homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S'a terminat-80

#1502 2008-05-24 22:09:19

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: s'a terminat

big_smile lol a dreq sa fie ei lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#1503 2008-05-24 22:21:59

andrutza
Vizitator

tantosica a scris:

da,da,da big_smile Asta astept si eu..ai mare dreptate andrutza.. Oricum am cam obosit sa tot imi amintesc ce si cum a facut.. E treaba lui pana la urma,si nu ma mai simt in nici un fel ca facand parte din treaba lui.Asa ca o sa mai scriu la topicul asta cand o fii sa ma despart de urmatorul lol

asa sa faci tanto, chiar nu mai are rost sa tot lungesti ....nu-tif ace bine si muta-te cat mai curand la a inceput...pana atunci da-l uitarii

#1504 2008-05-28 10:09:31

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

tantosica a scris:

SonneAle a scris:

mama lor de cacanari!

rotfl rotfl rotfl Mi'e rauuuu rotfl2

pfuuuu, chiar!! rotflrotfl
bine aleeee diablo
si sunt mandra de voi ca a stagnat topicul!!! applauseapplause

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1505 2008-05-28 10:15:03

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eheee..seno...Daca ai stii cat m'am abtinut sa scriu ca sa stagneze..Ca daca iar scriu ultimele noutati..iar o iau pe campii,si eu si voi rotfl

#1506 2008-05-28 10:34:53

senorita
Insomniac member

eee, tanto.... haide nu fi egoista.... poti sa zici ca ai pe suflet, ca cine stie, poate daca ne unim fortele si-i uram toate de "bine", o sa aiba efectul scontat rotfl

Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#1507 2008-05-28 10:55:07

vonda
Platinum member

lol lol rotfl rotfl
lasa'l mai sa se bucure de noutate..nu sunt asa rea diablo

#1508 2008-05-28 11:20:47

senorita
Insomniac member

... si totusi... chiar nu-i uram nimic??? nu ne racorim si noi putin?? rotfl

Ready? Steady... Go!

#1509 2008-05-31 12:31:19

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

stiu ca eu continui "viata" topicului da nu ma puteam abtine....sunt in acceasi situatie...tot aici am ramas, mai rau e ca nu din cauza ca nu am "pretendenti" ci din cauza ca orice as face nu-mi iese fostu din gand. nu pot sa fac nimic si ma gandesc la el, si daca nu ma gandesc e ceva care sa-mi aduca aminte..sad
am mai discutat cu el, am avut multe discutii "filosofice" in care mi-a tot explicat ca el vrea o pauza sa-si oraganizeze viata si sa-si stie prioritatile(asta o sa dureze cel putin pana in toamna cand incepe faculta iar ca acu vine vara si o sa fim la 300 km unu de altu), ca daca nu facea asta peste max 3 ani eram casatoriti ca ne potrivim si ne intelegem bine etc, a mai plans mi-a zis ca ma iubeste...nu inteleg. sunt eu batuta in cap da eu nu inteleg ce face cu "pauza" asta. in timpu asta m-a tot cautat, vb la tel, la scoala ne-am vazut in fiecare zi si ne intelegem de minune, asta e pacat si asta ma face in acelasi timp sa nu pot sa trec peste. e bine ca incepe sesiunea si ne vedem mai rar...macar atat.
aseara mi s-a umplut paharu cand se tot agita ca ies la dans si ca sa zic daca o sa fiu cuminte. si m-am urlat la el ca am dreptu sa fac orice, suntem despartiti si daca a vrut pauza eu n-am vrut si vreau sa trec mai departe, ca nici gand, n-o sa-i zic in viata mea "iubire o sa te astept cat ai tu nevoie, eu stau cuminte in banca mea". si acu ma enervez numa cand scriu :f?rbannad: . si dupa, am fost m-am distrat, simtit bine, s-au dat niste tipi la mine si parca sunt legata de maini si de picioare. nu pot sa fac nimic, ma simt rau sa fac ceva, parca as insela. adica de gandit gandesc bine, cand vine vorba de inima poarca nu ma lasa sa fac nimic, mai mult toata noaptea l-am visat, toooooata noaptea. nu mai rezist cum invat sa ascult numa ce gandesc?!?!? grater

#1510 2008-05-31 12:36:31

andrutza
Vizitator

pai daca il iubesti e normal sa simti asta...
dar nu inteleg nici eu pauza pe care o vrea el...daca tot te iubeste pt ce vrea pauza?
ce nu putea sa stea cu tine si sa isi vada si de ale lui? cam dubios...
eu zic sa-l lasi in pace si sa nu te mai gandesti atat la ce-ti spune el...tu sa-ti vezi de viata ta, doar n-o sa se opreasca cursul vietii tale in loc pt el si pauza pe care o vrea...tre sa iesi sa te distrezi sa cunosti pe altii...nu sta cu iluzia ca poate poate o sa fiti impreuna ca nu se stie...nu te lua dupa vorbe.
u traieste-ti viata si daca va fi sa se intoarca la tine si sa te convinga ca te iubeste si vrea sa ramana cu tine atunci vei lua decizia care va fi buna pt tine.
eu asa cred ca e cel mai bine, acum tu esti singura care hotareste ce face in continuare.

#1511 2008-05-31 12:49:30

monibv
Full member

asa gandesc si eu grater . mai greu e cu simt ca nu scap de el nici cand dorm. si ma gandesc ca poate trec peste el mai repede daca ma vad cu altcineva, da cand sunt in fata faptului nu mai vreau nimic, lasa mai sunt....m-am tot gandit ca e vb de altcineva da la cat ma cauta si la cat vb, stiu cam tot ce face...nu are cum sa fie alta....e clar ca asa e cum zice el, da mie-mi lipseste o piesa din tot ca sa inteleg dece?! si stiu sigur ca acu daca se intoarce nu ma impac cu el pt tot ce a facut si pt ce gandeste pt ca poate sa apara aceeasi problema alta data(nu clipim si facem 25 ani sa ne casatorim) si nu vreau sa ma dau cu capu de pereti peste un an.... si totusi ma omoara ce simt pt el....grater grater grater

avea o vb alle, parca la ea am citit-o pe aici : "mama masii de cacanari" smile

#1512 2008-05-31 12:51:57

andrutza
Vizitator

sincer barbatii astia sunt o enigma....eu nu-i inteleg in unele situatii

#1513 2008-05-31 12:59:31

monibv
Full member

si mai zic de noi, ca femeile sunt cu capu si imposibil de inteles. deci se poate termina o relatie si din prea mult bine...am trait s-o vad si p'asta, ca el asa sustine ca ne intelegeam prea bine si sigur ajungeam sa ne casatorim, s-a speriat si acu cica tre sa-si puna viata in ordine. pai sa si-o puna linistit si sa-si gaseasca alta fraiera care sa-i accepte toate figurile astea. v-am zis ca de gandit ma pricep big_smile . numa tre sa invat cum invinge capu impotriva inimii.

andruta am tot citit ce ai scris la "ce gandesti...". si eu m-as fi suparat, chiar destul de urat. sincer daca as fi fost in situatia lui ti-as fi cerut sa ma astepti la aeroport si intre timp i-as pregati pe ai mei(ca am inteles ca nu va intelegeti). parintii tre sa inteleaga ca n-au cum sa  se bage cand 2 oameni se iubesc ca mai rau fac. ii zic lui parerea au dreptu sa nu te placa da n-au dreptu sa va interzica sa va vedeti mai ales la varsta asta.

#1514 2008-05-31 13:10:42

andrutza
Vizitator

da-ti timp moni si ai sa vezi ca o sa iti dai seama ce tre sa faci...
inca nu te-ai refacut si e normal sa simti asta si poate nici nu ai intalnit pe cineva care sa stie cum sa se apropie de tine...totul se petrece cand nu te astepti
asa ca tie nu-ti ramane de facut decat sa stai linistita si sa astepti sa vezi ce va decide rimpul pt tine. o sa fie bine oricum. puss

pb e ca noi 2 inca n-am discutat f concret de parintii lui...el stie ca eu sunt inversunata pe ei mai ales pe sotia tatalui lui si o stie si pe ea cum e si probabil de asta nu mi-a zis sa-l astept...daca nu suntem in relatii e aiurea sa merg la aeroport sa-l astept, daca aveam masina mea si conduceam atunci nu se mai punea problema dar asa e cam dificil....
el a vrut sa le zica alor lui ca ne-am impacat, dar nu l-am lasat eu am zis atuncic a poate e mai bine asa sa nu stie deocamdata si a zis ca nu le spune daca il rog eu.
si nu ma supar pe faza asta ca nu m-a chemat mi se pare normal sa nu ma cheme in situatia care e...si nici nu m-as fi dus cu ei la aeroport asa.
dar putea sa treaca pe la mine dupa ce ajungea acasa...eu de asta m-am suparat, el nu stie chestia asta ca m-a deranjat pe mine...pt ca nu i-am zis, nici nu stiu daca e bine sa-i zic sau nu.

#1515 2008-05-31 13:17:42

monibv
Full member

in situatia asta gandeste-te ca la cata oboseala o sa aiba, dupa ce ajunge acasa nu poate sa fuga la tine, o sa stea de vb cu ai lua, le da cadouri etc si tot ce o sa vrea sa vada e patu. stiu ca ar fi fost frumos ca dupa toate astea sa se urce in taxi sa vina 10 min la tine si sa mearga inapoi acasa da cred din ce in ce mai tare ca nu's baieti care sa faca un efort asa mare pt cineva, poate sunt eu suparata da nu-i vad facand chestii d'astea romantice si iesite din comun. si al meu e la fel, nu face el surprize sau chestii mari desi uneori n-ar pica rau....si revenim la "mama masii de cacanari" big_smile

p.s. scuze da tre sa plec, ma intalnesc cu o prietena. revin pe seara. ms mult andruta ca ai citit intotdeauna ce am scris si mi-ai dat un sfat. nu te cunosc, da m-ai ajutat mult de fiecare data. ms puss

#1516 2008-05-31 13:25:54

andrutza
Vizitator

n-ai pt ce monibv puss

#1517 2008-05-31 13:54:16

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

moni...stiu cum e..eu tot aici stagnez...da si la "la a inceput" acolo a inceput "vacanta" la mine..rotfl..si eu vb cu el la tel..ma suna...discutam..mii greu dar asta e..fara sa stiu nimic de el as tampi..dar incetu cu incetu vad k se poate si fara el...si la faza ca nu poti iesi cu altu sa faci altceva k nu te lasa inima te inteleg perfect....pur sis implu te simti legata...si totusi daca ai face'o..ai regreta imediat...eu asa as pati..si am zis k mai bine stau singura..fara nimeni si nimic,..imi vad de viata..chiar daca noapte de noapte il visez...si mie dor de el..ce sa fac..asta e..asa a fost sa fie...si viata merge mai departe..incetu cu incetu vom invata sa ne detasam de tot si sa vedem lucrurile care au fost altfe3l...nu inteleg de ce a  vrut el pauza asta..e chiar aiurea..dar totusi imi trece prin cap ideea  (ca ai pomenit si de casatorie ceva) ca vrea sa fie sigur de sentimentele lui..poate k are una din senzatiile alea cand vrea sa fie singur si sa isi clarifice sentimentele...mai ales ca te cauta...vb cu tien si restu...puss

#1518 2008-05-31 17:49:18

vonda
Platinum member

deci...
1 la mana:urasc ca revine topicul asta lol
2 la mana:moni si ancutsa,parerea mea este ca gresiti mult cu agonia asta inutila.. Tu moni,ar trebui sa iti tragi niste concluzii din ce au mai zis altii (like me for exemple lol ) si sa vezi ca pauza este o mare tampenie. Cineva care iubeste nu vrea pauze.Cineva care iubeste intra in "agonie" fara persoana iubita,nu poate sta fara ea,deci nu isi doreste aiureli de pauze ca sa "isi puna ordine in viata". Ordinea se poate pune si cu el/ea langa tine..
Deci eu cred ca e o vrajeala treaba cu pauza,la fel cum e o vrajeala si treaba cu ne intelegem prea bine-hai sa ne despartim neutral
Concluzia:ca sa nu ma mai lungesc:chiar daca e greu,vedeti'va de viata ca e doar una si nimeni si nimic nu va merita lacrimile (eu mai am momente cand ma gandesc cum mi'a fost si cat am plans dupa "pui" si apoi,pt o clipa ma gandesc cum ar fi sa o pierd pe mama,sau pe vreun frate..aia ar fi durere adevarata..Si brusc mi se pare ca nu am de ce sa plang.. )

#1519 2008-05-31 17:50:32

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

bine zis tantzo.........luati aminte,k stie ea ce stie

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1520 2008-05-31 20:40:59

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

over si la mine! la telefon nu i-am zis ca il iert si nu stiu daca o voi face! nu merita! nu s-a schimbat deloc, doar a promis si n-a indeplinit nimic in ultimele 3 luni si jumatate.
I'm just fine, girls and I mean it smile

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.