homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-74

#1388 2008-05-16 00:41:20

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: s'a terminat

senorita a scris:

janis... acum mi-am dat seama ca nu te-am bagat in aceeasi oala la dedicatii... probabil ca te stiu luata de japan si d-aia... dar stii ca tot brasila mea frumy ramai pusspuss
nimfomana lu' tata big_smile

nuuu n'are nimic..eu deja am loc fruntas...in semnatura tongue
nu's luata de japan...nimic nu'i batut in cuie big_smile rotfl)moah ce tare de caracter ma cred in seara asta...mda...

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-05-16 00:42:05)

6 ani de dragoste  hjarta

#1389 2008-05-16 00:41:36

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

fata a zis 3 ani de relatie, nu 3 luni :f?rv?nad:

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1390 2008-05-16 00:42:42

senorita
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

senorita a scris:

janis... acum mi-am dat seama ca nu te-am bagat in aceeasi oala la dedicatii... probabil ca te stiu luata de japan si d-aia... dar stii ca tot brasila mea frumy ramai pusspuss

nu's luata de japan...nimic nu'i batut in cuie big_smile rotfl)moah ce tare ma cred in seara asta...mda...

ne avem adica hjarta

chiar.. de mult ma tin sa te intreb... japan nu intra sa citeasca ce tot indrugi pe aici? nu e curios? big_smile ca are ceva material la mana rotfl

Ready? Steady... Go!

#1391 2008-05-16 00:45:18

yoo_bogdan89
Full member
Inregistrat: 2007-06-04

senorita a scris:

JanisJoplin a scris:

senorita a scris:

nu's luata de japan...nimic nu'i batut in cuie big_smile rotfl)moah ce tare ma cred in seara asta...mda...

ne avem adica hjarta

chiar.. de mult ma tin sa te intreb... japan nu intra sa citeasca ce tot indrugi pe aici? nu e curios? big_smile ca are ceva material la mana rotfl

da scuzele mele sunt cam daramat moral si putin obosit sper s ama intelegeti miiii de scuze....ori cum imi pare rau si stiu prin ce trece e dureros dar asteas legile vieti

Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2008-05-16 00:46:11)

#1392 2008-05-16 00:45:41

JanisJoplin
Platinum member

nu....a vrut mai demult da' i'am zis nu nu nuuuu ca ma simt prost..ca'i discutie'ntre fete..etc tongue
si'a cam uitat...il shtiu prea ....interesat de ale lui,pe calc..ca sa intre in ceva de genul asta....nu...nu intra big_smile

Publicitate

loading...

#1393 2008-05-16 00:47:12

senorita
Insomniac member

f bine big_smile

Ready? Steady... Go!

#1394 2008-05-16 00:48:05

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

JanisJoplin a scris:

deci eu nu vreau sa par o c****..dar ma gandeam acum...ca daca m'ar las japan...m'as putzi-putza cu primu.......al doilea.....al treilea rotfl
de nervi,razbunare...in primu rand
si de nimfomana...ah da..si asta tongue

de asta ma tem si eu si mai stick to this guy o vreme sau, daca oi putea, pana dupa licenta lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#1395 2008-05-16 08:30:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

tantosica a scris:

Si ce certitudine ai tu pink ca el nu are conturi?Sau ce certitudine poate avea oricine daca isi sterge fetele din lista? Nu isi poate face alt id de care sa nu stii,si sa intre pe el de la munca?
Cat despre flirt..cu cat ii interzici mai mult,si te crizezi mai tare,su atat o va face mai intens.Asa sunt ei..

hai sa iti explic alt id sigur nu si-a facut la cat de mult ii place lui sa vb.pe mess nici macar nu stie ce e hi5 cu certitudine lol bag mana in foc de asta.cat despre munca nu are net as fi chiar culmea sa aibe avand in vedere ca lucreaza intr-un domeniu mai mult decat delicat.ca sa scoata ceva de pe net sau sa intre sa caute ceva umbla o ora dupa aprobari de mess nici nu se pune problema lol.am incredere in el mi-a demonstrat de multe ori ca ma iubeste si ca nu ar face nimic sa ma raneasca.in + stie ca nu sunt blonda si ca nu iert nimic nu risca sa ma piarda smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1396 2008-05-16 08:37:39

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

evilpink a scris:

hai sa iti explic alt id sigur nu si-a facut la cat de mult ii place lui sa vb.pe mess nici macar nu stie ce e hi5 cu certitudine lol bag mana in foc de asta.cat despre munca nu are net as fi chiar culmea sa aibe avand in vedere ca lucreaza intr-un domeniu mai mult decat delicat.ca sa scoata ceva de pe net sau sa intre sa caute ceva umbla o ora dupa aprobari de mess nici nu se pune problema lol.am incredere in el mi-a demonstrat de multe ori ca ma iubeste si ca nu ar face nimic sa ma raneasca.in + stie ca nu sunt blonda si ca nu iert nimic nu risca sa ma piarda smile

Asta e cazul lui..Insa pana la urma chiar nu conteaza cat umbla dupa net,ce site'uri sunt restrictionate sau mai stiu eu ce.Pana la urma conteaza increderea,si conteaza cat de mult te iubeste.Si sa fim realisti..Daca vrea sa insele o poate face si fara net,si fara mess..cu sau fara cunostinta a ceea ce e hi5 wink

#1397 2008-05-16 09:05:43

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

adevarat ce zici tu.... daca vrea sa insele inseala.... doar ca eu am motive intemeiate sa cred ca al meu nu a facut asta si nici nu o sa o faca pt.simplul motiv ca nu vrea si nu are de ce.il cunosc destul de bine pe omul asta si-ar da si viata daca ar putea ca sa fiu eu bine.e al meu mai special.sau poate doar am incredere in el.bine ca e castigata demonstrata si altele.sunt si barbati care nu inseala

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1398 2008-05-16 09:21:03

JanisJoplin
Platinum member

evilpink...si'al meu e dinala care nu insela lol e foarte fidel,nici nu'i trece prin cap sa faca ceva....si gandeste ca ce tie nu'ti place altuia nu'i face..si'acum mai ales ca ne intelegem bine si nu'i mai trebuie altceva
si totusi are HI5...si ce? rotfl se uita zilnic acolo...si'i plin de panarame site'ul..shtiti si voi....si de agatzabile...da' uite de aia nu dorm eu noaptea lol acolo m'a cunoscut si pe mine...si la un mom dat ma speriasem ca el continua sa umble acolo,dar mi'am dat seama ca nu are de ce sa mai caute ceva,se mai uita din obisnuintza..si de plictiseala lol cum ma uit si eu.oricum ii ofer de toate.....n'ar avea ce sa caute
tongue

#1399 2008-05-16 10:43:04

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

io am vb aseara cu el...si i'am zis k ma deranjeaza, mai ales k s'a scapat si mi'a zis k el a salutat'o primul neutral ... poate exagerez, dar stiti vb aia raul de la radacina se taie.... ce explicatie mi'a dat el mie a fost ceva de genu k a vrut sa vada dc mai are lipici la fete....
io i'am povestit cum acu 2 zile se asezase unu in fata mea in metrou si isi uita ochii pe mine, iar el a zis cum io la fazele astea ma simt frumoasa, atragatoare asa si el pe site .... maaaa  rooooogggg  inchid subiectul  asta k asa mult am bocit aseara k azi dimin abia am putut sa ma machiez

#1400 2008-05-16 21:47:56

carmen24
New member
Inregistrat: 2008-04-13

senorita a scris:

JanisJoplin a scris:

senorita a scris:

oricum fetele mele despartite.. mi-am tras decapotabila... afara e soare, senin.... asa ca va iau cu mine in masina la plimbare... ce mama ma-sii diablo
de cutzu meu vorbeam rotfl

si janis... las ca vii tu in buc si te scot la agatat cd nu e japan pe faza diablo lol
e pacat de curul ala sa treaca neobservat lol

senorita tu conduci? citisem ceva o data cu schimbatoru...da' am zis ca...doar asha lol
da'....pai si mie'mi pare rau de mine lol mai ales cand sunt in lipsa,dupa putza...asha de bine mi se pare ca arat hmm fiindca eman energie sexuala cred rotfl f modesta sunt..nu de alta! si nu...nu ma duce la agatzat,ca eu ma indragostesc repede si rotfl prefer nici sa nu ma uit ....
fietile miele despartite...ce va invidiez ca va puteti misca in voie smile)inainte de japan nu tanjeam dupa agatzat...eram linistita.si nici in primul an de relatie....da' acuma parca rotfl2
si nu mai zice seno ca faci 25 de ani..prietena mea din fac. in iulie face 26 si in ianuarie s'a desp...si ea nu se gandeste ca nu mai are timp,din contra...zice ca acum incepe viatza lol tongue si ca ce'i al ei e pus deoparte tongue

puss brasila!!
la faza cu condusul.. ma refeream la cainele din avatarul meu, cu el va scoteam la plimbare!! rotfl
bine, eu am carnet din 2005, dar masina nema lol
are tata, numai ca nu prea i-o cer ca e socat sa nu i-o lovesc.... o mai conduc pe a unei prietene din cand in cand sa nu uit cum se face lol

cat despre despartit.... da, are si partea asta de pauza partile ei frumoase... cum ziceam si mai devreme - daca eram cu el si acum, pierdeam o gramada de distractii big_smile
nu zic ca mi-e bine asa.... in stilul asta... ca de foarte multe ori ma gandesc noaptea in pat ca sunt singura, ca imi doresc pe cineva sa ma tina in brate, sa ma iubeasca... dar asta e acum, nu toate se intampla cum si cand vrem...
am ajuns sa cred din suflet ca e cineva acolo care are totul pregatit pentru noi si ca orice am face, nu putem schimba ce ne e dat si scris... nimic nu e intamplator iar in ultimul timp foarte multe chestii prin care am trecut eu sau prietenele mele mi-au intarit aceasta parere.

sunt convinsa ca va aparea si in cazul nostru dragostea aia care o sa ne suceasca mintile.... iar pana atunci, haideti sa facem chestii pe acre nu le-am putea face daca am avea prieteni... nu ma refer la puti puti in toate directiile, nu.. ci la iesiri, baute, flirturi...cluburi etc... ma rog... cu limita toate tongue

eu am mai iesit cu tipul ala din club... am momente in care imi zic ca ar tb sa il trimit la plimbare... am momente in care imi zic hai, ca poate poate...
el e dragut asa... are tendinta de a grabi lucrurile, dar il potolesc rapid lol Deocamdata imi iese, dar sa vedem pana cand tongue
cam astea sunt noutatile mele....
voi fete? smile

PS: ma bucur ca a mai stagnat un pic topicul asta popa

Prea tare smile

Dar nu facem si noi un topic cu inceputuri de relatie sau macar ceva asemanator? "inceputul inceputului".... smile
aici ne-am adunat multe cu povesti diferite,hai sa ne adunam si cu viitor si nu numai cu trecut.

Ce spuneti?

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#1401 2008-05-16 22:39:22

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

pai a mai propus si tantosica un asemenea topic...dar care incepe prima ceva nou poate sa il deschida..pana atunci..asteptam..si mai stagnam si noi aici..ce sa facem...suntem in desfasurare..rotfl2)...verificam teren...si restu..big_smile

#1402 2008-05-17 13:59:42

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

din pacate,la mine nu se mai poate,se pare.asa k azi voi vorbi cu el si ii voi spune k nu mai vreau sa stam impreuna.s-au dus planurile d viitor,de nunta,d tot grater grater grater gratergrater

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1403 2008-05-17 14:01:40

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

rramo,ce cauti aici? punish Nu eram si asa destule? Ce s'a intamplat?

#1404 2008-05-17 14:02:12

rrammonna
Diamond member

una in plus nu mai conteaza tanto.las k e mai bine asa

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1405 2008-05-17 14:04:53

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

ce s'a intamplat rrammo?..numa bin am intrat si eu pe forum k am vazut topicu...offf...

#1406 2008-05-17 14:07:46

rrammonna
Diamond member

pai nu mai merge.kiar nu mai e baiatul de care m-am indragostit.v-am mai zis d comportamentul lui,si aseara i-am verificat arhiva d l mess fara sa stie.si i zice unul,ceva de genul k te-ai f **** si tu azi k asa  i-a sus un altul.si singura replica a pritenului meu a fost k n-are kef d discutii.abia astept sa vorbesc cu el azi sa vad c raspuns imi da.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.