homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-75

#1407 2008-05-17 14:13:25

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

Re: s'a terminat

hmm..nici la mine dupa ce a  aparut aia nu a mai fost baiatu de care m'am indragostit..era un altu care purta semnele celui vechi...nu stiu ce sa'ti zic despre discutia dintre el si amicii lui...dar sa vorbiti mi se pare foarte bin..nu'l lua tare de la inceput..fii calma si doar intreaba si asteapta la fel de calma raspunsu..wink..nu sari la scandal...si vei vedea si reactia lui...

#1408 2008-05-17 14:17:28

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu sar la scandal,k nu sunt nebuna.k apoi imi baga faza,k cum sa vorbeasca cu mine knd eu tin si are timp apoi sa caute vrajeli.eu stiu cum sunt unii baieti,cu discutii de genu''ce buna e aia''si ce ar face cu ea.dar se pare k e mai mult de atat.sunt tare confuza y oricum i-am dat la ultime sanse de mi s-a luat mie.il iubesc si imi pare rau,dar el nu a vrut sa se skimbe.a fost alegerea lui.pe de-o parte sunt convinsa k a fost doar cu mine,dar se pare k pentru viitor are alte ganduri.si bineinteles,are niste exemple numa bune sad se pare k noi fetele suntem sortite sa suferim din cauza lor

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1409 2008-05-17 14:50:04

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

puss rrammonna. o sa fie bine

la mine se implinesc 3 saptamani de cand nu mai sunt cu el si sunt din ce in ce mai bine. am mai avut niste rafuieli care s-au soldat cu plans si sughituri, da parca dupa fiecare "furtuna" d'asta imi e mai bine, si ma conving tot mai mult ca a fost o alegere foarte buna. desi inca mai doare, am trecut de faza cu izbucnitu in plans pe strada, oriunde, sau noptile nedormite, privitu in gol etc. deci se poate puss pt cele de pe topic

#1410 2008-05-17 14:51:39

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

si eu sper sa fie bine indiferent de alegerea facuta.ma bucur k ti-ai revenit.cat aveai cu el?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1411 2008-05-17 16:00:00

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

moni euam indata 2 luni..dar n'am prea scapat de efecte...ma simt bine asa..imi ocup si timpu cu altele...si n'am timp de aiureli...rrammo...ala zicea ceva de f****...s'a intamplat cu tine in acea zi?:-?

Publicitate

loading...

#1412 2008-05-17 16:26:48

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

rramo.. imi pare rau sa aud asta... oricum asteptam noutati si speram din suflet sa fie vesti bune, ca nu te vrem aici si pe tine. nu sir!! neutral

carmen... si eu tot astept sa deschisa una dintre noi topicul "a inceput".... ma tenteaza pe mine, pt ca inca mai ies cu tipul ala de care v-am povestit, dar nu vreau sa ma grabesc cu nimic.. v-am zis, sunt momente in care nu-mi place neam, altele in care chiar cred ca e sincer, ca vrea ceva serios, ca poate chiar corespunde asteptarilor mele...
pana acum vad ca el chiar are rabdare... mi-a zis franc ca el nu vrea doar sex cu mine.. ca ar fi tampit sa nu recunoasca ca-si doreste asta, dar ca vrea ceva frumos intre noi, ca nu mai are varsta de la pubertate in care visa doar cum sa si-o traga, ca e de parere ca ne intelegem foarte bine in ciuda parerii mele exact opuse, ca ii place ca sunt frumoasa si desteapta (oo da!!!) si ca diferenta de 5 ani dintre noi e tocmai buna neutral

am fost la psiho ieri si mi-a citit dintr-o carte cu zodiac astral, compatibilitati etc... o publicatie ffff reala, care m-a socat... (mi-a citit si la fostul si am inceput sa plang instantaneu, atat era de real ce zicea, parca il descria pe el.. cu toate defectele si calitatile lui). In fine.. la "new guy" zice chiar chestii misto despre el.. la fel si la compatibilitatea mea cu el - relatie sincera, casatorie foarte posibila, care va dura. oooo da, nici chiar acolo nu m-am gandit dar nah, suna bine lol

aaaa.. si apropo de casatorie... tipul asta are numele de familie ca prenumele meu, incredibil... de exemplu... pe el il cheama Cristi Ion si pe mine Ioana Xulescu.... deci dupa casatorie m-ar chema Ioana Ion... rotfl , ceea ce mi se pare cel putin penal.. asa ca i-am zis ca de fapt noi ne pierdem vremea aman2, ca uite, n-avem nicio sansa sa ma ia de nevasta cu numele asta lol

ma rog, glumim si noi... in rest.. tot nu prea ma atrage... ne-am sarutat de cateva ori, dar nu tu fiori, nu tu nimic lolneutral
ufff... greu mai e tongue

Va pup fetelor si poate deschideti voi "a inceput"! idea ar fi ca una dintre noi de la topicul despartitelor sa faca asta wink

mai astept insa...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1413 2008-05-17 16:33:00

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

rrammonna a scris:

si eu sper sa fie bine indiferent de alegerea facuta.ma bucur k ti-ai revenit.cat aveai cu el?

nu mi-am revenit complet, da imi impun si am trecut peste plansu aiurea si alte faze care ma terminau psihic si fizic. 1 an juma aveam

#1414 2008-05-17 16:55:40

carmen24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-13

nou topic : a inceput.....
haideti sa abandonam putin aici si sa ne invioram olceuta... ce zici seno?

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#1415 2008-05-17 19:19:32

senorita
Insomniac member

acum ma bag dincolo si eu carmen big_smile
puss

Ready? Steady... Go!

#1416 2008-05-17 22:44:21

senorita
Insomniac member

helloooo.... i know you're there, i can see uuuuuuuu rotfl2))

Ready? Steady... Go!

#1417 2008-05-17 22:45:48

andrutza
Vizitator

am citit ce-ai zis u senorita...sa stii ca sunt si cazuri in care baiatul chiar daca a rupt legatura inca mai vb cu fosta...sunt multi care pastreaza legatura, sun, dau mail sau msg si se intereseaza de soarta ta...acum depinde de baiat, nu tb generalizat.

#1418 2008-05-17 22:51:33

senorita
Insomniac member

da... sunt si exceptii clar, ca in orice situatie...

oricum barbatii astia ma depasesc cateodata..... cu mult prea mult neutral

Ready? Steady... Go!

#1419 2008-05-17 22:52:10

andrutza
Vizitator

daaa, asa e sunt niste ciudatenii in unele situatii

#1420 2008-05-17 22:52:55

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

fostul meu imi face si cadouri scumpe si imi cumpara si flori si ursuleti de plus si imi trimite si bani rotfl
asa ca nu generalizati punish lasati baietii in pace

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1421 2008-05-17 23:13:26

carmen24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-13

senorita a scris:

da... sunt si exceptii clar, ca in orice situatie...

oricum barbatii astia ma depasesc cateodata..... cu mult prea mult neutral

Nici femeile nu prea sunt de inteles mereu diablo
Glumeam odata cu o prietena daca nu vrea sa se dea pe invers si sa nu mai caute barbatul potrivit,raspus: nu mama ca femeile is prea greu de inteles....
cam la fel si cu barbatii
:tr?na:

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#1422 2008-05-17 23:15:08

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

scriu si aici ce am scris si dincolo:
pai poate nu ii lasa prietenele noi  ...eu stiu...si dragos a avut una la care a tinut inaintea mea si aia ii dadea msg de craciun si de ziua lui si mie nu imi convenea si din cate stiu eu nu ii raspundea ca sa imi dovedeasca ca nu mai are treaba cu ea

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#1423 2008-05-17 23:30:49

senorita
Insomniac member

Chocolate22 a scris:

fostul meu imi face si cadouri scumpe si imi cumpara si flori si ursuleti de plus si imi trimite si bani rotfl
asa ca nu generalizati punish lasati baietii in pace

impacati-va sau da-mi-l mie!! rotfl

glumesc angel

Ready? Steady... Go!

#1424 2008-05-17 23:33:07

senorita
Insomniac member

angelaflory a scris:

pai poate nu ii lasa prietenele noi  ...eu stiu...si dragos a avut una la care a tinut inaintea mea si aia ii dadea msg de craciun si de ziua lui si mie nu imi convenea si din cate stiu eu nu ii raspundea ca sa imi dovedeasca ca nu mai are treaba cu ea

eu il stiu pe al meu.. ma rog, ex al meu... nu asculta el de nimeni dc i se pune pata sa faca ceva... plus ca nu trebuia sa isi scrie pe frunte care ii sunt intentiile, ca sa vada fufa big_smile

Ready? Steady... Go!

#1425 2008-05-18 09:17:29

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

angelaflory a scris:

pai poate nu ii lasa prietenele noi

vad ca de aseara v'ati mutat fara mine de la "a inceput" la "s'a terminat". lol
Ideea e ca nu cred ca e cum a zis angela,sa nu il lase noua cucerire..pt ca hai sa fim seriosi,doar nu sta tipa non stop langa el,sa verifice ce face sau cum face.Si e mare,e vaccinat-nu cred ca sta sa faca cum si ce zice ea.
Si mai ales ca eu daca vroiam sa intervin cumva intre ei,sa arat ca sunt o amenintare sau ceva,o puteam face linistita pana acum de 100 ori,ca am id'ul ei..Dar nu a fost cazul..Si nici nu cred ca stie ea prea multe despre mine-decat ca am fost impreuna 5 ani(asta cred ca i'a zis,in rest..nimic)
De aici pana la a nu saluta e cale lunga..cum am zis si la "a inceput". Si chiar daca sa zicem ca nu m'a vazut..dar el care se batea cu pumnii in piept ca vai ca sa tinem legatura,ca sa facem si sa dregem-nu a fost in stare sa ma sune intr'o luna jumate decat o data-si atunci cand a avut nevoie de ceva. :f?rbannad:

offtopic acu, are la avatar poza cu ea..si in 5 ani nu a avut niciodata poza cu mine/noi la avatar dumbom dumbom kapitulation lol

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-18 09:17:41)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.