asa vreau eu tongue Si pt ca e mai aproape de deget,si pt ca nu il consider un mare afront adus limbii romane,si prefer ca asta sa fie "pacatul meu" in loc sa scriu cu "sh,k..."etc big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.