S'a terminat-8
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
Re: s'a terminat
anytza a scris:dar chiar nu poate sa fie sincer??
se pare ca nu....nu stiu..uff..daca as putea sa ii citesc gandurile..
Pana una alta,ma duc sa ma "inec"in munca,ca nu am de ales. Va pupacesc,si va multumesc pentru sfaturi.Va tin la curent mai pe dupa amiaza.
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
tantosica a scris:ralluka a scris:am fumat d'astea de deja am dat in sentimente tabatice.... deci clar o sclipire de fugareala are
da rallu,si mie mi se pare aiurea. Dar ce sa ii spun:""mi'a zis mie cineva mai experimentat ca tu te'ai gandit la alta? Lasa ca stiu eu ca asa e? "'
spune-i ca tu n-ai chef sa te apuci de fumat d'astea
e na... sincer acum vorbeam cu dragos si mi-a zis ca din punctul lui de vedere situatia sta asa: el umbla cu una sau vrea sa o cucereasca pe una si la relatia asta nu are tupeu sa renunte pentru ca cealalta nu-i ofera destula siguranta..plus ca e obisnuit cu relatia voastra si nu vrea sa fie el vinovat de destramarea ei
- anytza
- Hero member
e posibil si asta....faza e ca cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unul
- norishorulalb
- Banat
acum sa vedem cum va decurge toata situatia...
- anytza
- Hero member
da speram sa fie bine sa nu mai sufere tantosica noastra
- norishorulalb
- Banat
draga de ea
- vonda
- Platinum member
ralluka a scris:sincer acum vorbeam cu dragos si mi-a zis ca din punctul lui de vedere situatia sta asa: el umbla cu una sau vrea sa o cucereasca pe una si la relatia asta nu are tupeu sa renunte pentru ca cealalta nu-i ofera destula siguranta..plus ca e obisnuit cu relatia voastra si nu vrea sa fie el vinovat de destramarea ei
rallu,exact asta cred si eu.Si exact asta i'am spus. Si tot neaga. Si neaga..si neaga. Si deja devine penibil sa ii tot spun ceva si el sa nege,nu?
Acum,dupa munca,am trecut pe la el,pe la scoala.Si s'a comportat oarecum firesc:mi'a zis ca a vb. pe mess cu una (aia pe care a adaugat'o ultima,ca cica ea l'a abordat :f?rbannad: ),si cam atat.Si ca diseara se duce la o tanti sa ii instaleze ceva pe calc.ca tot a adus elena vorba de asta Deci va dati seama ca acum cad din lac in put.Daca pana acum ii verificam mess'ul,mailul.etc...acum,dupa ce ca e faza asta,nu mai stiu parola,o sa devin paranoia. Mai ales ca azi i'am cerut parola la mess,si a zis ca nu mi'o da,ca am stabilit ceva legat de incredere.(Din parti incredere,dar asta e alta poveste :f?rv?nad: ) Sau o sa ma trezesc intr'o dimineata si o sa zic STOP!!!,pt ca nu o sa mai rezist in incertitudine.
- andrutza
- Vizitator
cam aiurea ce face baiatul asta...parca te-a mai inselat mai demult nu?
Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-03-24 18:12:41)
- vonda
- Platinum member
da...acum un an jumate
- andrutza
- Vizitator
ok, sa zicem ca e alta la mijloc....daca il atragea atat de mult si isi pierdea capul, eu cred ca nu ar mai fi stat sa se gandeasca si s-ar fi despartit de tine, daca el considera ca aia e mai buna si il atrage mai mult decat ila tragi u. Chestia cu siguranta...nu cred ca s-a gandist el la asta, pana la urma de unde stie el ca tipa cealalta nu-i va oferi siguranta sau nu o sa iasa ceva frumos? n-are de unde sa stie... Eu l-as banui daca e ezitant, daca se fastaceste si evita sa va intalniti, daca se poarta diferit cu tine si e mai indiferent, daca s-a schimbat din mai multe pcte de vedere de fapt. Si nici nu m-as omori cu firea, pt ca oricum ei nu recunosc daca e vb de alta...putin sunt aia care o fac. L-as lasa in pace daca el se poarta aiurea si sa vezi ce face el si ce atitudine ia el. Nu cred ca rezolvi nimic daca vrei sa afli ceva si ii spui u lui ca e vb de alta la mijloc, doar nu e prost sa recunoasca si sa se bage singur in rahat. Mai bine ai sta in banca ta si te-ai axa pe alte lucruri, o sa-ti dais eama din atitudinea lui ce e de fapt.
- vonda
- Platinum member
ok, sa zicem ca e alta la mijloc....daca il atragea atat de mult si isi pierdea capul, eu cred ca nu ar mai fi stat sa se gandeasca si s-ar fi despartit de tine, daca el considera ca aia e mai buna si il atrage mai mult decat ila tragi u.
Asa e,dar pe de alta parte,el a mai facut asta o data.Ne'am despartit din cauza lui,si atunci cand am decis sa ii mai acord inca o sansa,mi'a promis ca nu ii va da cu piciorul,si ca nu va face a doua greseala la fel,si daca va fi sa ne despartim,nu va mai fi din cauza lui,pt ca el stie ca doa
Si nici nu m-as omori cu firea, pt ca oricum ei nu recunosc daca e vb de alta...putin sunt aia care o fac. L-as lasa in pace daca el se poarta aiurea si sa vezi ce face el si ce atitudine ia el.
Asta asa e,chiar nu inteleg de ce sunt uneori atat de lasi. Mai bine spune ca e alba,ne vedem de drum,si asta e,decat sa ne facem atatea ganduri aiurea.
Nu cred ca rezolvi nimic daca vrei sa afli ceva si ii spui u lui ca e vb de alta la mijloc, doar nu e prost sa recunoasca si sa se bage singur in rahat. Mai bine ai sta in banca ta si te-ai axa pe alte lucruri, o sa-ti dais eama din atitudinea lui ce e de fapt
Daca e sa stau sa ma bazez pe atitudinea lui,la cat sunt de paranoia ar fi urmatoarea poveste. poveste zisa de el Azi mi'a zis ca a vorbit cu aia,pe care a adaugat'o in lista...si care cica stie ca el are pe cineva.A zis ca ea l'a abordat,si ca nu au vb.multe,pt ca el trebuia sa plece,i'a zis aia ca nu a inceput scoala azi,si ca a fost plecata din Buc. pana ieri,blabla.Si in seara asta se duce la o tanti sa instaleze ceva pe calc. poveste inteleasa de mine El a abordat'o pe aia,care habar nu are ca el este cu cineva,pt ca el nu i'a zis.De ce era el interesat daca ea a fost plecata din Buc?... :f?rbannad: In seara asta nu se duce la tanti aia,ci cine stie pe unde.. De ce nu mi'a zis parola de la mess?Ca sa nu vad mesajele de la ea?(in cazul in care exista o ea)
Deci chiar nu stiu daca e ok sa imi "dau seama din atitudinea lui"pt. ca iese clar altceva.
doamne,nu cred ca e cineva atat de rabdator incat sa imi citeasca mie posturile :f?rv?nad:
Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-03-24 18:37:41)
- andrutza
- Vizitator
pai spune-i ca vrei sa te duci cu el la tanti aia...ia vezi ce spune? daca spune nu, e clar ca se duce la vreuna si i-as da flit.
- vonda
- Platinum member
andrutza a scris:pai spune-i ca vrei sa te duci cu el la tanti aia...ia vezi ce spune? daca spune nu, e clar ca se duce la vreuna si i-as da flit.
eh..imi spune ca sa vin si eu,logic..Ca si eu o stiu pe tanti aia,si nu ar fi pb...Si oricum,nu ar fi atat de "tampit" sa nu se duca la aia,mai ales ca stiu si eu unde sta,stiu la ce ora se duce..deci as putea sa fiu si eu acolo,ca din intamplare.. Moama..ce ma oftica ca nu ii stiu parola,si ca nu a vrut sa mi'o dea.Auzi la el,ca e chestie de intimitate.A naibii intimitate,dar de un an jumate incolo,nu a avut intimitate? :f?rbannad:
- andrutza
- Vizitator
mai tantosica sincera sa fiu nici mie nu mi-ar conveni sa-i dau eu lui parola mea de mess, asta nu inseamna ca am ceva sa-i ascund, dar e intimitatea mea pana la urma...nu stiu, prea pui accent pe parola aia...ai putea f bine sa iti dai seama altfel sau sa procedezi in alt mod, nu neaparat sa-i stii parola....el poate o sa-ti dea parola, dar poate f bine sa-si mai faca alt mail si sa vb cu toti de pe mailul nou...daca-i merge mintea si stie cum sa se descurce o va face, daca nu o sa-l prinzi u...practic el are vreun compartament neobsnuit fata de tine, s-a schimbat cu ceva? doar ca ti-a zis ca nu stie daca te mai iubeste la fel, atat? lasa-l sa se dezmeticeasca si trateaza-l cu indiferenta...dar poate nu poti, oricum daca-l bati la cap nu o sa rezolvi nimic, poate si pt ca il pisezi mereu la cap si el vede ca nu ai icnredere in el nu mai e sigur, e si asta un motiv. barbatilor nu le plac femeile cicalitoare si cuc at o sa-l intrebi mai multe si o sa insisti pe o chestie cu atat se va inchide in el, daca considera ca nu e momentul sa vb cu tine...asa-s ei mai ciudati.
Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-03-24 18:50:00)
- vonda
- Platinum member
da,scumpa..sa stii ca ai dreptate... Faza e ca in afara ca a zis ca nu ma mai iubeste ca inainte,eu nu am sesizat altceva.Aproape in fiecare zii mi'a dat mesaj ca ma iubeste,ca e mort dupa mine..Si dupa cateva zile,imi zice ca nu ma mai iubeste ca inainte.Asta e cel mai ciudat,cum sa se schimbe de pe o zii pe alta?
In rest,nu am avut timp sa observ altceva,pt. ca asa cum spuneam in alt post,ne vedeam foarte rar. Dar sambata trecuta,am fost la el sa zigravim.Si ne'au sunat niste prieteni sa ne zica ca vin la noi sa facem gratar.Au venit,am papat,am ras...a fost perfect..
Si peste fix 5 zile,deja adaugase fufa in mess,stersese arhiva,schimbase parola..E fix zero parola aia,pt ca vorba ta,isi poate face alt cont oricand,dar era ceva..Simteam ca sunt mai aproape de el,nu neaparat in sensul de a'l controla. Vreau sa nu il bat la cap..dar imi e ca interpreteaza ca nu imi pasa.. Si nu e deloc asa..
- andrutza
- Vizitator
pai nu tb sa nu mai vb cu el, eu ma refeream sa nu-l mai bati la cap ca e alta in joc, iar cu messul fa-te ca nu te intereseaza cu cine vb si cu cine nu...nu stiu, incearca si asa sa-i arati ca ai incredere in el si nu-i mai aduce in prim-plan o alta tipa, dar in acelasi timp fii atenta la comportamentul lui, la ce face, daca-ti demonstreaza ca tine la tine, daca nu si dupa asta poti lua o decizie. trebuie sa ai rabdare si sa-i demonstrezi ca nu u esti aia a draq care-l indeparteaza pe el de langa tine, ci el si-o face cu mana lui si daca iti dais eama de ceva intre timp, auzi, vezi atunci ii dai peste nas si ii arati ca el si-a facut-o si el e lasul, nu u aia rea.
- vonda
- Platinum member
mda,ai dreptate andrutza.Dar ma refeream la faptul ca daca il las sa faca ce vrea,fara sa ma mai implic,o sa zica ca poate sunt nepasatoare,ca nu mai vreau relatia..Ce stiu eu? As vrea sa pot face cum zici tu,sa nu imi pese,dar tare imi e ca pe masura ce ma prefac ca nu imi pasa,o sa ii pese lui ami mult de vreuna O sa vad cum o sa iasa pana la urma..Si asa,mi'a foat foarte greu cand mi'a zis ca nu ma mai iueste asa,ca inainte..Si treaba asta m'a indepartat de el..Il simt mai strain,nu stiu sa descriu.. Sper sa fie bine,chiar sper..
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|