homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-77

#1445 2008-05-20 21:19:53

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: s'a terminat

las k vei rade knd iti vei aminti de toate astea smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1446 2008-05-20 21:21:02

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ralluka a scris:

te quero

kram kram kram puss puss puss
Chiar daca ies de aici,tot aici o sa fiu,pt a mai ajuta pe cele mai "mici" ca mine,pt ca si pe mine m'a ajutat lumea big_smile

eu duminica am strans tot ce aveam de la el .. Si cum sunt sado'maso am recitit felicitarile si scrisorelele de la el hjarta Si mi'a plans sufletul cand mi'a amintit ce frumos era.. Si ce frumos imi spunea ca ma iubeste,ca eu sunt sufletelul lui pereche,ca o sa ma iubeasca mereu..(sau pana nu mereu..macat atata timp cat o sa ii dau voie),si ca va face tot ce poate ca sa ne fie bine si sa avem tot ce ne trebuie.. 
(scrisorica de pe una din zilele de 7: "azi e ziua pe care o astept toata luna,ziua in care ma trezesc,sun fata,si ii spun cat o iubesc,ca e cea mai frumoasa fata din lume si in fiecare luna imi dau seama ca e adevarat ca tu esti sufletelul meu pereche,fata care doar daca imi zambeste imi schimba ziua,imi da speranta... te iubesc (numai al tau,X) " ) hjarta
Am pus tot intr'o punga si le'am pus bine sa le citesc cand o sa fiu baba (nu mai iau dupa mandy care a zis sa le dau foc lol punish )

A fost frumos,dar se trece peste.Am trecut de 2 ori,si nu am murit.Deci ancutsa..crede'ma ca nu se moare din asta.Daca simti ca devine mai greu sa mentii relatia si sa iti fie bine..si daca clipele de nefericire si nemultumire sunt mai dese..plangi un pic,descarca'te..Si GATA big_smile Cum am mai zis in alt post: viata este prea scurta si frumoasa ca sa fie presarata de deceptii,plans etc smile Eu in fiecare zii gasesc cel putin un motiv sa zambesc,si asta se vede din cum ma privesc ceilalti rodnar Zambeste,maine poate fii mai rau smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-20 21:21:44)

#1447 2008-05-20 21:57:22

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

te inteleg ancutsa ca si eu am mai avut cateva "meciuri" in care el a avenit sa ne impacam da parca e asa pasiv, am simtit ca a zis-o ceva de gen "n-am nimic de pierdut", si daca e cazu sa ma mai gandesc la noi(si uneori uit de tot si mi-e dor de el pt ca nu pot sa sterg tot ce simt dintr-o data) vreau sa stiu ca lupta pt mine nu cum a zis el cand mi-a cerut sa ne impacam "sa stiu ca am facut tot pentru rel asta" pt ca dupa ce m-am crizat eu sa zica ca bineneteles ca pt ca ma iubeste, ii e dor de mine etc, da si pt asta...acu ne intelegem bine ca amici, in sensu ca ne vedem aproape in fiecare zi la scoala si vb cu mine foarte des pe net si la tel da nu face nimic concret. si asa o las pt ca imi va fi mai usor in vara cand nu-l mai vad.

trec si sentimentele astea, tre sa treaca, stiu ca e greu, am taiat din noi sa ne fie mai bine...puss

#1448 2008-05-20 23:17:08

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

sad topicu' asta e mai trist ca cel cu andrada - emo kid

ancutsa, imi pare rau ptr tine, treci tu cumva peste si in cele din urma o sa fie bine. da' sunt tare curioasa ce ti-a zis..

tantosica si eu am pastrat toate lucrurile de la fosti prieteni, am o cutie cu "amintiri" big_smile si de fiecare data plang cand ma uit acolo, acum am pus-o sub pat lol sa nu o mai vad, pana data viitoare cand ma apuca nostalgia.. lol

monibv same here wink

#1449 2008-05-21 01:02:59

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

azi am fi facut un an jumate gratergratergratergratergratergrater

ce coincidente pe noi, tanto....
in momentul asta imi vars lacrimile din mine, caci m-am trezit si eu ca ami am in telefon bine ascunde vreo 50 de sms-uri frumoase... ale noastre.. din vremurile bune...
eu sunt genul care la fel, pastreaza tot... ca cine stie cand ai nevoie / ti-e dor / te impaci si le vrei inapoi....
asa ca mi-am propus sa le sterg din tel, dar inainte de asta, le scriu undeva, intr-un word.... si doare crunt chestia asta grater((((((((((((((((((
de multe zile n-am mai plans pt el, dar acum chiar ma simt de toata jena.. imi vin atatea momente frumoase in cap...imi amintesc si eu de iubirea lui... de fiecare aniversare... de cina romantica de la restaurant de acum 1 an... cand am avut prima si practic singura aniversare "mare"... ca ne-am despartit chiar inainte sa facem 1 an... si n-am mai apucat alta... decat cele din fiecare luna..
uite un citat dintr-un sms  de la el: "Si nu ai de ce sa te simti singura atata timp cat te iubesc din tot sufletul si ma mandresc cu tine. Pup iubi meu"
ce greu e.... inca e asa de greu gratergratergratergrater

Ultima oara a fost editat de senorita (2008-05-21 01:11:00)

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#1450 2008-05-21 01:15:52

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

seno...eu le-as sterge(smsurile) mai mult rascolesc anumite sentimente.
eu daca as fi ca tine mi-as canaliza energia asupra "noutatzii"

#1451 2008-05-21 01:16:17

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

grater

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1452 2008-05-21 01:16:37

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ce-i green?

hjarta

#1453 2008-05-21 01:20:57

senorita
Insomniac member

Melany1 a scris:

seno...eu le-as sterge(smsurile) mai mult rascolesc anumite sentimente.
eu daca as fi ca tine mi-as canaliza energia asupra "noutatzii"

acum imi e f greu sa ma gandesc la "noutate" si nu mai vad niciun viitor pt noi... pur si simplu il am numai pe EL in cap.....
gratergratergratergrater
inca putin cu mesajele... tb sa fac asta! sad

Ready? Steady... Go!

#1454 2008-05-21 01:23:32

Melany1
Banat

cel mai bine...sterge smsurile

#1455 2008-05-21 01:27:24

Loveable
Diamond member

nici eu nu le-as sterge..sunt niste amintiri prea frumose care le poti avea peste ani si ani..
dar scrie-le intr-un word ziua seno, nu seara... ca seara e asa mai melancolic, mai...stii tu

hjarta

#1456 2008-05-21 01:34:36

Melany1
Banat

sincer ptr ce sa mai ai acele amintiri?sa te agati de ele?plus ca nu stiu cui i-ar convenii ca iubita sa stea cu nasu in smsurile exului.eu una i le-as arunca.

#1457 2008-05-21 01:37:03

Loveable
Diamond member

si mie actualul mi-a sters sms-urile de la fostul, iar cele cateva pe care le aveam scrise pe o foaie, m-a determinat sa le rup si sa le arunc..
nu mai simt nimic pt acei fosti de la care erau sms-urile, dar totusi sunt niste amintiri. sunt ceva ce ai trait.. de ce sa nu le ai? la un moment dat, peste ani si ani cand nu vei mai simti nimic pentru persoana respectiva, vor fi doar niste amintiri placute...

hjarta

#1458 2008-05-21 01:40:26

senorita
Insomniac member

gata... sters grater(((((((((((
am copiat insa tot... au ramas acolo la arhiva noastra toate gandurile, sentimentele... emotiile...

Ready? Steady... Go!

#1459 2008-05-21 10:06:19

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

si eu am sms-uri si alte scrieri de la fosti si mai pastrasem si de la actualul desi a fost perioada aceea luuuuuunga de pauza in care mi-am jurat ca orice ar fi, nu m-as impaca cu el... nu stiu de ce le tin pe toate, imi plac... smile
imi amintesc ca de prin clasa a 10-a pana printr-a 12-a mi-a placut tare un tip si muuuuult ne-am mai scris noi si ciudat... tot am inca notat intr-un carnetel smile n-am nici un feeling fata de acel tip cand ma mai pun si recitesc scrierile si cantecele de mi le trimitea ca sms lol  le vedeam asa dulci pe atunci, acum le privesc ca pe niste simple scrieri smile   
sper sa ajungi si tu, seno, sa le poti citi cu drag candva in viitorul cel mai apropiat si sa nu trebuiasca sa mai versi nicio lacrima smile puss sunt sigura ca vei mai gasi pe cineva care sa-ti scrie si mai frumos decat exul puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#1460 2008-05-21 11:24:43

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

eu n-am aruncat nimic de la el, e drept ca nu mai vreau sa citesc smsuri etc da nu le sterg. si mai am tot felu de animalute mici,din plush, si imi plac, le am tot la vedere, nu ma rascolesc cu nimic daca le vad...ciudat....:f?rv?nad: probabil pt ca ne-am despartit frumos, adica fara certuri urate si cuvinte aruncate aiurea si-mi amintesc numa de bine ce a fost.

#1461 2008-05-21 12:21:48

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

offff seno puss puss sterge'le naibii!!! puss puss puss si eu la fel, am pastrat de la fostu din liceu..circa 6 luni dupa ce ne'am desp...ca nu puteam...dar n'am putut sa il uit cu'adevarat pana cand nu le'am sters...nu,niciun word...sterge'le si de'acolo
cu'atatea amintiri cum sa'ti vezi de viatza grater e trist shtiu...pt ca ti'amintesti de momente superbe din viatza ta,frumoase rau...dau uite cum suferi si plangi puss puss
poooop puss

6 ani de dragoste  hjarta

#1462 2008-05-21 15:07:16

senorita
Insomniac member

pusspusspuss JJ si alezz...
mda... asa sunt si eu ale.. sa strang acolo ca u never know. n-am de gand sa citesc wordul ala zilnic sau saptamanal, dar cine stie, vorba ta, peste multi ani ce sentiment ma va incerca... e, de fapt a fost o etapa din viata mea si sunt pur si simplu amintiri... mai mult sau mai putin frumoase. asta asa ca tot nu mai am jurnal de ani de zile.... smile
sunt un pic mai bine azi. desi am vrut sa ma vad cu noutatea ca sa uit de necazul zilei de azi si mi-a zis ca nu poate, ca e ziua sora-sii.
parca ma ia flama pe el acum, desi n-are nicio vina saracu' neutral

Ready? Steady... Go!

#1463 2008-05-21 16:11:41

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

seno, mi se pare normal ca astuia nou sa ii gasesti n defecte, n motive sa te superi pe el, tu fiind doar cu gandul si privirea catre trecut, insa vei ajunge nedreapta si cu tine si cu el sad meriti sa fii iubita din nou, meriti sa incerci iar sa fii fericita, asa cum trebuie sa incerci sa faci loc treptat si altuia langa tine smile  asa e firesc.  cica toti avem acolo o jumatate, o descoperim acum, mai devreme sau mai tarziu, dupa un mariaj sau dupa un divort, whatever...  stiu ca suferi cumplit, dar singura iti alimentezi suferinta sad  esti minunata si ai un suflet mare, lasa un indragostit sa se apropie de tine si sa te cucereasca, nu doar ca te vei simti bine, dar poate vei ajunge sa ti-l doresti si tu langa tine asa cum te-o dori el pe tine smile   haide, head a up! puss

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.