homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-79

#1483 2008-05-23 15:13:35

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: s'a terminat

applause applause Sa ramai cat mai mult timp acolo sm Adica nu cat mai mult timp,sa ramai acolo de tot lol

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-23 15:13:54)

#1484 2008-05-23 15:18:10

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Doamne ajuta!!... desi... nu e rau sa se termine ceva, atata timp cat acel ceva nu e ceea ce ne dorim big_smile
oricum cel mai important e sa nu mai suferim... ca trebuie sa iasa el soarele si la noi intr-un fel sau altul!! si nu e musai ca din prima sa se intample asta tongue

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1485 2008-05-23 15:26:50

vonda
Platinum member

Ca bine graiesti scumpa big_smile Vad ca ai mai evoluat cu optimismul kram
Intre timp eu am mai iestit cu timpul de 27 ani big_smile Tot nu e cine stie ce,dar macar mai ies din casa pt dupa cateva ore uit de tot. Si i'am povestit tot (din fericire nu a luat'o la fuga ci m'a ascutat rabdator dumbom )
Inca nu e nici o scanteie,din pacate il vad mai mult ca pe un amic..Dar nu se stie mai departe big_smile
Cat despre ex-dupa ce sapt trecuta a pus poza aleia la avatar-acum a inceput cu statusuri de genul (my shunshine,no 1 like u) Etc etc..care imi intorc stomacul pe dos.. acklad Nu ca nu m'as bucura pt el(in felul meu) insa mi se pare o mare lipsa de maturitate din partea lui sa faca asta,mai ales ca avem multi prieteni conuni-si daca nu vad eu statusurile,le vad ei..Si oricum toti au zis ca e un nesimtit lol
Chiar nu mai am ce vb cu el,a intrecut limita si nu ma asteptam chiar la asta..
Deci in fiecare zii creste "ura" pt el(mi'a trimis un mesaj-pt ca evident ma "abordeaza" doar daca are nevoie de ceva la care nu i'am raspuns si apoi m'a sunat de 2 ori..Nu i'am raspuns pt ca eram la cinema,si a sunat'o pe cea mai buna prietena a mea..ca daca stie ceva de mine ca e ingrijorat..de parca eu dau raportul tuturor cand plec pe undeva neutral ) Am vrut sa ii zic sa fie ingrijorat pentru aia cu care e acum,nu pt mine..dar bine ca m'am abtinut.. :f?rbannad:

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-25 13:45:35)

#1486 2008-05-23 15:53:11

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

mai bine ca nu i'ai raspuns tanto...merita ceva de dulce sa i se zica..daca dupa o luna deja are si avatar cu aia...box box dumbom

#1487 2008-05-23 15:56:25

vonda
Platinum member

ancutsa a scris:

mai bine ca nu i'ai raspuns tanto...merita ceva de dulce sa i se zica..daca dupa o luna deja are si avatar cu aia...box box dumbom

Merita mai multe decat ceva de dulce..Dar sunt convinsa ca se intoarce roata.Nu ramane asa treaba..O sa cada de pe norul ala pe care e acum,si o sa isi revina cand o sa dea cu fundul de pamant.. :f?rbannad: punish

Publicitate

loading...

#1488 2008-05-23 15:57:45

somebody's me
Hero member

corect..toate se intorc in viata...si binele de acu nu o sa ii dureze o viata..wink..important e sa fii tu bine si atat..puss puss

#1489 2008-05-23 15:58:06

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

indiferenta doare cel mai tare.....traieste'ti viata lasa trecutul in urma...bafta!pusspuss

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#1490 2008-05-24 17:52:21

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

vai tantosica mea iubita.... cat am putut sa ma enervez cand am citit treaba cu statusurile si avatarele... mad:f?rbannad:

ar fi fost bine daca ar fi fost doar imatur din partea lui, dar deja sare calul foarte tare si nu inteleg de ce dracu procedeaza asa... nu e ca si cum tu ai grsit in relatia voastra, din cauza ta v-ati despartit si acum cauta sa se razbune....
dimportiva... asa ca nu i-ar strica deloc cateva vorbe de dulce ... si nu! nici macar sa te bucuri pt el nu merita..

sincer, in locul tau l-as sterge din lista. eventual si un ignore, ca sa nu mai aiba la cine sa apeleze la nevoie neutral
si uite asa iti vezi si tu mai usor de viata ta fara sa te mai apuce toate greturile cand intri pe mess...
puss pupu fata curajoasa

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1491 2008-05-24 19:54:02

vonda
Platinum member

puss puss puss puss pup seno
Nu te mai enerva pt ca nu merita lol
Deci explicatii:eu nu am vazut statusurile,pt ca nu eram acasa. Insa am mai vazut cate unul altul la fratele meu in lista-ca el nu l'a sters. Plus ca am multi prieteni/colegi care il au si ei in lista si nu o data cand eram la ei am vazut ce ii poate inspiratia.
Presupun ca procedeaza asa pt ca este clar ca este imatur si nu prea gandeste corect.Dar nu am ce sa ii fac,mai ales ca ar suna aiurea sa ii zic:auzi,vezi ce ststusuri pui,ca te vede lumea lol
E treaba lui ce face,pacat ca nu realizeaza ca nu e deloc bine ce face.il inteleg intr'un fel ca e euforic..ca e ceva nou..insa mai nene,exista si limite de decenta..
Sper ca ii e clar ca nu mai avem ce discuta..Deja a calcat pe bec mult prea rau.Daca il vad pe strada o sa il salut,evident..insa nu ma voi opri sa discut cu el. neutral Nu merita..

#1492 2008-05-24 20:03:54

somebody's me
Hero member

bv tanto..is mandra de tine..big_smile puss puss

#1493 2008-05-24 21:30:12

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

tanto, stii ce cred???  ca isi da cu capul de pereti ca nu mai e cu tine!!! de aia isi pune asemenea statusuri! de prefacut ce e! mai mult ca sigur nu ii e bine in noua relatie si tanjeste dupa ce a avut cu tine, dar ca sa para mare cocos si ca, vezi tu, i-a trecut lui toata iubirea, arata lumii cat e el de "bine" cu noua... bullshit!!!!   jocul asta de 2 bani ar fi o metoda buna de a-ti ascunde suferinta in fata celorlalti, daca ai sti cum sa procedezi.  ei, mi se pare ca el nu numai ca nu stie, dar mai incearca si un joc murdar.  mie mi-e putin mila de el, chiar daca isi merita soarta! iar tu, nici ca ar trebui sa te simti afectata de asa zisa lui stare de mega fericire rotfl it's a total lie!  sa-i fie de bine si sa fie el sanatos, daca a fost un bou!   capul si mai sus, tanto! puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#1494 2008-05-24 21:43:55

vonda
Platinum member

sone..eu nu cred ca nu ii e bine. Pt ca se vedea din cum vorbea ca e un pic indragostit de ea.Si daca esti indragostit nu are cum sa nu iti fie bine. Plus ca sunt non stop impreuna..Plus ca e o tipa frumusica,cu umor(dupa cum zice el),inteligenta..etc etc. Si ea s'a dat la el,ea a facut primul pas..Cum sa nu il flateze si cum sa nu se simta bine? Cum sa nu iti fie bine cu cineva care se pare ca tine la tine? Sa fim seriosi.. Si cand e indragostit poate face minuni..
Insa de aici pana la a etala asta ca nesi..e cale lunga,pe care nu o mai descriu..

Plus ca a pus statusurile doar cand nu eram eu online,cica..Cand sunt si eu online,are doar "not at my desk" lol Cum intru,cum pune "not at my desk"..a naibii coincidenta lol
Plus poza de la avatar..Daca nu ii era bine,mai punea moaca aleia sa o vada toata lumea? hmm

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-24 21:45:48)

#1495 2008-05-24 21:51:02

SonneAle
Addicted member

neutral neutral neutral sad   offffffffff, da-l in ma-sa de cretin!  am eu o presimtire ca nu va dura bucuria lui de acum... si ca tot la tine va reveni neutral  si am si increderea ca tu vei fi tot atat de smart incat sa nu il primesti inapoi smile 
ce sa zic? nu ramane decat sa-i urezi bine hmm pana la urma nici dusmanului sa nu-i doresti raul... iar tie chiar sa-ti gasesti motive de bucurie big_smile   uite la seno big_smile   ce i-am scris ei mai sus, se poate aplica si in cazul tau big_smile puss

#1496 2008-05-24 21:51:21

andrutza
Vizitator

are legatura cu tipa respectiva statusurile....ee pana la urma nu te mai agita si lasa-l in pace...nu stiu daca e nesimtit sau nu, el nu mai e cu tine acum si daca e indragostit are dreptul sa puna ce status vrea.
si u daca te-ai fi indragostit si ai fi simtit nevoia sa faci ceva faceai nu te interesa ce zice lumea...eu cel putin asa as fi procedat.

#1497 2008-05-24 21:58:18

vonda
Platinum member

oricum il las in pace.. Doar ca nu consider corect ca dupa o luna si ceva de cand imi zicea ca moare dupa mine,si ca bla bla..deja sa isi etaleze marea dragoste.. E nedrept.. Logic ca il las in pace,nu am ce face si nu vreau sa fac nimic..Dar macar pt cate minciuni mi'a spus,tot nu il iert diablo

Si inca ceva: eu daca m'as fi indragostit..nu as fi strigat in gura mare stiind ca astfel pot rani pe cineva wink E drept ca fiecare e diferit..insa asa sunt eu..mai "buna" (buna=proasta) Acum sunt un pic "luata" de indragosteala..asa vreo 40% lol dar inca nu am poza cu el la avatar big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-24 22:00:25)

#1498 2008-05-24 22:02:40

andrutza
Vizitator

depinde de om tanto....daca esti indragostit indragostit nu mai stai sa gandesti anumite aspecte si-ti vezi de viata ta...oricum el te-a facut sa suferi dinainte, o poza in plus la avatar si un status crezi ca te face sa suferi mai mult? raul a fost facut demult....
te-ai convins ca nu merita lasa-l in pisici....e f bine ca-ti vezi de viata ta si incerci sa treci peste. sunt sigura ca o sa-ti gasesti un baiat bun care sa te merite si o sa scrii numai lucruri bune in scurt timp.

#1499 2008-05-24 22:05:02

vonda
Platinum member

da,da,da big_smile Asta astept si eu..ai mare dreptate andrutza.. Oricum am cam obosit sa tot imi amintesc ce si cum a facut.. E treaba lui pana la urma,si nu ma mai simt in nici un fel ca facand parte din treaba lui.Asa ca o sa mai scriu la topicul asta cand o fii sa ma despart de urmatorul lol

#1500 2008-05-24 22:07:13

SonneAle
Addicted member

eu sper sa urce procentul lol
pe mine nu ma mira astfel de oameni ca al tau... si mi-e rusine sa imi amintesc de cele patimite cu exul, actualul, whatever he'd be, my fuckbuddy, my !! husband in his dreams only neutral  plm... cand m-a intrebat zilele trecute de ce m-am impacat cu el, i-am spus ca nu stiu, ca asa... ca reply la toate straduintele lui sa ma recastige, dar nu simteam ca era bine ce facusem neutral  m-a intrebat si daca regret ca l-am acceptat iar si i-am replicat ca nu mai, dar ca nici nu voi lasa de la mine nimic de aceasta ultima data neutral si asa e! si sambata trecuta era sa se despartim, dar m-a cautat in disperare lol  foarte bine! rotfl mama lor de cacanari!  eu cred ca daca maine ar veni la mine tipul pe care il plac, m-as duce neutral ps: e un gagiu care imi cam face cu ochiul tongue  mai stau pe curul meu pana la vacanta ca acum numai de certuri nu e vreme...
tantooooooo, get laid! lol  poate creste peste 40% lol   ce cretina-s lol  de aia m-am impacat eu, ma, cu asta, sa am parte de... lol

#1501 2008-05-24 22:08:47

vonda
Platinum member

SonneAle a scris:

mama lor de cacanari!

rotfl rotfl rotfl Mi'e rauuuu rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.