|
Nu esti logat.
S'a terminat-81#1521 2008-05-31 20:45:36
Re: s'a terminateu is vesela..nu mai sufar...stai tu linistita tanto...nu ma mai afecteaza sa vb cu el...acu chiar imi permit sa fac bascalie de el si sa il vad gelos..sa rad si el sa stea oftikt...am ajuns miserupista...deci...nu e o problema acu..suntem amici si atat...sonneale e ghini k esti ghini...multi promit..putini se tin de cuvant..am auzit si eu promisiuni..care nu au mai apucat sa se implineasca... Offline #1522 2008-05-31 22:33:04
Re: s'a terminatsi eu m-am gandit la acelasi lucru. ca nu poate sa sustina ca ma iubeste enorm(cum mi-a tot zis) si in acelasi timp sa poata fara mine si sa-mi zica ca pana in octombrie vrea pauza, ca oricum vine vara si ne vedem foarte rar si o sa ne certam. i-am zis in fata ca nu ma iubeste, ca numai are impresia, da ce simte el nu e iubire, ca nu m-a iubit si l-a pufnit plansu si mi-a zis sa-l urasc, jignesc, sa ma port cum vreau cu el da sa nu-i zic niciodata ca nu m-a iubit, sa nu ma indoiesc de asta. d'aia zic ca eu nu mai inteleg nimic :f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad: . alta nu, de iubit sustine ca ma iubeste plus e foarte gelos de fiecare data cand ii zic ca ies undeva si nu ar trebui sa-mi pese. asta ma doare iar pe mine, ca imi dau seama de toate astea, ca stiu bine ca nu vreau sa ne impacam in conditiile astea, ca nu am nici o obligatie fata de nimeni si pot sa fac ce vrea eu cu cine vreau eu si totusi il visez noaptea, aseara au venit vreo 4 la mine si fiecare a plecat cum a venit, nimic n-am putut sa fac, si nu e prima data, inainte am zis ca e recent ca vrajeli, aiureli ca sa-mi scuz idiotenia si uita-te la mine iar. si il roade foarte tare pt ca stie ca daca as vrea imediat as fi cu altcineva si totusi nu face nimic, ca el tre sa-si puna viata in ordine si e speriat ca totu devine foarte serios. Offline #1523 2008-05-31 22:34:35
Re: s'a terminatsi la mine s-a terminat azi Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #1524 2008-05-31 22:37:57
Re: s'a terminat
what? :f?rv?nad: Offline #1525 2008-05-31 22:38:53
Re: s'a terminatimi pare rau....incep sa regret ca am reinviat topicu....pana acu era liniste si pace Offline Publicitateloading...
#1526 2008-05-31 22:39:46
Re: s'a terminateu raman fara replica la unele faze ale unor baieti...cum e si cazult au moni, eu din ce povestesti nu-l inteleg.... #1527 2008-05-31 22:42:28
deocamdata ma simt destul de bine. ma mir si eu cum de nu stau si bocesc ca proasta desi ar trebui sa ma dau cu capul de pereti Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #1528 2008-05-31 22:55:54
mi-e greu sa cred asta. nu cre ca se pune problema, il stiu de 1 an juma, n-avea cum atata timp sa se prefaca ca nu obtine nimic de la mine, a fost o relatie normala. plus ca e un om foarte foarte orgolios si si faptu ca a plans in fata mea a fost o "scapare" si i-a ranit putin orgoliu. nu e asta, da oricum ce o sa incerc eu e sa trec peste fara sa ma dau cu capu de pereti sa-l inteleg, nu vreau asta, am altceva mai bun de facut. ramane cu gandirea lui idioata si gata, ce atata strofocare din partea mea sa inteleg ceva?!vb ta, inca n-am gasit unu care sa stie cum sa ma ia si sa ma faca sa uit. pana n-o sa fiu pregatita de alta relatie eu zic ca n-are rost sa ma fortez. las lucrurile sa curga asa cum vor ele Offline #1529 2008-05-31 22:58:47
Re: s'a terminatnu stiu ce sa zic e greu de inteles....daca el nu ti-a dat o explciatie concreta nu ai cum sa-l itnelegi...mie mi se pare cam imatur dupa tot comportamentul lui #1530 2008-05-31 23:40:11
Re: s'a terminatmai intai tre sa treaca timp sa trec peste ce simt. ms Offline #1531 2008-05-31 23:43:59
Re: s'a terminatchoco imi pare rau...chiar atat de rau era?..:-<...faza cu orgoliul si plansu am intalnitosi eu ..si stiu ca ma iubeste...nu stiu...tind sa cred k al tau moni e ca se teme de ceva anume...stiu ca si eu sunt cautata..si daca chiar nar tien la mine..nu ar faceo..din simplu orgoliu nu mar cauta...si totusi..e gelos de crapa...parerea mea e ca tine la u...dar ii e frica de ceva.. Offline #1532 2008-06-01 00:20:19
si mi-a mai zis ca ii e frica de cat de serioasa a devenit relatia si ca daca era sa continue in max 3 ani ne-am fi casatorit Ultima oara a fost editat de monibv (2008-06-01 00:20:49) Offline #1533 2008-06-01 00:34:14
si-a batut joc destul de sentimentele mele. am facut multe pt el. nu-i reprosez. le-am facut din placere si am fost multumita ca l-am putut ajuta, dar de aici si pana la a profita la maxim de mine ... Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #1534 2008-06-01 01:03:07
Re: s'a terminatdap... am discutat si pe mess si la tel o groaza si n-am ajuns la o intelegere pt k n-am vrut plm chiar nu stiu daca mai vreau sa fiu cu el ma mai gandesc... inca sunt in tratative cu mine... actually a lil sex from time to time wud do nu stiuuuuuuuu There ain't no sunshine now that he's gone Offline #1535 2008-06-02 00:38:37
Re: s'a terminataleee.. u naughty girl Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #1536 2008-06-02 00:44:35
ai zis ca se purta urat cu tine...deci cum sa trebuiasca sa te dai cu capul de pereti? e plina lumea de barbati..next Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-02 00:44:45) Offline #1537 2008-06-02 00:54:45
Re: s'a terminatfac o mica paranteza... vad ca multe din voi ati fost ranite, vi s-au inselat asteptarile sunteti dezamagite, ceea ce vreau sa zic eu este: Barbatii Sunt Niste P-o-r-c-o-v-a-n-i!!! Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #1538 2008-06-02 00:55:34
Offline #1539 2008-06-02 00:59:40
Re: s'a terminatehh..prin natura lor asa sunt...or fi si din astia mai ingeri ca sa zic asa.. dar raritati, pe cale de disparitie. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|