|
Nu esti logat.
S'a terminat-80#1502 2008-05-24 22:09:19
Re: s'a terminata dreq sa fie ei There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1503 2008-05-24 22:21:59
Re: s'a terminat
asa sa faci tanto, chiar nu mai are rost sa tot lungesti ....nu-tif ace bine si muta-te cat mai curand la a inceput...pana atunci da-l uitarii #1504 2008-05-28 10:09:31
Re: s'a terminat
pfuuuu, chiar!! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1505 2008-05-28 10:15:03
Re: s'a terminateheee..seno...Daca ai stii cat m'am abtinut sa scriu ca sa stagneze..Ca daca iar scriu ultimele noutati..iar o iau pe campii,si eu si voi Offline #1506 2008-05-28 10:34:53
Re: s'a terminateee, tanto.... haide nu fi egoista.... poti sa zici ca ai pe suflet, ca cine stie, poate daca ne unim fortele si-i uram toate de "bine", o sa aiba efectul scontat Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline Publicitateloading...
#1507 2008-05-28 10:55:07
Re: s'a terminat Offline #1508 2008-05-28 11:20:47
Re: s'a terminat... si totusi... chiar nu-i uram nimic??? nu ne racorim si noi putin?? Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1509 2008-05-31 12:31:19
Re: s'a terminatstiu ca eu continui "viata" topicului da nu ma puteam abtine....sunt in acceasi situatie...tot aici am ramas, mai rau e ca nu din cauza ca nu am "pretendenti" ci din cauza ca orice as face nu-mi iese fostu din gand. nu pot sa fac nimic si ma gandesc la el, si daca nu ma gandesc e ceva care sa-mi aduca aminte.. Offline #1510 2008-05-31 12:36:31
Re: s'a terminatpai daca il iubesti e normal sa simti asta... #1511 2008-05-31 12:49:30
Re: s'a terminatasa gandesc si eu . mai greu e cu simt ca nu scap de el nici cand dorm. si ma gandesc ca poate trec peste el mai repede daca ma vad cu altcineva, da cand sunt in fata faptului nu mai vreau nimic, lasa mai sunt....m-am tot gandit ca e vb de altcineva da la cat ma cauta si la cat vb, stiu cam tot ce face...nu are cum sa fie alta....e clar ca asa e cum zice el, da mie-mi lipseste o piesa din tot ca sa inteleg dece?! si stiu sigur ca acu daca se intoarce nu ma impac cu el pt tot ce a facut si pt ce gandeste pt ca poate sa apara aceeasi problema alta data(nu clipim si facem 25 ani sa ne casatorim) si nu vreau sa ma dau cu capu de pereti peste un an.... si totusi ma omoara ce simt pt el.... Offline #1512 2008-05-31 12:51:57
Re: s'a terminatsincer barbatii astia sunt o enigma....eu nu-i inteleg in unele situatii #1513 2008-05-31 12:59:31
Re: s'a terminatsi mai zic de noi, ca femeile sunt cu capu si imposibil de inteles. deci se poate termina o relatie si din prea mult bine...am trait s-o vad si p'asta, ca el asa sustine ca ne intelegeam prea bine si sigur ajungeam sa ne casatorim, s-a speriat si acu cica tre sa-si puna viata in ordine. pai sa si-o puna linistit si sa-si gaseasca alta fraiera care sa-i accepte toate figurile astea. v-am zis ca de gandit ma pricep . numa tre sa invat cum invinge capu impotriva inimii. Offline #1514 2008-05-31 13:10:42
Re: s'a terminatda-ti timp moni si ai sa vezi ca o sa iti dai seama ce tre sa faci... #1515 2008-05-31 13:17:42
Re: s'a terminatin situatia asta gandeste-te ca la cata oboseala o sa aiba, dupa ce ajunge acasa nu poate sa fuga la tine, o sa stea de vb cu ai lua, le da cadouri etc si tot ce o sa vrea sa vada e patu. stiu ca ar fi fost frumos ca dupa toate astea sa se urce in taxi sa vina 10 min la tine si sa mearga inapoi acasa da cred din ce in ce mai tare ca nu's baieti care sa faca un efort asa mare pt cineva, poate sunt eu suparata da nu-i vad facand chestii d'astea romantice si iesite din comun. si al meu e la fel, nu face el surprize sau chestii mari desi uneori n-ar pica rau....si revenim la "mama masii de cacanari" Offline #1517 2008-05-31 13:54:16
Re: s'a terminatmoni...stiu cum e..eu tot aici stagnez...da si la "la a inceput" acolo a inceput "vacanta" la mine....si eu vb cu el la tel..ma suna...discutam..mii greu dar asta e..fara sa stiu nimic de el as tampi..dar incetu cu incetu vad k se poate si fara el...si la faza ca nu poti iesi cu altu sa faci altceva k nu te lasa inima te inteleg perfect....pur sis implu te simti legata...si totusi daca ai face'o..ai regreta imediat...eu asa as pati..si am zis k mai bine stau singura..fara nimeni si nimic,..imi vad de viata..chiar daca noapte de noapte il visez...si mie dor de el..ce sa fac..asta e..asa a fost sa fie...si viata merge mai departe..incetu cu incetu vom invata sa ne detasam de tot si sa vedem lucrurile care au fost altfe3l...nu inteleg de ce a vrut el pauza asta..e chiar aiurea..dar totusi imi trece prin cap ideea (ca ai pomenit si de casatorie ceva) ca vrea sa fie sigur de sentimentele lui..poate k are una din senzatiile alea cand vrea sa fie singur si sa isi clarifice sentimentele...mai ales ca te cauta...vb cu tien si restu... Offline #1518 2008-05-31 17:49:18
Re: s'a terminatdeci... Offline #1519 2008-05-31 17:50:32
Re: s'a terminatbine zis tantzo.........luati aminte,k stie ea ce stie Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1520 2008-05-31 20:40:59
Re: s'a terminatover si la mine! la telefon nu i-am zis ca il iert si nu stiu daca o voi face! nu merita! nu s-a schimbat deloc, doar a promis si n-a indeplinit nimic in ultimele 3 luni si jumatate. There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|