homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-72

#1350 2008-05-13 22:23:12

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: s'a terminat

senorita a scris:

oricum fetele mele despartite.. mi-am tras decapotabila... afara e soare, senin.... asa ca va iau cu mine in masina la plimbare... ce mama ma-sii diablo
de cutzu meu vorbeam rotfl

si janis... las ca vii tu in buc si te scot la agatat cd nu e japan pe faza diablo lol
e pacat de curul ala sa treaca neobservat lol

senorita tu conduci? citisem ceva o data cu schimbatoru...da' am zis ca...doar asha lol
da'....pai si mie'mi pare rau de mine lol mai ales cand sunt in lipsa,dupa putza...asha de bine mi se pare ca arat hmm fiindca eman energie sexuala cred rotfl f modesta sunt..nu de alta! si nu...nu ma duce la agatzat,ca eu ma indragostesc repede si rotfl prefer nici sa nu ma uit ....
fietile miele despartite...ce va invidiez ca va puteti misca in voie smile)inainte de japan nu tanjeam dupa agatzat...eram linistita.si nici in primul an de relatie....da' acuma parca rotfl2
si nu mai zice seno ca faci 25 de ani..prietena mea din fac. in iulie face 26 si in ianuarie s'a desp...si ea nu se gandeste ca nu mai are timp,din contra...zice ca acum incepe viatza lol tongue si ca ce'i al ei e pus deoparte tongue

6 ani de dragoste  hjarta

#1351 2008-05-13 22:26:50

JanisJoplin
Platinum member

ancutsa a scris:

pai dupa atata timp preferi sa ramai doar cu amintirile frumoase si sa uiti ce-a fost urat..wink (nu mai pun apostrof in loc de cratima ca nu e bine...rotfl..m-a influentat ceva ce am citit pe altundeva..rotfl )

si eu sac sac continui sa scriu asha.....
nu e chiar asha mare afront...o profesoara chiar mi'a zis ca inainte asha se scria in romana, si ca faza cu cratima e relativ noua...ma rog...din ultima suta de ani...nu shtiu tongue

#1352 2008-05-13 22:28:24

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

noua,din ultima suta de ani lol as pune la carcoteli da nush ce imagine sa asociez lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1353 2008-05-13 22:29:35

JanisJoplin
Platinum member

pl meee! e noua, adica nu s'a scris asha mereu rotfl2
numai radeti de mineee waaay

#1354 2008-05-15 13:39:53

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

JanisJoplin a scris:

senorita a scris:

oricum fetele mele despartite.. mi-am tras decapotabila... afara e soare, senin.... asa ca va iau cu mine in masina la plimbare... ce mama ma-sii diablo
de cutzu meu vorbeam rotfl

si janis... las ca vii tu in buc si te scot la agatat cd nu e japan pe faza diablo lol
e pacat de curul ala sa treaca neobservat lol

senorita tu conduci? citisem ceva o data cu schimbatoru...da' am zis ca...doar asha lol
da'....pai si mie'mi pare rau de mine lol mai ales cand sunt in lipsa,dupa putza...asha de bine mi se pare ca arat hmm fiindca eman energie sexuala cred rotfl f modesta sunt..nu de alta! si nu...nu ma duce la agatzat,ca eu ma indragostesc repede si rotfl prefer nici sa nu ma uit ....
fietile miele despartite...ce va invidiez ca va puteti misca in voie smile)inainte de japan nu tanjeam dupa agatzat...eram linistita.si nici in primul an de relatie....da' acuma parca rotfl2
si nu mai zice seno ca faci 25 de ani..prietena mea din fac. in iulie face 26 si in ianuarie s'a desp...si ea nu se gandeste ca nu mai are timp,din contra...zice ca acum incepe viatza lol tongue si ca ce'i al ei e pus deoparte tongue

puss brasila!!
la faza cu condusul.. ma refeream la cainele din avatarul meu, cu el va scoteam la plimbare!! rotfl
bine, eu am carnet din 2005, dar masina nema lol
are tata, numai ca nu prea i-o cer ca e socat sa nu i-o lovesc.... o mai conduc pe a unei prietene din cand in cand sa nu uit cum se face lol

cat despre despartit.... da, are si partea asta de pauza partile ei frumoase... cum ziceam si mai devreme - daca eram cu el si acum, pierdeam o gramada de distractii big_smile
nu zic ca mi-e bine asa.... in stilul asta... ca de foarte multe ori ma gandesc noaptea in pat ca sunt singura, ca imi doresc pe cineva sa ma tina in brate, sa ma iubeasca... dar asta e acum, nu toate se intampla cum si cand vrem...
am ajuns sa cred din suflet ca e cineva acolo care are totul pregatit pentru noi si ca orice am face, nu putem schimba ce ne e dat si scris... nimic nu e intamplator iar in ultimul timp foarte multe chestii prin care am trecut eu sau prietenele mele mi-au intarit aceasta parere.

sunt convinsa ca va aparea si in cazul nostru dragostea aia care o sa ne suceasca mintile.... iar pana atunci, haideti sa facem chestii pe acre nu le-am putea face daca am avea prieteni... nu ma refer la puti puti in toate directiile, nu.. ci la iesiri, baute, flirturi...cluburi etc... ma rog... cu limita toate tongue

eu am mai iesit cu tipul ala din club... am momente in care imi zic ca ar tb sa il trimit la plimbare... am momente in care imi zic hai, ca poate poate...
el e dragut asa... are tendinta de a grabi lucrurile, dar il potolesc rapid lol Deocamdata imi iese, dar sa vedem pana cand tongue
cam astea sunt noutatile mele....
voi fete? smile

PS: ma bucur ca a mai stagnat un pic topicul asta popa

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#1355 2008-05-15 19:13:23

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

pai eu stationez....trasa pe dreapta..rotfl...ies cu fetele..merg la scoala...am grija de mama( ca e in spital)....am grija de casa..de framiu care imi mananca zilele...cam atat...nu ma intereseaza nimic altceva in momentele astea...iar el...a ramas ceva frumos...o iubire care o port cu mine...si atat...incerc sa nu ma mai gandesc la ceea ce a fost..si restu...am grija k atunci cand imi zboara gandu la el..sa il redirectionez spre o treaba care trebe rezolvata..big_smile...cam atat si in cazu meu...
senio..ma bucur ca esti bini...puss puss..

#1356 2008-05-15 19:48:40

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Asa ma fetele...capu sus..prea lung e topicul asta,ma intristeaza sa va vad asa...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#1357 2008-05-15 19:49:57

skumpi
Vizitator

noi suntem f bine hjarta maine implinim un an si doua luni big_smile

#1358 2008-05-15 19:51:13

somebody's me
Hero member

felicitari skumpi...filicitari..blavooo... applause  applause  applause  applause muuult inainte..puss puss puss si sa auzim numa si numa de ghini..puss

#1359 2008-05-15 19:56:55

skumpi
Vizitator

asa sa fie ...merci puss

#1360 2008-05-15 20:02:01

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Asa skumpi..speram sa nu va mai apuce pandaliile pe niciunul dintre voi... pooop male male

Poor is the man whose pleasure depends on another

#1361 2008-05-15 20:16:08

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

cand am vazut iar topicul "reinviat" am crezut ca a mai intrat cineva in club kapitulation
E bine ca nu e asa tummenupp angel

#1362 2008-05-15 20:17:18

somebody's me
Hero member

rotfl2)) nu tanto....speram sa'l desfiinta,..rotfl2

#1363 2008-05-15 20:18:21

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu e nimic exclus............doamne,parca mai bine era singura.nu ma mai freca nimeni la bibiloi

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1364 2008-05-15 20:19:41

somebody's me
Hero member

suparata cumva rrammo? sau mi se pare mie?:-?

#1365 2008-05-15 20:20:04

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ancutsa a scris:

rotfl2)) nu tanto....speram sa'l desfiinta,..rotfl2

pai si eu sper lol Acum sa vedem cine are "curajul" sa deschida topicul "a inceput" lol

#1366 2008-05-15 20:24:05

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ancutsa a scris:

suparata cumva rrammo? sau mi se pare mie?:-?

nu ti se pare.sunt furioasa de-a binelea.vai c ma enerveaza.trebuia sa ajunga acasa de 1ora jumate.sa vezi c servici y dau eu..............ma enerveaza k ma minte.sa spuna naiba dak e l o bere k nu sunt idioata si inteleg,dar sa nu ma vrajeasca din 10 in 10 minute k ajunge

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1367 2008-05-15 20:34:54

somebody's me
Hero member

offf...:-<..asa ma enerveaza si pe mine sa ma minta cineva..dar poate ca e intradevar la servici..big_smile..esti sigura k ar fi pe altundeva? si motive de ingrijorare?..ideea e k eu aflu rapid daca vreau ceva.rotfl2

tanto..poat k una din noi va deschide si noul topic...sa vedem ce noroc om avea..big_smile

Ultima oara a fost editat de ancutsa (2008-05-15 20:35:37)

#1368 2008-05-15 20:38:18

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu o sa ajung o crizata, am crezut k am depasit faza k are cont pe tagget... k sa;mi spuna azi k de fapt el a salutat'o pe respectiva neutral ... doaamnneeeeeee dc ma iubeste ce mai cauta pe site'ul ala? il mananca pielea, nu inteleg, imi pun atatea intrebari, iar el imi spune sa nu mi le mai pun
in seara asta cand ma duce acasa o sa'l intreb direct dc el vrea o aventura, sa;mi spuna k io il las si nu'i mai stau pe cap .. park vad k iar ma face bleaga neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.